arrow
profile_image
Adushka123
od 13. 1. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Když šlehám máslo + moučkový cukr - nikdy se mi ten cukr nerozšlehá nebo nerozpustí čím to je? Když ho vložím do úst tak křupe. Poraďte co mám dělat aby byl hladký.. Předem děkuji

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Adushka123: Máslové krémy nedělám, nemám je ráda, nicméně asi bych cukr nejdřív rozpustila v trošce rozpuštěného másla a až pak dělala krém.

arrow
profile_image
Adushka123
od 13. 1. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já právě ten krém dělám na cupcaky. A mám přímo recept kde to tak dělají, ale mě tam zůstavají ty krystalky no.. A nevím co s tým.

arrow
profile_image
MarkétkaU
od 19. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tak jedině robotem nebo použít moučku

arrow
profile_image
bdfgg
od 27. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Přesně..před zašleháním prosít a pak pořádně vyšlehat v robotu
A nic tam křupat nebude

arrow
profile_image
Adushka123
od 13. 1. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na bdfgg: Prosátý cukr mám.. Takže je to jen robotem? Mám pouze ruční mixér Ale děkuji za radu

arrow
profile_image
Pajia
od 11. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak použij moučkový a nemusíš nic řešit

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Veselka10: Reaguji na Adushka123: Máslové krémy nedělám, nemám je ráda, nicméně asi bych cukr nejdřív rozpustila v trošce rozpuštěného másla a až pak dělala krém.

Cukr v másle nerozpustíš

arrow
profile_image
Jayla
od 25. 3. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Pajia: Tak použij moučkový a nemusíš nic řešit

píše, že používá moučkový

Jinak, mě tam taky vždycky křupe, ale nikdy mi to u ničeho nevadilo

arrow
profile_image
yvonne_s
od 3. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Myslím, že seš "citlivka" (v dobrým!), nebo šleháš krátkou dobu. Já mám s tímhle taky problém - vždycky mě naštve, že to křupe (ať už v čemkoliv a to zásadně používám moučku na všechno...), ale ostatní to necítí a nechápou... Takže se optej okolí - upřímnýho nějakýho - jestli jim to taky křupe a pokud ne...

arrow
profile_image
Adushka123
od 13. 1. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na yvonne_s: Opravdu to křupe a i ostatním.. A šlehám to opravdu dlouho. Kdyby to bylo jen pro mě tak je mi to jedno ale mám to dělat na jednu oslavu, tak proto to chci dotáhnout k dokonalosti.

arrow
profile_image
yvonne_s
od 3. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Adushka123: a co zkusit máslovej řízlej pudinkem, nebo bešamelem? Možná se to v tom rozpustí líp? Nebo jinej typ toho moučkovýho vyzkoušet. Zrovna na ty muffiny sem dávala normálně řízlej pudinkem a drželo to hezky. - Jinak aspoň dobrý, že nejseš jediná, na mě všichni koukají jako na ufona, že mi to v lecčem křupe!

arrow
profile_image
dadabus
od 26. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji yvonne_s: kusit máslovej řízlej pudinkem

Taky nadstavuji buď šlehačkou ( ale to spíš na plnění, na cupcakes by to nemuselo držet ) nebo trochou uvařeného vanilkového pudinku, krém je mnohem lehčí, jemnější a nikde nic nekřupe. Těžké krémy pouze z másla nemám moc v oblibě a navíc se to rádo sráží - pak jsou takové ty "hvězdičky" v krému, brrr

arrow
profile_image
TeraBera
od 27. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, to nechápu, děláme máslové krémy do cukroví nebo občas do dortu leta letoucí (no dobře, tak jen co já si můžu pamatovat, tak 22 let ) a nikdy to nekřupalo.

Děláme to takto:

Máslo nechat změknout - hodně. do toho cukr. Jo ale bacha - my to vlastně vždy dělali ručně. Je to teda makačka, ale nikdy to nekřupalo. Tím mixérem by to ale taky snad nemělo. Kdyžtak jednou zkus růčo a uvidíš Jinak tedy my pokud ten máslák chcem odlehčit, připáváme opatrně po lžících vychladlý vanilkový pudink (bez "škraloupu" samozřejmě to ti možná taky sníží křupání ale bacha ať se to nesrazí, s tím opatrně (pokud ale budeš dělat růču, mělo by to být ok).

Hodně zdaru

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Adushka123: Kup jiný cukr, jiného výrobce, některý moučkový obsahuje zrnka, také jsem tento problém měla. Nebo ho přemixuj, jde to i v mlýnku na kávu

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené