arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Nesty: uvařeným salkem

Já prostě šupnu salko do hrnce plného vody (dávat pozor, aby se nevyvařila) a dvě hodinky vařím.... Voda nemusí z hrnce šplouchat, ale je dobré, aby lehce probublávala....

Cituji Noemi: aby lehce probublávala

To jsem potřebovala vědět, dám pak vědět jak to dopadlo, jsem na tohle antitalent, jsem schopná udělaat sotva úlky

arrow
profile_image
maliis
od 15. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Laky: Zavřenou plechovku salka vaříme dvě hodiny ponořenou ve vodě.Po vychladnutí vyšleháme s kostkou másla do hladkého krému.

holky a myslíte, že tímto krémem mohu namazat i linecké ? marmeládu moc nemusíme....

Cituji maliis: myslíte, že tímto krémem mohu namazat i linecké ? marmeládu moc nemusíme....

počítej s tím,že ten krém je tuhý jen když je studený.......je tam máslo a tím pádem lepí a roztéká se.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji maliis: marmeládu moc nemusíme....

A co nějakou jinou příchuť než klasickou rybízovku? Třeba černý rybíz, maracuju nebo tak něco, případně marmošku dochutit rumem.... A nebo vyrazit do bioobchodu, protože ono je marmeláda a marmeláda

Ten krém bych doporučila třeba na slepení ořechů, ale na linecké fakt asi spíš ne...

arrow
profile_image
maliis
od 15. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Noemi: marmošku dochutit rumem

to zní dobře tak to zkusím moc děkuju )

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji maliis: holky a myslíte, že tímto krémem mohu namazat i linecké ?

Já myslím,že v pohodě,akorát bych to pak namočila v čokoládě a navrch dala mandli nebo ořech

arrow
profile_image
imoen
od 22. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Noemi
náhou linecké s krémem není špatné! dokonce je dobré i s nutelou to je tzv. krizový recept třeba na tábory a podobně, napeče se linecké a slepí se kdečím. linecké s nutelou mi moc chutnalo

arrow
profile_image
maliis
od 15. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Luciene1: namočila v čokoládě a navrch dala mandli nebo ořech

jj tak jsem to myslela právě no dnes jsem ho napekla a je ho dost, tak něco poslepuju salkem, něco marmeládkou s rumem a zkusím i nutelu )

arrow
profile_image
hannnah
od 6. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

dalphine999: Ahoj, prosímtě jak jsi psala recept na kokosové kuličky ze salka, tak mám blbý dotaz To salko mám před tím uvařit nebo "zasyrova"? Jsem antitalent, letos dělám cukroví poprvý a přijdu si jak Alenka v říši divů)

Cituji amélie: že mi nejdou vyklopit z formičky

Já mám na vosí hnízda formičky otvírací, podívej se v domácích potřebách.

Cituji Noemi: A co nějakou jinou příchuť než klasickou rybízovku?

Dobrá je i fíková marmoška

Seema
něco podobného děláme s fíkama

Holky mám tady kokosové těsto, máte nějaký tip na cukroví z kokosového těsta? Krom sušenek ze strojku, ten nemám bohužel

hannnah
na Raffaela - kokosové kuličky ho nevařím a je to dobré i tak Já salko vařím jen do krémů aby bylo karamelové

arrow
profile_image
hannnah
od 6. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ellodin: moc děkuji

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené