Avène Cleanance Gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti Avène Cleanance Gel  - velký obrázek
Čištění pleti Avène Cleanance Gel  - obrázek 1
Čištění pleti Avène Cleanance Gel  - obrázek 2
Čištění pleti Avène Cleanance Gel  - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 180 - 530 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Avène

Recenze produktu
Avène Cleanance Gel

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Teuska 15.3.2012 09:05:13

Výborný čistící přípravek kavlitní značky Avene. Na problematickou plěť s akné mohu velice doporučit. Zanechává příjemný pocit, odstraní přebytečný kožní maz a hlavě nevysušuje.

  • vůně
  • svěží pocit
  • jednoduché použití
  • hydratace
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Veru.Praha 15.3.2012 13:18:53

Tak takhle značka kosmetiky mi vůbec nesedla, koupila jsem tehda ve výhodném balíčku i s tímto čistícím gelem, ale strašně mi pleť přesušoval, spokojenost nebyla.

  • vůně
  • cena
  • kvalita


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 15.3.2012 20:04:53

Gel je dobrý, nevysušuje, při delším používání se mi pleť opravdu zlepšuje, má takovou hutnější konzistenci - na umytí obličeje ho stačí maličko a vydrží neskutečně dlouho. Koupila jsem ho v akci 1+1, samostatně bych si ho asi nekoupila, myslím, že za ty peníze na něm není nic zvláštního.

  • nevysušuje
  • zlepšuje stav pleti
  • dobře čistí
  • 1 balení vydrží opravdu dlouho
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lisboa 15.3.2012 20:25:23

můj typ pleti - mastnější, sklony k zanášení a černým tečkám, citlivá, poměrně hluboké jizvy po akné+všudypřítomné flíčky:) čistící gel Avéne používám asi rok, vždycky se k němu po úniku k nějaké novince pokorně vrátím. make up odstraňuje na jedničku (i ultra vrstvu dlouhodržícího Revlonu Colorstay), takže toner používám spíš pro dobrý pocit. pleť po vyčištění mírně pne, každopádně hydratace je samozřejmostí, takže toto pro mě problém není. neřekla bych, že má zásadní vliv na zlepšení stavu akné, ale čistí opravdu dočista, pleť je po použití jemná, čistá a s příjemně svěžím pocitem. pokud můžu srovnat s čistidly LRP Effaclarem a pěnou s mořskými řasami Ryor a Lush Coalface, které patřily k tomu lepšímu, co jsem za poslední roky zkusila, tento jednoznačně vítězí. jediným nedostatkem (nepodstatným) je pro mě balení, upřednostnila bych láhev s pumpičkou.

  • jemná, květinově-bylinná vůně
  • nevysušuje a nedráždí
  • dokonale vyčistí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Erinka 24.3.2012 11:32:56

Jeden z nejlepších čistících gelů na problematickou pleť. Vyzkoušela jsem značky jako Vichy, Bioderma, La Roche-Posay a tenhle z nich jednoznačně vede. Odstraní veškeré nečistoty včetně make-upu, mastnotu, ale pleť nepřesuší. Vůně je příjemná. Jak moc pomůže na akné nemohu posoudit, protože já s ním bojuju už 15 let a přípravky na pleť mi nikdy nepomohly nějak výrazně. Zastávám názor, že akné je třeba léčit zevnitř, kosmetika je pouze podpůrný prostředek. Každopádně Avene čistící gel doporučuju, protože se mi skutečně osvědčil nejvíc.

  • skvěle čistí
  • příjemná vůně
  • pro někoho může být nedostatkem cena


věk
45-54

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Sahi 24.3.2012 18:37:23

Ze začátku jsem byla hodně nadšená,ale po měsíci používání hodně zklamaná.Ze začátku pomohl,ale pak se pleť vrátila do původního stavu mírné akné a více se mi objevovaly podkožní boláky.Teď používám kosmetiku s tee trea a pleť je bez chyby.

  • žádná
  • cena a podkožní boláky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od marcellka 24.3.2012 20:20:59

Mám smíšenou pleť, ale momentálně spíše vysušenou při léčbě Curacné. S gelem jsem spokojená, krásně pleť vyčistí a mám potom i dobrý pocit. Samozřejmě, že po použití je pleť hydratovat krémem. Určitě zakoupím znovu.

  • Pleť vyčistí
  • Vůně
  • Výdrž
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Patty 24.3.2012 21:14:17

Skvělý čistící gel. Voní typicky Avenovsky (pokud už jste měli od Avene nějaký produkt, tak jejich vůně je typická), dobře čistí, nevysušuje, je jemný, stačí ho málo, docela dobře pění, takže balení vydrží. Jen bych ocenila balení s pumpičkou.

  • dobře čistí
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • balení - raději bych pumpičku
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jacketo 3.4.2012 11:28:01

Jemný čistí gel, krásně vyčistí pleť, aniž by ji vysušoval. Oceňuju i jeho uzávěr, lehce se s ním pracuje, aniž bych se bála při cestování vylití do tašky. Je hustý, stačí ho trocha. Vytváří jemnou pěnu, na pleti krásně drží, nestéká, takže ho v klidu můžete používat i při koupeli, třeba ve sprše (mně to takhle večer vyhovuje) a nemusíte se bát, že se vám dostane do očí nebo do pusy. Tohle balení (200ml) mi vydrží i půl roku, stačí ho opravdu jen trošku :-) Cena je sice vysoká, ale v porovnání s výdrží (půl roku i více) mi přijde přijatelná. Obzvláště často bývají akce 1+1, kdy za cenu jednoho máte dva, tudíž za 300 a něco máte čistítko na celý rok :-)

  • dobře čistí
  • chytrý uzávěr
  • nestéká z obličeje
  • dlouho vydrží
  • cena


Další recenze od janisblack 10.4.2012 13:58:22

Gel mi maximálně vyhovuje, je dost hutný nebo jak to říct, takže dlouho vydrží, k umytí obličeje stačí troška. Nevysušuje, myslím, že se mi i používáním pleť zlepšila.

  • výdrž
  • balení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Jannnie 18.4.2012 19:52:55

Čistící gel příjemně voní, nevsušuje,ale bohužel mi nesedl. Osypala jsem se po něm,ale někomu může samozřejmě vyhovovat. Není agresivní takže by mohl vyhovovat smíšené pleti.Nevýhodou může být trošku vyšší cena.Nechci hodnotit nezaujatě vzhledem k tomu,že mi nesedl.

  • hezky voní
  • nevysušuje
  • nesedl mi
  • vyšší cena


Výborný hustý čistící gel, hledala jsem levnější náhradu čistící pěny od Clinique a Avene mi naprosto vyhovuje, mám po něm pěknou pleť, nepřesušuje, příjemně voní, díky zajímavému uzávěru se bezpečně přepravuje a díky husté konzistenci mám pocit, že skoro neubývá:-) Používám ráno a večer.

  • nepřesušuje
  • díky uzávěru při přepravě nevyteče
  • je hustý
  • vydrží dlouho
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Mystery_gr8 27.12.2012 11:09:15

Účinky jsem zpozorovala již po prvním použití, pleť byla viditelně jemější a čistší. Já jsem s ním maximálně spokojená. Ze všech přípravků na akné mi zabral nejvíc. Na umytí obličeje ho stačí opravdu jen trocha, takže dlouho vydrží. Můžu vřele doporučit :)

  • účinek
  • výdrž
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělý produkt, dostala jsem malou lahvičku zdarma od mého kožního doktora na vyzkoušení, a moc mi vyhovuje. Gel je na pleti příjemný, dokonale ji vyčistí od makeupu a co víc - nevysušuje! A to mám opravdu hodně suchou pleť. Hned bych si pořídila celou 200ml lahev, ale jsem studentka a 350 se mi zdá docela hodně. Až budu mít našetřeno, určitě koupím.

  • dokonale čistí pleť
  • nevysušuje
  • pomáhá proti černým tečkám
  • voní
  • je příjemný
  • cena


Další recenze od Dagmy 12.2.2013 17:54:54

Dokonale vyčistí a odstraní kožní maz, má příjemnou vůni a konzistenci. Mám mastnou pleť s lehčím akné a tento mycí gel mi hodně pomohl. Pleť se zlepšila, ale po delším používání začala být vysušená, takže si ho už nekoupím, i když Avene je jinak má nejoblíbenější kosmetika.

  • Zlepšuje stav pleti
  • Dokonale vyčistí
  • Vysušuje
  • Cena


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od evelene 4.4.2013 18:26:00

Dostala jsem dvě menší balení jako dárek od kamarádky a opravdu hodně dlouho mi vydržely, ikdyž jsem je používala každý večer při čištění obličeje. Gel má příjemnou, spíše hustší konzistenci a hezky voní. Dobře se nanáší a stačí malé množství k umytí celého obličeje. Moc nepění, což mi vyhovuje. Používání tohoto gelu mi rapidně zlepšilo pleť, ta se mi od té doby přestala téměř mastit, ikdyž výrobek už asi půl roku nepoužívám. Také se mi zmírnila produkce boláčků a pupínků. Jediné mínus bylo, že mě gel trochu vysušoval. Ale jelikož se mi pleť hoodně spravila, už tento gel raději nepoužívám.

  • boláky se už netvoří
  • dlouho vydrží
  • hodně se zlepšila
  • pleť se nemastí
  • vysušoval pokožku


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od Nera V 5.6.2013 20:13:12

S týmto gélom nemám veľmi dobré skúsenosti. Jeho zloženie akosi mojej pleti neprospieva, po umytí ma začala pleť svrbieť a páliť, takže som v po pár použitiach výrobok odložila. Inak sa mi páčila jeho vôňa, aj priesvitný obal, takže môžete sledovať aj jeho spotrebu. Po umytí cítite matný pocit na pleti, čo ma tiež potešilo. Aj dávkovanie je jednoduché. Obal je tiež pekný.

  • vôňa
  • obal
  • zmatňuje pleť
  • po umytí gélu ma pleť svrbela a pálila


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od JanaT. 17.12.2013 22:15:09

Zatím jsem vypotřebovala pouze vzoreček (25ml), ale určitě si koupím plnou verzi. Gel je velice příjemný a na rozdíl od konkurenčních produktů na akné pleť nevysušuje. Redukci tvorby akné zatím nepozoruji, úbytek černých teček ano. Aktuálně se dá sehnat ve větším balení se slevou, přesto mi cena přijde příliš vysoká.

  • nevysušuje
  • redukuje černé tečky
  • balení dlouho vydrží
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Susy2202 6.7.2014 18:21:22

mám tento gél veľmi rada, ale dosť som sa bála si ho kúpiť (hlavne kvôli cene)... teraz sa liečim Isotretinoinom (zbavuje akné) takže mám dosť suchú pleť, po umytí gélom je na dotyk úplne skvelá :) hneď potom, ale používam aj krém :) tiež od Avéne , pretože patrí k mojim obľúbeným značkám..... celkovo som veľmi spojná a určite si ho kúpim znovu

  • pleť je čistá
  • nie je mastná
  • vôňa
  • pre niekoho cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

S tímto čistícím gelem jsem byl spokojený. Splňuje vše co slíbí. Pleť je dokonale čistá, nemusím ničím dočišťovat. Pleť vyhladí, zmatní a v dlouhodobém horizontu zlepšuje stav akné. Mastnou pleť nepřesuší, ale sušší místa mohou po vyčištění pnout. Vůně i obal jsou typické pro lékárenskou kosmetiku. Je velmi hustý a pění dost, takže si myslím, že se jeho koupě vyplatí. Na mastnou pleť a akné jej 100% doporučuji, smíšené pleti vyhovuje, ale může mírně vysušovat. Nevím jestli koupím znovu, je kvalitní, ale rád zkouším nové věci a myslím, že najdu i možná lepší čistící gel.

  • matná, hladká pleť
  • zlepšuje stav pleti
  • nepřesušuje
  • dokonale čistí
  • hustý
  • dlouho vydrží
  • možná cena
  • může vysušovat suchou pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od TatianaSR 18.1.2015 15:04:03

Gél je určený na mastnú pleť so sklonmi k akné. Stačí ho použiť malé množstvo. Pena ,ktorú gél vytvára, je jemnučká. Gél sa používa ráno a večer . Všimla som si ,že trošku zredukuje mastenie pleti, noo po dlhšom používaní som začala mať viac napätú pleť a akné mi ostalo také ,aké som ho mala pred tým. Aj keď je to drahší gél vydrží dlho, ja mám balenie doma cca 3 mesiace a minula som 1/4 gélu.

  • jemne pení
  • míňa sa pomaly
  • balenie
  • mastnotu zredukuje len mierne
  • po použití napätá pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od petunie11 28.8.2015 13:48:33

Tento čistící gel je velmi jemňoučký, vůbec nevysušuje, pleť nenapíná, jemně vyčistí, na póry a černé tečky je trošku slabší, ale nějaká změna tam je. Jinak je to super gel cena/kvalita(čištění)v porovnání s ostatními dražšími/z lékárny/ z drogerky...Já bych ho doporučila. Přes net jsem ho sehnala za 180 kč v akci což tak nestojí ani gely od neutrogeny, vichy apod, který teda jsou pro mě méně použitelné. O chlup lepší je přeci jen čistící gel od lrp-effaclar řáda.

  • jemný
  • čistí dobře
  • nenapíná pleť
  • nevysušuje pleť
  • až moc jemný a pleť nezbaví dokonale černých teček, viditelných póru apod. ani po delším používání