Prosím o recepty, jak upravit sojový tempeh. Dále by mě zajímalo, s jakou přílohou si ho děláte.

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

záleží jaký máš - přírodní je dobrý marinovaný v shoyu omáčce se zázvorem. Já mám raděj ale uzený, hodně sesmažený je dobrý do různých salátů, jemně opečený k bramborovému nebo jáhlovému knedlíku se zelím.

mám právě ten uzený. včera jsem ho nakrájela na kostičky a zamíchala do zeleniny a podusila na pánvi a bylo to dobré. děkuju za tipy

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené