Alverde Regenerační šampon hroznové víno a avokádo recenze a zkušenosti

Šampony Alverde Regenerační šampon hroznové víno a avokádo - velký obrázek
Šampony Alverde Regenerační šampon hroznové víno a avokádo - obrázek 1
Šampony Alverde Regenerační šampon hroznové víno a avokádo - obrázek 2
Šampony Alverde Regenerační šampon hroznové víno a avokádo - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 68 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Regenerační šampon hroznové víno a avokádo

věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od kristinej 27.11.2013 19:04:15

Známkování je slabší jednička, ptž vlasy mám stále suché, ale myslím si, že se to zlepšilo, největší výhodou tohodle šamponu je, že si myju vlasy 2krát za týden a byla jsem zvyklá obden max dva dny mi to vydrželo. Konzistence se mi moc líbí, čirá tekutina, vlasy krásně umyje, i vůně byla dobrá, zase si šampon jednou koupím nyní mám jeho žlutýho kolegu a zkouším zda-li to nebude lepší.. Jsem z něho VELMI NADŠENÁ!

  • vlasy mi vydrží umyté 4 dny
  • cena
  • výdrž
  • vůně a konzistence
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od annallee 28.3.2012 12:27:30

Tolik opěvovaný v diskuzích, ale za mě ne. Hodně mě zklamal, i když jsem měla možná přehnané nároky na přírodní veganský produkt. Konzistence - uplně tekutý až do konce balení. Nepěnil - vypotřebovala jsem ho rychle,protože jsem musela nanášet několik dlaní na jedno mytí. Vlasy mi pocuchal!!! Neměla jsem je ani o píď jemnější, spíše naopak. Vůně - nevůně. Zkrátka je to přírodní produkt, na který si musíme po éře chemikálií zvykat, ale jsou prostě o mnoho lepší přírodní produkty, než tento.

  • přírodní
  • nepění
  • tekutý
  • cuchá vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od mesneyi 19.11.2012 09:27:34

Na regeneračný šampón Alverde som počula samú chválu. Za 59,- som rozhodne nečakala žiadny zázrak, ale taktiež ani takéto sklamanie. V prvom rade mu musím vytknúť to, že po jeho použití sa vlasy príšerne zacuchávajú. To som ešte so žiadnym iným šampónom nezažila. Ani aplikácia kondicionéru z rovnakej rady výrazne nepomohla. Taktiež nepení a z toho plynie, že som mala o to väčšiu spotrebu. Po použití som mala pocit slamových vlasov. Kvoli spomínaným negatívam som vypotrebovala iba jediné balenie a nedokážem teda posúdiť, nakoľko regeneračne účinkuje. Budem sa mu vyhýbať.

  • Cena
  • Zacuchané vlasy
  • Nepení
  • Subjektívny pocit slamových vlasov


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Xsen 10.7.2014 21:14:48

V Březenu 2014 Alverde zmenil zloženie šampónu. Po 3 rokoch používania možem začať hľadať náhradu. Vlasy mám suché, začali mi padať a navyše mi ostali lupiny. Konzistencia a voňa sú fajn. Neobsahuje silikóny. Pomer kvalita-cena je výborný. Koli pretrvávajucim problémom pre nové zloženie ho neodporúčam.

  • cena
  • problém s padaním vlasov


Další recenze od SaraG 29.12.2012 15:59:11

Na začátku jsem byla s tímto produktem velmi spokojená. Nejprve mi přišel šampon příliš tekutý, ale to se po důkladném protřepání zlepšilo. Pění tak akorát, krásně voní, vlasy po něm byly jemné a lehce se rozčesávaly, ale ani jsem nedopotřebovala své první balení a vlasy se mi začaly ukrutně mastit :/ Hned druhý den po umytí to nebylo úplně ono a další den už to bylo nesnesitelné, vlasy i nepříjemně zapáchaly...takže jsem je musela umýt znova a na to nejsem moc zvyklá, nikdy se mi takhle nemastily, takže jsem je myla třeba po 4 dnech. Včera jsem si koupila jiný, také od Alverde, protože jinak jsem se značkou moc spokojená. Tak snad to bude lepší.

  • Příjemná vůně
  • Hebké vlasy
  • Vlasy se mi po něm začaly hodně mastit


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od ZdenuleR 29.1.2014 13:44:32

Tenhle šampón jsem vzala tak nějak na zkoušku. Slyším totiž na vše, kde je napsáno "regenerační". Není špatný, ale rozhodně nepatří k mým favoritům. Přijde, mi že lehce vysušuje jak vlasy, tak pokožku hlavy, takže mám pak dost často problémy se svěděním hlavy. Pokud bych si měla vybrat levný přírodní šampón, investuji raději do Alterry.

  • přírodní složení
  • vůně
  • trochu vysušuje
  • nepřijde mi moc "regenerační"


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Yvonna 12.3.2012 22:30:51

Nevěřila bych, že bude šampon za 60 kč tak dobrý, ale je :D. Efekt je u mně stejný jako u o dost dražších (přírodních) šamponů - vlasy jdou snadno rozčesat, jsou hebké, voňavé, nemusím ani použít kondicionér.. Je to jeden - možná i jediný - z šamponů od Alverde, které mají veganské složení. Zezačátku mi přišel hodně tekutý, ale od půlky balení už byl hustší, tak se musí pořádně protřepat :D, pění velmi dobře na přírodní šampon. Jsem moc spokojená!

  • přírodní + veganské složení
  • nevysušuje
  • vlasy jsou po něm hebké
  • cena
  • žádné!


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od ladykejty 30.3.2012 16:14:35

Za mě super. Krásně voní, vlasy jsem po něm měla lesklé, čisté, snadno rozčesatelné. Nemusela jsem používat kondicionér. Šampon má sice tekuté složení a moc nepění, ale vlasy umyje dobře a mně osobně stačilo umýt šamponem jednou. Rozhodně mohu doporučit. I cena je přijatelná na to, že se jedná o přírodní produkt.

  • vůně
  • kvalitní
  • dobře umyje
  • tekuté složení
  • nepění


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Bugsbunny 31.3.2012 19:58:45

Vážně skvělý šampón, nádherné vůně (Avokádo a bílý hrozen), bez silikonů. Vlasy jsou po něm krásně lesklé, avšak doporučuji použít i kondicionér nebo nějaký olejíček, protože jako všechny šampóny bez silikonů trochu vysušuje a vlasy se po něm hůře rozčesávají. Šampón je zvláštní svou strukturou - jakoby obsahoval kousky dužiny bílých hroznů.

  • Vlasy jsou po něm krásně lesklé
  • Neobsahuje silikony
  • Nádherná vůně
  • Hůře pění


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Elma 14.8.2012 13:43:17

Tento šampon musím pochválit, až ne jedno minus a tím je velikost balení, mohl by mít větší obsah. Jinak co se týká mé zkušenosti, šampon je velmi dobrý, vlasy po umytí mám opravdu znatelně zdravější, krásně rozčesatelné, lesklé a hladké na omak. Toto je můj první šampon bez silikonů, dosud jsem používala profi šampony. Spolu s maskou z avokáda mohu doporučit.

  • znatelně lepší vlasy
  • velikost balení


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od bejbee 9.11.2013 15:38:15

Tenhle šampon je geniální. Nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale používám už druhé balení přírodního šamponu a moje vlasy se snad nikdy necítily líp. Měla jsem šíleně přesušenou pokožku hlavy a tohle byl jediný šampon, který mi ji dal do kupy. Nemám pocit, že nepění, podle mě pění úplně normálně, stejně tak není vůbec řídký - musíte ho protřepat a bude až do konce balení hustý, gelový a vydrží o dost dýl. Balení je menší, přesto mi nepřijde, že by nějak rychle ubýval. Při mytí jsou sice vlasy hrubší (holt je bez silikonů), ale jakmile vlasy uschnou, jsou heboučké, jemné, úžasně se lesknou a hlavně se mi vůbec nemastí ani nemám přesušenou pokožku hlavy. Nejlepší na tom je, že i po 2 baleních účinky přetrvávají a vlasy jsou pořád lesklejší a zdravější. Nemám nejmenší problém s cucháním vlasů (samozřejmě s kondicionérem), rozčesat jdou bez problému. Za mě je to objev roku, zůstávám u něj i přesto, že jsem byla dlouho odpůrce přírodní kosmetiky na vlasy.

  • nevysušuje pokožku hlavy
  • nechává vlasy hebké, lesklé a jemné
  • jediná škoda snad je, že nedělají větší balení, ale s tím se smířím :-)


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od Moník31 12.11.2014 18:26:46

Tento šampon používám zároveň s regeneračním kondicionérem a oba dva mi krásně voní avokádem a hroznovým vínem. Vlasy mi přijdou lesklejší a jemnější na dotek. Pění tak klasicky na přírodní šampon, jen je dost tekutý, takže při prvním použití dávat pozor - nečekala jsem to a tekl všude možně :-) Ale asi bych uvítala větší balení než 200ml.

  • Přírodní složení.
  • Krásná vůně.
  • Lesklé vlasy.
  • Vegan.
  • Cena.
  • Žádné.


Tak na mytí vlasů s tímto šamponem a kondicionerem stejné řady jsem se vždy doslova těšila. Vůně je naprosto úchvatná a okouzlující a je cítit z vlasů i po vysušení. Po použití se vlasy krásně lesknou,ale jak jsem již říkala, je třeba použít nejen šampon ale i kondicioner, samostatně posoudit nemůžu. Za tak příznivou cenu jsou oba výrobky učiněný zázrak, doporučuji.

  • vůně
  • vlasy se po něm lesknou
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené