Astrid Regenerační ochranný lůj na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Astrid Regenerační ochranný lůj na rty - velký obrázek
Balzámy na rty Astrid Regenerační ochranný lůj na rty - obrázek 1
Balzámy na rty Astrid Regenerační ochranný lůj na rty - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Astrid

Recenze produktu
Astrid Regenerační ochranný lůj na rty

věk
15-24

Další recenze od Verunkah 11.8.2012 22:05:11

Jediná tyčinka na rty, která mi je nevysušuje. Dá se použít i na jiná suchá místa na těle. Hezky hydratuje. Navíc balení je krásně veliké - není sice vhodné do kabelky, ale doma vydrží krásně dlouho. A cena? Ta je za takovéto maxi balení velmi příznivá!

  • cena
  • hydratace
  • nevysušuje
  • nanášení
  • nic!


věk
15-24

Další recenze od Lacminka 11.8.2012 22:33:26

Dlouho jsem si kupovala balzámy na rty jako labello a objednávala jsem od oriflamu a zkoušela i dražší balzámy,v kelímku tyčince,všechno. Ale jednou jsem nějak spěchala v obchodě a vzala jsem právě tuhle maxi tyčinku. A je super,už si nic jiného nekoupím. Pořád se jí natírám,líbí se mi jak jsou po ní rty vláčné a hydratované,a za tu cenu prostě nejlepší! A do kabelky jsem si koupila jeho zmenšenou verzi za 10 Kč :D!

  • Hydratuje dlouho
  • Rty nevysouší
  • Velké balení za super cenu


Další recenze od Lolanou 17.8.2012 20:02:13

Jelikož jsem byla dost nespokojená s balzámy, tak jsem ze zoufalosti sáhla po tomto loji. Vůně není nic moc, ale hydratuje báječně, rty jsou po něm hebké a balení vydrží opravdu dlouho. Bohužel mě po něm po 4 týdnech používání začaly pálit rty, teď jsem si dala pauzu a určitě se k němu vrátím.

  • Hydratace
  • Nejspíš alergická reakce


věk
15-24

Další recenze od Áď4 21.9.2012 13:26:06

Tento balzám je perfektní na patlání na doma a na noc. Dle mě krásně voní, vydrží dlouho hydratovat, má velmi příznivou cenu, jediný nedostatek je to, že při nanesení většího množství může zabarvovat rty do bíla, ale vzhledem k tomu, že takové velké balení stejně nikam nenosím, mi to ani nevadí. Mám ráda i jeho zmenšeniny, kupuji stále znova a doporučuji.

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • množství
  • praktické balení
  • nezajímavé balení
  • zabarvování rtů do bíla


věk
25-34

Další recenze od aiwi 6.10.2012 22:51:09

Nejlepší balzám na suché, rozpraskané rty. Opravdu jsem účinnější neměla a to jsem zkoušela i dražší. Tento dělá skvělou službu a stojí jen pár korun. Mám ho doma na nočním stolku. Když se jím večer namažu, zůstane mi na rtech až do rána. I jeho velké balení vydrží dlouho. Vůně je taková nenápadná, mně je příjemná.

  • jemná vůně
  • dlouho vydrží na rtech
  • účinný na suché rty
  • cena
  • ne moc pěkné balení


věk
25-34

Tento lůj si kupuju pravidelně už několik let a to především na doma, jelikož do kabelky není moc vhodný a to z toho důvodu, že je docela velký a balení není příliš praktické a hlavně hezké. Lůj rty velmi dobře hydratuje a já ho také používám i na jiná suchá místa, např. pod nosem při rýmě atd. Vůně je nic extra :-)

  • velké balení
  • velmi dobře hydratuje suchá místa
  • není vhodný do kabelky
  • vůně nic moc


Nejlepší balzám na rty na doma! S mamkou se tím mažeme pořád a máme vždycky tak tři doma do zásoby i když teda dá práci to obrovský balení dopatlat (a to se mažeme každou chvíli). Silnou vrstvu namažu na noc, sice zbarví rty do bíla ale na doma a na noc mi to nevadí.Když namažete jen trošku tak vám bílou vrstvu neudělá.Výborně hydratuje a zvláčnuje rty.Obsahuje vit. E a kakaové máslo a super voní!Bezva veliký balení který mi naprosto vyhovuje!:)

  • vůně
  • obsahuje vit. E a kakaové máslo
  • velikost
  • hydratace
  • zbarvuje do bíla při nanesení silnější vrstvy


Další recenze od terka-95 31.10.2012 18:04:56

Po vyzkoušení všech možných i dražších balzámů, jsem se rozhodla koupit si klasiku za pár korun a neprohloupila jsem;) Balzám rty krásně zvláční a zvýrazní rty jemným, velmi hezkým leskem. Na zimu ideální. Líbí se mi také to, že se hodí na ochranu nejen rtů, ale i jiných částí těla. Doporučuji !

  • extra velké 19g balení - dlouho vydrží
  • špatně se díky velké velikosti nanáší na rty


Další recenze od Marcy28 16.12.2012 14:09:40

Dávám si ho vždy na noc, protože přes den mi dělá na rtech bílou vrstvičku a mám pocit, že se musí trochu prohřát, aby nebyt tak hutný, protože pak se s ním nedá dost dobře pracovat. Každopádně, vyživuje hezky, obal je na domácí použití dostačující, veliké balení vydrží opravdu dlouho a na zimu si ho s sebou beru na hory, kde si s ním občas namažu i tváře nebo nos.

  • cena
  • velikost balení
  • vyživuje
  • zanechává bílou vrstvičku
  • je dost hutný pokud se nezahřeje


věk
25-34

Další recenze od Lady.I 31.12.2012 16:32:03

Tento klasický lůj používám velmi ráda především v zimě. Rty mám dost suché a rozpraskané a bez tohoto pomocníka bych nevylezla už ani z domu. Rty krásně zvláční a zhydratuje. Jediným mínusem je pro mě "nijaká" vůně a člověk si musí dávat pozor i kolik balzámu nanáší jinak se může vytvořit bílý film. Jinak jsem spokojená a kupuji pravidelně.

  • zabraňuje popraskání
  • hydratuje
  • rty zvláční
  • cena
  • "nijaká" vůně
  • může udělat bílý film


věk
25-34

Další recenze od Jancysska 12.2.2013 15:10:58

Tento lůj jsem si koupila z nouze na horách, kdy jsem zjistila, že svůj balzám jsem nechala doma. Za tu směšnou cenu jsem od něj nic nečekala a docela mě překvapil. Krásně hydratuje, na rtech vytvoří takovou vrstvičku a chrání je před nepřízní počasí. Vůně teda nic extra a na běžné nošení ho nepoužívám, jelikož vytvoří na rtech vrstvičku, která se nechce moc vsáknout a lehce zbarvuje do bíla

  • na hory ideální
  • hydratuje
  • chrání před nepřízní počasí
  • moc se nechce vsáknout
  • nevoní mi :D


věk
25-34

Další recenze od Marilou 19.2.2013 19:59:03

Obyčejný lůj na rty pro nenáročné. Co víc k němu dodat. Nijak nevoní a na mě má až moc tuhou konzistenci, ale funkci ochrany plní vcelku obstojně, rty určitě vyživí. Vadí mi na něm možná i ten bílý film, jak tady někdo píše, ale pokud se ho nedá moc, tak je vše ok. Na zimu docela dobrý pomocník, ale určitě se najdou i lepší.

  • ochrání
  • možnost výběru z několika velikostí
  • dostupnost
  • bílý film
  • nevoní
  • na mě velmi tuhá konzistence


věk
25-34

Další recenze od Cherish 7.3.2013 12:39:52

V porovnání množství - cena nemá tento balzám asi konkurenci. Je opravdu obrovský a vydrží hodně dlouho. Vůně není nijak výrazná, jako klasický jelení lůj. Balzám je na rtech příjemný, dobře hydratuje a zvláčňuje rty. Dá se použít třeba i na suché lokty nebo jiná místa na těle. Na nošení v kabelce to moc není, ale na doma je ideální.

  • cena
  • maxi balení
  • hydratuje a zvláčňuje rty
  • nic moc vůně


věk
25-34

Další recenze od Weronyc 1.4.2013 10:39:16

Nesmrtelná klasika, ke které se vždy velmi ráda vracím. Lůj vydrží neskutečně dlouho, jelikož balení je opravdu veliké. I cena je více než příznivá. Lůj moc hezky voní, snadno se nanáší. Vysušené rty regeneruje, zvláčňuje a hydratuje. Tady opravdu není co vytknout.

  • Balení
  • Cena
  • Hydratace
  • Nic


věk
15-24

Tento jelení lůj mám už poměrně dlouho a zdá se mi, že snad ani neubývá. Vcelku dobře hydratuje rty, na kterých i dlouho vydrží. Ale na druhou stranu mi nevyhovuje, že je docela měkký a na rtech mi není zrovna 2x příjemný, ale nic, co by se nedalo přežít. Obal také není zrovna extra atraktivní a nedá se moc vysunout, ale vydrží věky, tak proč ne :-)

  • hydratuje rty
  • cena
  • vydrží věky
  • až moc velké balení
  • nedá se moc vysunout
  • je dost měkký


věk
25-34

Další recenze od LiliPoli 12.4.2013 19:07:30

Skvělý lůj na : "takové to domácí mazání". Balení je svou velikostí né zrovna praktické do kabelky, ale doma se hodí snad každému. Je skvěle univerzální - dá se použít nejen na pusu, ale i ztvrdlé paty, lokty, nehtovou kůžičku. Nechává na rtech slaboučkou vrstvu loje, dobře hydratuje a dlouho drží. Taky se zdá, že vydrží věčně. Už mám doma třetí, a určitě koupím zas.

  • velikost
  • cena
  • kvalita
  • nic


věk
15-24

Další recenze od Lindor 11.1.2014 18:06:34

Jednoduchý, levný a užitečný. Takto bych rychle popsala tento úžasný balzám. Dříve jsem si objednávala drahé od různých značek. Potom jsem si jednou koupila tento a jsem s ním naprosto spokojená. Nosím ho stále u sebe a když je potřeba, okamžitě pomůže. Krásně hydratuje a rychle se vstřebává. A ta cena?! Nemá u mě konkurenci. :)

  • -pomáhá
  • -cena
  • -žádné


věk
25-34

Na suché rty trpím takřka celoročně. Tuto zimu už jsem ale nevěděla co si na rty naplácat, aby šupinky zmizely. Už jsem se poohlížela po internetu po chválených balzámech eos a crazy rumors. Pak jsem si v drogerii koupila tento lůj za skvělou cenu, jen tak na zkoušku.. A jsem víc než spokojená!! Rty perfektně hydratuje, na rtech zůstává dlouho, šupinky do dvou dnů vymizely. I levnější výrobky s nic moc zajímavých obalem můžou být perfektní. Jiný balzám na rty už si asi nekoupím..

  • perfektní hydratace
  • cena
  • množství ku ceně
  • výrobek by mohl být i v menším balení


věk
25-34

Další recenze od camyl 29.3.2014 16:10:39

Nesmrtelná klasika mezi balzámy na rty za pár korun maxi balení. Používám ho už strašně dlouho a skoro vůbec neubývá. Je bez vůně nebo parfemace, což mi vyhovuje, nedělá žádný bílý povlak a skvěle hydratuje rty. Nejlepší je na noc, protože ráno se vzbudíte bez vysušených a rozpraskaných rtů. Myslím, že je v pohodě i do kabelky. Oproti Labello - mnohem levnější a výdrž trojnásobná, doporučuji.

  • hydratace
  • bez vůně a parfemace
  • nízká cena
  • balení vydrží dlouho
  • žádné


věk
15-24

S tímto produktem jsem byla maximálně nadšená, nízká cena a velké množství.. Do té doby, co jsem měla jen mírně vysušené rty, vyhovoval mě naprosto báječně.. Změnilo se počasí a byla velká zima, klasika, znáte to, suché a popraskáné rty. Na to bohužel už nestačil. Dokonce mě tak zavařil, že mě otekly celé rty (nepoužívala jsem žadné jiné balzámy ani rtenky, jen toto). Od doby co toto nepoužívám rty mám v pořádku

  • Hydratuje
  • Alergická reakce
  • Po 4 měsících divně zapáchal


věk
25-34

Další recenze od Keketidlo 23.2.2015 10:18:39

Tento balzám mi strašně pěkně voní, je ho v tubě hodně a dlouho vydrží, je fajn na cestování, mám jednu tyčinku na rty a jednu třeba když potřebuju ošetřit i jiná místa na těle na což je taky fajn, balení má lepší než klasický jelení lůj v suku, jak se tam strká prst zespodu na vytažení, to se mi nelíbilo, nijak nebarví rty, akorát při použití v zimě je tužší a musím ho na rtech zahřát aby mazal, ale jsem spokojená, vydrží na rtech dlouho a opravdu hydratuje

  • hydratace
  • balení
  • v zimě hodně tuhý


věk
15-24

Další recenze od Nicolet95 3.11.2015 13:00:56

Vyzkoušela jsem hodně balzámů na rty, ale žádný mi tolik nevyhovoval jako tenhle. Na suché a popraskané rty je ideální, skvěle hydratuje a rty jsou po něm krásně vláčné. Používám ho celkem dost, na noc si dávám větší vrstvu takže mi celkem dost ubývá. Určitě se k němu budu vracet, jsem s ním spokojená! :) A určitě ho doporučuji.

  • Velké balení
  • Cena
  • Dostupost
  • Hydratace
  • Nemá vůni
  • Zanechává bílou vrstvu
  • Je hutný když se nezahřeje
  • Nijak nezajímavé balení


věk
15-24

Ze začátku jsem byla nadšená. Lůj krásné hydratoval. Když jsem si ho nanesla na noc, ráno jsem měla krásně vyživené rty. Po čase ale lůj jako žluknul a začal zapáchat. Nevím čím to je, každopádně hydratuje stále dobře, a tak ho i přes ten zápach používám dál. Co mi také trochu vadí u tohoto produktu je jeho složení, nic přírodního nehledejte.

  • hydratuje
  • levný
  • pevný obal
  • po čase jakoby žluknul
  • složení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené