Balea Gel po holení Sensitive recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Balea Gel po holení Sensitive
Depilace, epilace Balea Gel po holení Sensitive - obrázek 1
Depilace, epilace Balea Gel po holení Sensitive - obrázek 2
Depilace, epilace Balea Gel po holení Sensitive - obrázek 3
5 4.4 16
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Gel po holení Sensitive

věk
25-34

Další recenze od 6.12.2012 19:43:55

Nejprve mě zaujala vůně - fialky! Naprosto krásně voní a pro mě je obrovská výhoda, že ač je pro citlivou pokožku, neobsahuje aloe, které je všude a já na něj jsem alergická. Po holení pokožku zklidní a zvláční. V tříslech mi nestačí, tam je třeba pudru, ale na nohou se mi od té doby, co ho mažu po holení, nedělá tolik boláčků. Přes něj ještě dávám mléko/máslo, nehydratuje.

  • zklidnění pokožky
  • cena
  • vůně fialek
  • brání pupínkům
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2012 08:13:57

S tímto výrobkem jsem velmi spokojená. Po holení pokožku opravdu zklidňuje. Žádné červené pupínky a nepříjemné pálení pokožky. Nečekala jsem od tohoto výrobku za tak nízkou cenu mnoho, ale musím uznat, že předčil má očekávání. Určitě si ho znovu koupím.

  • Zklidňuje pokožku
  • Nízká cena
  • Příjemná vůně
  • žádné


Další recenze od 30.12.2012 16:19:45

S červenými pupínky a svěděním jsem měla po holení problém vždy a to jsem se pravidelně mazala vším možným. Pak jsem četla recenzi na tento gel (vypadá spíš jako krém) a koupila ho. A hned po prvním použití super, na mě funguje perfektně. Pupínky a začervenání minimální a svědění žádné. Balení je celkem malé, ale krému stačí opravdu málo a při používání jen na intimní partie vydrží. Navíc má lehkou pěknou vůni a za 40 korun je opravdu super, určitě koupím znovu.

  • Minimum pupínků a podráždění
  • Žádné svědění
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

Perfektní krém/gel po holení na zklidnění citlivé pokožky, který mohu vřele doporučit. Rychle se vstřebává do pokožky, stačí velmi malé množství, nemám pocit mastné pokožky, neštípe, není nijak extrémně parfémovaný a je za ještě lepší cenu. Pokožku opravdu zklidní, nemám po holení žádné pupínky či jiné boláky. Mám pocit hydratované pokožky. Je vhodný i na pokožku intimních partií - i tam dokáže zabránit pupínkům po holení. Doporučuji!

  • zklidňuje podráždění
  • určený na citlivou pokožku
  • cena
  • dostupnost jen v DM - jejich privátní značka


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 17:09:46

Další povedený výrobek od značky Balea! Šetrný gel/krém na podrážděnou pokožku po holení nebo depilaci. Já osobně používám po depilaci a nemůžu si ho vynachválit..výborně hydratuje a zklidňuje pokožku, krásná vůně fialek, kůže je poté hladká, navoněná a bez pupínků nebo červených flíčků či jakýchkoliv dalších nevzhledností. Svůj účel spolehlivě plní a ještě za tu cenu - paráda!

  • nádherná vůně
  • neutralizuje pupínky a červené fleky
  • hydratuje
  • zklidňuje
  • naprosto nic


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 09:06:52

Obzvláště v létě trpím na podráždění nohou po holení, musím holit každý den, protože chloupky mi rostou rychle. Tento gel mi pokožku opravdu krásně zklidní, už se mi nedělají pupínky ani mě kůže nesvědí. Moc hezky, jemně voní a pokožku zvláční. Balení je poměrně malé, ale zase stačí použít malinko, takže vydrží. Za tu cenu poklad.

  • zklidnění pokožky
  • cena
  • vůně
  • mohlo by být větší balení


věk
25-34

Pri kúpe tehto gélu ma najprv zarazilo malé balenie, no stačí ho použíť máličko, takže vydrží velmi dlho. A po depiláci, je naozaj super túto vecičku použiť. Pokožku upokojí, je príjmene chladivý, zmierňuje začervenanie, pokožka nie je podráždená a ani neštípe ani nesvrbí. Takže za mňa áno, mám ho síce ešte dosť, no keď sa mi minie, určite si ho kúpim znovu.

  • upokojí pokožku
  • zmierňuje pociť svrbenia po depiláci
  • jemná vôňa
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 15:19:56

Násherně vonící přípravek po holení, napomáhá chloupkům se srovnat a nezarůstat, a to jak na nohách, tak v tříslech nebo dokonce v podpaží, zkoušela jsem ho vážně všude. Stačí večer trochu natřít a druhý den je kůže lepší, než by byla za normálních okolností po holení. Cena je příznivá, vůně krému příjemně fialková, balení praktické.

  • cena
  • účinné na zarůstání chloupků
  • vůně
  • nic


Další recenze od 15.7.2013 17:38:37

Nejdříve mě zarazila velikost obalu, ale opravdu stačí použít jen trochu gelu, takže ve výsledku ten gel tak malý není a i poměrně dlouho vydrží. Občas se mi dělají po holení červené pupínky, tak to byl hlavní důvod proč jsem tento gel chtěla vyzkoušet a opravdu pomohl. Doporučuji a koupím si ho určitě znovu.

  • vůně
  • vhodný pro citlivou pleť
  • zabraňuje červeným pupínkům
  • hydratace
  • žádné


věk
15-24

Tento balzám by měl zklidnit a hydratovat pokožku nohou po holení. Poprvé když jsem ho nanesla, tak všechno bylo super, ale druhý den jsem měla už úplně stejnou vyrážku a červené flíčky na nohou jako vždy. Zkusila jsem si tedy nohy znovu namazat a nedělo se nic jiného, než že mě nohy šíleně svrběly a pálily. Je ale pravda, že mám hodně citlivou pokožku a těžko s emi hledá produkt, který mi opravdu ppmůže

  • hydratuje
  • pěkně voní
  • alergická reakce


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2014 17:01:13

Tento výrobek jsem si koupila, protože jsem chtěla vyzkoušet, jestli funguje proti zarůstání chloupků. V době, kdy jsem se k němu dostala, jsem zrovna se zarůstáním problém neměla, takže to neposoudím, ale mohu říci, že pokožku příjemně zklidní a nedělají se pupínky, které se mi sem tam tvoří. Také pěkně voní a dobře se vstřebává. Používám ho pouze na nohy, takže vydrží docela dlouho. Doporučuji vyzkoušet :-)

  • cena
  • zklidní pokožku
  • voní
  • trochu mi nevyhovuje konzistence


věk
15-24

Další recenze od 27.4.2014 23:49:12

To je ono co mi doma chybělo! To bylo to první co mě napadlo když jsem to uviděla :D Po oholení jsem měla problém se suchou, skoro až šupinatějící pokožkou a červenými tečkami. Přemýšlela jsem jestli si koupit tento nebo ten pro normální pokožku, nakonec jsem zvolila tento pro citlivou. A udělala jsem dobře. Pokožka je po něm krásně vyživená, jemná, lehce voní, a červené tečky žádné. Takový malý zázrak :))

  • Hydratace
  • Jemná vůně
  • Zklidňuje pokožku
  • žádné


věk
15-24

Kúpila som si tento gél na základne pozitívnych reakcií. Používam ho na intímne miesta v oblasti bikín, lebo tam sa mi vždy robili červené vyrážky po holení a trošku aj zarastali chĺpky. Ale musím uznať ,že tento gél je naprosto skvelý. Stačí ho použiť minimálne množstvo a odvedie svoju robotu. Žiadne červené vyrážky ani zarastené chĺpky už nemám. Je trošku drahší ,ale na druhú stranu ho stačí použiť len malé množstvo.

  • cena/kvalita
  • redukuje červené vyrážky a zarastanie chĺpkou


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2016 16:32:54

Po každém holení, hlavně v tříslech se mi dělají pupínky a vyrážka. V DM drogerii jsem již před nějakou dobou narazila na tento výrobek, že by prý měl zabránit podráždění pokožky po holení, tak jsem to riskla a byla jsem s ním moc spokojena, protože opravdu pomáhá. Bohužel, již se nevyrábí, ted Balea tento výrobek nahradila podobným, který zatím doma testuji.

  • Vůně
  • Pomáhá předcházet pupínkům po holení
  • Už se nevyrábí


věk
15-24

Další recenze od 19.1.2017 17:19:01

Zázrak! Po holení se mi odjakživa dělají pupínky jak v citlivých oblastech, tak i na nohou. Po sprše i holení se mažu kokosovým olejem, který pokožku nádherně hydratuje a zjemní ji, ale pupínkům moc nezabraňuje. Na holení používám právě gel od Baley a nedávno jsem tam zahlédla i tenhle po holení. Díky němu se mi už žádné pupínky nedělají, oholené partie mě nesvědí. Je mi trochu nepříjemná konzistence, ale stačí ho málo a rychle usychá. Opravdu doporučuji.

  • po holení bez pupínků
  • zabraňuje svědění
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2017 16:38:06

Pro mě je tohle úplně zbytečný výrobek. Možná, že po holení nohou je výborný, ale to já neocením, protože tam se mi pupínky nedělají. A na těch citlivějších místech, jako jsou třísla nebo podpaží, nemá pražádný efekt. Tak ho používá přítel na obličej. Znovu ho kupovat nebudu. Voní ale krásně a cena je taky výhodná. Navíc vydrží poměrně dlouho.

  • vůně
  • na citlivější partie nepomáhá