Balea Antibakteriální gel na ruce recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Balea Antibakteriální gel na ruce - velký obrázek
Gely a mýdla Balea Antibakteriální gel na ruce - obrázek 1
Gely a mýdla Balea Antibakteriální gel na ruce - obrázek 2
Gely a mýdla Balea Antibakteriální gel na ruce - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 36 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Antibakteriální gel na ruce

věk
25-34

Další recenze od Lady Flame 10.7.2012 17:03:49

Skvělý pomocník v době, když nemáte po ruce vodu a mýdlo. Stačí kapička gelu a ruce máte čisté, jako kdybyste si je právě umyli. Balení 50 ml je ideální na cesty a vejde se snad do každé kabelky. Ruce po něm nejsou ulepené, což je fajn a hlavně zbytečně nevysušuje. Vůně je sice nic moc, ale dá se to přežít :)

  • cena
  • ideální na cesty
  • vejde se do každé kabelky
  • dokonale vydesinfikuje ruce
  • nevysušuje
  • nezanechává na rukou lepkavý pocit
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 10.7.2012 17:12:54

Za mě je tento gel nejhorší, co jsem zkusila. Ruce po něm ulepené mám, voní hodně po alkoholu a vysušil mi okolí nehtů, že jsem musela několik dní mazat olejíčkem (ruce normálně nemažu nikdy). Sice je fajn cena, ale raději sáhnu pro trochu dražší a kvalitnější produkt. Ze stejné řady mám i desinfekční ubrousky, ty tolik nesmrdí, ale lepí ještě víc.

  • cena
  • zápach
  • vysušuje ruce


věk
25-34

Další recenze od piper 10.7.2012 17:21:44

Na antibakteriální gely nejsem moc náročná, takže tenhle si v klidu koupím znovu. Pokud to jen trochu jde, raději si umyji ruce vodou s mýdlem, jako nouzovku použiji gel. Tenhle od Baley je hodně cítit po alkoholu, což mým suchým rukám příliš nesvědčí, ale jak říkam, nepoužívám ho často, takže mi to zase tolik nepřekáží. Lehce ulepený pocit po gelu zůstává, ale není to nic hrozného. Pocit čistých rukou po použití mám a to je pro mě hlavní. Výhodou je dostupnost v každém DM.

  • dostupnost v drogeriích DM
  • cena
  • balení do kabelky a velké balení na doplnění
  • po použití pocit čistých rukou
  • lehce ulepené ruce
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od HCdracice 10.7.2012 18:26:50

S tímto antibakteriálním gelem jsem spokojená. Hlavně v práci je pro mě nezbytný. Používám ho tak, že si dám větší množství do dlaně, rozetřu a otřu papírovým kapesníkem. Ruce nemám ulepené a mám pocit čistoty. Za těch pár korun co stojí je perfektní.

  • cena
  • dostupnost
  • balení s pumpičkou i cestovní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Sannda 10.7.2012 19:48:56

Koupila jsem na základě recenzí, ale můj pocit je z tohoto produktu negativní .Po použití mám ruce hodně ulepené a nemám pocit čistých rukou jako po jiných dezinfekčních gelech .Využila jsem ho párkrát a vždy jsem si musela jít ruce umýt pod vodu při první příležitosti, klidně i Aquilou .

  • Cena
  • Velikost balení do kabelky
  • snadné použití
  • ulepené ruce
  • vůně
  • účinnost


věk
25-34

Další recenze od romiiiiik 11.7.2012 11:51:33

Můj první antibakteriální gel. Koupila jsem si ho na festival. Když jsem ho použila po celém dni, kdy jsem si ruce téměř neumyla, tak lepil a to pořádně. Nicméně, když ho použiji teď doma nebo někde, kdy si ruce alespoň párkrát umyji, tak už nelepí. Vůně mi nepřijde nijak strašná. Znovu už si ho ale nekoupím.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Malé balení
  • Vydesinfikuje
  • Lepí


věk
25-34

Další recenze od Jannnie 13.7.2012 10:53:49

Gel určitě desinfikuje,ale je hodně cítit po alkoholu, trošku i vysušuje ruce. a také lehce lepí do té doby než na kůži zaschne. Pokud bych měla porovnat s jinými produkty nepatří mezi ty top,ale je to takový průměr. Pokud budu hledat něco cenově dostupnějšího, určitě ho znovu pořídím.

  • Cena
  • vůně po alkoholu
  • trošku fórovější balení
  • vysušuje pokožku
  • trošku lepí


věk
25-34

Další recenze od smarny 7.8.2012 08:35:55

Tenhle antibakteriální gel nosím vždy v kabelce spolu s vlhčenými ubrousky (kdyby náhodou) a jsem naprosto spokojená. Vyhovuje mi maličké balení, které se vejde s přehledem i do malých kabelek, stačí nanést malé množství, takže balení docela dlouho vydrží. Sice nijak extra nevoní, ale za pocit čistých rukou mi to stojí, když nemám možnost si je nikde umýt. Cenově to ujde, protože vážně dlouho vydrží.

  • výdrž
  • vejde se do kabelky
  • stačí malé množství nanést
  • čisté ruce
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od Nicolen 17.8.2012 17:16:54

S tímto antibakteriálním gelem Balea jsem spokojená. Stačí ho aplikovat jen malé množství, ruce zanechává čisté a neulepené. Mně je příjemná i jeho vůně - připomíná mi vůni citronů. Další výhodou je určitě jeho nízká cena a malé balení, které se vejde do každé kabelky, takže ho můžete nosit pořád s sebou a použít, když nemáte možnosti si umýt ruce.

  • balení vhodné do kabelky
  • cena
  • nezanechává ulepené ruce
  • vůně
  • dezinfikuje
  • nic


věk
15-24

Další recenze od Jeynaa 25.8.2012 19:31:35

Nejlepší pomocník na cestách, ve škole či v práci. Nelepí, hezky se roztírá, nevysušuje a mě i krásně voní. Skvěle osvěží a po použití se vždy cítím bezpečněji a bez něho už prostě nedokážu vylézt z domu :DD Cena je skvělá na to jak úžasný je produkt ! :]]

  • Vůně
  • roztíratelnost
  • cena
  • výdrž balení
  • vejde se kamkoliv
  • 'umyje'
  • Nic! :]


věk
15-24

Mně se tento antibakteriální gel zamlouvá !! Sice teda moc dobře nevoní ale vážně je zaprvé levný a zadruhé skladný protože ho dám do jakékoliv malé kabelky!! a já jsem zrovna ten typ který si pořád čistí ruce a vážně když nemám tu možnost si umýt ruce tak jsem vážně ráda že mám tento gel !! Neříkám že je nejlepší co jsem kdy měla !! Ale ani mě moc nezklamal !! Co by jste chtěli za tu cenu !! Ani mi moc nepřipadá že vysušuje !! Podle mě je to individuální !! Já jsem ho koupila za pouhých 30.-Kč a ani jsem od něho moc neočekávala !!

  • Cena
  • Skladnost
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od Verunka47 18.9.2012 09:18:12

Nedávno jsem si tento gel koupila jen tak ze zvědavosti. Není až tak špatný. Používám ho pouze v nejvyšší nouzi, když nemám možnost použít vodu a mýdlo, protože to je pro mě pořád lepší varianta. Jako nouzovka se dá použít. Člověk má hned lepší pocit. Vůně mi nijak nevadí, za chvilku zmizí. Docela vysušuje. Balení je ideální do každé kabelky.

  • cena
  • velikost balení
  • vysušuje


věk
15-24

Další recenze od Love.Heels 18.9.2012 19:33:24

Za mě nejhorší antibakteriální gel co jsem vyzkoušela. Konzistencí a parfemací je průměrný. Na rukou však šíleně lepí. Bylo to vážně nepříjemné, místo pocitu čistých rukou jsem měla ruce jak od lepidla. Nedoporučuji.

  • nízká cena
  • šíleně lepí


Další recenze od verdys 19.9.2012 17:59:00

Dlouho jsem scháněla nějaký antibakteriální gel,ketrý mi bude vyhovovat.Tento gel vám krásně vydensifikuje ruce a to nejlepší je, že hned uschne,takže můžete hned na vše sahat.Vydrží dlouho, protože ho stačí malá kapička.Je velmi dobře dostupný v dorgeriích Dm.Určitě nepostradatelná věc v mé kabelce.Moc doporučuji.

  • vůně
  • cena
  • vydrží dlouho
  • hned se vstřebá
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Midlinkaaa 19.9.2012 18:33:52

Koupila jsem si ho jako takového malého pomocníka do kabelky, ale je spíše na škodu než k užitku. Děsně lepí a vůbec nemám pocit, že bych měla čisté ruce. Blbě se roztírá a ruce po něm mám takové zvláštní na dotek a také mi příjde že hrozně vysušuje. Ani cena to nezachrání

  • žádná
  • Lepí
  • vysušuje


Další recenze od haninna 16.10.2012 18:32:16

tak teda výrobek mě celekm dost překvapil!! stačí mi jen 2 kapky z tuby a mám čisté a voňavé ruce.. opravdu chválím! kouppila jsem si ho před týdne a používám ho hlavně ve městě před jídlem nebo před "stykem" s ústy :)) :P Jen mě mrzí cena.. mohla by být troškumenší aspoň těch 16kč

  • vůně
  • nemusím si mýt ruce
  • nevysíchají mi ruce
  • celkem velká cena


věk
15-24

Další recenze od rosien 3.1.2013 16:35:42

Tento gel už najdete snad v každé drogerii, navíc za velice příznivou cenu. Já osobně s ním jsem velmi spokojena, vůně sice nic moc, ale nemáte po něm ulepené ruce (za předpokladu, že si ho samozřejmě nevylijete celý na jedno použití) a navíc množství 50 ml je ideální na cesty, nemusíte s sebou tahat žádná velká balení. Pro mě tedy naprosto dostačující, kamarádka (dalo by se říct "milovnice antibakteriálních gel") ho naopak nenávidí. Záleží tedy jen na člověku a jeho náročnosti. Za tu cenu to ale učitě -alespoň na zkoušku- stojí.

  • cena
  • nelepí
  • balení - množství
  • nevím


Další recenze od recenze15 20.1.2013 22:55:26

Nechci do gelů moc investovat a 25 kč mi naprosto vyhovuje. Jeho hlavním mínusem je to, že vysušuje. Mě tedy nijak extra, ale je to postřehnutelné a další je, že ruce jsou po něm ulepené. Dá se to přežít, používám ho jen čas od času. Naopak plusem je malé balení do kabelky, dlouhá výdrž (když ho na sebe nepaplete každých deset minut) a cena.

  • Cena
  • Balení
  • Výdrž
  • Ulepené ruce
  • Vysušené ruce


věk
25-34

Tento gel používám spíš jako mýdlo, tzn. že si s ním ruce natřu, promasíruju a opláchnu vodou, aby nelepil. Pocit čistoty na rukách vydrží, alkohol není tak cítit a ruce jsou desinfikované a se svěžím pocitem, dokonce jemně voní. Na cestách používám antibakteriální ubrousky od Baley.

  • desinfikuje
  • jemně voní
  • pocit svěžesti
  • cena
  • nic, jen to chce umět si poradit s nežádoucími vlastnostmi


věk
15-24

Další recenze od deniisek19 18.2.2013 19:01:45

Cena je dobrá,ale kvalita nic moc. Po použití mám pocit, že na rukou stále něco mám. Lepí málo,ale lepí. Vůně je dost alkoholová. Myslím, že se najdou v obchodech lepší. Nicméně gel ruce opravdu vyčistí. Výhdou je dostupnost, ale znovu si ho nepořídím.

  • malé balení
  • špatný uzávěr
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od moussess 19.2.2013 13:57:15

Takže tenhle antibakteriální gel, jsem si koupila abych si mohla ruce dezinfikovat, než si budu nanášet krém, make-up nebo takové věci. Myslím že funguje dobře, plní co má. Akorát mi na něm vadí, že lepí a jeho "vůně". Příjemně osvěžuje, chladí což je výhoda v teplých dnech :)

  • cena
  • parfemace
  • konzistence


věk
15-24

Další recenze od oOMoniOo 6.3.2013 18:54:45

Chtěla jsem nějaký antibakteriální gel za málo peněz. Holky z youtube si pochvalovaly hodně tento a tak jsem si ho koupila taky. Krásně vydenzifikuje ruce. Miluju na něm jeho vůni. Přijde mi možná trochu až pánská ale je prostě nádherná. Nezanechává na rukou lepkavý pocit a rychle schne.

  • cena
  • maličký
  • vůně
  • nelepí ruce
  • rychle usychá


věk
25-34

Další recenze od Cherish 11.3.2013 11:36:46

Tento gel je takový průměr. V nouzi poslouží dobře, ale nijak nenadchne. Balení je velmi praktické, skvěle se vejde do každé kabelky. Nevýhodou je, že po použití ruce docela dost lepí a řekla bych, že i vysušuje. Vůně také není nic moc. Já už bych si ho znovu nekoupila a zůstávám věrná Carexu.

  • cena
  • malé praktické balení
  • lepí
  • vysušuje
  • je cítit alkoholem


věk
15-24

Další recenze od loolitte 29.4.2013 20:55:11

Balea Antibakteriální gel na ruce - o tomhle antibakteriálním gelu můžu říct snad jen, že jsem měla i lepší. Ale zase za tu cenu si nestěžuji. Balení je také vyhovující na cesty do kabelky. Ale občas mi při jeho použití lepí ruce a někdy je mám po pár použítích suché. Ale zase má dobrou výdrž, stačí malá kapka a vystačí na celé ruce

  • Výdrž
  • Občas lepí a vysušuje


věk
25-34

Další recenze od Kajulina 30.6.2013 22:23:46

Tento antibakteriální gel byl můj nejoblíbenější, dokud jsem nepoznala gely od bath and body works, protože ty jsou luxusní. Tento gel je velmi levný a také velmi účinný. Je v praktické malé lahvičce, která se vejde do každé kabelky. Nelepí, což je pro mě velké plus. Mínusem je, že je docela dost cítit po alkoholu.

  • cena/kvalita
  • dostupnost
  • je hodně cítit po alkoholu


věk
15-24

Další recenze od KatyM 15.7.2013 13:34:28

Můj nejlepší přítel nejen na cestách! Mám ho v kabelce, odkud ho tahám i několikrát denně, když se chci třeba najíst a nemám příštup k umyvadlu, vodě a mýdlu. Rychle zaschne a nelepí, cena je senzační, vydrží poměrně dlouho. Větší lahvičku s pumpičkou mám doma na umyvadle. U tohoto na cesty se mi ale bohužel jednou či dvakrát stalo, že se v kabelce otevřela zátka a trochu se mi vylil. Naštěstí neničí textil a sám zaschne.

  • náhražka vody a mýdla na cestách
  • cena
  • velikost balení
  • nejsou


věk
15-24

Další recenze od Lady GaGa 26.8.2013 13:33:34

Tento bakteriální gel je prostě průměr. Je z něj cítit alkohol a ještě něco citrusového. Nevysušuje nějak šíleně, ale bohužel mám po jeho použití ulepený pocit. Má praktické balení, které se vejde všude, ale prodává se i větší balení na doplnění. Vozím ho všude sebou, a na běžnou dezinfekci rukou bohatě postačí. Určitě koupím znovu.

  • vejde se všude
  • nevysušuje
  • vydezinfikuje
  • dostupnost
  • balení
  • cena
  • je z něj cítit alkohol
  • lepí


věk
15-24

Tento gel jsem si pořídila před pár měsíci, nepoužívám ho nijak pravidelně, ale když je třeba, tak svou funkci plní poměrně dobře. Ruce mám po použití hezky svěží a čisté. Samozřejmě by gel mohl mít lepší vůni, ale za tu cenu je to detail. "Vůně" za chvilku vyprchá a ručky mám čisté. Pokud někdo shání malé levné balení gelu do kabelky, ať neváhá :-)

  • cena
  • balení do kabelky
  • podivná vůně


věk
15-24

Tento gél som si kúpila zo zvedavosti, pretože pred tým som nič také nepoužívala. Bohužiaľ, neviem či mám veriť , že to odstráni 99 % baktérií. Mne sa zdá , že skôr nie. Stále mám pocit špinavých rúk a mám potrebu si ich umyť klasicky mydlom. Viem, že je to taká prvá pomoc , keď si tie ruky nemáte kde umyť a je to lepšie ako nič. Avšak viac by som si ho už asi nekúpila. Parfemácia je celkom dobrá. Balenie vydrží dlhú dobu. Cena je viac než prijateľná. Kúpite len v Dm.

  • cena
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od evelene 6.9.2013 16:33:17

Velmi levný, ale dobře účinný antibakteriální gel. Nosím ho neustále u sebe v kabelce a nemůžu si ho vynachválit. Stačí na dlaň nanést opravdu nepatrné množství gelu a ten se krásně rozetře po celé ploše rukou. Ty jsou pak čisté a zbavené všech bakterií. Trochu mi vadí silná parfemace alkoholu, která je z rukou následně cítit, ale bez něj by to asi ani nedezinfikovalo :). Malý mínus dávám i za občasný pocit ulepených rukou, jinak mu nemám co vytknout.

  • dezinfikuje
  • cena
  • balení do kabelky
  • parfemace
  • trochu vysušuje
  • pocit ulepených rukou


věk
15-24

Další recenze od Lucc13 6.9.2013 18:49:33

Tento antibakteriální gel na ruce je snad nejlepší ze všech gelů. Poprvé jsem si ho koupila do školy, když jsem si chtěla dezinfikovat ruce např. před obědem a nebylo kde si umýt ruce. Všude ho nosím sebou, protože je praktický, docela malý a využije se při každé příležitosti, kdy není po ruce voda a mýdlo. Za mě super antibakteriální gel, který ještě krásně voní a za tu cenu no prostě bomba!

  • hodně praktický
  • příjemná vůně
  • malý
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Hodně cestuju, proto je tenhle antibakteriální gel můj spolucestovatel. Balení je menší, ideální do kabelky a konzistence gelu je tekutější. Stačí malé množství gelu a zbaví ruce nečistot. Vůně je malinko chemická, když to přeženu s množstvím, tak lepím, ale mám pocit, že jsem množství už vychytala. Bacha na zavírání - pokud ho dobře nezacvaknete, může vám vydezinfikovat celou vaši kabelku (jako se to stalo několikrát mně :-) ). Preferuji ji více než vlhčené ubrousky, proto i přes mínusy dávám 4 hvězdičky.

  • cena
  • balení akorát do kabelky
  • stačí malé množství
  • lepí při větším množství
  • chemický zápach
  • zavírání


věk
15-24

Další recenze od andy731 1.7.2014 14:36:37

Antibakteriální gel, je určitě velice skvělá věc, hodí se do každé kabelky či na cesty. Myslím, že každý ho uvítá. Tento antb. gel plní svou funkci velice dobře. Aplikace je jednoduchá, k tomu výhrady určitě nemám. Jediné k čemu výhrady mám je odporné (nebudu to nazývat vůní) aroma. Ze kterého se mi dělá dost špatně. Jelikož nemám ráda aroma čistého lihu či skoro čistého ( vodka, tequilla, slivovice atp.). Měla jsem i jiné antb.gely, které měli stejnou funkčnost a dokonce i příjemně voněly. Tudíž za mě→ určitě ho nekoupím znovu, bohužel jen kvůli aromatu.

  • plní svou funkci
  • balení
  • opravdu nepříjemné aroma


věk
25-34

Další recenze od Keketidlo 24.10.2014 21:53:48

tento gel je nejlepší jaký jsem zkusila, když ho nanesu na ruce a vetřu tak se během chvilky vsákne nebo vypaří a ruce nemám vysušené, jako se mi to dělo u jiných gelů, nesmrdí, dokonce mi voní když se vsákne, nelepí, svou práci dělá dobře, balení je taky v pohodě, měla jsem jiné i s pumpičkou, ale nevadí, mám jich více po kabelkách a když mi dojde tak koupím znovu, cena super

  • cena
  • nelepí
  • nesmrdí
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od bety135 30.5.2015 00:09:06

Toto je můj 1. antibakteriální gel a jsem moc spokojená. Na ruce ho nanesu jen maličko a pak rozetřu, dokud se úplně nevsákne. Po použití mám příjemný pocit čistých rukou. Je pravda, že při použití většího množství trochu lepí, ale mě ho stačí jen trochu, takže mi lepení problém nedělá. Gel opravdu nemá vůni, ale mě nijak nesmrdí, takže to problém taky není. Jediné mínus dávám za balení. Už asi po 3. použití se mi málem ulomilo víčko, takže teď musím být opatrná, aby se nedolomilo. Za tu cenu super produkt, který si určitě koupím znovu.

  • cena
  • účinek
  • balení


věk
15-24

Další recenze od vyserka 19.1.2016 16:19:37

Můj první antibakteriální gel na ruce a musím říci, že ho mám docela ráda. Po nanesení a rozetření mi ruce nelepí a přijdu si svěže. Navíc mi vůně také vyhovuje a připomíná mi citrusy. Je to praktické malé balení, které se vejde všude a jelikož ho nevyužívám stále, tak mi i dlouho vydrží. Až vypotřebuji, určitě koupím znovu.

  • cena
  • nelepí
  • vůně
  • praktické balení
  • nic


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Senses sprchový gel

3.6 65% 62 recenzí