arrow
profile_image
Doodie_M mojeid
od 31. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Asi jsem blázen slečny, ale dá se v tuhle roční dobu někde sehnat čerstvý listový špenát? A pokud ano, tak kde?

arrow
profile_image
Julie24
od 18. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

v bio obchodech

myslím ,že ho mívají i v Globusu právě v bio chladícím boxu

arrow
profile_image
retroMa
od 3. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já ho taky miluju a často kupuju, narozdíl od chřestu, kterej taky mám ráda se dá sehnat špenát i v zimě čerstvý...
Maj ho bud v Bille a nebo Albertu (v albertu maj ty větši pytle a vyjdou výhodnějc )

arrow
profile_image
Doodie_M mojeid
od 31. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

díky za rady

já začala jíst špenát teprve nedávno, ale ke konzumaci tý příšerný mražený břečky se neodhodlám, a chtěla bych si udělat těstoviny s lososem a špenátem, hrozně jsem si na nich pochutnala v restauraci...za barákem mám Tesco, a tam nikde nic, vím, že v létě ho měli, ale to jsem ho ještě nejedla, já trouba oblítnu markety v širokým okolí, snad budu mít štěstí

Cituji retroMa: narozdíl od chřestu,

abych pravdu řekla, chřest jsem nikdy nejdla chutná to podobně jako brokolice/květák?

arrow
profile_image
Mirindík
od 6. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Albert, Interspar

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Doodie_M:
chřest /špargľa /za surova chutí ako kaleráb/kedlubna/,ale len tá najvrchnejšia časť - hlavička,spodná časť sa musí olúpať, lebo navrchu je vláknitá a konzumuje sa varená s bielou omáčkou,príloha zemiaky.
Oproti kvetáku je chuť oveľa intenzívnejšia.

arrow
profile_image
deniko
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

kupuju chřest i špenát tady ve španělsku, chřestů je víc druhů, nejvíc mi chutná malý hubený zelený, bohužel to je dovoz Peru, a špenát kupuji opravdu čerstvý, ne v pytlích, ale čerstvé svazky, ještě s kořeny a na nich s hlínou. Ten v pytlích už ne, jak jednou ochutnáš čerstvý, už nechceš jinak

arrow
profile_image
retroMa
od 3. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Doodie_M: chutná to podobně jako brokolice/květák?

hmmm to bych neřekla, má takovou zvláštní chuť - já si ho nejraději zapékám se slaninkou a sýrem a to je mnamka

Cituji deniko: ochutnáš čerstvý, už nechceš jinak

to věřim, ale tak ten se u nás hnedtak asi nesežene ... takže aspoň ten pytlíkový ..

arrow
profile_image
deniko
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji retroMa: to věřim, ale tak ten se u nás hnedtak asi nesežene ... takže aspoň ten pytlíkový ..

což je škoda, protože se u nás taky pěstuje. Zahrádkáři ho znají, ale v obchodech není. Já ani "donedávna" netušila jak špenát v syrovém stavu vypadá.

A co listový mražený? Já tohle teda nekupuju, my máme vlastní a žiju ještě ze zásob.

arrow
profile_image
Doodie_M mojeid
od 31. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji retroMa: nejraději zapékám se slaninkou a sýrem a to je mnamka

to zní božsky, dobrej tip, zkusím

arrow
profile_image
Doodie_M mojeid
od 31. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na prskafka: perfektnííí! děkuju

arrow
profile_image
retroMa
od 3. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Doodie_M: zkusím

Určitě zkus a určitě si to zamiluješ - pokud to chceš trochu dietnější tak se samozřejmě dá nahradit slaninka nákou šunku, ale to už není takové , no jo holt nezdravé věci chutnají nejlépě

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené