Balea Krémový pleťový peeling s aloe vera recenze a zkušenosti

Peelingy Balea Krémový pleťový peeling s aloe vera
Peelingy Balea Krémový pleťový peeling s aloe vera - obrázek 1
Peelingy Balea Krémový pleťový peeling s aloe vera - obrázek 2
5 3.9 14
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Krémový pleťový peeling s aloe vera

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2012 07:50:21

Tento peeling je můj nejoblíbenější, mám už několikáté balení. Jako po jednom z mála peelingů mám po něm pocit opravdu vyčištěné a hladké pleti. Co ale může být pro někoho nevýhoda, jsou hrubší zrníčka, pro mou pleť jsou ale akorát.

  • Krásně pleť obrousí a vyhladí
  • Dostupnost
  • Cena
  • Někomu se mohou zdát zrníčka příliš hrubá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 16:30:44

Koupila jsem si tento peeling náhodou a byla jsem mile překvapena. Zrníčka jsou sice hrubší, ale pro mě je to žádoucí efekt, pleť je po něm vyhlazená, zbavená šupinek, rozjasněná a krásně hydratovaná, stačí použít 1x týdně, takže vydrží opravdu dlouho. Na bezproblémovou pleť doporučuji.

  • Rozjasnění
  • Vyhladí pleť
  • Cena
  • Větší zrníčka


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.3.2012 08:20:25

Fajn výrobek za super cenu. Nejdřív jsem myslela, že jeho drsná zrníčka budou na mou pleť moc agresivní ale jsou fajn a díky nim je pleť opravdu čistá a zbavená šupinek. Určitě si koupím další balení.

  • Cena
  • Vyčistí a vyhladí pleť
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.11.2012 11:49:37

nejhorší peeling co jsem kdy měla. Smrdí, má hrubá zrna (nejde ani říct zrníčka) nefunguje jak má, akorát poškrábe obličej. Vypoužívala jsem ho na peeling stehen pred nanásením krému, pěkne je prokrvil :D ale na obličej hrůza. Navíc ta vůne je fakt děsná.

  • cena
  • smrdí
  • hrubý


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2012 11:12:50

S peelingom som celkom spokojna az na to, ze mi strasne smrdi. Zrniecka su pre moju plet prave akuratne a nezdaju sa mi privelke ci pridrsne, plet mam po nom krasne hladucku ako detska prdelka. Jedine co by som zmenila je ta aroma.

  • splna moje poziadavky na peeling
  • smrdi


Další recenze od 7.2.2013 22:13:25

Peelingem jsem byla mile překvapena, krásně vyčištěná a vyhlazená kůže za tak nízkou cenu. Je pravda, že zrníčka jsou hrubší, ale když se obličej masíruje pomaleji, není to tak násilné a přitom se obličej krásně prokrví. Vůně mi přišla spíše neutrální, cíleně jsem k peelingu nečichala. Po opláchnutí jsem namazala kvalitním, hydratačním krémem. S výsledkem jsem spokojená. Doporučuji!

  • cena
  • hrubší zrníčka


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Velmi příjemný výrobek. :) Má sice o něco hrubší zrníčka než běžné peelingy, ale za to se pleť nemusí dřít, stačí ji jen velmi lehce masírovat. Navíc mi vyhovuje to, že je krémový a doopravdy nevysušuje pleť, právě naopak, ta je po použití tohoto výrobku hezky vláčná a příjemná na dotek. :)

  • dobře peelinguje
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Opravdu je krémový, subjektivně mi přišel až voskový. Hodnotím to kladně, protože mám pocit, že oproti nekrémovým peelingům méně vysušuje. Zrníček je dostatečné množství a jsou optimálně veliká. Pleť je po použití heboučká a vypadá zdravěji. Další super výrobek od Baley!

  • krémovost
  • žádné


Další recenze od 2.6.2013 16:55:05

Peeling jsem koupila na doporučení zde na omlazení a nelituju. Opravdu jsem se zatím nesetkala s peelingem, po kterém bych měla tak hladkou pleť. Škoda jen, že ještě trošku lépe nečistí. Vůně není nic, co bych musela čichat denně, ale myslím, že se dá bez problému překousnout. Za tu cenu určitě doporučuji a klidně koupím znovu.

  • vyhladí pleť
  • cena
  • pro někoho "vůně"


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.7.2013 21:30:07

Kupila som na zaklade pozitivnych recenzii a preto lebo baleu celkovo mam rada, ale nic horšie som ešte nevidela. Zrniečka hrube a ostre, aj som sa bala aby mi to tvar nepoškriabalo, a o odporne smradlavom zapachu ani nehovorim. Znovu to už určite nekupim. Ale nakolko mi je luto vyhodit tak použijem na paty. A aj to sa bojim co mi s nimi urobi.

  • cena
  • smrdi
  • ostre zrniečka


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.12.2013 21:20:17

Po přečtení několika recenzí jsem se musela jít do koupelny ujistit, že se opravdu jedná o tento peeling. A ono jo. Je krémový, hutný a zrníčka (žádná zrna) jsou hrubá tak akorát, nepřijdou mi hrubší než u některých ostatních peeelingů. Stačí malé množství, pleť krásně obrousí a vyhladí, ta je pak hebká a sametová. Nevysušuje. S tím, že smrdí, také nesouhlasím, protože jeho vůně je opravdu velmi neznatelná. Za mě fajn výrobek, který sedl i mé suché a citlivé pleti.

  • dokonale obrousí - hebká a sametová pleť
  • nevysušuje
  • stačí malé množství
  • nenašla jsem žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2013 21:52:13

Občas je zajímavé zde v recenzích pozorovat, jak může být jeden produkt jedněmi milován a druhými nenáviděn :) Co se týče toho peelingu, tak bohužel patřím do té druhé skupiny. Zrníčka jsou opravdu veliká a ostrá a pleť si při použití koleduje tak akorát o poškrábání. Vůně se mi také vůbec nelíbí. Peeling jsem nakonec dopoužila na stehna, tam je ten hrubý efekt celkem příjemný a žádoucí, ale na obličej bych to nikomu nedoporučila.

  • žádné
  • ostrá zrníčka
  • vůně