arrow
Neprodává v Bazaru

Dnes:
SN: míchaná vajíčka s kuřecí šunkou,čerstvý hrášek, jahody a lžička kešu-lískooříškového másla
OB: cottage, tuna zeleniny, po obědě "dezert" smoothie z mandlového mléka, půlky banánu a chia semínek
HIIT s Fitnessblenderem + warm up and cool down 32 minut (booty builder)
SV: asi si dám jen pár ořechů
VE: plněný lilek směsí kuřecího masa a rajčat

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahojky. jsem tu nová. Je to 14 dní, co jsem opět začala dodržovat nějakou normální, pravidelnou a zdravou stravu a chodit k tomu do fitka. Ale chut na sladke či klobásky je pro mě silnější. Nevím jak dál, mám strach, že má slabá vůle mě opět porazí.
Jinak mé dnešní jídlo
snídaně - ovesné vločky s kousky čokolády a pistáciové mléko, 200 ml džus
svačina - jablko
oběd- kuřecí závitek s gouda light a mozarelou, dušená zelenina
svačina - jogurt 0,1% tuku, musli tyčinka
večeře - celozrnná bagetka s vajíčkovou pomazánkou a ředkev

Půlhodina cvičení doma a půlhodina ve fitku cvičení břicha

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

+ druhá večeře jogurt ovocný 0,1 % tuku

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Niky 2:
Já vím, že můžu působit jako věčná poučovatelka, ale připadám si tady jediná aktivní, tak můžu alespoň někomu pomoct. Ve tvém jídelníčku je mnoho věcí light a 0,1% tuku apod. To je úplně špatně. Tyto věci obsahují strašně moc přidaných cukrů a to ti pak způsobuje větší chutě na sladké. Doporučuju plnotučné varianty těchto výrobků (opravdu se toho neboj, zasytí tě, dodáš tělu kvalitní tuky). Takže řecký jogurt, tučný tvaroh, gouda klasická, mozzarela klasická apod. Sníš toho míň, bude ti to více chutnat a výživově budeme úplně někde jinde To stejné musli tyčinky - tváří se strašně zdravě, ale jsou také nadupané přidaným bílým cukrem. Místo takovéto tyčinky můžu třeba doporučit raw tyčinky bombus ze sušených datlí, nebo si prostě do jogurtu dej čerstvé ovoce, ovesné vločky a zalij javorovým nebo datlovým sirupem (tyto svačinky jsou vhodné po tréninku). Vše seženeš ve zdravé výživě. Datlový sirup stojí 50,- a vydrží tisíc let Opravu si hlídej přidané cukry v potravinách, všechno si kupuj raději nezpracované a "míchej" doma. Budeš mít kontrolu nad příjmem cukrů a nebude ti během dne kolísat glykémie v krvi - nebudou vznikat chutě na sladké. A tím, že jíš nízkotučné výrobky si způsobuješ chuť na klobásy. Vše jde ruku v ruce.

arrow
profile_image
vincpa
od 21. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lacminka: S těma nízkotučnýma věcma jedině souhlasím! Raději vše polo/plnotučné, než odtučněné.

Jinak já dneska:
SN: Celozrnný chléb, lučina, kuřecí šunka, banán
SV: kiwi
OB: těstoviny, zelenina (mrkev, hrášek, kukuřice), eidam
SV: kefír, kousek chleba
VE: cottage, chleba
+ menší porce domácího zákusku (jahody, piškoty, tvaroh, smetana, cukr)

Pohyb: běh 50 min (8,5 km), procházka (8,5 km), kolo 12,5 km, 30 min Jillian

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reakce na Lacminka
Mnohokrát děkuji. Říkala sem si,že musí být něco špatně. Jedla jsem pravidelně á 2,5-3 hodiny a měla jsem pořád hlad i chutě na sladké. Určitě se budu snažit z jídelníčku vysadit. Děkuji mnohokrát .-)

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dnešní den
Snídaně - udělala jsem si v toustovači tousty, dva, do každýho 60% sýr Geramont ( je fakt výbornej )
svačina - meloun
oběd - drůbeží ragů, houskový knedlík, kuřecí vývar se zeleninou ( hold závodní strava je závodní strava )
svačina - jogurt 0,1% ( opět ) , 4 třešně
večeře - 2 toustové chleby, namazané almetem, kuřecí šunka, 200 g cherry rajčata
druhá večeře kefírové mléko
asi 1,5 litru voda s citronem a mátou, ráno čaj
jinak v práci to dneska jako ve fitku nevypadalo, takže kliidový režim,ale nějaký pohyb byl

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

jinak tousty byly samozřejmě celozrnné

arrow
profile_image
vincpa
od 21. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Včera:
SN: chléb celozrnný, tvaroh s troškou másla, paprika
SV: 2 banány
OB: kuřecí prsa s nivou, těstoviny, ledový salát
SV: 2 racio chlebíčky s gervais
+ pásek hořké čokolády, velká miska jahod, velká hrst rozinek
VE: chléb, tuňák, tvaroh, rajče

Pohyb: 100 km na kole (4 hod 45 min), 20 min pilates, večer koncert - takže celý den na nohách a jak jsem dojela domů z kola tak jsem měla strašně žravou. Navíc večer ještě dvě piva a jeden birell ale omlouvám si to tím kolem

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na vincpa: Wooow, respekt za ten tvůj pohyb! 100 km na kole bych neujela ani kdyby mi za to platili, seš fakt dobrá! a obecně, hodně cvičíš a běháš, to fakt obdivuju, já si dám vždycky 20 min HIIT a jsem dead to na sebe výsledky u tebe nenechají dlouho čekat

Jinak já včera:
SN: vaječné košíčky se slaninou a zeleninou, meruňky, borůvky, fresh ze dvou pomerančů
OB: kuřecí maso a zelenina na grilu (tuna obojího ), para ořechy
VE: hummus s mrkví a brokolicí, para ořechy
VE2: velké a malé pivo (já se teda nemůžu uklidnit žádným pohybem protože jsem byla 13 hodin v práci, ale tam jsem aspoň lítala..)

Dnes mám cheat day! (nemám pravidelné "cheaty", ale přítel koupil nějaký poukaz na burgry - celé menu i s dezertem, tak si to prostě nenechám ujít )

arrow
profile_image
vincpa
od 21. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lacminka: Díky, to se krásně čte 100 km na kole nejezdím běžně - většinou kolem 30-45 km, teď to byl spíš takový hec, ale zvládla jsem to i pro mě překvapivě úplně v pohodě
Ale jinak změny na postavě nějak zatím nepozoruju od té doby, co jsem začala běhat (půlka dubna, ale ze začátku jsem běhala třeba jen 10, 15 min a postupně zvyšovala) se mi hodně zlepšila kondička. Více toho vydržím a tolik se nezadýchávám, ale špeky hlavně na břichu a bocích se mě drží zuby nehty :-/

Jinak k tvému jídelníčku - ty jíš většinou jen tři jídla denně bez svačin? A taky dost cvičíš Chodíš na HIIT do fitka nebo cvičíš doma?

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na vincpa: Ono to je totiž tak, když člověk hubne, tak se v zrcadle sleduje snad každý den desetkrát a to prostě nemáš šanci vidět změnu, taky mi přijde že jsem nezhubla vůbec nic (na váze sice jo, ale na pohled mi to nepřijde), ale když se potom podívám třeba na svaly na rukou, nebo na svůj zadek tak vím, že nějaký pokrok tam je, že ta celulitida je určitě lepší než po zimě prostě dělám všechno jen tak pro zdraví a hlavně svůj skvělej pocit a to, že mi někdo řekne, že vypadám dobře (popř. že jsem zhubla) tak je jen třešnička na dortu je to lepší to brát takhle. A špeky na břichu a bocích jsou můj věčný boj, jak říkáš. Prostě holt musíme vydržet..

A k mému jídelníčku - normálně mám 4-5 jídel, akorát včera jsem byla v práci a tam nemáme možnost svačit, máme jen 2 půlhodinové pauzy za 12,5 hodiny v práci, takže to nešlo, bohužel. HIIT cvičím doma (nejčastěji Fitnessblender, mám je hrozně ráda a baví mě to, Zuzku Light jsem zkoušela několikrát, ale nějak jsem jí prostě asi nepřišla na chuť..), ale občas jdu i do fitka a dělám svůj HIIT. Třeba 20x legpress, pak 10 burpees a tohle dvakrát. Pak další série třeba na stroji "zakopávání" 20x a pak výpady (10 na každou nohu) s pětikilovkama a to celé dvakrát. A takhle dělám různé série na ruce, nohy, břicho...to mě taky baví. Pro mě je důležitý furt měnit prostředí a cvik, jinak mám hroznou tendenci se vzdávat.

arrow
profile_image
vincpa
od 21. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lacminka: na váze mi (naštěstí?) došly baterky, takže váhu teď nesleduji, ale cca před 10 dny jsem si změřila obvody, tak jsem zvědavá, jak se budu přeměřovat, jestli bude alespoň malý úbytek. Měření ale musím nechat až po menstruaci, protože teď bych se asi zjevila

Cvičení taky musím střídat, protože to samé dokola mě ubíjí. Teďkom cvičím Jillian, ale pokaždé něco jiného - má více programů a každý program má více levlů. Jedu to tak nějak postupně, podle toho, na co mám zrovna daný den náladu, ale zhruba jsem sjela první level asi u 4 druhů cvičení. Teď jsem na přelomu 2/3 level Jak to docvičím, tak se chci vrhnout na něco nového a uvažuju o tom tvém HIIT. Máš nějaké odzkoušené fajn videa? Nejlépe tak na těch 20-30 minut ať je to na celé tělo?
Jinak taky cítím, že se mi tělo zpěvňuje - zatím jen hodně lýtka, potom stehna a ruce. Celkově se cítím taková pevnější a ne jako úplný sulc, ale to břicho a boky jsou pořád fakt děsné. Ale musíme vydržet a to by bylo, aby nebylo

Dneska:
SN: pomazánka z tvarohu a lučiny, chleba, okurka
SV: jablka
OB: tofu, rýže, fazole, paprika, ledový salát
SV: para ořechy, jogurt bílý
VE: chleba, gervais, rajčata, mléko
+ strašně moc prasečinek dneska: skoro celé balení polomáčených lineckých sušenek, řádek hořké čokolády, trocha rozinek, dně dlaně piškotů, dvě lžíce marmelády
Fuj, jak jsem to teď všechno vypsala, tak je mi z toho špatně. "Naštěstí" jsem většinu prasečinek spořádala dopoledne. Zítra bych to ale už měla dostat, tak doufám, že s tím konečně zase poleví mé klasické přežírací předmenstruační chutě.

Pohyb: Jillian, 20 min pilates, rychlejší procházka (7 km), 20 min běh (3,5 km)

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na vincpa: Haha,s tou menstruací to máme úplně stejně, zítra taky očekávám, proto dneska cheat day.. S těmi videi - mrkni na fitnessblender.com, tam si můžeš v hledání nastavit jak dlouhé cvičení hledáš, na co chceš aby bylo zaměřené atd. takže uplně super, vždycky si navolíš to, na co máš ten den náladu a ono ti to vyhodí spoustu videí.

Můj "cheat day" jídelníček (jen tak, ze srandy )
SN: lívanečky (vejce,banán, ov. vločky, kokos), arašídové máslo, borůvky
HIIT s Fitnessblender cardio and abs 45 minut
SV: jablko
OB: fazolová polévka, hovězí burger v domácí briošce, majonéza, hranolky, salát coleslaw, po obědě čokoládový dort
SV: capuccino, tuna popcornu a cocacola v kině
VE: domácí tzatziki

No co vám budu vykládat, po tom popcornu a cole mně bylo strašně blbě, ten už si fakt nedám ale oběd byl luxus, ten jsem si fakt užila

Jsem sice po té tuně sacharidů taková aktivní a po obědě jsem byla dost veselá, ale nemám z toho obecně moc dobrý pocit. Větší radost ze sebe mám když poctivě dodržuji zdravý jídelníček. Takže cheat days u mě budou opravdu jen výjimečně...

arrow
profile_image
vincpa
od 21. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Lacminka: fitnessblender.com

woooow, ty stránky jsou fakt pecka. díky moc! něco takového hledám už strašně dlouho

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené