Alverde Pudrová růž recenze a zkušenosti

Tvářenky Alverde Pudrová růž - velký obrázek
Tvářenky Alverde Pudrová růž - obrázek 1
Tvářenky Alverde Pudrová růž - obrázek 2
Tvářenky Alverde Pudrová růž - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Pudrová růž

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od kristyna.o 10.8.2012 13:01:20

Na tuto tvářenku jsem narazila náhodou v DM, byla v akci za 35,- oproti klasickým 99,- (myslím). Vybrala jsem si odstín 10 Shocking pink - je to výrazná tmavě růžová bez třpytek (což oceňuji!) ale na tvářích je maximálně přirozená a vypadá skvěle. Je moc hezky pigmentovaná takže stačí opravdu jemná vrstva pokud nechcete vypadat jako Marfuša (:D). Konzistence je taková máslovitě-pudrová, vůbec se nepráší. Výdrž je také solidní, při zkoušení na prst mi z něj nešla vůbec dolů (:D). Podle mě je to moc povedená tvářenka a za tu akční cenu je to víc než nejlepší, klidně bych si ji znova koupila i za plnou cenu - pokud mi dojde.

  • barva
  • pigmentace
  • průhledný obal
  • dostupnost
  • cena
  • nenapadá mě nic
  • neobsahuje zrcátko ani štěteček


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 10.8.2012 14:17:55

Barvičky jsou hodně výrazné, ale s dobrým štětcem lze vytvořit i jemný nádech na lících a na dobrém podkladu i vydrží. Mám zatím jednu, ale pokud by mě nadchla v budoucnu i jiná, za 99Kč neváhám. Není to top, na denní nošení mám tvářenky mnohem dražší a kvalitnější, ale mnohdy má právě Alverde barvy, které mezi drogerkovou nudou vyčnívají a jinak se dají sehnat mnohem dráž. Oceňuji také, že je většina matná.

  • cena
  • výrazné barvy, které v drogerii nejdou sehnat
  • dobrá pigmentace
  • výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Love.Heels 18.9.2012 19:40:46

Velmi kvalitní přírodní tvářenka. Je dobře pigmentovaná, skvěle se nanáší a na tvářích vypadá moc pěkně. Má lehounký rozjasňující efekt. Odstín pastell rose je příjemná, starorůžová barva, mně (velmi větlá pleť, tmavě hnědé vlasy) sedne.

  • přírodní
  • nízká cena
  • velký výběr odstínů
  • dobrá pigmentace


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Pavleena 4.10.2012 15:25:02

Ve slevě, takže pořízeno za 69,- Kč. Mám odstín 10 Shocking Pink. Barva je hodně výrazná, takže se s ní musí pracovat opravdu opatrně a na štětec nabírat malé množství. Zřejmě i díky tomu je ale tvářenka z líček brzy pryč. Možná, že s jinými odstíny se pracuje lépe a déle vydrží, takže určitě ještě zkusím jinou barvu.

  • Shocking pink bez třpytek
  • přírodní certifikovaná kosmetika
  • slabá výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od piper 4.10.2012 22:10:37

Mám odstín č. 01 - Apricot. Je to krásná jemná neutrální barva. Přesně takovou jsem chtěla, takže jsem spokojená. Důležité je podotknout, že je matná, což požavuju za plus, protože v drogerce sehnat matnou tvářenku je docela umění. Já jsem s tvářenkou spokojená, nemám k ní ani výhrady. Ale je pravda, že mám doma podstatně lepší tvářenky, proto tuto hodnotím jako průměr. Můj odstín (nevím, jak ostatní) není příliš pigmentovaný. Což je občas fajn, mít doma i ne příliš pigmentovanou tvářenku, ale tahle se vysloveně špatně na ten štětec dostává. Nicméně požadovaného efektu na tvářích dosahnu, i když to trvá delší dobu. Dalším mínusem je slabá výdrž na tváři. Ale neměla bych problém si ji koupit znovu. Obal je v pohodě a kosmetiku Alverde mám moc ráda.

  • přírodní složení
  • matná
  • č. 01 je přirozený odstín
  • málo pigmentovaná
  • slabá výdrž


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Cherish 5.1.2013 20:05:49

Celkem vydařené tvářenky, obzvlášť, pokud se na ně podaří natrefit ve slevě. Tvářenka je hezky pigmentovaná a hezky se nanáší, výdrž je taky celkem obstojná i když by mohla být lepší. Mám odstín 02, který obsahuje jemné třpytky, ty ale na tvářích nejsou nijak výrazné. Pokud bych ve slevě natrefila na jiný pěkný odstín, koupím znovu.

  • přírodní
  • cena
  • dobrá pigmentace
  • slabší výdrž


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od sajaaaa 27.1.2013 19:37:36

Naprosto skvělá tvářenka. Nemám co vytknout. Mají krásné výrazné barvy, výborně drží a nepráší. Jsem spokojená i s vůní, která někomu může vadit. Plus je samozřejmě i to, že patří mezi přírodní kosmetiku netestovanou na zvířatech. Za tu cenu bezkonkurenční výrobek!

  • výborně drží
  • výrazné a zároveň přirozené barvy
  • cena
  • vůně
  • přírodní kosmetika netestovaná na zvířatech
  • nevím


Jsem naprosto spokojená a doporučuji ke koupi. Navíc nestojí mnoho. Barva 05 je na pleti mnohem méně výrazná, než jak vypadá v obalu, vydrží polovinu dne, odpoledne je třeba nanést novou vrstvu, ale jak říkám, za tu cenu :) Sama mám velmi světlou pleť a ačkoli by se mohlo zdát, není to pro světlou pleť příliš, dodá vám příjemně zdravou barvu.

  • nízká cena
  • příjemná nevtíravá vůně
  • nevydrží celý den


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od ZdenuleR 29.1.2014 13:39:14

Jedna z mých prvních tvářenek. Pořídila jsem si krásný světle růžový odstín s perletí. Bohužel se už dnes ale nedělá. Proti samotnému produktu nemůžu nic namítat. Je bez vůně, pigmentace je dostačující, stejně tak výdrž. Škoda jen, že přestali vyrábět studené odstíny. Dnes je to samá teplá oranžová nebo hnědá barva.

  • přírodní složení
  • ucházející pigmentace
  • dobrá výdrž
  • malý výběr odstínů
  • málo chladných odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 24.3.2014 12:22:29

Tuto řasenku jsem "ulovila" ve slevovém košíčku v DM, takže mě vyšla na nějakých 30kč. Co se pigmentace týče, tak je tvářenka pigmentovaná opravdu moc hezky. Mám meruňkový odstín a je opravdu super. Hlavním plusem je, že tvářenka je matná, těch tolik k sehnání není, proto z ní mám takovou radost. Výdrž na tváři je bohužel průměrná, takže se musí po půldni znovu nanést. Balení je sice pevné, ale barevně nic moc. Ta zelená mi tam moc nesedí. Každopádně bych tvářenku doporučila. Stojí okolo 99kč a až na tu průměrnou výdrž dobrá.

  • cena
  • dostupnost
  • pigmentace
  • výdrž na tváři
  • balení není moc hezké


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Isle 9.4.2014 14:54:22

Tuhle tvářenku jsem koupila ze zvědavosti, protože jsem začala testovat přírodní kosmetiku. Hlavní důvod je moje často podrážděná pokožka s občasným výskytem akné. Překvapila mě výdrž. Mám mastnou pleť a pro mě není potřeba opětovné nanášení během dne, než příjdu z práce domů a to jsem většinou bronzery či tvářenky jiných značek měla dávno pryč nebo v horších případech na mastící se kůži dělaly šmouhy. Osobně jsem moc spokojená a zřejmě u tohoto produktu zůstanu.

  • dobrá výdrž, nedráždí, matuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adél_T 13.5.2014 20:44:47

Tuto tvářenku jsem si koupila v odstínu 03 pretty terra a jsem spokojená. Je dost tmavá, ale ne zas moc. Mě malinko práší. Obal je v pořádku. Tvářenky stačí nanést opravdu malinko, protože bych vypadala jako Marfuša z Mrazíka :D. Je matná, což je pro mě obrovské plus. Vydržela se mnou celý den a to včetně hodiny intenzivního kruhového treninku a další hodiny spinningu... ani se nehnula :). Je super a příště si koupím znovu tvářeknu značky Alverde.

  • Matnost
  • Dostupnost
  • Cena
  • Výdrž
  • Práší
  • Aplikace opravdu malého množství pokud nechcete vypadat jako Marfuša


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Annniee 29.12.2014 12:39:17

Skvělá přírodní tvářenka. Podle kladných recenzí jsem si ji pořídila jako první tvářenku a nelituji. Mám odstín 01 - Apricot a je krásně jemná a přirozená, takže se to s ní nedá přehnat. Na tvářích vydrží a líbí se mi, že je matná. Obal je šikovně malý a bytelný. Určitě příště vyzkouším i další odstíny. Za tu cenu se to vyplatí.

  • Přírodní
  • Matná
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od m_abr24 18.1.2015 22:26:56

Vynikající růž za skvělou cenu. Tvářenka je velmi dobře pigmentovaná, mám odstín Flamingo 07 (ten nejtmavší) a musím říct, že mi asi vydrží hodně dlouho. Stačí vážně malinko, jinak pak vypadáte jak Marfuša z Mrazíka. Vydrž tvářenky je dobrá a vyhovuje mi, že je matná bez třpytek. Myslím, že se dá kvalitou přirovnat daleko dražším tvářenkám běžných značek z drogerie.

  • pigmentace
  • výdrž
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

U této tvářenky se mi líbí, že neobsahuje třpytky, aspoň odstín co mám já 03 Pretty Terra, je to tmavá barva, ale na zimu je krásná, musím být při nanášení opatrná, protože pak působí nepřirozeně a dost často mi ujede ruka, protože nanáším a nic se neděje a tak pokračuji a najednou je to už moc, vydrží krásně, balení se mi taky moc líbí

  • balení
  • barva
  • výdrž
  • nic


Tvářenky mám dvě, jsou to odstíny 03 pretty terra - úžasná barva, není úplně matná, má odlesky do růžova, na tváři to ale není v podstatě vidět, když ráno nevím co by, tak většinou použiju tuhle, je to neutrální odstín a hodí se k jakémukoliv líčení a 04 soft pink - světle růžová, mohla by mít míň shimmeru. Žádná z nich neobsahuje třpytky, což je pro mě velké plus. S kvalitou i výdrží jsem spokojená. Pretty terra se podle mě vyrovná i mnohem dražším kouskům, které mám.

  • přírodní složení
  • žádné


Další recenze od haninkas 18.3.2015 12:12:06

Novou tvářenku jsem vybírala hodně dlouho a po přečtení několika pochvalných recenzí a nízké ceně jsem nakonec sáhla po téhle v odstínu 07 Flamingo. Tvářenka je opravdu hodně pigmentovaná, takže líčení s ní chce trochu cviku a opatrnosti. Ale nepráší a na tvářích vydrží celý den. Navíc zatím vůbec neubývá.

  • pigmentace
  • cena
  • nepráší
  • zajímavé odstíny
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od effi 22.4.2016 16:29:02

Tvarenku sem si poridila v odstinu 07 Flamingo. Je to opravdu vyrazna barvicka ale nadherna. Jak uz psali uzivatelky musi se s ni opravdu velmi opatrne a mit dobry stetec.vydrz super, v pohode mi vydrzi cely den. Baleni je prakticke, bytelne a nepredpokladam ze se mi podari tvarenku nekdy dodelat, vubec neubyva:)

  • Cena krasne barvy vydrz
  • Zadne


Perfektní tvářenka. Na obličeji mi vydrží dlouho, barva je úžasná, ale musí se opatrně, aby se to s intenzitou nepřehnalo- i to už se mi stalo takže raději méně než více. I malé množství vypadá svěže na obličeji. Tuto barvu jsem opravdu hledala a tady jsem ji našla. Cena je příznivá. Velikost balení je akorát do kabelky. Doporučuji.

  • barva
  • nejsou


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Dermacol Duo tvářenka

4.6 90% 33 recenzí

Nars Blush

4.6 91% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Essence Blush Stick

4.3 84% 3 recenze