Avon Odličovač make-upu dvoufázový recenze a zkušenosti

Odlíčení Avon Odličovač make-upu dvoufázový - velký obrázek
Odlíčení Avon Odličovač make-upu dvoufázový - obrázek 1
Odlíčení Avon Odličovač make-upu dvoufázový - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 3.1
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Odličovač make-upu dvoufázový

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jana81 7.5.2012 01:28:21

Odličovač voděodolné dekorativní kosmetiky. Duální složení, před použitím se musí protřepat. Používám na odlíčení voděodolné řasenky a nemám mu co vytknout. Odlíčí rychle a dobře, nepálí mě do mých citlivých očí, pleť po jeho použití není umaštěná. Je jen lehounce parfémovaný, vůně skoro není cítit. Má šroubovací víčko, které je méně praktické než odklápěcí, ale nevadí mi to. Balení je jen 50 ml, což mně osobně vyhovuje, protože voděodolnou řasenku používám jen příležitostně, takže mi i tak vydrží dlouho.

  • kvalitní odlíčení voděodolného líčení
  • nepálí do očí
  • nezanechává pocit mastnoty
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Odličovač pro mě není nic moc. Jednak je ho jen 50 ml a pak také zanechává mastný film, takže je potřeba pak oční okolí umýt, což je ale doporučováno i na lahvičce. Moc mi nevoní a nijak úžasně neodličuje, zdá si mi, na to že je hlavně na voděodolný make-up obecně, že má problém i s obyčejnou řasenkou. Mohl by mít i lepší dávkování. Přesto ho čas od času koupím, hlavně když je v akci.

  • velikost dobá na cesty :)
  • malé množství produktu
  • zanechává mastný film
  • nijak úžasně neodličuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Žádný zázrak to teda není. Znám mnohem lepší odličovače za stejnou nebo dokonce lepší cenu. Příjde mi, že pri odličování voděodolné řasenky se musí víčka trošku "drhnout"a když se dostane do očí, tak štípe. Stejně tak make-up z tváře důkladně neodstraní. Je hodně mastný, takže se musí pak opláchnout vodou. Nijak zvlášť nevoní. Znovu už nekoupím.

  • cena v akci
  • dokonale neodlíčí
  • štípe v očích
  • hodně mastný


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Odličovač je sice mastnější, ale perfektně odstraňuji dlouhotrvající a voděodolné nalíčení. Ze začátku jsem z něj byla nadšená, ale po čase užívání jsem na něj začala být intolerantní, oční okolí bylo po odlíčení zarudlé a pálily mne oči. Nyní si jej občas koupím v akci, ale určitě není na dlouhodobé používání. Lahvička má poměrně široké hrdlo, takže se vám někdy podaří nanést na tamponek více množství než je třeba.

  • efektní odlíčení voděodolného make-upu
  • mastnější složení
  • pálení a štípání očí
  • široké hrdlo lahvičky


Další recenze od Vejv 11.7.2013 20:54:00

Tento odličovač mi moc nevyhovoval. Mínusem je malé množství, při každodenním používání mi došel velmi brzy. Dalším mínusem je, že mi vysušoval pleť. Plusem je nejspíš to, že zvládne odlíčit téměř vše. Myslím si, že pro ty co mají citlivou nebo suchou pleť opravdu není. Musela jsem po použití nanést na pleť hydratační krém, který vše zachránil, ale bez krému byl moje pleť hodně vysušená.

  • zvládne odlíčit téměř vše
  • vysušuje pleť
  • malé množství


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od hhannie 16.9.2013 06:47:56

Hrozný odličovač! Sice o kousek lepší než krémový odličovač make-upu (taktéž od Avonu), ale max. konzistencí. Je opravdu hnusně mastný a i přesto, že jsem se snažila, aby se mi nedostal do očí, tak jsem měla večer před spaním zapatlané oči a bolavé oční okolí (přitom jsem tamponkem přejížděla opravdu jemně). Pro citlivou pleť opravdu nic moc. Vadí mi na něm snad úplně vše. Balení je za tu cenu dost mrňavé, když vezmu v potaz, že je to průměrný odličovač, který si vážně nedokáže poradit s každým make-upem.

  • konzistence
  • pálí a štípe
  • zapatlá oči
  • mastný
  • bídně odličuje
  • malé balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Evandulik 31.10.2014 22:38:50

Tento odličovač ma zlákal cenou(kupovala som ho v akcii asi za 65 Kč) a príšľubom odlíčenia vodeodolného make upu. Make up odlíčil pomerne dobre. Avšak ma strašne štípali oči a pokožka v okolí očí, ktorá sa aj zapálila. Nejako takto si predstavujem pretretie očí feferónkami. Koža štíapala aj keď som len veľmi jemne pracovala s tampónom. Pocit mastnej pokožky je len malým nedostatkom. Hrdlo je dosť široké a pri používaní sa vyleje dosť veľké množstvo produktu na tampón.

  • cena
  • balenie vhodné na cesty
  • dávkovanie
  • podráždenie pokožky a očí
  • mastná pokožka


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kajinka 2.1.2015 23:04:07

Odličovač jsem dostala k Vánocům. Byla jsem nadšená, protože obal vypadal moc pěkně. Před prvním použitím jsem protřepala. Větší hrdlo mi vyhovuje, jen nakloním a můžu odličovat. Používám na odlíčení make-upu i očí a je skvělý. Odlíčí všechno, nemusím dřít. Je pravda, že je mastnější, ale to se dá přežít. Nepalí. Po odlíčení se musí opláchnout.

  • Cena
  • Hrdlo
  • Odličování
  • Nepálí
  • Mastnota


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento odličovač očí jsme si s mamkou oblíbily. Všechno jsme s ním zatím bez problémů odlíčily, v očích nepálí, neštípe, žádná vyrážka a podobně. Při odlíčení si ponechám tamponek s odličovačem chvilinku na oku a poté krásně jemně stírám. Nemám s ním absolutně žádný problém, možná je po tom trochu mastnější oční okolí, ale já si hned poté myji obličej mycím gelem a ještě dočišťuji pleťovkou, takže no problem. Je fakt, že balení je trošku malinké.

  • super odlíčil
  • nepálil
  • neštípal mě v očích
  • malé balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od BARB.SK 19.4.2015 09:30:39

Odličovač opravdu dokáže odlíčit běžný make up, včetně očních stínů. Ovšem řasenku ani linku neodstraní ani náhodou. Jelikož obsahuje i olejovou složku není překvapením, že zanechává mastnou pleť. Ale na obalu píší, že po očištění pleti si obličej máte ještě opláchnout, takže OK. Mě osobně po něm trošku štípe obličej, takže už si ho nepořídím.

  • vyčiští
  • štípe na pleti
  • je mastnější
  • obal


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Majik98 4.1.2016 13:08:05

Tento odličovač je naprosto ideální na voděodolné líčení. Koupila jsem si opravdu kvalitní tužku na oči, kterou nejsem schopna smýt mýdlem, ale tento odličovač si s ní poradil. Stačí jen troška produktu a máte krásně odlíčeno. Jediné co mi na něm vadí je jeho mastná konzistence, kvůli které je nutné si obličej ještě opláchnout vodou.

  • skvěle odličuje i voděodolné líčení
  • je mastný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od tershh 5.11.2016 21:44:52

Dlouho jsem v drogeriích sháněla funkční a cenově dostupný odličovač voděodolného makeupu, ale marně. Až jsem narazila na tento skvělý výrobek v Avonu. Odličuje rychle a dobře, vůně není příliš intenzivní a co je nejlepší - nedráždí ani mé přecitlivělé oči. Ačkoliv je balení pouhých 50 ml, vydrží dlouho, protože voděodolný makeup používám minimálně. Prostě ideální pomocník (nejen) na léto!

  • účinnost
  • nedráždí
  • nic