KLUBKA
ahojky Klubíčko

Aha , tak jsem tě nestihla tak dobrou noc všem

Miluše
Tak vítej zase doma.Já,když tu jsem večer,tak už tu nikdo není

arrow
profile_image
KLUBKA
od 5. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nikky
ahojky Nikýsku, jak je? Já se pořád kochám tvým bčíškem, jak jsi po mini tak krásně štíhlá a jak to vypadá v předklonu? Já mám trošku převis, proto mě to zajímá.

Jinak holky, jak je něco s dětma, je to vždycky na prd... tak ať jsou ty vaše děťátka brzy zdravý!!! Moje dcera má ode dneška sádru, ale je to jen namožený..hned jsem jí musela namalovat srdíčko, aby se to dobře hojilo!

Esterka1
Ahojky!!!

arrow
profile_image
KLUBKA
od 5. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jdu koukat na manželky...

Bříško
taky těch starostí máš chudino až nad hlavu.
No jo, člověk ani neví, co všechno dokáže zvládnout. I když jsem už vícekrát v životě byla na dně, vždycky sem našla někde sílu vyhrabat se zase nahoru. Ale co se týká nemocí mých blízkých, to se mnou docela mává.....

ilona1
ked som mu na zapastia a clenky dala obklad z octu. Normalne na pas vaty som naliala ocot, dala som mu to na kazdu rucicku a nozicku, na to som dala igelit ale len na sirku vaty a previazala gazou.
Díky za radu, bohužel u nás neproveditelná. Malý je ekzematik - atopik, takže mu vadí i citron, který se doporučuje. Ale dala jsem zábaly, kupodivu dneska zabraly, teď už má "jen" 38,8 tak snad nebude v noci hrůza. Minule měl i febrilní křeče, tak z toho jsem byla na větvi úplně.

KLUBKA
éžiš ženuško, tak ráda bych ti pomohla!!!!! Posílám aspoň na tu dálku hodně síly a štěstí!!! Držte se a ať je brzy lííííp a nemusíte do nemocnice!!!

Moc dík, to si taky přeju. Musí se mi dát dokupy to moje sluníčko zlaté - to říká od malička, že je maminčino sluníčko zlaté a taťkova láska veliká.

nikky
myjsme zase průduškový . Už aby ta zima byla pryč a vysvitlo na nás sluníčko hlavně na ty děti
To my taky, atopik + náběh na astma. Dneska byl i u alergologa, až se dá dokupy, jdeme na vyšetření imunity, jestli tam není nějaký imunologický deficit. Jsme teď i na sprejích, musím mu stříkat ráno i večer, ten podzim je vždycky nejhnusnější pro ty prdelky malé.

Tak vám přeji dobrou noc, snad bude dobrá i pro nás. Ahoj a ráno se ozvu.

arrow
profile_image
KLUBKA
od 5. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

maove
Tak vám přeji dobrou noc, snad bude dobrá i pro nás. Ahoj a ráno se ozvu.
opravdu moc moc přeju, ať je klidná a uzdravující!!!

arrow
Neprodává v Bazaru

Dobré ráno

Dobré ráno a úspěšný den pro všechny

maove

maove
Jsme teď i na sprejích, musím mu stříkat ráno i večer
vím o čem mluvíš , my máme taky spreje Ecobec a Ventolín. Šplícháme 4xdenně při mírném kašli. Teď měla Nela a nejmldší syn ještě ekzém na ruce , ale ten jsme neříkám vyléčily ale zahojily velmi dobře mastí , ale nesmí vůbec normál.mýdlo

Dobré ranko,
pár dní jsem tu nebyla,ale občas jsem nakoukla(taky nějaké starosti,ale bříška se to netýkalo).Jinak otoky začínají plasknout.Dnes jsem měla o 3 cm v pase mín než minulý týden,tak jsem ráda.Takže brzy snad dám nějaké foto.Vypadá to den ode dne líp.Trosku mě zlobí asi 5 cm jizvy,tak jsem hnala za ,ale on mě uklidnil,že to se všechno při hojení může stát,že se moje tělo může hůř vypořádávat se stehama atd...Ale jsem ráda,že jsem tam šla,že vím ,že to k tomu patří.Bříško vypadá o 100% lépe než po operaci ,i otoky kolem jizvy jsou menší.Ikdyž pořád jsou.V oblečení to vypadá vážně dobře,se stavem před operací,se to nedá srovnat.Holky ,vážně to chce čas a budeme hvězdy

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené