arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Dash:

Určitě napiš jídelníček přibírací! Mě osobně by celkem zajímal a můžu se zeptat proč přibíráš? Jsi moc hubená nebo se snažíš nabrat svalovou hmotu?

arrow
profile_image
katka.365
od 3. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Dash: mě by také zajímal! já se teď budu snažit nabrat tak 2-3kg,..ale chtěla bych do svalů

No holky, zatím mám svůj,který držím na 80g bílkovin 300g sacharidů a 40g tuků (mám 40kg),včera jsem měla první schůzku s trenérem-budu o všem psát na blogu,jak to bude probíhat a budeme ještě více navyšovat. Nikdy nejde přibrat jenom svaly Kači,vždycky se tam nějaký tuk usadí,ale to potom vyrýsuješ v rýsovačce před CKD

Tak třeba ten dnešní:

Sn:75g pohankových vloček,100g jahod,20g arašídového másla,100g melounu,5g pohankových pukanců,1PL datlový sirup

Sv 50g jáhel,30g krůtí šunky dulano,100g kedlubny,100g ředkviček

Ob:80g kuřecí prsa,70g polenta,zelenina mražená-150g,1/2 čokoládové hollandie

Sv: 50g rýže, 150g zelenina, 20g krůtí šunky

Ve: 60g žitné celozrnné těstoviny,troška kedlubny,35g pesta z lidlu,2 vaječné bílky

Ve2: 1/2 čokoládového jogurtu hollandia

Proč přibírám,doporučuju si přečíst článek na blogu, připadá mi, že to píšu totiž všude

arrow
profile_image
scateeinka
od 18. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Xsen: No, já si myslím, že skladbu jídelníčku mám ok, jen mě právě trápí to časové rozložení, jak už jsem psala, že v 5 - půl 6 odcházím z práce(to si dávám sváču), tak v půl 7-7 běhat, v půl 8-8 jsem doma a pak teprve vařím véču, cca 45 minut, takže mi véča vychází až kolem 9, nevím jak jinak to má udělat a zase dávat si jen vývar když jsem od 5 nejedla, to bych nedala.

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na scateeinka: A co je na tom tak špatného, když si tu večeři dáš jen jednu? Pokud se ti špatně neusíná, tak není problém, ne? Doporučuji přečíst si nějaké články o tom, že je více méně jedno v kolik kdo co jí a jediné, co se počítá je celkový denní příjem a skladba jídla.

Včerejší:

7,30 mug cake z proteinu, pohankové mouky, lžičky granka a vajíčka s trochou čokofloků, zalité malinami, k tomu pár lžic jogurtu
10,30 opravdu poslední zbytek Milky Oreo
12,00 hovezí dušené v mrkvi a s trochou čočky a brambor
14,00 menší banán
17,30 slisované zrní s rajčaty a 50g mozzarely, plátek eidamu, 2 kneckebroty s arašídovým a pomerančovou, trocha vlašáků, kefír rozmixovaný s jahodami a malinami a lžičkou agave sirupu
hodinka a půl florbal
22,00 sváteční kousek pizzy, hrst tyčinek, fidorka a dvojka vína na ukončení florbalové sezony - vůůbec si to nevyčítám ale kdyby nebyl hlad, nejím.

Ode dneška zase dobré, i když mám pocit, že se svojí figurou + výdejem si momentálně mohu dovolit hřešit.. ne nijak zásadně, jen okrajově.

Jinak zde dávám do pranice svůj instagram: daria_sulcova, kde přidávám své snídaně, časem se snad zmůžu i na jiná jídla. Jen jako inspirace

arrow
Neprodává v Bazaru

Dnešní můj jídelníček:

Sn: Banánovo-jahodový milkshake z polotučného a mandlového mléka (mixla jsem to,mandlové je drahé ), tři špaldové rýžové chlebíky- jeden s máslem a šunkou,druhý s máslem a třemi plátečky camembertu a poslední s tvarohem.
Sv: sójový vanilkový dezert od Alpro, jahody
Ob: pečená kuřecí játra, rýže, rajčata
Sv. 2 špaldové chlebíky, zeleninový tvaroh "Svačinka",hrášek,paprika + káva s polotučným mlékem
Ve: Bude jen nějaký lehký salátek, možná s tuńákem ve vlastní šťávě - jdu zítra darovat krev a nemůžu nic tučného

Cvičení: 6 hodin umývání oken (brigáda), asi si doma ještě dám nějaký 15minutový HIIT

Holky nemáte nějaký nápad na zcela netučnou snídani? Mě napadá pořád jen ovoce či zelenina,ale to bych asi za pár hodin pošla...prosím poraďte mi (kvůli těm odběrům)

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na helena123: Já hubnu podle sebe, toho co vím a toho co se dozvídám denně na internetu a občas si zapisuji do kalorických tabulek,abych věděla jak zhruba dodržuji množství bílkovin,sacharidů,tuků a vlákniny. Držím se obecných rad zdravé výživy, zkouším neustálě nové věci, dala jsem se z totálního nesportování na spoustu sportů, které provozuji 5x-6x týdně (posilovna,plavání,HIIT,běhání,kolo,domáci posilování a workouty,kolečkové brusle,jóga,pilates,step aerobic,bosu...). A hubnu. Sice pomalu,protože jídleníček nemám tak "drsný",ale přece do centra bych šla pro radu v případě že jsem po 3 měsících snažení nezhubla nic,či mám dietetické a zdravotní problémy a nevím jak se stravovat či sportovat. Ale vesměs jde všechno vyčíst na internetu a v knížkách, je důležité se dívat na důvěryhodné stránky a poslouchat svoje tělo a hlavně se snažit a vytrvat, nevzdávat se po pár neúspěších (zvláštní slovo )

Reaguji na Lacminka:

Máš toho hrozně málo,hlavně to dopoledne! Jako snídani bych volila vločky uvařené ve vodě+skořice/holandské kakao/ovoce/sirup/med jakožto sladidlo,k tomu alpru klidně rýžové chlebíky,knackebroty,oběd se mi líbí a k té večeři určitě tuňáka dej a k tomu alespoň ty knackebroty

arrow
profile_image
katka.365
od 3. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Dash: vážíš 4Okg?

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Lacminka: Pred darovanim se preci nesnida,ne? Az potom a vydatne! Obecne mam po netucnem jidlu hned chute a dohanim to sacharidy, takze za bežnych okolností bych zdravé tuky fakt nevynechavala.

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Dash: No já normálně vločky mívám (40g,asi málo,ale víc nedokážu sníst ani kdybych se opravdu snažila),dnes jsem měla ten milkshake,tak jsem chtěla něco slaného k tomu. Zkusím tedy pomalu přidávat na množství, ale co jsem počítala na kalorických tabulkách tak mi ta snídaně kaloricky vychází na 1800 kJ,což se mi zdá v pořádku,ale nechám si poradit

Reaguji na darig: Právě se nesmí chodit nalačno (postupuji podle pokynů Fakultní nemocnice Brno). Je tam napsáno že si mám dát "netučnou" snídani-např. rohlík ale rohlík si fakt dávat nechci...

arrow
profile_image
Indiira
od 13. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj holky, jak to tu tak čtu, tak musím říct, že jsem ostuda sama...
Snažím se hubnout už měsíc, mám dole 2kg, ale podle všeho jím nedostatečně.
I když se snažím 5x denně, ne vždy to vyjde.
Teď jsem nemocná a už týden jsem necvičila, vyjela jsem ze svého režimu a sem tam si i dala něco tučného a nezdravého :-/
Je mi 27, mám 158 cm a vážím 55kg.... (měla jsem 57!) a to nejsem nějak extra tlustá, jen dolní partie by potřebovaly ubrat a nějak se nedaří, hlavně boky.... Před 8 lety jsem vážila 47kg...ale na tu váhu už nikdy nedosáhnu s tím jsem smířená, ale ještě 5kg a budu spokojená..
Takže ráno začnu alespoň zdravou snídaní... Ovesné vločky, jahody, jogurt... a pak se vydám na nákup..

arrow
profile_image
scateeinka
od 18. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji darig: Jinak zde dávám do pranice svůj instagram: daria_sulcova

Fakt moc hezký fotky

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na scateeinka: Děkuji

Včera:
7,30 ovesná kaše s čokofloky, ovocem, mákem, oříšky
11,30 zeleninový salát se 100 g bazalkového tofu a půlkou cottage, 2 kneckebroty
třešně, asi 2 plné hrsti, nějaký eidam, pár vlašáků
17,30 kuřecí prso s dušenými rajčaty a špenátový mug cake (hodně špenátu, trocha pohankové mouky, parmezán a vajíčko)
20,30 hodina a kousek kruhového tréninku
jedno pivo a po návratu domu 2 kneckebroty s arašídovým a pomerančovou marmeládou, pár oříšků

Jak na to tak koukám, tak ty jídelníčky už nejsou úplně hubnoucí. váhám, jestli to sem dávat, abych nešla někomu špatným příkladem.

Reaguji na Indiira: Tak nejez 5x, ale jen 4x třeba. Co já vím, tak "partie" se shazují nejhůř, musela bys bát nahoře hodně útlá, aby šel spodek dolu.. Mám to naopak - nohy a zadek ok a stále špíček na břiše, podkožní tuk na celé vrchní půlce tělo, no bída..

Ahoj! Občas sleduju vaše příspěvky a tato diskuze se mi líbí. Chtěla bych od vás poradit. Myslím že to je teď celkem aktuální téma. Jedeme na týden pod stan, kde není možnost uchovat věci v chladu a na žádné extra vyvařování na vařiči nebude čas. Máte nějaké typy na zdravé dietní potraviny, které můžou být v rozpařeným stanu a nezkazí se? Napadá mě tuňák, sýry, zelenina, .. máte nějaké lepší typy?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené