arrow
profile_image
Chudobka
od 6. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

waris
a já jím ryby pořád-mám ráda v rosolu
Mňam!!!!!!!!!

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

....taky přispěju s troškou do mlýna...jsme si řekli s mužem, že budeme snídat každou sobotu ráno ryby....tak to střídáme - šproty, tuňáka, v zelenině, kyselé, makrelu...v týdnu nějak nestíháme a zdá se nám, že na večeři je to syté na trávení...jinak na oběd milujeme pečeného lososa dopředu naloženého v citronu, pak osolím opepřím a něco špetku koření a peču při 220 cca 30min v troubě na alobalu...je to super dietka+dušená zeleninka, 2 brambory+nějaká sýrová omáčka .

arrow
profile_image
sharon76
od 22. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Losos, treska, tunak, pstruh, krevety,kalamary,sushi. Zapekam filety, dělam hodně salaty s tunakem, vařim polevku ze sardinek, lososa, nakladam čerstveho losose do soli a cukru. Mnam

arrow
profile_image
sharon76
od 22. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jo a dělam salat z tresčich jater. Take dobrutka

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Leo
To mi bohužel přijde leckterá lepší sámoška v Německu
bydlela jsem tam dva roky, takže dobře vím. Nejen ryby, pečivo a možnosti (cena/plat).

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Montymimi
tak já ryby nejím vůbec, je mi po nich špatně.
a jaké druhy jsi zkusila? Myslím, že hodně z nás má (mělo) k rybám špatný přístup z dětství. Kdy tu byl jen kapr o Vánocích Chce to zkusit začít s méně výraznou chutí. Třeba treska nebo žralok.

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

sharon76
nakladam čerstveho losose do soli a cukru
to je zajímavé, ještě jsem neslyšela. Můžes se s námi prosím podělit??

arrow
profile_image
Chudobka
od 6. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nel
Chce to zkusit začít s méně výraznou chutí
Mám jeden tip, až do nedávna jsem si myslela, že skoro tajný, ale prý ne Když se namočí ryba do mléka, tak se zjemní její chuť a zredukuje se zápach. Je to pro někoho z vás novinka, nebo se to vážně dělá normálně?

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Chudobka
Když se namočí ryba do mléka, tak se zjemní její chuť a zredukuje se zápach.
To nevím, dřív se ryba (kapr) pokapala citrónem. Já podlévám vínem, taky chuť zredukuje. Asi záleží na druhu, ale všeobecně se k rybám hodí bílé víno.

arrow
profile_image
sharon76
od 22. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

nel
to je zajímavé, ještě jsem neslyšela. Můžes se s námi prosím podělit??
150g file lososa, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru. Sůl a cukr se smichá a posype se tim file z odou stran. Pak se musi každe 2 hodiny file otočit na druhou stranu. Nejlepe začit rano a večer se file dat do lednice a druhý den večer už se muže jist. Chce to dat do vysši nadoby. Ja to davam do plastové krabičky na potraviny. Jo losos musi byt čerstvý. Dobrou chut

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

sharon76
to vypadá na recept z japonské kuchyně. A s čím se podává? Salát nebo jako u jednoho druhu sushi na rýži?

Z masa mám rybičky nejradši.......podle mě je nej pangacius.....prodává se mraženej,bez kostí a nemá žádnou pachuť..je to druh japonského sumečka...můžete ho dělat na všechny způsoby.....jako řízek,zapečenej nebo jen tak osmaženej..jak je prostě libo

A s tím mlékem je nejspíše běžná věc...nebo alespoň mamina vždycky dala ryby uležet do mlíka

Tresčí játra jsou výborný s cibulkou na bagetce s máslem.....žralok ten mi zase chutná lehce posolený s troškou bylinek na máslemám ráda všechny tyhle potvory,ale vynikající je opravdu uzený losos pokapaný citronem nebo marinovaný s komprem.......mňam........

Pardón.......myslela jsem koprem

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené