arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Šunkafleky(porce cca 20Kč, záleží, kolik dáš uzeného), čočka s vejcem a okurkou se vejde také do 15Kč za porci, žemlovka, omeleta se sezonní zeleninou(také do 15Kč).. No a vyplatí se samozřejmě dělat aspoň na 2dny(snad kromě té omelety). My teď měli k obědu rybí file(100g), sladkou dušenou mrkvičku a brambory a vyšlo to asi na 15Kč/porce _ docela jsem koukala Langoše jsou také levné, ale k večeři bych si je tedy nedávala. Také tak mě výjdou špagety carbonara, ale mám doma zásobičku parmezánu, tak to do toho nepočítám.

arrow
profile_image
Teri86
od 23. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dušenou zeleninu (tak 1 pytlík mražené směsi) s bramborama a případně volským okem.

arrow
profile_image
Lenniy
od 15. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na gumidek:
mňam, čočka

arrow
profile_image
Sportacka
od 26. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Játra na cibulce mňam

arrow
profile_image
solnyshko
od 26. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

V Rusku mě má kamarádka Turkyně naučila jejich recept- na oleji osmáhni vlasové nudle (syrové) dohněda, pak přisyp neuvařenou rýži, zalej vodou (1 sklenice rýže, 2-3 skleniče vody), přidej rozdrolený bujon (já přidávám i k nudlím, které smažím na tom oleji), sůl a vař doměkka BEZ MÍCHÁNÍ.

Nudle jsou tmavé, rýže světlounká a chutná to lée než rizoto (hodně lidí, kterým jsem to dělala říkali, že ty nudle připomínají trošku maso ) (to asi ten masový bujón).

Je to za pakatel, rychlé a velice chutnéééé! (Ona ještě někdy dodávala rajský nebo paprikový protlak)

arrow
profile_image
solnyshko
od 26. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ještě mě napadá studentské jídlo- sója s mraženou zeleninou, kterou jsem si taky dělávala. Výjde to cca na 30-35kč pro oba.

arrow
profile_image
lentilka006a5
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na bedrunela:
hahahahhahaahahahhahahahah tak to je dobré teda "co bude dnes k večeři....?"

arrow
profile_image
lentilka006a5
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

třeba míchaný vajíčka, nebo omeleta...

arrow
profile_image
Maui
od 20. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já mm ráda smaženou rýži s vajíčkem, ale mám jí ráda trochu připečenou, takže mě rozčiluje, jak dlouho to musím smažit. Toasty s hermelínem, rohlíky zapečené s nivou, chleba ve vajíčku, rohlík s paštikou, noky se smetanovou omáčkou a šunkou, těstoviny s červeným kořením, mňam!

Cituji Tessie: ty jo to je hodne luxusní.

Teď nevím, jestli je to ironie nebo pochvala Je to ale fakt dobré, nakrájí se, okmínují, osolí a v troubě se pak nafouknou a k tomu mlíčko, mňam večeře pro chudé Dobré jsou ještě i brambory se sladkou paprikou, ale tam neznám postup, dělají se nějak v hrnci, jsou to plátky brambor...Jinak na ďábelské tousty jsem teď díky tobě dostala chuť, s topinkou jsou úžasné.

arrow
profile_image
Malajka
od 3. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Špagety s tvarohem a slaninou - cca 50 Kč.

Uvaříme špagety a dáme do nich trochu másla, usmažíme špek do křupava. Špagety, špek a tvaroh (tučný) smícháme dohromady, osolíme. Můžu se po tom utlouct..

arrow
profile_image
demon
od 10. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

rýže 2Kč / porce
kostka bujonu+koření 4Kč
80gr sýra 12Kč / porce
půl brokolice 15Kč

Všechno až na sýr hodit do tefloňáku a vařit dokud není rýže ok, pak vmíchat sýr a kydnout na talíř(e)...

Jinak můj kolega spisovatel právě dokončuje publikaci "Vaříme za poslední korunu", tam jsou takové recepty, že budete valit voči...

Reaguji na bedrunela:
Taková večeře by se chlapům zamlouvala, to je mi jasné
Jinak já často dělám brambory na různé způsoby, jednoznačně vedou už zmíněné pečáky s mlékem
Dnes jsem dělala cibulovou polévku: 4 cibule (10Kč) nakrájet na kolečka, osmahnout na másle a oleji, orestovat až je skoro hnědá, zalít vodou s bujonem, dochutit vegetou, sul, pepř. Mňamka a ještě je to zdravé

arrow
profile_image
Issabell28
od 29. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji gumidek: Ještě jsem si vzpomněla na pečené brambory v troubě a zapíjet mlékem

Tak to si pamatuju, že nám dělala vždyky mamka, když jsme byli malý a ještě jsme k tomu měli nějakej tvaroh jako Lučinu apod.

arrow
profile_image
marketahr
od 17. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Noblessa: orestovat až je skoro hnědá, zalít vodou s bujonem, dochutit vegetou, sul, pepř. Mňamka a ještě je to zdravé

sice to také miluju ( navíc při restování cibulku zakápnu worcesterem) - ale zdravé to není tedy vůbec..

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené