sss
pojď na různé, ať tady nerušíme

IZI
PUSINKO
pokud vás tady už nepotkám, přeju vám moc a moc odvahy, žádné nervíky, budete krásnéééééééé. Ať to všechno bolí jen přiměřeně - něco přece pro krásu vydržet musíme!!! - a ať jste bez jakýchkoliv komplikací zase doma a tady u nás!!! Držím všechny palečky a nebojte, všechno bude OK.Dejte vědět, jak to s váma vypadá. Tak se mějte a krásná super bříska srdíčka, jsme s vámi....

arrow
Neprodává v Bazaru

Izka
Také držím palce a přeji hodně hodně štěstí.

IZKO,PUSINKO
neříkejte mi,že jsem vás prošvihla,holky moje...nádherné bříška,štěstíčko,spokojenost a hlavně maličko bolesti...vzhůru,za vaším snem...budu na vás celý den myslet

sss

sss
izka a pusinka holky držte se přeji vám,at to co nejmin bolí,hlavně žádny komplikace a hlavně,at jste s novyma bříškama moooc spokojeny
maove
PUSINKO
pokud vás tady už nepotkám, přeju vám moc a moc odvahy, žádné nervíky, budete krásnéééééééé. Ať to všechno bolí jen přiměřeně - něco přece pro krásu vydržet musíme!!! - a ať jste bez jakýchkoliv komplikací zase doma a tady u nás!!! Držím všechny palečky a nebojte, všechno bude OK.
Holčinky, díky moc, jste zlatý. Já před chvílí přišla a všechno to na mě nějak spadlo, že tu celou dobu řvu, že se už neprobudím...... Pak zas že se probudím a bude to skvělý. Nevyznám se v sobě. Zítra budu muset poprosit o sloní uklidňovačku hned při příchodu do nemocnice..

lolasek
Ahoj broučku, jsem mimoň. Nevím která bije, ale na zítra se těším. Tak se snad probudím. Vím, že s tím pořád otravuju, ale ta myšlenka ve mě stále je.

arrow
profile_image
sss
od 4. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Pusinka
jéjda vypust to z hlavinky,vše bude v pořádku,neboj se,anesteziolog si tě pohlída,aby jsi se krásně probudila a už s novym bříškem,bylo to tu napsany xkrát,ale ten strach,je opravdu zbytečny,počkej po op s jakou radostí to sděliš dalším holčinam,všechny na vás budem myslet

Izka
když jsem mluvila s ,tak mi cukaly koutky ,protože jsem měla před očima tuhle postavičku s tím žlutým květákem na hlavě a představovala jsem si,jak by mu ten" účes" slušel.
Tak tohle mě teď opravdu rozesmálo. Holky moje , nejradši bych si vás zítra vzala všechny s sebou. S váma by to bylo něco jinýho. Když jsem si přečetla tohle, tak mě to opravdu rozesmálo a mám hned i lepší náladu. Škoda, že se s Izkou už nepotkám v nemocnici, ta by mi dodala odvahu. Zítra si budu Janečka představovat s tou žlutou hřívou jak mě lechtá s ni po zadku a hned bude veseleji.

arrow
profile_image
MajkaM
od 19. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Pusinka, Izka,
ahoj holky vlítla jsem sem jen na vteřinku a to z důvodu.

At máte zítra vysněný bříška.

Držím moc palce at vše zvládnete.

Majka

Zda, nevíte něco někdo???

sss
bylo to tu napsany xkrát,ale ten strach,je opravdu zbytečny,počkej po op s jakou radostí to sděliš dalším holčinam
Já vím, máte pravdu, ale když se podívám na moje dětičky, tak mě přepadne takový divný pocit a chce se mi hned brečet. když si představím, jak jsme si před pár dny dělaly s Izy srandu, že budem muset větrat peřiny když zlobí střeva...... a já místo toho abych byla spokojená, že zítra už budu bez břicha, tak tu řvu. Jsem blbka, ale těším se na zítra až někomu napíšu, že už je po op.

Izka
zítra touhle dobou už budu dole bez
A nahoře taky .

MajkaM
Zda, nevíte něco někdo???
je po opce cítí se dobře,pořád spí,personál skvělý,odebráno kolm 2kg kůže

Pusinka
Tak se snad probudím
ty jsi miláček...jasně že se probudíš a počkej jaká kočenka

MajkaM
Díky moc opičko (avatar), už aby to bylo za mnou. Přemýšlím o blbostech a teď jsem si uvědomila že jsem od rána vůbec nepila kromě půl litru čaje. To už na tom musím být hodně blbě - já která vypije skoro 3 l denně. Se divím, že mě nebolí hlava. Jdu to trošku dohnat.

arrow
profile_image
MajkaM
od 19. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lolasek
cítí se dobře,pořád spí,personál skvělý,
No tak to jsem ráda, zaslouží si to.

Holky já se taky tak těším, vím, že to bude bolet, ale to nevadí

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené