Avon Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií recenze a zkušenosti

Odlíčení Avon Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií - velký obrázek
Odlíčení Avon Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií - obrázek 1
Odlíčení Avon Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií - obrázek 2
Odlíčení Avon Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií

věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od smarny 26.7.2012 11:14:35

Avon přípravky k odličování mi vůbec nesedí. Konzistence mléka je sice dobrá, ale obyčejnou řasenku odstranit to nedokázalo a to ani nebyla voděodolná. Takže to byly v podstatě zbytečně vyhozené peníze, ale je to ponaučení. Jeidné plus tohodle odličovadla je, že neštípaly a nepálily oči po jeho použití, ale to je vše.

  • vhodné pro citlivé oči
  • moc neodličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od hhannie 21.9.2013 23:53:51

Nejhorší odličovadlo, co znám. Má příšernou konzistenci mléka, oči akorát zapatlá a podráždí. Odličuje vážně mizerně, člověk musí tampónkem oči přímo drhnout, aby make-up vůbec dostal dolů (potom oční okolí pořádně pálí). Koupila jsem jednou a nespotřebovala, letěl v polovině do koše. Co se týče obalu, dost často se mi stalo, že mi druhý uzávěr se škvírkou zůstával ve víčku, takže jsem byla nucena použít přípravku více.

  • cena
  • konzistence mléka
  • zapatlá oči
  • dráždí a pálí
  • moc neodličuje
  • druhý uzávěr zůstával ve víčku


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Cherish 24.10.2013 08:54:18

Tento odličovač očních partií jsem měla jednou a naposledy, vůbec mi nevyhovoval z toho důvodu, že mě velmi štípal v očích. Jinak odličovací schopnost nebyla nejhorší, nebyl mastný, což nemám ráda, ale v očích byl opravdu velmi nepříjemný. Lépe mi vyhovuje kdejaký odličovač z drogerie, tento nedoporučuji.

  • poměrně dobře odlíčí
  • příjemná vůně
  • není mastný
  • velmi mě štípal v očích


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od BARB.SK 24.5.2015 19:43:38

Za mě to jeden z odličovačů, kterých si opravdu dobře mohu odlíčit řasenku a veškerý makeup včetně černých linek. Bohužel mě někdy trošku štípe, takže ho střídám s dalšími odličovacími mléky. Docela mi vadí i to, že po něm mám celekm mastný pocit na pleti, takže po každém odlíčení musím ještě odstraňovat ten samotný mastný produkt.

  • odlíčí řasenku i černé linky v pohodě
  • trošku může štípat v okolí očí
  • vytváří mastnou masku na obličeji


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Simooonka 10.11.2014 17:53:05

Tento odličovač očí mě dost zklamal. Velmi špatně se mi s jeho pomocí odstraňovaly stíny a nejhůře řasenka - a to i obyčejná. Voděodolnou mi neodstranil vůbec. Víčko bylo i přes velkou pečlivost nedokonale odlíčené, občas se mi dostal do oka a štípal. Pokud jsem dala na oko silnou vrstvu, viděla jsem chvíli rozmazaně. Pozitivní je, že není parfémovaný.

  • žádná parfemace
  • neodlíčí dokonale
  • neodlíčí voděodolnou řasenku
  • rozmazané vidění
  • štípe v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 26.7.2012 10:33:59

Mléka mi k odlíčení očí obecne nevyhovují, ale alespoň toto nepálí. Mělo docela problém s mou nejčastěji používanou řasenkou, která je minerální a voděodolná a jinak jde bez problémů odličovat.Navíc si dávám jedinou vrstvu. Je fajn, že je neparfémovaný a levný, znovu ale nekoupím, nebyl zas až tak dobrý a hlavně mě nebaví se po použití odličovače ještě doupravovat vatičkami s jiným přípravkem. Ani jsem ho celý nedodělala.

  • levný
  • nedráždivý
  • neodlíčí vše


Další recenze od jituschka 28.4.2012 13:58:26

Naštěstí jsem ho koupila v akci, protože pro mě je naprosto nepoužitelný. Používám voděodolnou řasenku, kterou neodlíčí ani omylem, šíleně mě štípal, a to snesu většinu odličovačů v pohodě. Nemohla jsem ho používat ani na zbytek obličeje, také mě dráždil. Forma mléka mi také nevyhovovala, radši používám vodové odličovače. Za mě tedy určitě ne a rozhodně si ho znovu nepořídím, tento letěl do koše.

  • cena
  • štípe v očích
  • dráždí obličej
  • špatně odličuje
  • nepraktické balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Toto odličovacie mlieko mi kupovala mama na základnej škole. Vtedy mi vyhovovalo, nič lepšie som nepoznala ale keď to porovnám teraz , nikdy viac by som si ho nekúpila. Ne trhu sú oveľa lepšie. Toto moju pleť zanecháva mastnejšou a pri odlíčení, keď ste si nedávali pozor strašne štípalo v očiach. Cena bola fajn a balenie sa mi inak tiež páči, avšak v dnešnej dobe sú na trhu oveľa lepšie.

  • vôňa
  • balenie
  • štípe v očiach
  • dostupnosť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od VeronikaEma 31.12.2012 13:07:19

Ačkoliv nejsem žádná fanynka věcí z Avon a Oriflame, k tomuto odličovači očí nemám žádný výhrady. Neštípe mě, pěkně odličuje, stačí tedy málo tamponků na kompletní odlíčení. Navíc mám po jeho použití pěkně hladkou pleť, takže nemusím použít oční krém.

  • neštípe
  • hezky odličuje
  • hydratuje
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tohle byla moje a mamčina klasika, dokud jsme neobjevily u Avonu dvoufázový odličovač očních partií. Nemám mu moc co vytknout, balení je praktické, odlíčil dobře i oční okolí i celou tvář. Když jsem si ho však dala na tamponek trochu více, tak mě štípal v očích. Je super, že je ho 150 ml a kupovaly jsme ho většinou v akci. Myslím, že můžu doporučit.

  • odlíčí
  • nevysuší oční okolí
  • aplikátor s dírkou
  • při větším množství může štípat v očích


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Koupila jsem si ho potom, co přestali vyrábět odličovací vodu ze stejné řady. Má to být jemný odličovač, který nemá dráždit a štípat, ale mně bohužel pálil. Jinak ale stíny i řasenku odlíčil pěkně. Není mastný. Má praktické balení a velmi jemnou vůni.

  • dobře odlíčí
  • není mastný
  • praktické balení
  • vůně
  • mně bohužel pálil


Jako odličovač očí mě osobně moc nevyhovuje, protože se mi často stává, že se mi to mléko dostane dovnitř do oka, což není nic příjemného, takže radši volím "vodové" odličovače. Ale jinak odličuje hezky, oční okolí moc nedráždí a je cenově dostupný:)

  • cena
  • nevyhovuje mi konzistence mléka


Jedna z mála věcí, která mě od Avonu zklamala. Cena je sice přijatelná, vzhledem k obsahu balení, ale pro mě je absolutně nevhodný. Mám akné a suchou pleť, takže mě hrozně štípal do očí a po celém obličeji. Raději přecházím k jiným produktům než je tento

  • cena
  • balení
  • štípe


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Noren 13.4.2012 11:27:56

Tento odličovač očí mi příliš nevyhovuje. Používala jsem ho pár let, odličoval vcelku dobře, i voděodolnou řasenku jsem s ním v pohodě odlíčila. Ale dost často se mi mléko dostalo do oka a časem mě po něm začali pálit očit i jen při kontaktu s mlékem, takže jsem ho musela přestatpoužívat. Asi bych ho nedoporučila pro citlivé oči, ale jinak je fajn.

  • dobře oličuje
  • cena
  • může dráždit oči
  • mléko se často dostane do očí


Další recenze od malalulu 13.11.2014 19:09:41

Tento výrobek opravdu DOPORUČUJÍ všem. Především ženám, které mají po make up šupinky. Díky složkám v tomto odl. krému jsem se zbavila šupinek, a 100% make up, i voděodolné řasenky. Jiné odl. krémy jsem musela nanést hrubou vrstvu, aby došlo ke 100% odlíčení, ale díky tomuto stačí opravdu trochu a máte svěží a čistou pleť. Zatím jsem si ho koupila do zásob, ale pokud máte problematickou pleť nebo problém najít ten správný odl. krém vřele Vám doporučuji z Avonu. :-) Vždy jsem oriflame a avon odsuzovala, ale tenhle kus se jím opravdu povedl a za mně má plný počet bodů !

  • skvělé odličuje celou tvař
  • zanechává tvář svěží i po opláchnutí
  • řídší konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Terinka4 20.7.2013 19:13:09

Tento přípravek na odlíčení očních partií používám již roky a nehodlám od něj jen tak upustit. Řasenku mi krásně odlíčí, neštípe a zároveň pěkně hydratuje oční okolí aniž by zůstávala mastná skvrna. Oceňuji také šroubovací uzávěr, který zabrání tomu, že by při cestování tekutina vytekla a navíc se dá v akci koupit za velmi nízkou cenu.

  • cena
  • uzávěr
  • hydratuje
  • kvalitně odlíčí
  • žádné


Další recenze od Vejv 11.7.2013 21:00:58

Tento odličovač bych nevyměnila. Mám velmi citlivé oči a jako jeden z mála odličovačů mi nevadí, takže bych ho doporučila i lidem co mají stejný problém. Je ale pravda, že se silnějším líčením má celkem problémy. Velkým plusem je, že mě z něj nepálí oči jak jsem už napsala a okolí očí je hydratované a hebké. Výhodné je i množství, které mi vydrží tak kolem půl roku, což za tu cenu vážně jde.

  • cena + množství
  • vhodný pro citlivé oči
  • hydratace
  • špatně odličuje silnější líčení


Další recenze od houbicka 26.10.2012 12:26:53

Odličovací mléko od Avonu mi plně vyhovuje. Používám jej už několik let, cena je dobrá, navíc když je v akci,tak je za dobrý peníz :-) Navíc krásně odlíčí a neštípe. Mléko má dobrou konzistenci. Vyhovuje i mamce, takže za mě mohu doporučit, já budu kupovat i nadále :-)

  • krásně odlíčí
  • neštípe
  • vydrží dlouho
  • žádný nemám


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kačla 31.12.2012 13:17:54

Tenhle odličovač je super. Stačí nanést na tampónek, nechat chvilku na zavřených očích a pak setřít. Úplně nádherně odlíčí normální řasenku a s voděodolnou si taky poradí, ale trvá to trochu déle. Bohužel zanechává po odlíčení mastnou stopu, takže se musím ještě opláchnout vodou. A je k sehnání pouze přes internet nebo Avon Lady

  • skvěle odlíčí i voděodolnou řasenku
  • malá spotřeba-dlouho vydrží
  • přiměřená cena
  • mastná stopa po odlíčení
  • pouze přes AL nebo internet


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Odličovací mléko na oči od Avonu mě mile překvapilo. Dobře odličuje (nepoužívám ale voděodolná líčidla), krásně se roztírá, zanechá oční okolí vláčné, občas ale když se dostane přímo do oko, štípne. Balen je velké, dlouho vydrží. Určitě koupím znovu, já jsem spokojená.

  • dobře odlíčí
  • zanechá oční okolí vláčné
  • vůně
  • přímo v očích štípe
  • je mastný a nelze se bezprostředně po odlíčení znovu nalíčit


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento odličovač očí doporučuji, vyzkoušela jsem již hodně odličovačů a vždy se ráda vrátím k tomuto. Je málo parfemovaný, nedráždí oči, krásně a rychle odlíčí a je příjemný na pokožku kolem očí, vyhovuje mi i cena. Používám už několik let a budu nadále :)

  • krásně odlíčí
  • nedráždí
  • cena
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Petyy 6.4.2012 16:41:43

Tento výrobek objednávám skoro pravidelně.. Jsem s ním velmi spokojená, oči mi po něm nepálí, je za přijatelnou cenu a pracuje se mi s ním docela dost dobře. Mám s ním jen a jen dobré zkušenosti, nikdy jsem s ním neměla problém. Je neparfémovaný a to mi plně vyhovuje

  • cena
  • neparfemovaný
  • dobrá dostupnost
  • nemám žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od aiwi 12.4.2012 21:35:18

Tento odličovač je moje stálice, používám ho už minimálně pět let. Nedráždí moje citlivé oči, je příjemný, dobře odličuje. Bohužel ale úplně nestačí na voděodolnou řasenku. To je jeho jediné mínus. Je dobré si vždycky počkat na akci. Bývá i za 59 Kč. Určitě si ho zase koupím.

  • nedráždí oči
  • cena
  • neodličuje voděodolnou řasenku


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jana81 16.4.2012 01:52:49

Tento odličovač používám už dlouhé roky, kupuji si ho pořád dokola. Mám hodně citlivé oči a kde co mě pálí. Párkrát jsem si pořídila jiné odličovače na oči, abych měla změnu, ale vždycky jsem se vrátila k tomuto, lepší neznám. Je neparfemovaný, oči nedráždí a vyhovuje mi krémová konzistence. Na pokožce kolem očí zanechává příjemný pocit. Stačí malé množství a oči odlíčí dobře a rychle. Šroubovací víčko možná není úplně nejpraktičtější, ale já jsem na něj zvyklá :-)

  • nepálí do očí
  • neparfemovaný
  • kvalitní a rychlé odlíčení
  • krémová konzistence
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle odličovač kupuji pravidelně, protože mě vyjde levněji než bych u nás oční odličovač sehnala. Navíc je to 150 ml, což je slušné a jelikož je to mléko, tak se ani tak rychle nevyplácá jako vodičky. Bohužel oční odličovače typu mléka nemám moc ráda, protože, jelikož se do tamponku nevpijí, se mi snadněji dostanou do očí, takže i tento a v očích palí samozřejmě. Zase na druhou stranu je to mléko fajn i na odlíčení celého obličeje. Je jen jemně parfemované a pokožku mi nedráždí. Odličuje dobře. Na voděodolné přípravky moc není, i když je mírně mastný.

  • dobrá cena
  • není silně parfemovaný
  • dobře odlíčí
  • horší dostupnost
  • jako mléko mi moc nevyhovuje