Avon Nail Experts Posilující komplex na nehty recenze a zkušenosti

Zpevňovač Avon Nail Experts Posilující komplex na nehty - velký obrázek
Zpevňovač Avon Nail Experts Posilující komplex na nehty - obrázek 1
Zpevňovač Avon Nail Experts Posilující komplex na nehty - obrázek 2
Zpevňovač Avon Nail Experts Posilující komplex na nehty - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Nail Experts Posilující komplex na nehty

věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od Majik98 13.6.2016 12:00:40

Spousta lidí si tento výrobek na nehty vychvalovala a já stále nevím proč. Věřila jsem, že mi pomůže, ale připadá mi, že mým nehtům spíš škodil a lámaly se mnohem víc než před používáním. Naštěstí jsem již našla alternativu která mé nehty skutečně napravila. Jediné plus dávám pro jeho vůni, která je celmi příjemná.

  • vůně
  • nefunguje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od Lady Flame 12.7.2012 19:22:49

Olejový zpevňovač má během týdne zlepšit stav nehtů, které by pak měly být silnější s pevnější. Bohužel, i když jsem ho používala měsíc, tak se stav mých nehtů ani trochu nezlepšil. JInak ho stačí použít opravdu jen kapku, protože kdyby se ho použilo více, měli byste ještě dlouho mastné nehty. Nicméně za mě produkt k ničemu, znovu už nekoupím.

  • snadná aplikace
  • nezlepší stav nehtů


věk
35-44

nehty
slabé

Další recenze od LaArdilla 28.3.2012 18:59:03

Tento výrobek jsem používala docela dlouho, měla jsem několik lahviček, ale výsledek žádný. Vždycky mě překvapilo, když ho někdo chválil, jak se mu zlepšily nehty, tak jsem mu dávala šanci znovu a znovu, ale prostě u mě nic, takže jsem s ním skončila. Co se týče aplikace, tak je jednoduchá. Stačí třeba večer u televize přejet štětečkem každý nehet a počkat, až se vstřebá.

  • pro mě žádné
  • mně nepomohl


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento zpevňovač nehtů mě neudělal žádnou službu. Na nehtech zanechá divný povlak, divně zapáchá, nehty nevyživý ani neposílí. Jsou sice po aplikaci lepší, ale protože jsou prostě něčím překryty. Tento výrobek je pro mě dost zbytečný, nekoupím znovu.

  • nic
  • neúčinný
  • divně zapáchá


Další recenze od daty 11.4.2012 20:55:38

Aplikace sice jednoduchá, ale mě vůbec nepomohl, naopak mi po něm nehty měknou. Má nepříjemnou pachuť, která dlouho vydrží a je cítit jakmile člověk něco rukou strčí do pusy. Navíc jsem měla pocit ulepkaných nehtů. Už bych si ho znovu nekoupila, jediné pozitivum je pro mě vyloženě návyková vůně.

  • vůně
  • pachuť
  • změkčení nehtů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od Serafina 15.3.2014 12:28:49

Po zimě jsem měla nehty velmi zničené a neustále se mi lámaly a třepily. Nepomohly mi ani vitamíny, sally hansen, pravidelná péče, nic. Objednala jsem si proto tenhle komplex za necelých 60 Kč. Aplikuji podle pokynů 2x denně na suché nehty. Péče se rychle vstřebává a změna jde opravdu poznat. Nehty jsou na omak sametové, vyhlazené a po třepení ani památky. Pozoruji trochu i bělící efekt. Na Avon určitě dobrá věcička za pár kaček. Spokojenost.

  • napravuje porušenou strukturu nehtů
  • rychle se vstřebává
  • podporuje růst nehtů
  • cena
  • nehty jsou bělejší
  • štěteček - klasický avoňák


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od Petulka92 21.3.2013 17:24:16

Tuto péče mám již docela dlouho, okolo roku, nehty s sním potírám docela často a kdybych byla důsledná, bude mít účinky větší. Opravdu jsem po pár dnech pozorovala, že mám nehty o něco silnější. Ale pak jsem si na nehty dala barevný lak a zpevnění bylo totam. Nehty sice nemám jako papír, ale úplný beton to teda rozhodně není. Tato kůra se celkem rychle vsákne a pěkně voní. Je to podle mě docela dobrá. Nevýhodou je ale vysoká cena, já ji kupovala v akci, jinak stojí snad okolo 130,-, to bych si ji už nekoupila. Pokud bude v akci, možná si ji zase koupím:-)

  • trochu pomáhá
  • poměrně rychle se vsákne
  • hezky voní
  • vysoká cena


Další recenze od Vevča 7.6.2012 18:57:23

Jsem velice překvapená spíše negativními recenzemi na tento výrobek. Sama ho považuji za nejlepší věc v péči o přírodní nehty. Při pravidelném používání mám nehty silnější, pevnější, netřepí se a rychleji rostou. Okraje jsou sytě krásně bílé. Jsem s ním velice spokojená, jen to chce používat pravidelně. Třeba na týden si nelakovat nehty a dvakrát denně použít toto.

  • cena (pokud je v akci)
  • účinek
  • silné nehty
  • nic


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od mmenie 25.3.2012 14:48:29

Zpevňovač se ihned po nalakování vstřebá, takže můžete natírat koikrát jen chcete za sebou. Už při aplikaci dvakrát týdně je vidět zpevnění nehtů. Má velký štěteček, který se ale občas slepí. Má jemnou vůni, která postupně vyprchává.

  • kvalita
  • cena
  • je možné víc aplikací po sobě - nevytváří vrstvu
  • balení vydrží na dlouho
  • bytelný obal
  • dostupnost
  • nehty mají dlouho hořkou chuť


Lépe hodnocené

Bellazi Calcium Gel

5 100% 1 recenze

Podobně hodnocené

Orly Nail Defense

3 50% 1 recenze

NYC Toughen Up Strength

3 50% 1 recenze

Hůře hodnocené