arrow
profile_image
jana81 mojeid
od 13. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

moderátorka

51

Cituji Moňas: To by mě taky zajímalo. Nebo zamražený?

Radí to i profesionální kuchaři, udělat si kotel poctivého silného vývaru a zamrazit po menších porcích. Kvůli trošce potřebné do jídla určitě nikdo extra nedělá vývar.
Je pravda, že třeba taková rajská omáčka zředěná hovězím vývarem je skvělá.

Cituji ooonnn: VÝVAR JE ZÁKLAD KAŽDÉHO JÍDLA

Ale takhle bych to teda určitě nehrotila.

Něco pro inspiraci:
http://www.stream.cz/peklonataliri/795015-peklo-na -taliri-domaci-vyvar

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na jana81: Jo, to je jasný, ale někdo to tady hrotí trochu moc...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené