Balea Šampon pro objem s třešněmi a jasmínem recenze a zkušenosti

Šampony Balea Šampon pro objem s třešněmi a jasmínem - velký obrázek
Šampony Balea Šampon pro objem s třešněmi a jasmínem - obrázek 1
Šampony Balea Šampon pro objem s třešněmi a jasmínem - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 39 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Šampon pro objem s třešněmi a jasmínem

věk
25-34

Další recenze od Nera V 27.8.2013 22:02:46

Tak tento šampón považujem za dosť veľkú katastrofu, jediné čo oceňujem je jeho cena a vôňa. Inak ale otváranie je trochu náročné, ale to by až tak nevadilo. Objem nedodáva absolútne žiadny, vlasy mi hrozne zamotal, nedali sa totálne rozčesať, ani po použití kondicionéru sa rozčesávanie nejako extra nezlepšilo. Naviac na mastné vlasy to nie je veľmi vhodný šampón, vlasy zaťažuje a sú rýchlo opäť mastné. Takže určite nikdy viac

  • vôňa
  • cena
  • mastí vlasy
  • vlasy sú hrozne zamotané a nedajú sa rozčesať
  • nedodáva objem


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od TatianaSR 3.11.2013 20:08:54

Toto je môj zatiaľ najhorší šampón. Po použitý som mala vždy vlasy zlepené a mala som pocit že mi ostala časť šampónu vo vlasoch a to aj keď som ho použila menej a aj keď som si zmývala hlavu 5 min. Nič mi nepomáhalo. Jediné ,čo je na tomto šampóne dobré je jeho krásna malinová vôňa a cena,ale určite si ho už nekúpim.

  • vôňa
  • cena
  • pocit, že mám vo vlasoch stále šampón aj to dlhom vymývaní
  • po použitý zlepené vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Průměrný šampon, který hezky voní. Oceňuji zejména nízkou cenu kolem 30 Kč a pěknou parfemaci. Mám docela rychle mastící se vlasy a po umytí tímto šamponem mi nevydrží ani 2 dny pěkné, pravděpodobně se vrátím ke svému osvědčenému šamponu. Vlasy jsou po umytí hezky čisté a "drhnou", ale nevydrží to dlouho. Příště již asi nekoupím, ale možná vyzkouším jinou variantu od Baley.

  • cena
  • vůně
  • není moc vhodný pro mastící se vlasy


Další recenze od kostka 27.8.2013 14:23:40

Tento šampon jsem si koupila hlavně kvůli kladným hodnocením, pro mě byl takový průměr, jako největší plus je jeho vůně, ovšem vydrží jen chvilku. Moc nepění a je hodně tekutý, takže poprvé jsem si ho vylila zbytečně moc na ruku. Žádný balzám jsem už nepoužívala, vlasy šli rozčesávat normálně - ale s tím nemám nikdy problém. Objem se nedostavil, vlasy vydrží docela v pohodě 2 dny. Pak nevypadají dobře a mastí se. Mám jemné vlasy a dříve jsem si myla vlasy každý den. Možná znovu koupím, ale vyzkouším jinou vůni.

  • vůně
  • pěkný obal
  • nepění
  • moc tekutý
  • žádný objem


Další recenze od Fruit 6.9.2013 23:16:12

Můj první šampon bez silikonů a tak mi poprvé vlasy dost zmastil a musela jsem hned druhý den mýt. Pak si vlasy zvykly a zlepšilo se to, ale stejně je mám mastnější o trochu dřív než s jinými. Myju vlasy obden a u jiných šamponů to vydrží i další den, když se mi nechce, ale u tohohle by to fakt nešlo. Objem mi taky nedodá, prostě umyje. Vypotřebovala jsem asi půlku a zbytek použiju spíš na něco jiného. Za ty prachy mi to ale není ani moc líto. Jinak vlasy jsou při mytí takové hrubé a drsné. Myslela jsem, že za ty pěníze mezi těmi šampony Balea nebude rozdíl, ale je.

  • Vůně
  • Cena
  • Bez silikonů
  • Mastí vlasy
  • Hrubé vlasy při mytí
  • Nedodá objem


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Sellina 20.3.2013 20:40:23

Moc příjemný šampon. Celkem hezká vůně, nezatěžuje vlasy a hezky je umyje. Používám minibalení na cesty a nestěžuji si. Vlasy neobalí silikonem, takže je potřeba pak použít kondiš. Objem samozřejmě nevytvoří ale umyje a vlasy mi vydrží déle nemastné.

  • vůně
  • cena
  • dobré mytí
  • k objemu příliš nedopomůže


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Allexet. 18.6.2013 12:48:04

Průměrný šampon.. Šampony od této značky mě kdysi zklamaly, protože vůbec neumyly. Po cca roce jsem si znovu koupila Baleu, jen jiný typ šamponu. Po prvních pár umytí jsem byla nadšená, protože objem byl opravdu znát. Jenže po delší době nevidím nic. Hezky umyje, je hodně tekutý teda. Někdy se zapomenu a zbytečně tak vyplýtvám velké množství. Vlasy se mi moc nemastí, a ani po používání nenastala změna. Což je fajn. Vůně nic moc,nemám ráda tyhle sladké vůně. Ale naštěstí ji cítím jen prvních pár hodin. Asi koupím znovu :)

  • nezatěžuje
  • bez silikonů
  • cena
  • vůně
  • po delším používání nedodá objem


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Šampony Balea kupuji velmi často, vůně beru na střídačku, vyhovují mi téměř všechny. Nevšimla jsem si, že by vlasy byly po umytí objemnější, ale to mu mileráda odpustím, neboť větší objem vlasů nepotřebuji. Šampon dobře myje, hezky voní. Vlasy se mi rychle mastí, ale s tímhle šamponem stačí mýt obden a druhý den vypadají stále čerstvě.

  • cena
  • vůně
  • nezatěžuje
  • nedodá objem


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Mě teda vůbec nevyhovoval...oběmu jsem si nevšimla...měla jsem po něm příšerně vysušené vlasy a to i při použití kondiconéru- to se mi u žádněho jiného šamponu nikdy nestalo..jinak hezky voní ale mě vlasy příliš vysušoval:/ Jinak mám baleu ráda ale tohle mě bohužel sklamalo, ale někomu vyhovovat může;) Takže za mě bohužel Ne.

  • Vůně Cena
  • vysušování vlasů


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Petulka92 22.2.2014 17:16:13

Tento šampon mě velmi mile překvapil. Přijde mi dost podobný svému čistícímu kolegovi, protože se mi zdá, že vlasy umyje opravdu velmi pečlivě. Samozřejmě se po něm musí použít kondicioner, aby šly vlasy dobře rozčesat. Šampon hezky pění a smyje z vlasů vše, z toho důvodu ho nepoužívám každé mytí, aby nevysušoval pokožku. Jinak ale moc fajn a koupím znovu :-)

  • hezky voní
  • hezky pění
  • vlasy důkladně umyje
  • ani nevím :-)


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od evelene 20.3.2013 15:35:27

Šampon s jasmínem a višněmi, který má zaručit objem na zplihlých vlasech. Má průhlednou barvu a trošku tekutější konzistenci, ale alespoň se dobře nanáší. Hezky pění a vlasy dobře umyje. Vůně je sladká a moc příjemná,ale spíše bych jí přirovnala k ovocným žvýkačkám :) Po umytí jsou vlasy hebké, vzdušné a mají i celkem dobrý objem. Za tu cenu, super šampon :)

  • vůně
  • cena
  • hezký obal
  • vzdušné a hebké vlasy
  • asi nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od vanilinka 24.6.2013 15:04:54

Osobně s nim mám dobré zkušenosti a určitě si ho koupím znova, krásně pění,vlasy odmastí a zlikviduje lupy . Ma skvělou středně hustou konzistenci a příjemnou svěží vůni. Doporučuji ho všem , komu se masti vlasy. Koupíte jej v DM za pár korun a je opravdu spolehlivý , už mám druhý a určitě si koupím další až ho vypotřebuju .

  • Cena
  • Vůně
  • Účinnost
  • Nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12lucky34 12.7.2013 19:09:23

šampon jsem si koupila na základě toho že neobsahuje silikony a, také pro jeho vůni. Vlasy nezatěžuje, jsou nadýchané.. U kořínků mám vlasy mastnější a v délkách sušší - kořínky nezmastí a konečky nevysuší.. První 2 měsíce používání byli naprosto super, ale později si na tento šampon mé vlasy moc zvykly a zdáli se takové "neuhlazené".. To je, ale problém mích vlasů né šamponu :)

  • nevysuší konečky
  • nezmastí kořínky
  • nezatěžuje vlasy
  • vůně
  • neobsahuje silikony
  • nějaký ten objem přidá
  • cena
  • žádné