Balea Osvěžující pleťová voda pro normální a smíšenou pleť recenze a zkušenosti

Tonizace Balea Osvěžující pleťová voda pro normální a smíšenou pleť - velký obrázek
Tonizace Balea Osvěžující pleťová voda pro normální a smíšenou pleť - obrázek 1
Tonizace Balea Osvěžující pleťová voda pro normální a smíšenou pleť - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 65 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Osvěžující pleťová voda pro normální a smíšenou pleť

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od kristyna.o 18.6.2012 10:00:02

Levnější pleťová voda pro normální a smíšenou pleť s lotosovými květy. Docela hezky odličuje kromě voděodolného makeupu - ten mi s ní odlíčit nešel, příjemně voní. Ale na druhou stranu pleť je po použití lehce vysušená. Řekla bych, že neurazí ale rozhodně ani nijak zvlášť nenadchne.

  • cena
  • vůně
  • dobře odlíčí
  • nehydratuje
  • trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ang9l 18.6.2012 23:04:08

Je to snad nejlevnější pleťová voda jakou jsem kdy vyzkoušela. Zároveň mě ale dosti příjemně překvapila. Pleťová voda sice primárně není určená k odličování ani k hydrataci, ale musím uznat, že odličuje dobře. Nedráždí, vůně je také přijatelná. Má charakteristika by byla: hodně muziky za málo peněz. Určitě stojí za vyzkoušení.

  • Cena.
  • Nedráždí.
  • žádné jsem neshledala


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lotta 30.8.2012 22:14:02

Mám tu růžovou pro suchou a citlivou pleť. Příjemně voní, používám málo makeupu, ale ten odlíčí vždy dobře. Pokožka nezůstává podrážděná nebo suchá, naopak když ji mám příliš mastnou nebo když chci ráno smýt noční krém, odmastí ji dobře. Na mé potřeby zcela stačí, hlavně ale nedráždí, kupuji především kvůli velmi příjemné ceně, mám už několikáté balení a v nejbližší době určitě měnit nebudu.

  • příznivá cena
  • hezky voní
  • odličuje dostatečně
  • odmastí, ale zbytečně nevysuší
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od sisi777 31.8.2012 11:44:02

Pleťová voda pro normální a smíšenou pleť mi vyhovuje, skvěle osvěží pleť. Pro mě hlavní věc, že mě nedráždí pleť i oči. Kvalita versus cena je dobrá, ale žádný zázrak to není. Měla jsem už lepší, nyní používám jako pleťovou vodu Jarischův roztok., ten je lepší.

  • osvěžení
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Krišpýn 25.1.2013 18:19:48

Této pleťové vody mám už druhé balení a jsem s ní naprosto spokojená až na pár detailů. První menším nedostatkem je, že po použití trochu napíná pleť, ale vše zmizí po nanesení krému. Druhý prohřešek je, že při delším nechání lahvičky položenou na bok, pleťová voda vytéká, ale když vezmu v potaz cenu, jsou to zanedbatelné prohřežky. Jistě ji moc doporučuji.

  • Čistí
  • Množství
  • Cena
  • Nepálí v očním okolí
  • Balení dlouho vydrží
  • Pne pleť
  • Obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Moc příjemná odličovací voda. Je o trošku horší než její růžová ségra, ale i tak mi vyhovuje. Hezky odlíčí, příjemně voní a připadá mi, že prozáří pleť. Dávám si ji každý večer i každé ráno. Připadá mi, že konkuruje mnohem dražším výrobkům. Balea je značka, která mě zklame jen málokdy.

  • bezkonkurenční cena
  • dobře odlíčí
  • pěkná pleť
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od adrusska 1.4.2013 09:41:24

Já jsem s touto pletovou vodou celkem spokojená. Koupila jsem si jí úplně náhodou a od té doby zatím jinou nepoužívám. Mám smíšenou plet, takže pro mě je ideální. I když je pravda, že čas od času mám po ní plet na určitých místech suchou, ale to pak spraví krém. Pletová voda mě nijak plet nedráždí a za ty peníze jí můžu rozhodně doporučit. :-)

  • Cena
  • Plet vyčistí
  • Dlouho vydrží
  • Nedráždí plet
  • Občas vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Serenity5 26.6.2013 12:38:45

S touto pleťovou vodou jsem moc spokojená. Používám ji každý den ráno i večer na dočištění pleti a na to je ideální. Pokožka je po použití svěží a i trochu projasněná. Nikdy jsem si nevšimla, že by mi pleť vysušovala nebo nějak dráždila. Navíc má příjemnou nevtíravou vůni a za tu cenu určitě stojí za vyzkoušení.

  • nedráždí
  • vyčistí a osvěží
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lotte Cyan 26.6.2013 13:48:00

Tato pleťová voda mi svým způsobem vyhovovala. Je to taková jednoduchá vodička, kterou jsem používala na dočištění pleti. Občas mě po použití pleť trošku pnula, ale když se použil krém, tak bylo vše v pořádku a pleť mi voda nevysušovala. Má příjemnou vůni. Za tuto cenu je tedy vše v pořádku - ani se nedá očekávat něco více.

  • cena
  • občasné pnutí pleti


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adél_T 3.9.2014 22:59:51

Pleťovou vodu jsem si koupila z nouze. Jela jsem na dovolenou a rychle jsem něco potřebovala. Vůně je příjemná, v balení je 200ml. Pleť s touhle vodou dočišťuji a opravdu na tamponku vždy něco je (zbytky make-upu). Pleť je hydratovaná, nijak napnutá. Vůně je také nedráždivá. Příště ale zkusím něco jiného. Je to takový zlatý střed- neurazí nenadchne

  • Vůně
  • Čistící schopnost
  • Nedráždí
  • Cena
  • Dostupnost
  • Hydratace


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Antonela 3.10.2014 22:09:16

Pleťová voda od značky Balea je určena pro normální a smíšenou pleť. Vůně lotosových květů je příjemná. Hydratuje a příjemně osvěžuje. Cena je velice dobrá a podle mého je kvalita také na dobré úrovni. Pleťová voda mi vyhovuje. Jsem s ní spokojená a určitě si ji koupím znovu. Používám ji spíše až po odlíčení celého obličeje, abych pečovala o svou pleť a zbavila ji nečistot. Doporučuji.

  • Dobrá cena
  • Hydratuje
  • Krásně voní
  • Žádné