Pusinka
No, nazdar. Tak co včerejší kontrola? Povídej, přeháněj. Hlavně nic nevynech!!

maove
Pusí je maximalistka - viď pusko.....
ne ne, ale čím větší - tím pro mě lepší. Samozřejmně mluvím o autu, abyste si to zas nevyložili nějak jinak .

Pusinka
ne ne, ale čím větší - tím pro mě lepší. Samozřejmně mluvím o autu
Souhlas. malý auto už nechci!

petula32
Tak co včerejší kontrola? Povídej, přeháněj. Hlavně nic nevynech!!
No, včera jse mse na něho zaměřila - na ten jeho úsměv a on se opravdu pořád usmívá - je to takový usměvavý sluníčko. Ptala jsem s ho, jak myslí, že se to asi zahojí, neřekl mi to přesně - že u někoho ta tkáň může být vidět za týden u někoho za měsíc......Povídal, že to co teď dělá, by mělo napomoct líp začnout růst nový tkáni. Vystříhával mi z břicha tuk a u toho mi říkal. To je dobře, že vám ta díra nevadí, a na druhou stranu zas máte výhodu, že vás ještě nějakého tuku zbavím . Říkala jsem mu totiž,že mi ta díra nevadí....... A zas k němu na KO jedu v sobotu večer, ale jelikož bude dělat nějaký zákroky, tak tam už určo bude se sestrou . Včera tam byl zase sám .

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahojky děvčata
Tak jsem vám pro zhodnocení vložila fotky mojí jamky s odstupem dvou dní, tak poraďte jak s tím přežít, než se dostanu k .Pár rad už jsem si přečetla so psalo bříško včera pusince, tak to taky zkusím, já si tím řepíkem jen otírala to zahojený, ale do tý díry jsem si to teda netroufla nalejt, tak asi budu muset najít odvahu.

budulinkova
čím jezdíš?
Máme Rendla Espace - ten je převážně můj a manža má Forda Escorta...

ovečka
Já t o mám úplně stejný - jen ještě větší (je to v galerce). Janeček říkal, že řepík na tohle je nejlepší - proplachovat to tí. Já si vezmu čistý čtverec gázy,namočím ho do řepíku a to namočený dávám do tý díry a opatrně to tam přimačkávám - ale nebolí to.....Pak to zas jiným čtvercem asi za 15 min vysuším,nechám ještě chvilku na vzduchu a pak zas na další čtverec dám Betadine desinfekci a přiložím a přes to dám ještě nějakou gázu,aby mi to neprosáklo a zadělám kalhotkama. Kdyby prý nepomáhal řepík, doporučí mi něco jinýho, ale u řepíku mám prý zůstat...... a Betadine mi do toho leje i on sám na kontrolách.

Pusinka
A zas k němu na KO jedu v sobotu večer, ale jelikož bude
Zase večer jo, !!!!! To mě si na večer nikdy nepozval!!

ovečka
Možná bys měla k Janečkovi zajet co nejdřív, třeba to půjde sešít. U mě to nejde, protože jak mi to vystříhával,tak to mám hodně hluboký a nemám obnovenou tkáň....ale po stranách prý je už vidět. A odkud jsi?

Pusinka
tohle je nejlepší - proplachovat to
ovečka

Přesně tak, proplachovat, proplachovat, proplachovat. Pak se to stopro zahojí, neboj!!!

petula32
To mě si na večer nikdy nepozval!!
protože si neměla díru v břiše .

budulinkova
Dneska si asi všechny kontrolujete svoje bříška před zrcadlem
Já jsem kontrolovala včera, dnes ještě ne.

arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
Mě pořád děsí lejt něco přímo do tý rány, připadá mi že místama je tam hrozně jakoby hluboká, že to je prostě díra do dutiny, je to fakt hnusný, ale určitě to teda udělám když ti to schválil.Chtěla bych se k němu příští týden vypravit, tak se mi snad zadaří, hlavně mám strach aby se to pořád nerozšiřovalo.Včera mi to taky prasklo ještě tam kousek na straně a pod tím mám takový tvrdý a když to zmáčknu tak i bolavý místo, tak si myslím že je to hnis a že to prasklo že to chtělo ven.

ovečka
já si tím řepíkem jen otírala to zahojený
Ne ne, řepík pěkně do díry. Když si nejsem jistá, jestli se mi dostal všude, tak do tý díry trochu naleju (než začne sám vytejkat ven) a chvíli ho tam nechám....

Pusinka
Včera jsem manžovi nadhodila tu lipku paží ... svedla jsem to všechno na ten bochánek v podpaží.... a vůbec nic nenamítal, takže už se chystám k

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené