Balea Dvoufázový odličovač očí recenze a zkušenosti

Odlíčení Balea Dvoufázový odličovač očí
Odlíčení Balea Dvoufázový odličovač očí - obrázek 1
Odlíčení Balea Dvoufázový odličovač očí - obrázek 2
Odlíčení Balea Dvoufázový odličovač očí - obrázek 3
5 3.6 29
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 64 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Dvoufázový odličovač očí

Další recenze od 12.3.2012 13:27:18

Tento odličovač snadno odstraňuje i voděodolný make-up. Na vatový tampon ho stačí nanést pouze malé množství, takže vám dlouho vydrží. Je jemný, nevysušuje oční okolí a je vhodný i pro citlivou pleť. Za tu cenu opravdu výborný.

  • odličuje voděodolný make-up
  • nevysušuje
  • vhodný pro citlivou pleť
  • cena
  • žádné jsem nezjistila


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 14:47:07

Ačkoliv na značku Balea nedám dopustit, s odličovačem jsem spokojená nebyla. Nevyhovoval mým citlivým očím a při odličování jsem měla pocit "drhnutí". Za mě již nikdy více.

  • cena
  • nedostatečné odlíčení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Já jsem s ním taky bohužel spokojena nebyla. Sice je fajn nízká cena, ale strašně mě štípal do očí a abych oči dukladně odlíčila tak sem musela použít opravdu velké množství a stejně nebyl výsledek 100%. :( Voděodolnou řasenku jsem odličovat ani nezkoušela...takže za mě určitě ne..

  • cena
  • štípe a dráždí oči
  • neodličuje 100%


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Já jsem s tímto odličovačem velmi spokojená , mám citlivější pleť a tento odličovač je pro mě velmi vhodný . Dávám si několik vrstev řasenky a s odlíčením jsem nikdy problém neměla ( je pravda , že musím tamponek víckrát namáčet , ale to jsem musela i u všech předešlých odličovačů ) .

  • krásně voní
  • nedráždí pleť
  • dobře pleť vyčistí
  • cena
  • o žádné nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 18:37:07

Nejhorší odličovač, jaký jsem si kdy koupila. Šla jsem do drogérie pro klasický jednofázový Balea, ale byl vyprodaný, tak jsem vzala tento kvůli ceně. Nemám citlivé oči, ale hrozně mě štípal a neskutečně mi vadilo, jak je mastný a já celá mastná od něj. Při první příležitosti jsem kupovala jiný odličovač a tento letěl do koše.

  • Žádné
  • Pálí
  • Je moc mastný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.3.2012 19:41:07

Tento odličovač si kupuji už několik let pravidelně každé léto, když používám voděodolnou řasenku. Za tu cenu je bezkonkurenční. Skvěle odlíčí, není potřeba víčko drhnout. Nedráždí ani neštípe. Akorát mi pak trošku vadí ten mastný film, ale to se dá snadno opláchnout obyčejnou vodou :)

  • cena
  • odlíčí i bez drhnutí
  • nedráždí a neštípe
  • zanechává mastný film, ale není to tragédie :)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 09:15:55

Já s tímto odličovákem byla spokojená, pak jsem na něj ale dostala asi alergickou reakci, protože jsem měla oči úplně oteklé, červené a strašně mě štípaly. Přitom ale nejsem na nic alergická, takže bych řekla že je asi moc agresivní a už si ho určitě nekoupím.

  • cena
  • agresivní
  • řasenka se drolí než odličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2012 15:26:50

Na tento dvoufázový odličovač nedám dopustit! Vyzkoušela jsem spoustu odličovačů na voděodolné líčení i v kategorii 200 Kč a více a tento u mě jednoznačně vyhrává. Oční okolí je po něm hydratované, je pro citlivé oči a dostane dolů voděodolnou řasenku pár pohyby. Jediná malá nevýhoda je, že se olej dostane do očí a pár minut vidíte malinko rozmazaně, ale to je zanedbatelné. U mě číslo jedna, proto zakoupím znovu.

  • pro citlivé oči
  • hydratace
  • rychlé rozpuštění voděodolné řasenky
  • cena
  • po aplikace rozmazané vidění


Další recenze od 16.4.2012 16:50:11

Tento odličovač používám už léta. Vyzkoušela jsem i spousty jiných a daleko dražších, ale tenhle mi vyhovuje nejvíc. Používám voděodolnou řasenku po celý rok a odlíčení s tímto odličovačem trvá jen chvilku. Vůbec mě nedráždí, a to mám velmi citlivé oči. Pro mě je daleko lepší i než Lancome Bi-Facil, který je několikrát dražší. Vyhovuje mi olejová složka, krásně hydratuje suchou pokožku očního okolí, nezanechává mastný film. Doporučuji pro sušší pleť, na smíšenou a mastnou vhodný asi nebude.

  • dvě fáze
  • odlíčí i voděodolnou řasenku
  • kvalita
  • cena
  • žádný


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.6.2012 20:16:29

Pro mě momentálně č.1 na odlíčení očí. Koupila jsem ho z nouze, když neměli jeho brášku bez oleje a dnes můžu říct - ještě že tak. Krásně odlíčí všechen oční makeup včetně voděodolné řasenky. Na první stáhnutí sice ne, ale na druhé už ano. Oči s ním nemusím dřít a jsem za chvíli odlíčená. V poměru kvalita : cena je to pro mě jednička.

  • poměr kvalita : cena
  • velmi dobře odlíčí i voděodolnou řasenku
  • někomu může vadit jeho olejová struktura


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Koupila jsem si ho nedávno. Při prvním použití jsem byla na rozpacích, jestli je dobrý, nebo naopak. Teď mi vyhovuje maximálně. Mám citlivé oči a nedráždí mě vůbec. Po odlíčení mám naopak pocit takového sametového povlaku kolem očí. Přípravky předtím mi navíc způsobovaly, že jsem po odlíčení měla černé zbytky v očích po řasence a musela je vymývat, teď konečně ne! Nicméně odličovala jsem zatím pouze normální řasenky, ne voděodolné.

  • zanechává pocit sametového povlaku
  • šetrné složení
  • cena
  • olejová báze, ale nemastí
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2012 09:15:31

Tento odličovač používám již dlouhou dobu a budu ho kupovat dál, vůbec mi totiž nedráždí oči a to je jeho hlavní plus. Odličuje úplně nádherně, navíc vy co máte rády hodně množství odličovače na tamponku, tak se díky velmi příjemné ceně nemusíte krotit :)

  • cena
  • nedráždí oči
  • skvěle odličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.7.2012 11:32:00

U toho výrobku platí "za málo peněz, hodně muziky". Odličovač se klidně může vyrovnat dražším výrobkům. Stačí malé nanést malé množství na vatový tampon a krásně odlíčíte i tu nejodolnější voděodolnou řasenku. Už mám doma několikáté balení a jen tak k jinému předmětu nepřejdu :)

  • nedráždí oči
  • cena
  • stačí malé množství
  • odlíčí snad vše
  • produkt by si zasloužil vzhledově líbivější obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2012 17:55:15

Pokud je na obale napsáno, že odstraňuje voděodolný makeup, rozhodně si pod tím nepředstavuji to, že si budu muset oko drhnout a to hodinu, aby mi tu voděodolnou řasenku vůbec odlíčilo. Jediné plus je, že nevysušuje, nechá okolí očí pěkně vláčné. Ale nesplňuje odlíčení, takže za mě NE.

  • nevysušuje
  • odličuje hoooodně špatně


Další recenze od 31.8.2012 17:27:37

Bez problémů odličuje voděodolný make - up, na což ho právě používám. Jsem s ním velice spokojena. Opravdu pak obličej zůstává mastný, ale mně osobně to vůbec nevadí, naopak to vyhledávám, jelikož mám suchou pleť, ale chápu, že někomu to nevyhovuje. Na můj vkus má moc malou dírku, takže musíte trochu déle a více vystříknout na tampónek, aby to nedrhlo. Zároveň je velmi levný, takže si ho určitě pořídím znovu.

  • promastí vysušenou pleť
  • odličuje bez problémů voděodolný make - up
  • nedráždí oči
  • cena
  • malý otvor


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.11.2012 21:12:40

Kupovala som lancome, ktorý som rýchlo spotrebovaľa vzhľadom k tomu, že som musela použiť vetšie množstvo prípravku na odlíčenie. Odlíčovač od balei urobí rovnaků službu ale za o dosť nižšiu cenu. Pleť nedráždi, je jemný a oči neštípe. Mám veľmi citlivé oči, ale asi záleži i na jednotlivcovi. Kupujem opakovane, dobrá služba za malý peniaz.

  • Jemný
  • Lacný
  • Žiadne


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2013 18:28:26

Tento odličovač mě naprosto ohromil. Sice je od Baley, ale dokonale odličuje i voděodolný make-up a neštípe v očích. Možná je trochu mastnější, ale když už doma mám i pleťovou vodu, tak mi nedělá problém tu mastnotu stáhnout. Možná mě trochu mrzí, že je ho docela málo, protože rychle dochází, ale určitě se vyrovná i dražším odličovačům cenou i kvalitou.

  • cena
  • odličuje voděodolný make-up
  • nevysušuje oči
  • neštípe v očích
  • obal
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.1.2013 19:41:19

Tento odličovač jsem kdysi koupila z nouze, když neměli dvoufázový od L´Oreálu, a už jsem u něj zůstala. Jedná se o skvělý produkt srovnatelný s mnohem drzažšími ve své kategorii. Spolehlivě odlíčí i ty nejzatvrzelejší voděodolné řasenky a nedráždí oči. Malou neváhodou je, že po odlíčení zůstává na očích chvilku mastnota.

  • nedráždí oči
  • spolehlivě odlíčí
  • skvělý poměr cena/výkon
  • po odlíčení jsou oči chvilku mastné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.1.2013 22:13:37

Baleu mám celkově ráda, takže ráda zkouším vše z jejich nabídky. Odličovač nezklamal, je opravdu dobrý a kvalitou srovnatelný se značkovými a tedy i dražšími výrobky. Kvalitu obalu bych neřešila vůbec, o ten mi moc nejde a myslím, že je to jedna z věcí, se kterou se u levnějších značek musí počítat (za ty peníze nemůžeme chtít všechno...). Jediná výtka je pro mě asi jen horší snášenlivost olejové složky. Oči mi po ní slzely, ale vydržet se to dalo. Na druhou stranu, ta k němu patří, takže jde spíš o můj problém a proto dávám přednost jeho jednosložkovému kolegovi.

  • kvalitní výrobek srovnatelný s dražšími značkami
  • cena
  • po oleji mi slzely oči


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 14:28:18

Moc mně nenadchl, vůbec nevoní, což mi nějak nevadí, zmastí plet' tak, že můžete házet prasátka. S odlíčením to je na hraně. Řasenku mi důkladně neodlíčil, musela jsem drhnout co to šlo. Neštípe ani nijak nepálí, znovu si ho určitě nekoupím. Je potřeba důkladně potřepat, rychle se pak zase oddělí.

  • Cena
  • Bez Parfemace
  • Zanechá mastnou plet¨'
  • Dokonale neodlíčí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tak nevím, z vašich recenzí mám smíšené pocity, ale mně osobně tento odličovač vyhovuje asi více než třeba tak vychvalovaný Ryor (resp. Ryoherba dvoufázová odličovací emulze, kterou jsem doteď měla za č. 1). Tento odličovač mi nepřijde tak mastný a opravdu odličuje, nerozmazává makeup po celém očním víčku jako jiné odličovače, ale opravdu nasaje "špínu" na vatový tampon. Za mě určitě A+ a koupím si znovu, jelikož cena je bezkonkurenční.

  • cena
  • odlíčí dobře
  • nerozmazává makeup po očním okolí
  • není přehnaně mastný
  • žádné


Další recenze od 19.2.2013 09:18:07

Po niekolkoročnom používaní odličovača L´oreal som "presedlala" na tento dvojfázový od Baley. Výborne mi vyhovoval a bez výčitiek by som ho porovnala s tým od L´orelau. Po niekoľkoročnom používaní sa mi prednedávnom stalo, že po odličení ma štipala pokožka v očných paritiách. Dala som mu šancu ešte dva krát, ale kedže sa to opakovalo, tak som ho musela odložiť.

  • Výborne odličuje
  • Veľmi výhodná cena
  • alergická reakcia


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 19:02:45

Když jsem si tento odličovač vybírala, tak jsem od něj něčekala nic extra vzhledem k ceně. Je ale ještě mnohem horší, než jakýkoliv jiný. Nestačí ani na odlíčení nějakých lepších stínů. Linky nebo řasenku nezvládá ani náhodou. Co se týče konzistence, tak je jemný a nijak nedráždí. Určitě si ho znovu nekoupím, opravdu se Balee nepovedl.

  • cena
  • nefunguje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.5.2013 10:23:31

Po přečtění předchozích recenzí jsem měla trochu obavy, ale výrobek už jsem měla zakoupený, tak mi nezbývalo nic jiného než ho zkusit. Když se tak stalo, rozhodla jsem se, že se tohodle odličovače musím trochu zastat. Za mě odlíčí bezvadně oční stíny, řasenku i tekutou linku, což je vše co potřebuji. Alergii nebo nic podobného jsem nezaznamenala, oči mne po něm nepálí. Musím ale říct, že je nemám nijak citlivé. Takže za mne spokojenost.

  • hezky odličuje
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Mala som ho asi dva krát. Celkom dobre odličuje oči, ale zanecháva na nich pocit mastnoty a keď si nedávate pozor dosť štípe v očiach. Objem má 100 ml ale vydrží celkom dlho. Samozrejme ho treba riadne pretrepať aby sa vám tie zložky dobre zlúčili. Cena je prijateľná ale dá sa zohnať len v drogériách Dm. Ja si ho už viac nekúpim, pretože som našla aj lepšie produkty a mne osobne vyhovuje viac odličovač na oči a pleť v jednom.

  • cena
  • zanecháva mastný film
  • dostupnosť len v Dm


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.5.2014 17:28:59

Kúpila som ho raz a naposledy.Ani neviem,prečo som ho kupovala.Mám radšej odličovacie mlieka,krémy..Tie vodové mi moc nelahodia a nemám ich rada.Za tú cenu som ale vyskúšala.Nenosím nejak extra silný make up,tak som si myslela,že aj keď bude slabší,na toto postačí.Mýlila som sa.Riasenka sa pod ním skôr drolila ako odličovala,celé okolie oka som mala rozdrobené,bodky riasenky.Vodeodolnú linku som tiež dosť dlho drhla a to má byť priamo na vodeodolné.Chvíľku to aj trvalo,kým som si vôbec odlíčila oči.Z druhej strany nedráždi a nezanecháva pokožku suchú.Bohužiaľ,odličovanie bolo horor.Mne nevyhovuje alebo som mala nejaký poškodené produkt

  • nevysušuje
  • nedráždi pokožku
  • odličovanie nula bodov a to nenosím silný make up


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.10.2014 13:00:19

Za tu cenu je to celkem fajn odličovač, ale víc bych zaň určitě nedala. Líbí se mi, že si poradí o očním make-upem bez drhnutí, v očích neštípe a a ani je nedráždí. Voděodolný make-up nepoužívám, tak nevím, jestli postačuje i na ten. Co mi vadí je, že je dost mastný a oči jsou pak celé ulepené, vždy jsem ho musela opláchnout.

  • cena
  • odlíčí
  • nedráždí
  • lepí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Právě jsem spotřebovala tento dvoufázový odličovač. Normální řasenku bez problému odlíčí, ale vodě odolnou jsem zrovna nepoužívala, takže nemohu posoudit, jestli si poradí i s ní.. Znovu už si ho nekoupím, protože mám radši normální jednofázové odličovače a na můj vkus, docela rychle ubývá. Ale tak neurazí ani nepotěší, za mě je to padesát na padesát.

  • odlíčí
  • V podstatě nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.5.2017 01:39:49

Tento dvoufázový odličovač jsem si původně kupovala jen na odlíčení voděodolné řasenky, ale teď ho používám na odstranění jakéhokoliv očního make-upu. Stíny a klasické oční linky v tužce odstraní bez problémů jedním tahem, s řasenkou (zejména voděodolnou) si musíte už trošku pohrát a někdy je potřeba použít větší množství odličovače (což mi vzhledem k nízké ceně výrobku cca 40,- vůbec nevadí :), ale nakonec řasenku dostanete krásně dolů. Odličovač je velmi jemný a je vhodný i pro citlivé oči, neštípe ani nepálí. Někomu může vadit, že zanechá na pleti "mastný film", ale toho se dá snadno zbavit pomocí obyčejné vody ;-)

  • Poměr kvalita x cena
  • Jemně, ale účinně odličuje
  • Neštípe v očích
  • Nepraktický obal se šroubovacím zavíráním