Nové otázky a odpovědi Přehled poraden Parfémy a vůně

Dior J´adore parfém vs. toaletka

+Položit otázku

Dior, parfém vs. toaletka

18. 07. 2013

Adluna se ptá:

Dobrý den, parfém Dior J´adore má jiné složení něž toaletka z té samé řady. Chtěla bych parfém koupit mamce, ale ona se má tendenci vonět hodně a proto bych raději koupila toaletku, která není tak silná. Zajímá mě, zda-li Edt voní jinak, nebo pouze svěžěji, ale je to pořád klasický J´adore. Případně poradit jinou toaltku velmi podobnou Dior J´adore. Děkuji
19. 07. 2013

odpovídá

  • Radek Ondrášík

    Radek OndrášíkVe světě parfémů, vůní a kosmetiky se pohybuje již velkou řadu let. Po létech působení v klasickém maloobchodě zakotvil v internetové parfumerii. Parfums.cz je největším českým a slovenským prodejcem parfémů na internetu. Provozuje síť internetových parfumerií a zajišťuje i distribuci parfémů desítek kamenných obchodů. Je držitelem řady kvalitativních certifikátů a v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 jej zákazníci v obou zemích zvolili za nejpopulárnější eshop bez ohledu na obor.



Dobrý den, mezi verzi EDT a EDP jsou mírné rozdíly a to nejen v intenzitě, ale i v celkové kompozici. Dle mého názoru je ideálně podobnou vůni pro EDP práv EDT verze, která je opravdu velmi podobná a jinou podobnou vůni bychom hledali dost složitě.

Další dotazy z poradny Parfémy a vůně