arrow
profile_image
Jannnie
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Můj oblíbený recept na lososa je pečený v alobalu - filety čerstvého lososa osolit, přidat sušené nebo čerstvé bylinky,pokapat citronem nebo limetou přidat pár plátků másla. Zabalit do alobalu a šoupnout do trouby - losos se peče velmi krátce a při upravě v alobalu je to rychlovka. Příloha k tomu zapečenou bramborovou kaši - je to mňamka

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

děkuji moc!!

arrow
profile_image
mautanka
od 23. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Filet lososa osolit hubou solí, udělat do něj malé dírky a vložit kousky citronu. Posypat koprem, přidat kousek másla, zabalit do alobalu a péct v troubě tak 20 minut, záleží na velikosti. K tomu udělat brambory v páře. K lososovi udělat holandskou omáčkou (nemusí být) mňamka a velice rychlá

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené