arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji Romčulín: Holky, chtěla jsem se jen dozvědět zda se dá považovat za normální a zda to tak třeba i také máte, že prostě po ránu je bříško krásně ploché, ale během toho dne a těch jídel se vám prostě trochu nafoukne?

No tak po jídle je jasné, že je nafouklejší Ale jinak musím říct, že už teď ten rozdíl ráno/odpoledne není tak markantní jako dříve. Spíše minimální (pokud nejsem zrovna fakt najezená samozřejmě ). Ono hodně dělá prý posilování na břicho a samozřejmě zdravá strava

arrow
profile_image
onsall mojeid
od 6. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Janulla: Ostatní jídlo přes den je ve spěchu a celkově je to hrůza.

A proč si tedy neuděláš večer krabičky? Já to tak dělám když vím že budu mít spěch nebo tak tak si vše předem připravím, zapíšu si to na stob a je to. A já dříve taky nesnídala a teď už si nedovedu představit že bych vstala a nenasnídala se. Zkus třeba něco lehčího například ovesnou kaši nebo jogurt chápu že někomu dělá problém do sebe nasoukat ráno chleba ale časem si tělo zvykne a nebude moci být bez snídaně. Já ani nechápu lidi co vstanou a nenají se.

Cituji Janulla: Počítám si 1500-1800Kcal,

ak z toho jídelníčku co jsi napsala jsem myslela že si celkově počítáš opravdu málo, ale když nad tím budeš trochu přemýšlet tak to určitě půjde člověk si prostě musí najít čas.

arrow
Neprodává v Bazaru

Jinak holky jsem moc ráda, že vám brownies chutnaly! Já mám taky ještě jednu porci schovanou v mrazáku

arrow
profile_image
Janulla
od 8. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na onsall:

Snídat se snažím a za každou cenu alespoň něco do sebe dostat, není to tak hrozný každej den jako dnes, normálně mám třeba tvaroh s celozrnným pečivem, nějaké to rajče, občas hřeším. Krabičky si někdy dělám, když už vařím tak si udělám jídlo na dva dny, ale nemám v autě chladničku a když občas celý den jezdím tak je to teď v tom vedru na nic.
Občas využiji rychlé občerstvení na benzínkách, ale dávám si většinou salát bez zálivky a k tomu si koupím kefír, taky se mi líbí že ve spoustě těchto zařízení rozšířili sortiment a mají celozrnné pečivo, nějaké ty zdravé věci a někde i bio výrobky. No nic ještě to nějak přežiju a za měsíc nastupuji na nové místo, bude víc času na vaření, jídlo i nějaký ten sport přidám, chci si koupit kolo jezdit do práce na kole. Docela se na to těším, naposledy jsem jela na kole jako puberťák.

arrow
profile_image
Janulla
od 8. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Wild Paula:

Počítám gram bílkovin na kg tělesné hmotnosti, ale málokdy to dodržím, sacharidy nepočítám kolik se doporučuje? Vím že jich mám moc, jak už jsem psala dřív budu se snažit je odbourat z jídelníčku hlavně ty odpolední.

arrow
profile_image
onsall mojeid
od 6. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Janulla: na tohle počítání sacharidů bílkovin a tuků je asi nejlepší když si zřídíš sebekaučink na stránkách stobklub.

arrow
profile_image
melounek75
od 7. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Lejlina: a mohla by ses mi prosím tě podívat na krabičku s tou stévií na složení. Já jsem už nějaké tabletky stévie objevila v Tescu, ale na složení byla nejdřív nějaká neznámá látka a pak stévie, tak jsem to radši nebrala. Přříště si to musím opsat a kouknout na internetu co to je. Holky nemáte některá zkušenost se stévií přímo rostlinkou, jak ji použít na slazení? Pěstuju ji na balkóně, ale zatím je malá.

S tím břichem to mám podobně, když jím opravdu správně, mám ho taky velké a jelikož mám malá prsa, je to dost na ***. Ale u mně je to hlavně po druhém dítěti, měl 4,15 kg a to už asi nikdy nebude jako před tím. I když ráno ho mám taky ploché a vypozorovala jsem, že když se někdy opravdu vyjímečně nestihnu najíst dopoledne, tak ho mám taky ploché, ale to není ta správná cesta. Samozřejmě na břicho cvičím, ale ty svaly jsou vidět pouze ráno a během dne jen po stranách

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji onsall: A proč si tedy neuděláš večer krabičky?


Svačina a oběd vydrží bez újmy i bez ledničky, je to jen pár hodin a k předem nakrájené zelenině na odpoledne se koupí ve večerce sýr, jogurt či kefír, dá se nosit i śójové mléko ve formě trvanlivého pitíčka s brčkem... (a mezi námi, pokud nejsou třicítky, tak i ten eidam v salátu do odpoledne vydrží)
Pro případ velkého hladu s sebou můžeš v autě vozit i různé konzervy (tuňáka samotného či ve formě salátu, fazolky v tomatě...), nedoslazované přesnídávky, knackebroty a i ty oříšky či proteinové tyčinky jsou lepší než nic
Nebo mě ještě napadá si do krabičky nasypat vločky se sušeným ovocem a odsypávát do koupených jogurtů.
(Tohle obvykle řeším před odjezdem na několikadenní výlet, tak mám praxi)
Já jím vyváženě, pestře, kvalitně - a z krabiček

arrow
profile_image
Janulla
od 8. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na onsall:

Občas používám flora ekalkulačku, teď jsem si to spočítala, sacharidů mám mít 300-385 a mám polovinu to teda koukám, myslela jsem že mám moc, bílkovin mám o 50g méně než mám mít, tuky taky polovinu. Jsem z toho jelen, půjdu do toho Stobu, přece jen je ta potřeba živin individuální, na floře jsou doporučené dávky obecné.
Každopádně všem děkuji za rady a komenty.

arrow
profile_image
Romčulín
od 10. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na moniiik: No to břicho posiluji prakticky každý den alespoň chvíli a jako zatím to jde, jen prostě když sním najednou nějaké to větší množství tak se nafouknu no:/ Musím si to hold dost hlídat no.

arrow
Neprodává v Bazaru

Dnešek

SN: croissant, bílý jogurt, borůvky, meruňky
SV: 2 špaldové knackebroty se šunkou, kedluben
O: brambory s červenou čočkou, mrkví a vajíčkem, červená řepa
SV: čokoládový kefír 250ml
V: hustá zeleninová polévka
V2: vanilkový protein

sndan

svaina

obd

arrow
profile_image
Jitulin
od 11. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nazdárek holky, ani nestíhám číst

Cituji verisi: taky musím reagovat na krásný výsledek tvého snažení, především tedy na krásné nožky. Cvičíš na ně něco?

Děkuji za pochvalu, nohy tvaruju jógou a pilates, protože hodně cvičím na stepperu a teď jsem začala zase pravidelně běhat a právě díky józe se mi daří držet svaly v šachu, protože jinak mají tendence trošku mohutnět
Reaguji na Red_fire:
Blogu se už nemůžu dočkat! Kdysi dávno jsem taky jeden vedla, ale to byla taková hurá akce, po měsíci mě to přešlo...jo a co se týče toho % tuku v těle, to je perfektní výsledek! Doufám, že na blogu budeš mít i fotky before/after, jsem opravdu zvědavá
Reaguji na moniiik:
Jé, snídani i oběd máme docela podobný

sn: domácí müsli s banánem a jogurtem, croissant s vločkou másla
sv: mrkev a jahody
ob: naklíčená čočka s dvěma menšími vařenými vejci a 30g celozrnné bagety, zeleninový salát s půlkou jablka a dýňovými semínky
sv: tvaroh s jogurtem, jahodami a slunečnicovými semínky
ve: 30g celozrnná bageta s burákovým máslem a plátkem 30% eidamu, zeleninový salát s balkánem a půlkou jablka

arrow
profile_image
masha92
od 3. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Romčulín:
To je můj věčný problém....Hrozně mě to štve, protože hubnu a začínám být konečně s postavou spokojená, ale to břicho, to je opravdu děs Ráno úplně ploché a jenom se napiju třeba skleničky vody a strašně se to nafoukne, tak musím pořád zatahovat břicho...z boku jsem v pase štíhlá ale pod pupkem takový balon i když zatahuju

arrow
profile_image
slunce4
od 27. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

zdravím holky, můžu poprosit o radu...,?nevím jak formovat časově jídla, směnuji ranní a odpol.
Muj čas.režim je při odpol.viz níže, když mám ranní vstávám v 5 ráno, můj dotaz tedy zní, při ranní směně se nasnídat v těch 5 a po-té v 8 třeba jen jogurt?
sn-8 hod
oběd 10:30
sv1-13:30
sv2-16:00
več-18:30

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

6,45: Severský chléb(45g), vajíčko, tavený sýr(15g), rajče
11,30: Vietnamské bun cha(rýžové nudle, vepřové, ledový salát) měla jsem na to hroznou chuť
15,30: 2 knedlíky se švestkou, málo těsta, hodně tvarohu, lžička cukru
19,00: Rýže(150g uvařené), kuřecí stehno(100g), kousek vajíčka, okurka
a a si 2,5l vody, presso ve škole a teď jdu běhat na florbal
Není to úplně přísný jídelníček, ale věděla jsem, že to večer vyběhám.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené