Alpa Aviril dětský olej s azulenem recenze a zkušenosti

Kosmetika pro děti Alpa Aviril dětský olej s azulenem - velký obrázek
Kosmetika pro děti Alpa Aviril dětský olej s azulenem - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 95% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 35 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Alpa

Recenze produktu
Alpa Aviril dětský olej s azulenem

věk
15-24

Další recenze od sariiinka 17.6.2012 21:37:31

Olejíček má u mně v koupelně své stále místo. Používám po oholení nohou žiletkou. Chloupky mi nezarůstají, hydratuje pokožku u nohou, takže není třeba mazat krémem a krásně voní, ale je bohužel je malá lahvička a hodně rychle mizí. Určitě stojí aspoň za vyzkoušení. :)

  • hydratuje pokožku
  • vůně
  • chloupky nezarůstají
  • malá lahvička
  • rychle mizí spotřebuje


věk
25-34

Další recenze od sarkakh 18.6.2012 20:13:55

Aviril je klasika a stálice mezi kosmetickými přípravky na mé poličce. Jeho použití je podle mě univerzální. Mažu si sním suché ruce, hrubé paty, provádím masáže a když není zbytí (třeba na dovolené) vtírám ho i do konečků vlasů. Krásně voní "dětstvím".

  • Vůně
  • Dobře promašťuje
  • Cena
  • Mohl by mi zacvakávací uzávěr


věk
25-34

Další recenze od Ang9l 18.6.2012 22:58:56

Olejíček jsem si koupila na doporučené bývalé spolužačky, když mi nic nezabíralo na rozedřený nos, když jsem měla v zimě jednu rýmu za druhou. Také jsem si nim mázla občas i rty a i tak vydržel neskutečně dlouho. Vůni jsem měla také hodně ráda. Za tu cenu je to opravdu skvělý výrobek.

  • Cena.
  • Vůně.
  • Poměrně široká možnost využití.
  • Balení-lahvička by mohlo být lépe vyřešeno.


věk
15-24

Další recenze od TerkaP 4.9.2012 08:10:24

Tento olejíček je taková nestárnoucí klasika. Používám ho po holení, aby nezarůstaly chloupky. Občas se s ním namažu celá. Miluji jeho specifickou vůni, která mi připomíná dětství. Cena je více než příznivá, proto se k němu vždy ráda vrátím. Za sebe tedy doporučuji.

  • Nádherná vůně
  • Hezky promastí
  • žádné


věk
25-34

Perfektní olejíček, který u nás našel uplatnění ještě, když jsem byla dítě. Do dneška ho používám, když mám někde nějakou sušší kůži. Na pokožce je moc příjemný a celkem dobře se vstřebává. Vůně je taková zvláštní, ale ne nijak nepříjemná. Balení se mi moc nelíbí, ale k tomuto olejíčku prostě patří.

  • cena
  • kvalita
  • žádné výrazné


věk
15-24

Další recenze od KatyM 15.7.2013 13:52:55

Nejlepší olejíček na světě! Nejen díky dostupnosti, seženete ho jak v drogeriích, tak třeba v tescu, ale také díky malému balení, tudíž nemáte šanci, aby se vám zkazil při dlouhém nepoužívání, nebo kdyby vám upadl a vylil se, nebude to taková olejová tragédie, protože ho není tak moc, pak také díky ceně, stojí opravdu pár korun, dále pro jeho vůni a roztomilé balení. Já ho používám po oholení nohou, krásně pomůže kůži se zregenerovat, a kamarádky používaly proti striím v těhotenství.

  • cena
  • lahvička
  • vůně
  • dostupnost
  • nic


věk
15-24

Další recenze od Lady GaGa 26.8.2013 13:15:18

Tento olejíček zná každý, jeho poznávacím znamením je specifická vůně a taky jeho namodralá barva. Musím ho zkritizovat za balení, které je malé a nepraktické. Má neomezené množství využití. Můžete ho použít proti zarůstání chloupků, na promaštění suchých míst(lokty, paty atd.), na rty nebo při opalování(pro lesk). Za mě určitě doporučuji, tento produkt by neměl chybět nikomu.

  • mnoho využití
  • zjemňuje pleť
  • cena
  • obal
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od Radka.M 4.5.2015 02:49:59

Miluju, miluju, miluju! Nejkrásnější vzpomínka na mé dětství, na světě není nádhernější vůně :-) Výrobek je stále velmi kvalitní jako dřív, akorát dnes, na mé dospělé tělo jej spotřebuji více a velice rychle, vůbec by nebylo na škodu vyrábět větší obal. Pokožka je neskutečně vláčná a kdybych mohla, tak ho snad i sním :-)

  • Absolutně všechno je vynikající
  • Nic


věk
25-34

Taková nestárnoucí klasika. Kupuji ho pořád a používám hlavně po holení nohou, aby mi nezarůstaly chloupky. Občas ho využiji i na masáž. Nejvíc mám na tomto olejíčku ráda jeho velmi specifickou vůni. Myslím že v porovnání cena/kvalita si vede velmi dobře. Jen bych ocenila praktičtější obal.

  • cena
  • vůně
  • nepraktický obal


věk
25-34

Tento olejíček jsem dostala a v obchodě bych si jej asi ani nevšimla. Obal ničím neupoutá, ale za tu cenu je kvalita víc než dobrá.Přidávám jej do koupele a pokožka je po něm vláčná a jemně provoněná. Trochu by mohli vylepšit uzávěr, který se špatně otvírá pokud máte již trochu naolejované ruce :-)Mezi dětskými oleji mám jiné favority, ale za tu cenu tento olej proč ne?

  • cena a vůně
  • obal a hlavně uzávěr


věk
25-34

Dětskou kosmetiku moje citlivá pleť prostě miluje a tenhle olejíček taky. Používáme ho v rodině několik let a za tu dobu se našlo několik využití - proti zarůstání chloupků, do koupele, jako leave-in po sprchování, na nehtová lůžka apod. Jediným mínusem je lahvička, ale to je jen detail.

  • multifunkčnost
  • lahvička


věk
15-24

Další recenze od evelene 12.9.2013 01:54:49

Tento olejíček mi hrozně připomíná dětství, když ho mamka používala snad na všechno :). Má takové multifunkční využití, ale já ho nejčastěji používám na namazání suchých nohou po holení nebo si s ním mažu hrudník při kašli a hurá zapařit. A opravdu to pomáha. Rozhodně by neměl chybět v žádné domácnosti. Má malé balení, které se rychle vypotřebuje, ale vzhledem k ceně, to není žádný problém.

  • klasická vůně
  • mnoho využití
  • cena
  • dobře promašťuje
  • malá lahvička


věk
15-24

Další recenze od Jorien 1.3.2014 02:32:58

Aviril mám vlastně moc ráda. Je to taková zbytná věc, ale za těch pár korun dobře poslouží... Mažu si s ním v létě nohy po holení a občas nějaká jiná suchá místa. Hezky voní. Oceňuju i skleněnou lahvičku, mám produkty ve skle docela v oblibě :-) Ta lahvička se každopádně stihne rychle zamastit včetně uzávěru, takže se pak hůře otevírá.

  • vůně
  • přiměřeně mastná konzistence
  • skleněná lahvička
  • rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od eM.X 12.10.2014 10:37:36

Tenhle olejíček si sama nekupuju, ale mamka má vždy jeden v koupelně, takže ho používám vždy, když jsem doma. Je to taková klasika, připomíná mi dětství. Hezky voní, celkem dobře hydratuje, i když žádný zázrak to zase není. Používám hlavně na nohy po holení, výjimečně na celé tělo, tam mám jiné oblíbence. Nevýhodou je příliš malé balení, spotřebuje se za chvilku. Navíc je skoro pořád umaštěný. Ale za tu cenu fajn.

  • cena
  • vůně
  • obal


věk
15-24

Další recenze od Simooonka 23.10.2014 12:03:32

Tento olejíček je stálicí v naší kosmetické / drogerkové výbavě. Většinou jej používám pouze když jsem na cestách, dovolené a odličuji si s ním oči. Neštípe, nedráždí pokožku a perfektně odlíčí i voděodolnou řasenku. Voní stále stejně, vždy se mi vybaví dětství. Možná bych vytkla skleněný obal a malé množství olejíčku v něm.

  • vůně
  • cena
  • perfektně odlíčí
  • skleněný obal
  • množství


věk
25-34

Tento modrý olejíček je absolutní klasika. Když k němu přičichnu, vybavím si dětství a prázdniny u babičky (ta jej používá dodnes). Na léto s ním mažu nohy, dřív jsem jej používala na odličování,ale v lékárně mě pak varovali, že by mohl poškodit sítnici,tak teď ho mám už jen na promazání kůže. Klidně bych jej používala víc,ale právě ta jeho silná specifická vůně mě odrazuje od celoplošného používání.

  • cena
  • zjemní pokožku
  • vůně-velmi specifická a profláknutá
  • lahvička ze skla


věk
25-34

Další recenze od smarny 7.12.2012 11:29:52

Mám ve flakonku zbyteček ještě a už si ho nekoupím. Jeho použití je sice univerzální, ale mně teda moc nevyhovuje. Když se natřu po holení a nebo jen po koupeli, tak jsem hodně dlouho mastná, dokud to prostě nesetřu, špatně se vstřebává, sice hezky dětsky voní, ale to je vše. Obal je skleněný a těžký a to mi hodně vadí. Cena je nízká. Už ho používám jenom při opalování pro lesk, ale vždy až po použití ochranné vrstvy.

  • dobrý doplněk při opalování
  • mastný
  • skleněný obal