arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Mirry: Viděla jsem někde reportáž (možná v černejch ovcích), kde byl rozhovor s pekařem (od kterého bych šizení nečekala) a říkal, že musí snižovat náklady (=šidit) proto, aby bylo jeho zboží konkurenceschopné...

Já jsem měla brigádu v pekárně a tam po rohlícich skákaly kočky. A v pekárnách se šidí, je to podnik jako každý jiný. Bohužel.

arrow
profile_image
Venina
od 12. 8. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

méně než
10 příspěvků

Já miluju čerstvé pečivo a je jedno jestli je jen "dodělané" nebo upečený přímo v marketu. Většinou si nakoupím čerstvé pečivo do zásoby a dám ho do mrazáku, už mám vypozoravaný jaký pečivo je po rozmražení zase křupavý a jako čerstvý

arrow
Neprodává v Bazaru

Já osobně vítám každou informaci, která je u výrobku uvedena, protože si myslím, že jako spotřebitel mám nárok vědět co kupuju. Jinak vyloženě proti rozpečenému pečivu nejsem, miluju když příjdu do obchodu a housky jsou teplé a nikdy jsem nezkoumala, jestli je vážně "upekli". Co mi tedy ale příjde jako důelžitější infomrace je složení jednotlivého pečiva, jak zde bylo už uvedeno...to bych teda vítala více než informaci o rozmrazení

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Díky moc za názory.... Taky si myslím, že by měly dávat složení u pečiva A to proto, že někdy jsou škodlivé i ty čerstvé více než ty zmražené a věřte , že vím o čem mluvím, protože v tom to dělám

arrow
profile_image
rosa.blanca
od 15. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Kupuju rohlíky v Albertu nebo v Globuse, většinou 30 nebo 45 ks najednou, doma je dám do mražáku. Denně vytahuju rohlíky z mražáku a jsou vždy jak úplně čerstvé. Denně bych do obchodu nechodila, takže zamražuju, i mamka, zamražujeme už mnoho let a jsme spokojené! Chléb občas taky, ale ten doma moc nejíme, jíme ho velmi zřídka.

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji rosa.blanca: Denně vytahuju rohlíky z mražáku a jsou vždy jak úplně čerstvé.

No to asi kupuješ rohlík tukový že?

Moje celozr. rohlíky bohužel jako čerstvé nejsou, ale jsou dobré.

arrow
profile_image
rosa.blanca
od 15. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na chocolattecoffee:
Jj, klasické, bílé. Celozrné nekupujeme.

Reaguji na rosa.blanca:
Prázdné kalorie nedávám už ani své 5 leté dcerce v podobě bílého rohlíku..

arrow
profile_image
AndyNo
od 18. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na hassynka:

Teď už konečně poznáš, co je čerstvé a co rozmražené. Už to musí povinně v obchodech označovat.
Rozpékané pečivo se dá jíst maximálně v den nákupu. Druhý den je pečivo jako guma

arrow
profile_image
rosa.blanca
od 15. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji R17: Prázdné kalorie nedávám už ani své 5 leté dcerce v podobě bílého rohlíku

Já vím, jenže mně ty celozrnné rohlíky fakt vůbec nechutnají. Ty klasické ano.
Mně ale celkově chutná víc nezdravé jídlo, než to zdravé.

arrow
profile_image
Saga
od 26. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Markvitka: že už se těšíme na druhý den do Alberta a bude to tam viset u všeho A právě mě docela překvapilo, že některé věci tak označené nejsou

Albert je totiž snad jediný obchod, který si těsta dělá sám.

Ale abych nebyla OT. Nekupuju. Snad jen v největší krizi když je hlad, tak do auta na rychlovku, ale domů jako pečivo to nekupuju. Nesní se to, na druhý den je to odporné, fuj. Ovšem na kauflandské koblihy, které se pouze vyndají z krabice a nechají rozmrznout, to nemá

Většina z vás nějak nepochopila název tématu

arrow
profile_image
Krocánek
od 19. 11. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

a nejde u toho mraženého pečiva o to, že se do něho dávají nějaký zbytečnosti? Co se do čerstvého nepotřebuje ?

arrow
profile_image
Blanny
od 15. 11. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zamrazujeme max chleba když se ho doma sejde víc, jinak nic jiného.

arrow
profile_image
cejarka
od 24. 5. 2017
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Není nad čerstvě upečené pečivo. Na druhou stranu spousta lidí nerozezná rozmražené a čerstvě upečené pečivo, já patřím k těm mlsnějším

arrow
profile_image
Krocánek
od 19. 11. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

no jaký by v tom byl rozdíl? Že se do toho dává něco navíc? Většinou to pečivo bývá celkem dobré.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené