arrow
profile_image
janicka94
od 12. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lacminka:
Já teda musím říct že ten cheat day bych si klidně dávala častěji. Občas to tělo snad i potřebuje. Protože já prostě když třeba celý den piju jenom čistou vodu s citrónem tak pak cestou z práce mám občas fakt chuť na nějaký sladký pití, takže zastavím na benzíně a opravdu si musím koupit colu abych se dostala do klidu. Já jsem totiž nikdy dřív předtím nepila jen čistou vodu. V bývalé práci (servírka) jsem musela vždycky mít nějaké sladké pití jako třeba aspoň džus s vodou na nervy a teď mi to prostě chybí když najednou po 24 letech mám pít jen čistou vodu. Ta chuť se mi hold občas vrátí. A to nemluvím jen o vodě, samozřejmě i jídlo

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj. včerejší den totálně katastrofa. V práci toho tuna, od 12 až do večera jsem se nezastavila, takže s jídlem sem se ani nesetkala
snídaně - celozrnné tousty se sýre ( opět 60%)
svačina - 2 menší pomeranče
no a pak uz to šlo z kopce
oběd ( dostala jsem se k němu až v pul 3) přirodní kuřecí plátek se zeleninou - byl tak slanej, že jsem snědla jen půlku kuřecího a 3x do pusy zeleninu
svačina - cca v pul 5 bebe sušenky
večeře - až pomalu v 9 hodin- srazila sem divočáka šok, takže na me přišel pak hlad takhle pozdě - 2 vejce, ředkev, cherry rajčata a opět 2 celozrnné tousty z toustovače

jinak dnes mám noční, takže to budu zase muset nějak vymyslet

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

a co se týče pohybu, tak ten v práci mi opravdu stačil

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mám takový problém. Vůbec nevim, jak si mam rozvrhnout cvičení nebo jak mam civčit mezi směnama. Do fitka chodim na fitbox, posilování břicha a ted chci začít i TRX. Doma cvičím na TRX. Nevím však, jestli toho třeba nemám moc nebo naopak málo. Toto je můj rozpis ve fitku
30.6. 18:30 -19:30 fitbox
1.7. 10-11 TRX, 18:30-19:00 cvičení břicho
2.7. mám denní, takže to bude bez cvičení
3.7. mám noční, takže bych chtěla neco cvičit přes den
4.7. mám volno, ale nic ve fitku a nevim, co bych mela krom trx cvičit doma
5.7. 10-11 TRX, 18:30-19:00 Fitbox
Koukala jsem na ten odkaz, co jste sem dávali,ale ja se v tom proste nevyznám. Nevim, pořádně jak bych měla cvičit a ani nevim, jestli to mam takhle dobře nastavený, jestli to třeba nepřeháním. Může mi prosím někdo poradit?

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Niky 2: No, já bych osobně vyřadila 1.7. to cvičení na břicho (tím stejně břicho nezhubneš, na vytvarování, popř. 6pack je stejně nejdůležitější strava a pohyb celého těla, na což je zrovna TRX super...), 3.7. si zacvič doma třeba HIIT, něco krátkého, nebo vyběhni třeba jen na půlhodiny. Pak bych 4.7. dala pauzu a pak už v pohodě. Podle mě je dobré mít minimálně 2 dny v týdnu volno na regeneraci svalů, které se v té době beztak tvarují nejvíc . Potom jak píšeš s tou večeří, pro tyto situace - hlad večer, nebo nečekaný hlad atd...mám vždycky doma cottage sýr. Zažene hlad, je to rychle nachystaný, má spoustu bílkovin a pokud by se ti chtělo můžeš do něj nakrájet třeba ředkvičky, zasypat pažitkou, dochutit solí a pepřem a je to strašná mňamka. Pečivo bych večer spíš vyřadila, ale pokud je neodkladná chuť na sacharidy tak třeba k tomu cottagi jeden plátek toho toustu.

arrow
profile_image
Regynna
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahoj holky,

sleduji to tu pasivně už nějakou dobu. Dokonce jsme tu byla i pár let zpět aktivní pod přezdívkou Hanárek. Můj boj s váhou je nejspíš doživotní. Tenkrát jsem měla krásně našlápnuto, -12 kilo ( 57kilo) a docela i pěkný bříško. Bohužel jsem usnula na vavřínech. Životní změny mě změny mě dost rozhodily, a k tomu nedávný potrat - no a svou váhu jsem měla zpět . Krásných buclatých 70 kilo.
Ale abych se více představila. Je mi 31let, vážím už 66kilo, měřím 169cm. Mám tři psy, šest ovcí, a spoustů práce doma a zájmů okolo .
Minulý rok jsem jsem si cosi přečetla o paleo stravě, o životu bez pšenice a tak jsem se rozhdola jít tímto směrem. Je fakt, že jsem se tenkrát díky těm všem informacím zbavila hnusné autoimunitní vyrážky a jako bonus bez práce zhubla na 62 kilo, ale jak jsem už uvedla, určité životní změny mě vykolejily natolik, že jsem zase přibrala.( původně jsem paleo nepřijala za životní styl vůbec kvuli hubnutí, ale kvuli té vyrážce). Nevydžela jsem to dál na 100 procent a jedla jsem i věci „zakázané“,abych se hezky politovala. Takže mi došlo, že co se hubnutí týká, toto také nebude ta správná cesta . Chce s těmi informacemi jen umět lépe naložit – k obrazu svému. A tak si hodně věcí právě z palea nesu. Takže moje politika ve stravě a v hubnutí je jasná. Nejíst srajdy a chemie, žádné odtučněné blitky a nervat se prázdnou hmotou ,.. a HLAVNĚ se hýbat. Ale taky být v pohodě a občas si dát to, na co má člověk chuť. A tak to teď tak nějak pytlikuju po selsku. Zhruba od dubna jsem se začala pomalu znovu rozběhávat. V květnu jsem k tomu přidala kolo a teď se snažím alespoň 5 dní makat. Jak to okolnosti dovolí.
Moje problémová partie je břicho . Co se týká pohybu. Nesnáším prostředí posiloven a samotné posilování mi radosti taky moc nedává. Pohyb musí mít smysl a víc účelů, než “jen” hubnutí. Takže volím běh se psy, kolo jako prostředek do práce a z práce, procházky s přítelem a pejsky, práce na zahradě – aby to nevypadalo jako zarostlá jungle – kde bych ale mohla paleo dohnat k dokonalosti a lovit divou zvěř .
Muj malý prblém v jídle je, hádám, že neumím odhadnout množství tuků, při dávkování oliváku na porci -asi proto hubnu tak pomalu( kalorie vubec nepočítám - řídím se podle měřítek- maso jako dlaň, tuku asi jako je palec , ovoce jako pěst a po jídle, zeleniny nespočet a 3x denně a pocitu sytosti).
A můj veliký problém, co brzdí hubnutí, je pití vína - Denně si dám večer před spaním alespoň sklenku vína, teď nově sekt s ledem a jahodama. A nedokážu si tuto siestu odepřít. A když přijede přítel domu. Ou jééé …. Vím, je to v hlavě. Musím si vymyslet jinou odměnu za sportovní výkony. Pracuju na toma doufám, že třeba s vaší podporou se mi to povede lépe. I proto bych se k vám vlastně chtěla přidat. Nevím, jak dlouho mi to vydrží, nebo jak moxc aktivní budu, ale budu se snažit. 

Tolik o sobě .
A teď můj jídelníček dneska:
SN7:30: polníček, rajčat, tři vejce vařená, tři plátky parmské šunky s pepřem, pár černých olivek, a celé zakapané olivákem.
8:30 – káva s mlíčkem
10:00- banán
12:00- plátek vepřového libového zapečené s cibulí a smetanou a fazolky se slaninou
Bonpar
15:00- káva s mlékem
19:00 – grilovaný hermelín a salát ( rajče, paprika, okurka, ledový salát)
Doteď jsem vypila 1,5 vody a ještě něco vypiju.
Pohyb: jedu domu na kole, tj . 30-34 km – podle trasy. A pak procházka, možná lehký běh s pejskama 5-8 km. Ráno jsem měla v plánu jít běhat, ale nepovedlo se mi vstát- a to jsem ani neměla včera večer vínko .

arrow
profile_image
janicka94
od 12. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

To já už poslední dobou moc chuť na sladký nemívám naštěstí. Ale někdy odpoledne to přijde a to stejně neodolám. Ale žvýkám ty žvýkačky s Garciniou co ti pomáhají zahnat chuť na sladké a tak. A zatím žádná krize nenastala.

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lacminka
Děkuji mnohokrát za odpověď a radu. Nevim, jestli mám hubnout nebo mi stačí jen tvarovat. Přítel, který nějaké zkušenosti se cvičením má, tak říká, že mi stačí jen posilovat a tvarovat. Mám 174cm a 64 kg. Ale zkusím to takhle. Můj největší problém k tomu cvičení je to, že pracuje na směny, které nemám v pravidelném grafu, ale vždy se to dá nějak udělat. Takže si myslíš tedy, že bych měla cvičení na břicho vyřadit a dělat jen ten fitbox a TRXko?
Jinak k tomu Cotagge, mně to vůůůůbec, ale vůůůbec nechutnááá už jsem to párkrát zkoušela, i ochucený, ale prostě ne

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Také mám chuť vyzkoušet tabatu nebo insanity, ale mam pocit, že na to fyzicky prostě nemám

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Lacminka
Pokud budu mit dnes na noční čas, tak bych si mohla uděla měsíční cvičící plán. Koukla by si se mi na něj?

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Niky 2: Taky mám takové směny, nepravidelně, 13 hodinovky...je to peklo, ale když je volný den, je dobrý to cvičení zařadit. Nevím co děláš za práci, ale pokud třeba dlouho stojíš jak já, tak nedoporučuju pak cvičit. Jen třeba protáhnout, nebo lehkou jógu.

To cvičení na břicho je fakt na ***. Lepší je si dát jak ty říkáš ten fitbox nebo TRX (už tyto cvičení samy o sobě zpevňují střed těla) a na břicho si vyhradit třeba 3-5 minut na konci tréninku - a to provádět komplexní cviky - plank, side plank, pomalé mountain climbers...

Insanity bych upřímně necvičila ani já jednou jsem se jen na to video dívala a je to fakt...INSANE musí to být opravdu mazec, taky bych to nedala. Ale možná si to někdy ze srandy zacvičím. Tabata je super, stejně jako HIIT - pokud zvolíš stejné 20s intervaly. Jak už jsem tady doporučovala, podívej se na stránky Fitnessblenderu a najdi si různá cvičící videa. Zaberou ti vždy tak kolem půl hodiny a sama si můžeš zvolit i obtížnost. Takže pokud jsi začátečník v HIITu, zvolila bych obtížnost 3 a postupně zvyšovat. Zezačátku to bude mazec, budeš si muset třeba dělat ve cvičení pauzy a třeba nebudeš cvičit tak rychle, ale nesmíš to vzdát. Výsledky totiž přijdou rychle, okamžitě se ti zlepší kondice, budeš schopná udělat víc kliků, víc burpees, budeš mít ze sebe super pocit, fakt doporučuju. A ten cvičící plán klidně pošli, můžu na něj mrknout, ale nejsem žádná odbornice, jen radím co pomohlo mě a lidem v okolí a jak si já myslím, že je to správně

Jinak dnešní jídelníček:
SN: pohanková kaše s jablkem, skořicí, vlašskými ořechy a datlovým sirupem
SV: Lifebar chocolate + green protein (Byla jsem ve zdravé výživě a už jsem strašně dlouho toužile Lifebar ochutnat a zrovna ji tam měli. Byla super, rozhodně vyzkouším další příchutě )
OB: kuřecí prsa restovaná s cuketou a paprikami, čerstvá rajčata
SV: jogurt + lžíce tvarohu, jablečná vláknina, jahody
VE: pečený pstruh na másle, čerstvá zelenina, hrst mandlí

Přiznám se, že dnes tam mám víc sacharidů než obvykle

Dnes jsem měla zkoušku a zítra mám zase, musím se učit a na pohyb nějak není čas, budu ráda když půjdu ve 2 ráno spat...

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Regynna: Vítej mezi nás! Taky mám nějaké "tendence" z plaea, takže se už moc těším na tvoje jídelníčky Ten cos napsala se mi mimochodem zdá moc pěkný, stejně jako máš spoustu pohybu - dobře našlápnuto. S tím odhadováním porcí všeho to máme úplně stejně čajová lžička je 5-7 ml a polévková 15-17 ml. Ideální porce olivového oleje třeba na salát je podle mě těch 10 ml. Já zase neumím odhadovat ořechy, ty jím prostě vždycky podle hrsi - někdy malou, někdy velkou... no asi si koupím kuchyňskou váhu a zkusím to občas orientačně převážit.

arrow
profile_image
vincpa
od 21. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dneska:
SN: celozrnný chléb, gervais, paprika, mléko
SV: 2 pomeranče
OB: těstoviny, kuřecí prsa, omáčka z rajčat, eidam
SV: para ořechy, acidofilní mléko
VE: chléb, máslo, šunka, eidam, ledový salát
+ dopoledne dvě oříškové tyčinky (70% ořechů), kousek (půlka dílku) bábovky

Pohyb: Kolo 30 km, Procházka 8,5 km, 20 min běh (3,5 km), 15 min pilates+joga

arrow
profile_image
Niky 2
od 26. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Lacminka
Tak jsem to nak zkusila vykombinovat, ale nejde mi to sem poslat

arrow
profile_image
vincpa
od 21. 6. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Niky 2: zkus udělat printscreen obrazovky, to vložit do malování (popř. to tam ořezat) a vložit to sem jako obrázek

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené