arrow
profile_image
Saga
od 26. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Asi je to velice blbá otázka, ale koupila jsem si jelítka a nevím co s nimi Pekáček, podlít, přikrýt, 180?

arrow
profile_image
makumaku
od 30. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Pokud to budeš péct v tom střívku tak asi budeš muset podlít. Já jsem minule střívko odstranila, dala do pekáče a upekla , je tam hodne sádla tak se to rozteklo a nepřidávala jsem nic víc.
Jo a jako příloha chleba nebo jen suché vařené brambory.

arrow
profile_image
martinam
od 13. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

No, já bych je asi osmažila na pánvičce a k tomu bud chleba nebo bramb. kaše. Pak se taky dělává, že se ten prejt jakoby vymačká a osmaží sám. Jinak mě nic nenapadá, sama to nejím.

arrow
profile_image
bedrunela mojeid
od 11. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

my jsme je doma dělávali na pánvi, a jedli s chlebem nebo bramborem.

arrow
profile_image
Ivčáááá
od 18. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Babička to vždycky dala do pekáčku, trošku podlila, upekla a podávala k tomu vařené brambory a když byl čas i kyselé zelí (klasická úprava jak ke knedlíků a vepřovému). Nebo vymačkala ze střívka, to bylo pohodlnější při konzumaci...

arrow
profile_image
Saga
od 26. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Děkujuuuuuu

arrow
profile_image
Saga
od 26. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

A mám to přikrýt? Můžu i alobalem?

Reaguji na Saga:
Jo, my to přikrýváme a alobal stačí.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já je dělám jedině na pánvi (otázka pár minut). To své ještě propíchnu (mám ráda, jak se to připeče ). K tomu já chleba, manžel brambory.

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

mne sa jelito obyčajne pri príprave vyse**re.

arrow
Neprodává v Bazaru

Ja jelita aj jitrnice robím na plechu takto: prepláchnem trochu kyslé zelí, rozložím na plech v takej normálnej vrstve (cca 2 cm), na to dám pokrájanú cibulu na vačšie kusy (plátky), dám do trúby asi na 20 min ešte bez toho hlavného chodu, potom vyberiem a na to poukladám to hlavné -jelita a jitrnice. Nechám ich najprv tak, potom obrátim na druhú stranu, potom poprepichávam aby tá šťava vytékla na to zelí no a ku koncu ponarezávam to črevo a ešte nechám v trúbe. Mám to rada do chrumkava. Zvlášť uvarím brambory, alebo kludne sa možu dať aj na ten plech ale na to zelí s cibulkou a na tenšie plátky. Po tomto sa idú všetci zblázniť, ked to spravím.

Reaguji na Ladie:
Dělám to naprosto stejně.
K tomu nejlíp vařené brambory s máslem a petrželovou natí a nakládané okurky.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji dadabus: nakládané okurky

No tak na to jsem zapomněla. Okurky nesmí chybět!!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené