Alverde Kofeinový šampon pro jemné a řídnoucí vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Alverde Kofeinový šampon pro jemné a řídnoucí vlasy - velký obrázek
Šampony Alverde Kofeinový šampon pro jemné a řídnoucí vlasy - obrázek 1
Šampony Alverde Kofeinový šampon pro jemné a řídnoucí vlasy - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Kofeinový šampon pro jemné a řídnoucí vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Ang9l 10.4.2012 17:55:29

Tento šampon jsem zakoupila čistě ze zvědavosti. Je lehce parfemovaný, vůně mi nic nepřipomíná, je taková neutrální. Šampon je průhledný a skoro nepění, což byl pro mě nezvyk. Vlasy po oplachnutí byly takové drsnější. Avšak po použití kondicionéru (jiné zančky) to bylo ok. Po vysušení jsou vlasy lehké, nezatížené, dobře se rozčesávají. Zatím nevidím žádná negativa a pravděpodobně si ho koupím znovu.

  • Neutrální vůně.
  • Bez silikonů.
  • Nepění.


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Paliskap 10.4.2012 20:50:39

Šampon je neutrální vůně, je bezbarvý ,šetrně a dobře umyje vlasy, aniž by je vysušil nebo zbytečně zacuchal. Bohužel skoro nepění, takže pro dobrý pocit umytých vlasů musím použít větší množství přípravku. Vlasy jsou pěkně jemné, hebké, lesklé a vzdušné. Za dobrou cenu dostanete kvalitní přírodní výrobek.

  • cena
  • přírodní přípravek
  • bez parfemace
  • malá pěnivost
  • spotřebuji větší množství


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Seahorse 11.4.2012 15:11:28

Šampon je přírodní, takže málo pění, lépe mýt dvakrát, má divnou gelovou konzistenci, mám pocit, že se šampon nerozetře rovnoměrně. Vůně neutrální. Vlasy jsou hrubší, ale nejvíc mě od něj odrazuje, že mám vlasy ještě dřív mastné než s jinými šampony.

  • Přírodní
  • Cena
  • Vlasy se mi dříve mastí
  • Použití není moc komfortní


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Soniik 14.7.2012 10:47:32

Tento šampon mě ničím vyloženě nenadchl, od Alverde mám raději některé šampony. Vlasy jsem po neměla nijak nadýchané, po některých jiných šamponech je to lepší. Vlasy jsem po něm sice měla hrubší stejně jako po všech Alverdích šamponech, což oceňuju, ale to je všechno. Měla jsem ho jednou, znovu ho už nekoupím, hodnotím ho jako průměr.

  • vlasy jsou hrubší
  • nevytvoří dojem nadýchaných vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od huggieska 13.12.2012 12:37:49

Kofeinový šampón od Alverde obsahuje, stejně jako další šampóny od této značky, pouze přírodní ingredience. Nijak nevoní, konzistence je tekutější než u běžných šampónů. Zpočátku mi velmi vyhovoval, vlasy byly lesklé, vzdušné. Ovšem po delší době mi začal vlasy dost mastit (a to i nez použití kondicionéru), takže ho střídám s dalšími šampóny od Alverde.

  • Přírodní kosmetika za skvělou cenu
  • Rychle se mastící vlasy po delším užívání


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od zyrriel 27.1.2013 22:26:56

Šampón je síce prírodný, ale nechápem, čo je to za úchylku u Alverde pridávať všade alkohol. Vďaka nemu (predpokladám) sa mi vytvorilo mierne množstvo lupín. Má veľmi príjemnú konzistenciu, ako keby rôsolovitejšiu, krásne vonia (cítim jabĺčka, hrušky alebo čosi podobne ovocne jemné a svieže) a mierne pomohol, čo sa týka vypadávania vlasov.

  • prírodný produkt
  • trochu funguje proti padaniu
  • príjemná konzistencia
  • vôňa
  • menšia penivosť (ale u prírodnejších značiek to je znak toho, že neobsahuje agresívne penidlá
  • obsah alkoholu


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Gatty 27.1.2013 22:59:14

Tento šampon má posílit jemné a řídnoucí vlasy. "Kombinace s kofeinem a mentolem aktivují kořen vlasů a napomáhají redukovat vypadávání vlasů." Šampon mě bohužel zklamal. Vlasy po něm byly velice hrubé, bez použití kondicionéru nešly téměř rozčesat. Mým (jemným) vlasům rozhodně nesvědčil.

  • bez silikonů
  • nízká cena
  • málo pění
  • musí se použít větší množství
  • po použití vlasy hrubé a nepoddajné
  • slibovaný účinek neplní


Další recenze od Martinice 29.1.2013 08:22:25

Takový obyčejný šampon na vlasy, žádný zázrak. Je čirý, jeho plus je, že je bez silikonů. Bohužel málo pění, takže ho člověk spotřebuje víc než je skutečně třeba. Vlasy po něm nejsou moc nadýchané, spíš splihlé a taky jdou hůře rozčesat, kondicionér je nutný. Prostě průměr.

  • bez silikonů
  • málo pění


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Mně tento šampon vyhovuje. Je čirý, respektive hodně světle žlutý, není krémový. Vůně je taková neutrální, trošku z ní ale cítím ten mentol, co obsahuje - nic moc, ale dá se to. Pění docela slušně - o něco méně, než ostatní šampony, takže člověk asi spotřebuje větší množství, ale není to nic tragického, vlasy umyje dobře. Vlasy jsou po použití hrubší a vržou (když jsou mokré), když uschnou, jsou hebké a velmi příjemné na dotek, nadýchané a vzdušné. Používám po něm kondicionér, takže rozčesatelnost nedokážu posoudit. Klidně si ale koupím další balení, je to jeden z těch lepších šamponů, co jsem kdy zkusila. Neobsahuje silikony a některé sulfáty.

  • dobře umyje vlasy
  • hebké a vdušné vlasy
  • bez silikonů a některých sulfátů
  • pění méně než ostatní šampony
  • nic moc vůně


Další recenze od Andy11 13.7.2014 16:16:30

Trpím vypadáváním vlasů. Používala jsem Alpecin, ale nijak zvlášť nezabral, tak jsem přešla na tento, který je bez chemie a tolik nezatěžuje. Pravda, padání vlasů nevyřeší, ale to snad žádný šampon. Hezky ale voní, vlasy nezatíží, pění sice méně, ale není to žádná katastrofa, stačí nanést větší množství. V kombinaci s nějakým alverde kondicionérem nemám co vytknout. Skvělý šampon bez silikonů jako všechny od alverde.

  • bez silikonů
  • vlasy jsou lehké a lesklé
  • žádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od jitulka88 19.1.2015 17:44:42

Tenhle šampon je ten nejlepší kterej sem kdy měla :) mám suché vlasy bez objemu takže jsem vyzkoušela snad všechno na objem vlasů a nic mi nepomohlo pře půl rokem sem začala používat přírodní kosmetiku Alverde šamponu s kofeinem sem se kvůli některým negativním recenzím vyhýbala a ted vim jakou chybu jsem udělala :) tenhle šampon mi udělal na vlasech krásnej objem a jen za 69kč :) určo ho budu kupovat nadále používám k tomu ještě vhydratační vlasovou kůru s ibiškem a aloe vera taky od Alverde a vlásky jsou nádherně hydratované hebounké a objemné vřele doporučuji :)

  • přírodní složení
  • jemná vůně
  • nízká cena
  • krásný objem vlasů
  • mohlo by být v balení větší množství šamponu


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od BellaBlack 25.2.2015 17:52:35

Ačkoliv je tento šampon určen na jemné a padající vlasy, koupila jsem si ho spíše jen tak pro posílení vlasů a že se mi líbila jeho vůně. Ukázalo se, že je tento šampon pro mě obrovská tragedie! Ve velkém se mi po něm dělaly lupy, což bych ještě nějak přešla, ale začaly mi po něm šíleně padat vlasy!! Opravdu neskutečným způsobem. Po jednom mytí mi vypadlo přes 250 vlasů, to samé při dalších pokusech (ano, já si skutečně dala tu práci a přepočítala to). Takže po půlce vypotřebované lahvičky a půlce vypadaných vlasů letěl šampon do koše. Tohle už nikdy víc! Ještě že mám od přírody hodně vlasů, jinak bych už měla snad i pleš... Obrečela jsem to... Bohužel mám podobnou zkušenost i s ostaními šampony Alverde, kromě jednoho, po kterém se mi ale vlasy zase rychle mastily. Já už rozhodně nikdy nebudu riskovat koupi šamponů Alverde.

  • vůně
  • vypadaly mi po něm vlasy
  • dělaly se mi po něm lupy


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od lola55 23.9.2015 15:50:58

Za mě absolutně nevhodný šampon, očekávala jsem naprosto něco jiného, mám jemné, rychle se mastící vlasy u kořínků, konce suché... Šampon když si dám na vlasy nejde pořádně "rozetřít" a napěnit, jak nějaký gel, vlasy akorát zacuchá, neumyje. Jediné, co se mi na něm líbí je jeho vůně. Nedoporučuji, ikdyž někomu třeba sedne.

  • cena
  • vůně
  • nepění
  • zacuchává vlasy
  • neumyje vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od storm-ka 6.8.2016 18:43:26

Poslední dobou mám pocit, že mám nějak málo vlasů, tak jsem sáhla po tomto kofeinovém šampónu. Je úplně obyčejný. Oproti ostatním šampónům od Alverde možná i podprůměrný. Vlasy umyje, pokožku mi nepodráždí a to je asi tak všechno. Vůně žádná, efekt žádný, vlasy prostě jen normál ok. Nevím no, od šampónu očekávám i něco víc. Navíc se blbě roztírá a vlasy se mi po něm mastí o trochu rychleji. Takže vypotřebuju balení, snad aspoň tím kofeinem udělám vlasům nějakou službu, ale znovu už nekoupím.

  • vegan
  • přírodní
  • nedráždí
  • nemá na vlasy snad žádný efekt


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush I Love Juicy

3.3 58% 7 recenzí

Hůře hodnocené