Avon Naturals Tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Avon Naturals Tělové mléko - velký obrázek
Hydratační tělové krémy Avon Naturals Tělové mléko - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Avon Naturals Tělové mléko - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Avon Naturals Tělové mléko - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 31% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Naturals Tělové mléko

věk
25-34

Další recenze od adrianqa 1.4.2012 12:59:26

Oblíbené tělové mléko,které sem si zamilovala hlavně kvůli jeho vůni.Líbí se mi i možnost dokoupení tělového spreje a sprchového gelu ve stejné vůni.Pravda je že nějak extra nehydratuje,ale né každý zrovna toto potřebuje.Vůně vydrží celý den,nezaechává mastný film,který třeba mě vadí....

  • vůně
  • cena
  • možnost dokoupit sprej a sprchový gel
  • nezanechává mastnou pokožku
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od bucinek07 16.3.2012 23:38:13

Avon tělové mléko používám hlavně kvůli jeho vůni, která je velmi silná a vydrží vonět na těle celý den. Mléko samotné zrovna dvakrát nehydratuje, ale to mi ani tak moc nevadí. K mléku lze dokoupit i sprchový gel a tělový sprej stejné vůně. Někomu může vůně připadat trochu chemická. Balení je o obsahu 200 ml.

  • vydrží dlouho vonět
  • nehydratuje


věk
35-44

Toto mléko má nádhernou vůni, která i dlouho na pokožce vydrží a zrovna toto mi rozhodně umělé nepřijde. Vůně je ale dost silná, což může někomu vadit, ale koupelnu provoní fakt pěkně :) Přestože mám sušší pokožku mám pocit docela dobré hydratace, akorát, že jsem po něm trochu mastnější, takže ho používám hlavně v chladnější části roku a to i kvůli silné vůni. Obal mi vyhovuje, dobře se otvírá a mléko se dobře aplikuje. Přijde mi ale, že je hned pryč.

  • krásná vůně
  • dobrá cena
  • je trochu mastnější


věk
25-34

Další recenze od Teri86 27.3.2012 15:26:13

Toto tělové mléko jsem si velice oblíbila - ač jsem dříve tělová mléka moc nepoužívala, tento výrobek jsem používala téměř denně, mám po něm pocit jemné a zklidněné pokožky a hlavně mi krásně voní. Takže vřele doporučuji :-)

  • krásně voní
  • dobrá cena
  • o žádném nevím


věk
15-24

Toto tělové mléko mám opravdu moc ráda, má moc dobrou konzistenci, dobře se nanáší a hlavně výborně voní. Asi nejlépe z celé řady Avon. Není až tak hydratační, ale mám ho ráda kvůli vůni, která vydrží hodně dlouho. Pro někoho je dost intenzivní, ale je pěkně nasládlá.

  • vůně
  • cena
  • hydratace


věk
25-34

Další recenze od sisi777 23.6.2013 16:01:25

s melounem: Hydratační tělové mléko s překrásnou vůní melounu je naprosto skvělé, zamilovala jsem se do této krásné vůně. Ještě pár hodin po aplikaci pokožka moc hezky voní, hydratační složka je také ucházející. Velmi doporučuji zvláště pro milovnice melounu. Vyhovuje mi také balení, protože nemusím jít rukama přímo do kelímku.

  • vůně melounu
  • nic


věk
25-34

Další recenze od Cherish 24.10.2013 09:38:19

Tato tělová mléka od Avonu jsem měla už v mnoha vůních, nejčastěji to byla černá třešeň a momentálně mám doma ještě meloun, který používám hlavně v létě. Mléka jsou spíše lehčí, dobře a rychle se vstřebávají, nezanechávají mastný film. Hydratace je spíše slabší, ale já suchou pokožku nemám, takže mi to stačí. Znovu už bych si ho ale nekoupila, protože Avon už dávno neobjednávám a oblíbila jsem si přírodní tělová másla, tato mléka ale nejhorší nejsou.

  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • slabší hydratace


věk
15-24

Další recenze od Bibísek 28.4.2014 13:08:31

Ač mám pokožku suchou, mléka mi vyhovují. Používám je většinou po ránu k provonění, trochu hydratují a nezanechávají mastnotu, takže se můžu obléct a jít. Na večer pak používám hutnější výrobky, které hydrataci doženou. Mléka nejsou drahá, krásně voní, mají praktické balení a každou chvíli mají nové a nové vůně. Hvězdičku strhávám pouze za nízkou hydrataci

  • vůně
  • mnoho variant
  • cena
  • málo hydratuje


věk
25-34

Další recenze od annallee 15.4.2012 07:32:54

Já jsem ho dříve odkupovala, to ve škole,když jsme vybíraly z letáků, co by se nám líbilo, to byly časy :)) každopádně teď bych si ho už nekoupila. Dříve mi ta silná vůně hrozně imponovala, ale teď mám stejný názor jako některé recezentky a sice,že ta vůně je "až příliš". Jako "naturals" mi to opravdu nepříjde. Co se týče kvality, tak ani zas tak dobré mléko to není, dobře se vsakuje i rozetírá, ale průměrně hydratuje.

  • cena
  • rychle se vsakuje
  • dobře se roztírá
  • nehydratuje
  • moc silná chemická vůně


věk
15-24

Další recenze od DianaCh 16.4.2012 14:32:12

Krásně voní, málo hydratuje a na můj vkus moc "svědí" když si namažu pokožku po půl hodině se celá drbu, tenhle krém mi vůbec nesedl.

  • Cena
  • Málo hydratuje
  • Dráždí pokožku (svědí)


věk
25-34

Další recenze od Moník31 2.11.2014 17:12:45

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Toto tělové mléko jsem měla ve dvou variantách a to: S černou třešní a muškátovým ořechem a S mandlí a mlékem. Byla jsem s nimi nadmíru spokojená. Obě nádherně voněly, lehce se roztíraly a dobře hydratovaly. Složení již nemohu bohužel hodnotit.

  • Hydratace.
  • Vůně.
  • Cena.
  • Asi složení.


Další recenze od Milísek 25.4.2012 19:29:19

Občas, ale málokdy si od Avonu něco zakoupím, pokožka je příjemná, asi tak jako po každém mléku, vůně mi ze začátku připadala děsně příjemná, ale po čase mi začala šíleně lézt na nervy a krém jsem musela vyhodit, jelikož se mi z něho dělalo až špatně.

  • cena
  • silná vůně


věk
15-24

Další recenze od oOMoniOo 28.4.2013 14:35:50

Já obecně na tělová mléka moc nejsem. Mám suchou pokožku s tudíž mi nevyhovují. Měla jsem ale 2 tyto mléka. 1. bylo granátové jablko - měla jsem tam chvílemi problémy s vůní, že mi jednu dobu voněla, pak zas ne, pak zase ano, ale to je individuální. 2. byla nějaká vánoční edice. Obecně tyhle mléká jsou řidčí konzistence, mají velkou škálu vůní. Trochu mě štve, stejně jako u tělových sprejů, že ty vůně, které mi voní nejvíce, nejsou ve stálem sortimentu a po čase se přestanou vyrábět.

  • výběr vůní
  • cena
  • nic moc pro suchou pokožku


věk
35-44

Další recenze od Judy 22.3.2013 12:00:25

Toto mléko jsem si koupila hlavně kvůli vůni višní a muškátového oříšku, kterou jsem zbožňovala. Měla jsem k němu i tělový sprej, který byl, co se týče vůně, také skvělý. Hydratace je taková průměrná, hodí se spíše pro provonění celého těla - vůně vydrží hodně dlouho. Bohužel, vzhledem k příliš chemickému složení bych si ho už nekoupila.

  • Nádherná vůně
  • Příliš chemie


věk
35-44

Další recenze od Aquana 24.8.2013 05:53:19

Vanilka: Tělové mléko s naprosto nádhernou vůní! Má středně hutnou konzistenci, dobře se roztírá i vsakuje. Ale příliš nehydratuje, je nutné natírat se vícekrát denně - pro tu vůni to ale vůbec nevadí, člověk si rád zase přivoní. :-) Ze stejné sady jsem měla i sprchový gel, ten byl taky úžasný - nádherná vůně, ač příliš nehydratoval. Bohužel se už nevyrábí. :-(

  • nádherná vůně
  • příliš nehydratuje
  • už se nevyrábí


věk
25-34

Další recenze od Noren 25.4.2012 11:52:57

Tělové mléko se bohužel nehodí pro mojí suchou pokožku, ale před několika lety jsem ho pravidelně používala. Na výběr je více vůní, ale všechny jsou dost silné a chemické, což mi vůbec nevyhovuje. Mléko se sice rychle vstřebá a nemastí pokožku, ale také ji vůbec nehydratuje. Po hodině mám pocit, že jsem žádné mléko nepoužila. Jen ta chemická vůně přetrvává...

  • rychle se vstřebá
  • nemastí pokožku
  • cena
  • nehydratuje
  • vůně příliš chemická
  • s "Naturals" to nemá příliš společného...


věk
25-34

Toto mléko asi nebude zrovna nejlepší pro suchou a velmi suchou pokožku, protože moc nehydratuje. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Jeho vůně je velmi silná a ne každému může vyhovovat, ale pokud se vám líbí, tak budete nadšeni, protože na pokožce poměrně dlouho vydrží. V akcích ho seženete se hezkou cenu. Možnost dokoupit i sprchový gel a tělový sprej ze stejné řady.

  • možnost dokoupit sprchový gel a tělový sprej ze stejné řady
  • rychle se vstřebává a nezanechává mastný film
  • cena v akci
  • moc nehydratuje
  • velmi silná vůně, která nemusí vyhovovat všem


věk
25-34

Další recenze od onsall 14.4.2012 16:59:01

Všechny tyto mléka od Avonu jsou hrozná. Sice je tu velké množství vůni, které jsou však velmi chemické a mnohdy až nepříjemné. Po nanesení mléka je pleť masná ale absolutně se nehydratuje krém zůstane na povrchu a vůbec se nevstřebá. Mám dvě různé vůně ale obě jsou stejně špatná

  • velká škála vůní
  • nehrdatuje


věk
35-44

Další recenze od La Fia 27.7.2014 20:50:50

Tělové mléko vanilka bylo jeden čas moje úplně nejoblíbenější, objednávala jsem si je po několika kusech. Ale objektivně musím říci, že čistě jenom kvůli té vůni - příliš totiž nehydratovalo. Na druhou stranu jsem se jím ráda natírala i několikrát denně.. Znovu bych si ho určitě nekoupila, přece jenom už mám vyšší nároky.

  • nádherná vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od smarny 14.1.2013 19:32:27

Koupila jsem, protože jsem ho mohla mít za dobrou cenu, takže jsem stejně od něj nic moc nečekala a bylo to dobře. Tělové mléko hezky voní, víčko dobře drží a přitom jde docela dobře otevřít, dostupnost není špatná, ale za plnou cenu rozhoděn nestojí. Vůně je skutečně až moc umělá, chemická, sice vydrží vonět na pokožce dlouho, ale nehydratuje, takže když si koupíte ten tělový sprej, tak to vyjde na stejno.

  • dostupnost
  • obal
  • za plnou cenu nestojí
  • silná umělá vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 12.7.2012 21:34:18

Většina asi používá jen kvůli vůni, mě už i ta omrzela (používala jsem v nácti) a hydratace mizerná,sice se vsakuje dobře i roztírá, ale ani trochu pokožku nehydratuje, takže stejně použijete další krém. pro mě zbytečný produkt, který už si znovu nekoupím.

  • vůně drží
  • nehydratuje
  • složení


věk
25-34

Tělová mléka od Avonu mají velký výběr vůní, které se často obměňují a právě kvůli krásné parfemaci jsem si jich nakoupila hned několik. Parfemace je hodně silná, což by někomu mohlo vadit a na pokožce chvilku vydrží. Mám citlivou pokožku, mléko opravdu málo hydratuje, po chvilce mi pokožka přijde stejná jako před namazáním a mám pocit, že pokožku i trochu podráždí.

  • výběr vůní
  • silná vůně
  • rychle se vstřebává
  • nezanechává mastnou pokožku
  • skoro nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od Midlinkaaa 27.3.2012 17:34:13

Vůně tohoto tělového mléka je až moc chemické a strašně silná. Mléko absolutně nehydratuje, za chvili po namazání jsem měla ruce opět suché. Nebylo to bohužel první tělové mléko z téhle řady, které mě svou chemickou nepřirozenou vůní zklamalo.

  • žádné jsem nenašla
  • velice silná chemická vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od Marwah 3.9.2016 22:58:22

Průměrné tělové mléko, které ovšem krásně voní. Hydratace bohužel velmi špatná. U sprchových gelů ze stejné řady to není zásadní nedostatek, takže ty klidně znovu pořídím. Tělové mléko už bohužel ne. Obal je praktický, k tomu nemám žádné připomínky. Zkoušela jsem následující: čokoláda a růže, orchidej a borůvka, švestka a vanilka.

  • vůně
  • konzistence
  • cena
  • špatná hydratace


věk
25-34

Další recenze od BARB.SK 22.5.2015 21:24:58

Já jsem si tato tělová mléka vůbec neoblíbila. Je sice pravda, že svou vůni odpovídají vůni sprchového gelu nebo tělového spreje ze stejné řady, ale nemají žádné speciální vlastnosti. Tato mléka neumí ani hydratovat ani vyživovat ani nic. Použít se dají jenom když už opravdu nemáte nic lepšího po ruce. Nedoporučuji.

  • vůně
  • naprosto obyčejné mléko bez kterého se člověk obejde


věk
15-24

Další recenze od andree h 16.1.2015 20:59:16

Nejvíce mne u tohoto výrobku baví: 30H hydratace, maximalně 30 sekund, co to roztíráte je můj názor. Jediné co zůstává je laciná a chemická vůně, která je na prahu smradu. Omlouvám se firmě AVON. Tělové mléko, tedy "mléko" je naprosto k ničemu. Raději si za ty peníze kupte nějaké ovoce, uděláte pro své tělo víc. A alespoň na sebe nenapatláte ropu. Chemické složení je kapitola sama pro sebe. Nějaký přírodní extrakt je tam ve zce minimálním množství. Za mě propadák.

  • žadné
  • nehydratuje
  • příliš lacině a chemicky voní
  • hrozné složení (ropa)


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené