Ahojte,
jíte mražené pizzy? Určitě to není nic výživného a zdravého ale já zbožňuju Ristorante Hawaii od Dr.Oetker Zrovna si ji dělám. A zkusím tu novou Casa di Mama.
Máte vy nějakou oblíbenou?

arrow
profile_image
BarbieBlonde
od 18. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

ristorante hawai a šunkovou,mnam mnam

Reaguji na petla93: Ale jo, taky mi to tak přijde Ananas nemáš ráda? Mm za 6min bude pizza hotová Mám ji moc ráda ale zaroven mám vždycky výčitky, že to není zdravee :/

Nejraději mám pizzu z Lidlu. Stojí kolem 30,- a zatím nejlepší, co sme s kamarádkama vyzkoušely

TrattoriaAlfredoPi.jpg

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

ristorante polo s kuřecím masem a špenátem ale taky si vždycky říkám,že to není zdravé a to nejen u pizzy,pak mi to úplně kazí to potěšení z jídla.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ristorante quattro formagi A vlastně jakákoliv sýrová a když se mi zdá,že je tam málo sýra,tak si ji "vytuním" vlastním sýrem

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

VIP

Ristorante kureci, ci spenatova

arrow
profile_image
Lotta
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

U mě taky vede Ristorante, jen teda Mozzarella - miluju žampionovou, ale raději si koupím k téhle pizze pár čerstvých žampionů a nakrájím je na to. Mám totiž zkušenost, že přímo Ristorante žampionová mi pustila vždycky tolik šťávy, že byla pizza i po dopečení "mokrá"...
Taky mám vždycky výčitky, ale dvakrát třikrát za měsíc, hlavně když je spěch nebo lenost... A můj tip je udělat si vždycky jen půlku (když pizzu přinesu z obchodu, není už úplně zmrzlá, tak to jen opatrně rozříznu a hodím do mrazáku). Taky se z toho najím, ale kalorie jsou poloviční

Reaguji na Lotta: Sákra, to je dobrý nápad, zrovna mi půlka zůstala- už nemůžu :/

Cituji bucinek07: Nejraději mám pizzu z Lidlu.

Tam prodávají i chlazené těsto na pizzu a je to mnohem lepší,lze na něj dát vše dle vlastní chuti a hlavně není to mražené

Cituji Lotta: můj tip je udělat si vždycky jen půlku (když pizzu přinesu z obchodu, není už úplně zmrzlá, tak to jen opatrně rozříznu a hodím do mrazáku). Taky se z toho najím, ale kalorie jsou poloviční

Šťastné to děvče,když ti stačí půlka pizzy cca 120 gramů.

Cituji Lotta: A můj tip je udělat si vždycky jen půlku

Taky to tak kolikrát dělám. I se zmraženou. Ono to de na sílu rozpůlit

Jeee holky já mám ráda Ristorante Mozzarelovou i když manžel mi vždycky nadává, že to není zdravé, proč si radši neskočím do pizzerie

arrow
profile_image
Vendy69
od 16. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já miluju Ristorante jakoukoliv xDDD aaa, mám teď uplně chuť ))
Casa di Mama je chuťově mod dobrá, je menší jak mražená klasika a má jako tlustší těsto, prostě "jakože domácí"...ale pozor, peče se i s takovým jakoby podtáckem a nevím no...měla jsem asi 4 a u 3 mi to nevadilo, vubec nic nebylo jakoby cítit nebo tak,ale u té poslední jsem to jakoby odspodu cítila :-//

arrow
Neprodává v Bazaru

Mě nejvíc chutnaj tyhle:

pizza.jpg

pizza1.jpg

pizza2.jpg

Reaguji na Vendy69: mě zbyla půlka Jn viděla jsem tam nějaký postup, musím na to pak kouknout. A ten podtácek jako vezmu kde?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené