Potřebuju rychle poradit s mraženým filé! Chtěla jsem ho dát rozmrazit už včera večer, ale na obale jsem se dočetla, že se před úpravu nemá rozmrazovat! Nechci to obalovat, ale udělat na másle a na kmíně. Jak na to? Bojím se, že to bude hrozně prskat a budu mít olej všude okolo! Nebo máte jiný nápad, jak připravit filé? Díky moc!

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Teda nevím,ale filé a ryby já normálně rozmrazuju.Nemůžeš to přece připravovat zmražené,nevím,co to tam mají za návod. Když nebude rozmražené,pustí strašně vody.
Nech ho povolit a pak ho ochuť osol,okmínuj,dobrý je česnek,dej na něj máslo a šoupni ho do trouby.Nebo hodně dělám ryby tak,že si připravím ochucenou hladkou mouku,v té ryby obalím a upeču na másle.Udělá to dobrou kůřčičku.

arrow
profile_image
Midlinkaaa mojeid
od 26. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

My dáváme mražené filé do parního hrnce .. mňamka

Cituji tivoli: Nechci to obalovat, ale udělat na másle a na kmíně

Dělám běžně a nerozmrazuju, taky jsem to četla na obalu... A nějak tragicky to neprská, to bych si všimla

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji avanta: se po rozmražení nemá znovu zamražovat?

taky bych to tak viděla

No fakt, upozornění: před přípravou nerozmrazujte! No nechala jsem to hodinku povolit, tak uvidíme, obalím to trochu v hladké mouce, aby se to tak neprichycovalo. Pokapala jsem to citronem a posypala kořením na ryby, tak uvidíme.

arrow
profile_image
Klariska1241 mojeid
od 2. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Mě teda nerozmražené filé nechutná, připadá mi, že je pak takové moc vodnaté....Pokud zapomenu rozmrazit, tak rozmrazím v mikrovlnce.

Já teda nevím, ale myslím, že to ničemu nevadí zkus to osmahnout tak 5 minut na pánvičce, a potom to můžeš strčit do trouby , polít vajíčkem a posypat sýrem.Takhle je to výborné

Zmražené rybí filé je hnusné celkově,takže radím nerozmražovat a metnout to celé do koše rovnou,ušetříš si zaflákaný sporák,protože pak to stejně vyhodíš,v troubě je to ještě větší hnus máš plný pekáč vody a v tom usušená placka bez chutě

arrow
profile_image
Sportacka
od 26. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Laky: Vidím to stejně

Já myslím že příště ho předem rozmrazím, jelikož pak se musí dýl smažit a připíká se. Radši jsem ho z pánve vyndala, ale přišlo mi, že ještě není dostatečně hotový, takový studenší.

Já teda filé nikdy nerozmrazuju, když ho chci udělat tak ho normálně vyndám z mrazáku, ale dělám ho teda většinou v troubě.A vždy je výborný

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené