arrow
Neprodává v Bazaru

no, když bylo teplo, jsem chodila běhat.. a 2x týdně hraju badminton hodinu.
Je mi 18, vážím 72 a měřím 160cm

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na R17:
no, když bylo teplo, jsem chodila běhat.. a 2x týdně hraju badminton hodinu.
Je mi 18, vážím 72 a měřím 160cm

Reaguji na Baronella:

Už vím , tak badmington není na hubnutí, běh je super, ale neohlídáš si tepovku pokud nemáš pás. Na to že je Ti jenom 18 to máš pěkně rozhašené v sobě ( náznaky PPP). Kdy jsi měla nejnižší váhu a kdy jsi začala přibírat a proč. Klidně do SZ napiš.

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na R17:
u mě je asi problém, že mám někdy chvíle, kdy si říkám, jak jsem v pohodě.. a najednou příjde převrat a nesnáším se.. a řekla bych, bohužel, že ty druhé chvíle jsou častější
Prostě mě strašně moc štve, že ikdyž se snažím a dala bych za to cokoli, prostě to nejde. Byla jsem i v lázních na hubnutí na 6 týdnů, holky hubly kolem 8 kila já jsem zhubla 2 ikdyž jsem se snažila...jsem prokletá

Reaguji na Baronella:
To je blbost, spíše proč se nesnášíš něco z minulosti rodinného charakteru a to ti zasahuje do součastnosti? Pokud ano zkus kineziologii a odbourej to, pak začni hubnout, ale musíš se mít ráda taková jaká jsi a být smířená sama se sebou uvidíš, že pak to půjde. Psychika hraje strašně důležitou roli. Pokud nejsi v psychické naprosté pohodě, tak nezkoušej hubnout, protože to nedokážeš a zbytečně budeš zklamaná a bude to horší a horší opět psychicky je to takový začarovaný a bludný kruh.
Takže v prvé řadě psychika na tom pracuj.

Reaguji na Baronella:
Rozumím Ti, měla jsem taky problémy. Od 4let jsem chodila do gymnastiky, chodila tam 6x týdně 12let a každý týden nám měřili ,,špeky''. Pokaždé jsem vážila o pár kg víc, než ostatní holky a tak mě trenéři pořád chytali za ,,tuk'' na břiše (žádný tam nebyl) a ptali se: ,,Cos měla dnes k obědu? Hranolky? Bonbónky?''
Jak dlouho jsem se učila mít se ráda ani nebudu psát. Skoro jsem nejedla a byla nešťastná.
Prvním krokem je opravdu začít se mít ráda, nemyslet pořád jen na postavu a neporovnávat se s ostatními.
Zvládneš to!
Tělo se musí vyrovnat s tím, jestli tedy dostane jídlo nebo ne, kolik ho dostane atd. Jakmile Ti ,,začne věřit'', že bude dostávat pravidelně určitý přísun, začne se tuku zbavovat..
Sportuj pro radost, jez zdravě (ale co Ti chutná) a snaž se nestresovat. Zkus vydržet a uvidíš, že do Vánoc něco shodíš.
Já si dávám ,,předsevzetí'' ( i když je nemám ráda) cca 2kg. Není to moc, ale nechci rychle shodit- rychle nabrat.

arrow
profile_image
panberka
od 18. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

dneska
snvesná kaše s jogurtem a kiwi + kavčo
sv: celozrnný chelb s lučinou linií a zeleninový salátek (pegingské zelí ředkvičky cherry rajčatka)
ob:bramborový salat s jogurtem a pangasius + dva kousky jablečné buchty
sv:tvaroh s troškou bileho jogurtu
ve: asi celozrnný chleb d lučinou a pažitkou a okruka ředkvičky
ve2:večer se jde ven tak asi ještě neco maleho bude
cvičení
zrovna se chystám na pop pilates tak snad aspon 2 10 minutová videa dam + strečing

neděle
sn: 50ml šťáva z růžového grepu (zředěná vodou 2:1), 1 pomeranč, 120g bílý jogurt
sv: 100g nastoruhané mrkve
ob: 80g celozrnné těstoviny se zelím
sv: 2 knäckebroty s Lučinou, 20g tofu uzené
ve: avokádo, zázvorový čaj

Nastavila jsem tzv. ,,léčebný'' režim proti nachlazení

arrow
profile_image
maggggda
od 20. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Dneska jsem příšerně prasila, ale věděla jsem to předem. Jela jsem totiž navštívit rodiče, a tam prasím vždy Snídani jsem měla ještě normální doma - vločky, rozinky, mandle, mandarinku a 1/2 Activie zakysaný nápoj. K dopolední svačince jsem si u našich dala kousek buchty s polevou a povidlový závin z listového těsta. K obědu bylo krůtí v mrkvi s rýží a pak to začalo Celé odpoledne jsem pořád něco uždibovala - poctivé kynuté buchty od babičky, buchtu s polevou od mámi, povidlový závin. Celé odpoledne jsme seděli u stolu s horou buchet a probírali vše možné - to pak toho člověk sní, že ani neví kolik. Večer jsem byla celkem plná, takže jsem vyloženě nevečeřela, ale stejně jsem neodolala jednomu chlebíčku se sýrem a zeleninou a závinu se zelím, a na to jsem si dala další buchty. Odjížděla jsem s břichem jak v 6. měsíci. Doma jsem si pak dala ještě dva kousky štrůdlu, co mi babička přibalila s sebou) No je to děs, břicho mám jak balón...ale prostě když jsou ty buchty přede mnou na stole, tak se neumím ovládnout, to si můžu stokrát říkat, že si vezmu od každého kousek na ochutnání a víc ani ťuk, je mi to houby platný. Moc nepomáhá ani to, jak mi všichni pořád tvrdí, že jsem kost a kůže a že už to je moc a měla bych přibrat. Naštěstí si i přes tyhle občasný "přežíračky" pořád držím svojí "ideální" váhu. Tak, a zítra snad trochu dietněji a zdravěji, už se na to těším.

arrow
profile_image
KitKatka
od 4. 2. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na maggggda:
Taky to mám občas stejně.Pro mě jsou nejhorší víkendy , to mamka pořád něco peče atd. ale včera jsem jedla normálně zdravě a dnes se o to pokusím taky.Miluju sladké a je pro mě těžké odolat

Reaguji na KitKatka:
Ono s rodičema je to těžké jsou z tzv staré školy a byli zvyklí péct buchty a dneska už je nikdo nepřevychová, jenom silní jedinci to dokáží. Moji rodiče jsou to samé, ale já jsem přesedlala jiným směrem a směruji taky i své dcery, u té nejstarší tam je to na ní jakou cestu si vybere ve výživě, tam jsem byla ovlivněná dost rodiči a jejich stylem, ale ty mladší na tom jsou lépe. Dokonce mě již nevyžadují klasickou čokoládu tedy pochoutku typu Milka, ale dají si 80% RAW to je ta nejzdravější plná antioxidantů z nepražených kakaových bobů. Akorát mě to kazí babičky, když jsme na návštěvu tak a Adélce nacpou koblihu a ještě ne z marmeládou ale s protlakem jak máme nakázáno z EU. Fuj humus nebo jiné sladké s....

Já to mám doma stejné. Nemám jim to vůbec za zlé, spíš dnešní doba je nenormální. Dřív si vzali kousek chleba nebo buchty, ovoce.. a šli běhat ven. Dnes musíme číst vše, co kupujeme, protože se nás snaží obelstít složením na každém kroku. Jídlo je drahé a zdaleka ne kvalitní.
Chápu, že téměř v 70 letech rodiče nebudou měnit životní styl. Já se přizpůsobuji době. Nechci do sebe cpát to, co dávají do většiny potravin. Chci kvalitu.
Snažím se vyhnout moru jménem obezita a z toho pramenících chorob. Lidé kupují ,,levné'' jídlo, které ve výsledku vyjde několikrát dráž, protože platí za podřadné suroviny (paštika bez masa apod.). Potom dávají 2000,- měsíčně za léky, které nemuseli brát, kdyby neměli nadváhu, nepřijímali tolik soli a hýbali se (cukrovka, vysoký tlak apod.). Končí to tím, že nemají peníze a řeknou, že na zdravou stravu nemají. Nesmysl!
Odběhla jsem od tématu, omlouvám se. Chtěla jsem jen říct, že doma máme stále napečeno, v komoře brambůrky, tyčinky, čokolády, perníčky, sušenky apod., ale je to jen MOJE volba, jestli si dám nebo ne. Nikdo mě nenutí, stejně jako já nenutím rodiče jíst ,,moje'' jídlo. Pokud mě na narozeniny pozvou na zákusek, dám si. Ale každý den se nebudu ládovat dortíčky, k čemu to? Je to ,,jen'' jídlo, co mi to dá.. Tělo bez sladkého neumře.

Reaguji na yankeecandle:
Hezky jsi to napsala, je to každého volba . Zrovna teď jsem řešila nemocnou maminku a upravila jí takový seznam jak by měla jíst a čeho se vyvarovat, když jsme o tom mluvili tak mě odpověděla, že doktor jí řekl že může jíst všechno, ale jak přesně to myslel a jak ona si to převzala to nikdo jí již nevysvětlí. Já jí vysvětlovala že jí bude lépe a nebude zatěžovat svůj organismus, protože pilulky nejsou samospásné, nevyléčí ji, ale nemoc pozastaví ,aby se nezhoršovala.
Dříve se peklo zdravěji, ale nyní již z lenosti se kupujou polotovary s chemií, vidím to na těch koblihách či croisantech aj. A když se v mnoha domácnostech peče, tak rozhodně ne zdravě, ale z klasického cukru, bílé mouky a Hery což zrovna zdravé ingredience nejsou. Tedy někde určitě existují vyjímky a peče se zdravě.
Zrovna teď před vánocema začne davové šílenství až bude levnější cukr, mouka a tuky jako hera.

arrow
profile_image
KitKatka
od 4. 2. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Když mamka něco peče tak jí tam přihodím aspoň trochu celozrnné mouky a kousek si dám
Ale rodiče už se nezmění...Dřív když jsem byla mladší (teď je mi 16) ,tak jsem mohla jíst všechno sladké , jedla jsem toho kila a ujídala jsem i tajně taky jsem skončila na 87kg ( a minulý rok jsem se začala zajímat o zdravější stravu a začala jsem se víc hýbat zhubla jsem cca 15kg a zjistila jsem ,že mi nechybí koblihy,chipsy...A vím, že už nikdy nebudu jíst langoše,protože mi po nich bylo vždy špatně
Na zdravé jídlo jsem si zvykla a to, jak jsem jedla před rokem mi už nechybí

Jinak dnešní jídelníček :
Snídaně:40g ovesných vloček (Mixit)+mléko
Svačina:1pl. žitného chleba+2pl.sýra+hlávkový salát+paprika,okurka,ředkvičky
Oběd:kuřecí stehno + rýže
Svačina:mrkvový salát s jablkem +1bluma
Večeře:vaječná omeleta (1 vejce+50ml mléka) + zelenina
Holky , co myslíte je to OK?

Dneska poprvé vařím na přepuštěném másle GHÍ a musím konstatovat že skvělé. Víte dlouho jsem se rozmýšlela zdali ho zakoupit z důvodu vysoké ceny ( 264,-Kč), protože abych ho vyrobila tak na to čas nemám musí se totiž zahřívat 6-8 hodin a pak zcedit přes plátno. Takže všem co se zajímají o zdravou výživu vřele doporučuji, protože se jedná o nejstravitelnější tuk pro člověka bez laktozy a soli, dokonce na něm můžete smažit a nepřepaluje se a nevznikají karcinogeny. Hlavně je vhodný na cokoliv.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené