Astor Seduction Codes N°1 Volume & Definition Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Astor Seduction Codes N°1 Volume & Definition Mascara - velký obrázek
Řasenky Astor Seduction Codes N°1 Volume & Definition Mascara - obrázek 1
Řasenky Astor Seduction Codes N°1 Volume & Definition Mascara - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 95 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Seduction Codes N°1 Volume & Definition Mascara

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od myskova 18.11.2016 20:10:11

Tuto řasenku jsem si pořídila s pudrem za 200 korun.Má dobrý kartáček,řasy rozčeše,natočí a prodlouží.Na řasách vydrží celý den a řasy vypadají přirozeně.Má krásný zlatý obal.Ačkoli jinak moc kosmetiku značky Astor nemusím, tahle řasenka mě ( narozdíl od pudru který byl v balení s řasenkou)mile překvapil.

  • Kvalita
  • žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Fluffy 16.4.2015 22:50:55

Seduction Codes jsem pořídila na základě kladných recenzí, ale nejspíš mám špatný kus. Mám spíše krátké, průměrně husté řasy a na řasenky nejsem kdovíjak náročná. Tato je ovšem propadák, protože řasy hrozně slepuje. Během 2-3 hodin se začíná drolit a rozmazává se pod očima. Aplikace mi není příjemná, kartáček je na mě moc velký. Obvykle se s řasenkou během pár dní "naučím", ale zde se úspěch nekonal. Odmítám se neustále hlídat a odmazávat zbytky řasenky už od rána. Letí do koše. Obal je lákavý, ale za tyto peníze najdete mnohem lepší produkty.

  • Hezký obal
  • Slepuje řasy
  • Velký a neforemný kartáček
  • Drolí se


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Bebsi 7.6.2016 18:32:19

Řasenku jsem dostala jako dárek a ze začátku jsem byla trošku rozpačitá, protože řasenka mi slepovala řasy - mám malé a jemné. Trochu jsem s ní bojovala, ale po několika aplikacích jsem si zvykla. naučila jsem se grif a už bylo všechno ok. Mm moc hezký kartáček i barvu, a umí udělat hezké řasy, ale znovu si jí už nekoupím.

  • kartáček
  • hezká černá
  • design obalu
  • může slepovat řasy


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Sofi94 9.1.2016 21:00:55

Tak tahle řasenka je naprosto boží! Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin mi udělá krásné,dlouhé, natočené řasy jako mrkací panence. Vydrží taky celý den na řasách a vůbec se mi nedrolí jako některé řasenky. Má krásnou černou barvu která pokryje i světlejší řasy. Taky se mi velmi líbí design obalu který dodává řasence luxusní vzhled. Astor u mě vede určitě koupím znova :)

  • natočení
  • objem
  • obal
  • cena
  • dostupnost
  • výdrž
  • prodloužení
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Billy 20.11.2015 00:04:21

Mam prumerny rasy, ne moc dlouhy ani kratky a ne super husty - proste prumerny. Zni to jako klise, ale daleko predcila moje ocekavani. Rasy prodlouzi, zhusti a celkovo zvyrazni, snad i mirne natoci. Vysleny efekt bych prirovanala k vycenasobny aplikaci Maxfactor 2000 calorie, akorat ze mi stacil mensi pocet aplikaci/ vrstev. Neopadava. Na tenhle typ kartacku jsem nebyla zvykla ale staci par dnu a je to parada!! Viditelne zvyrazni rasy bez slepeni, muzu jen odporucit. Urcite koupim znovu.

  • zvetsi objem
  • predlzi
  • zvyrazni
  • neslepuje
  • zadny


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Bettyska 27.8.2015 13:43:32

Astor Seduction Codes N.1 je moje stálice a i když si na zkoužku koupím jinou řasenku stejně se vždy vrátím k této. Vyhovuje mi tvar kartáčku, ale samozřejmě i obsah lahvičky. ;) Krásně prodlužuje, zahušťuje a stále vypadá přirozeně. U jiných značek potřebuji min. 2 vrstvy ale u Astorky mi stačí jedna vrstva a řasy vypadají dobře. Doporučuji

  • cena
  • výdrž
  • kartáček
  • prudlužuje
  • zahusťuje
  • přirozená
  • nic


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od ajanella 1.5.2015 01:13:35

Tato řasenka rozčeše,krásně prodlouží a natočí řasy i bez použití kleštiček,ale objem moc nedodá.Myslím,že je to řasenka na přirozený efekt řas.Pokud chcete získat opravdu husté řasy,musíte nanést více vrstev a také řasenka pomalu zasychá.Efekt řas který tato řasenka vytvoří vypadá sice pěkně,ale pokud máte svého favorita a dokonalé řasy dokážete udělat pomocí dvou vrstev jiné řasenky,asi bych vám doporučila zůstat u ní.Řasenka se během dne nedrolí,neobtiskává,ale dlouho schne.Rozhodně jsou kvalitnější řasenky...

  • prodlouží
  • natočí
  • moc nezahustí
  • dlouho schne


Další recenze od nonameee 13.2.2015 01:37:39

Pro mě absolutně nejlepší řasenka,dlouho jsem hledala řasenku jako je tato(mám krátké a rovné řasy) a tahle řasenka je velmi prodlouží a taky krásně natočí,kartáček je super a dobře se s ním zachází ikdyž se to na první pojled nezdá..Navíc nestojí skoro nic,takže určitě moc dobrá koupě.Seženete ji prakticky v každé drogerii.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Prodlouží řasy
  • Natočí řasy
  • Velmi snadno se odličuje
  • Žádný


Tahle řasenka je docela průměrná. Má sice lákavý obal, ale výsledek tak líbivý není. Řasy sice zvýrazní, ale taky slepí. (Tedy alespoň ty moje- středně dlouhé, přirozeně zatočené.) Kartáček má ale dobrý tvar, příjemně se s ním manipuluje. I barva je opravdu tmavě černá a ne světlá, jak to u některých řasenek bývá. Asi ji ale znovu nekoupím

  • krásný obal
  • barva
  • dobře se manipuluje s kartáčkem
  • slepuje řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Katie92 12.1.2015 19:05:47

Velice dobrá řasenka. Já jsem si jí koupila převážně kvůli hezkému zlatému obalu a tvarovanému kartáčku. Řasenka dobře nabarví, natočí, neopadává, neslepuje, vytvoří celkem hezký přirozený look. Horší je to s tím, když chci výraznější řasy, toho se mi s touto řasenkou docílit nepovedlo. Proto dávám 4 hvězdičky. Jinak je super. Doporučuji na delší řasy, mně na krátkých tolik nevynikne. :)

  • Cena odpovídá kvalitě
  • Hezký kartáček a obal
  • Vytvoří přirozené řasy
  • Na krátkých řasách není moc výrazná


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Denisa94 3.1.2015 10:54:46

Tuto řasenku jsem dostala,prvně mě docela zarazil kartáček ale po čase musím říct,že řasenka moc suprová vyhovuje mě. Horší jsou spodní řasy ale to je jen o to si víc pohrát ale určitě koupím znovu cena celkem na pohodu,takže si myslím,že stojí za to vyzkoušet ale nevím jak se budou malovat kratší řasy u mě je výhoda delších řas.

  • obal
  • nezaznamenala jsem


V poslední době jsem si velice oblíbila řasenky s tvarem kartáčku přesýpacích hodin. Nalíčí přirozeně a zárověň výrazně řasy. Tuto řasenku mám již napodruhé a stala se mou oblíbenou. Neopadává, neslepuje, má kvalitní kartáček, pěkně tvaruje a vydží na očích. Kupuji i kvůli ceně která je vzhledem ke kvalitě dobrá, nyní ve výprodeji za 95 Kč, jinak v akci 139 Kč. Jediné mínus je že se mi zdá že trošku rychleji ubývá, ale ne moc. Určitě ne jak řasenky od Avonu :D.

  • cena
  • neopadává
  • neslepuje
  • krásný obal
  • obsah produktu
  • výdrž na očích
  • snad jen že trošku rychleji ubývá


věk
15-24

Další recenze od nell324 26.8.2014 16:14:15

Už dlouho jsem nemohla sehnat řasenku, která by seděla tak jako Tato. Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin mi absolutně vyhovuje. Prodlouží řasy, natočí, neopadavá, není mokrá tudíž se ani neobtiskává a vydrží opravdu dlouho. Je pravda, že spodní řasy se mi s ní malují trochu hůře, ale to je otázkou šikovnosti :). Co také musím ocenit je dle mého názoru i hezký obal. Tato řasenka se Astoru moc povedla a určitě si jí pořídím znovu.

  • neobtiskává se
  • prodlouží
  • výdrž
  • skvěle tvarovaný kartáček
  • zatím jsem žádné nenašla


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka Mega Effects

4.2 80% 11 recenzí