Balea Professional Šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy - velký obrázek
Šampony Balea Professional Šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy - obrázek 1
Šampony Balea Professional Šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy

Další recenze od Ji.S 15.7.2012 10:02:40

Stačilo jen několik umytí hlavy a nestačila jsem zírat! Vlasy jsou pevnější, lesklejší, snáz se dají rozčesat.. a mnoho dalšího. Vlasy jsem si zničila žehličkou, naprosto děsně. Po půl roce žádné zlepšení, ale po tomhle šamponu vlasy vypadají jako by se jich žádná žehlička ani nedotkla. Jsem ohromně překvapena, komukoli tento šampon doporučím!

  • Silné vlasy
  • Snadné rozčesávání
  • Lesk
  • Nic


Opravdu výborný šampon na kudrnaté vlasy. Vyzkoušela jsem snad všechny značky na moje vlasy, ale tenhle levný šamponek se opravdu povedl a pomohl mi s mýma kadeřama je zkrotit a udělat z nich krásné kudrlinky, veliká spokojenost! A za takovou skvělou cenu!

  • pružné,drží tvar
  • lesklé
  • zdravě vypadající
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
černé

Další recenze od netík 9.8.2012 10:34:41

Nejlepší šampon, co jsem zatím použila. Vlasy jsou ihned po umytí hebké, pevné a lesklé. Šampon je bez silikonů a nádherně voní (tu vůni zbožňuji). U jiných Balea šamponů jsem měla malý problém, a to ten, že málo pěnily - tento pění krásně, tudíž se dostane všude. Koupila jsem si rovnou i kondicionér. Jiný šampon už nechci. A ta cena? No na nic lepšího jsem narazit nemohla :)

  • Vůně
  • Krásné vlasy
  • Cena
  • Dobře pění
  • NIC


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od papapam 25.10.2012 12:08:38

Tento šampón je pro mě, vzhledem k poměru cena/výkon, opravdu bezkonkurenční. Vlasy nejsou přesušené, vlnky hezké a voňavé. Spolu s dalšími výrobky z téže řady přináší skvělé výsledky. Výhodou je i snadná dostupnost, na rozdíl od drahých profesionálních přípravků.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • opravdu funguje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Loliša 18.4.2013 01:01:22

Koupila jsem si šampón, balzám i tvarovací krém a jsem maximálně spokojená. Mnohem lepší než výrazně dražší produkty, vlasy mám o sto procent lepší než dřív, jemně zvlněné, lesklé a zdravé. šampón sice příliš nepění ale to nepovažuji za vadu, balzám krásně vyživí vlasy ale zároveň nezatíží jako jiné balzámy. Tvarovací krém používám většinou na suché vlasy, jedna dávka z pumpičky mi stačí na "namačkání" vlnek, ale mám vlnité mikádo, někdo může mít spotřebu větší. Celkově jsem spokojená a určitě si znovu pořídím všechny tři výrobky.

  • Příjemná vůně.
  • Výživa.
  • žádné


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
zrzavé

Další recenze od Glimmer 27.8.2013 23:19:23

Nejlepší šampon pro kudrnaté vlasy na světě! Ani jsem k němu nepoužívala kondicionér, tento šampón mi obstaral vše. Mám přirozeně husté, kudrnaté vlasy a po tomle šampou jsem měla krásně vytvarované, pravidelné, až skoro andělské vlnky! Vlasy jsem po něm měla taky hezky lesklé a vyživené. Pro mě je to výrobek seslaný z nebes :)

  • Vytvaruje krásné vlny
  • Zjemní vlasy
  • Lesk
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Laura001 7.10.2013 15:58:25

Po trvalé jsem koupila šampon, balzám a tužidlo na kudrliny. Šampon a balzám perfektní. Vlasy lehké, příjemné na dotek, i po trvalé vypadaly zdravě a leskle. Navíc jim opravdu pomohl krásně se zvlnit oproti použití obyčejného šamponu. A je bez silikonů. Za mě určitě mohu doporučit, kupuji si ho znovu a znovu. Tužidlo bylo ovšem katastrofa!

  • vyživí
  • navlní
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Pájinena 27.4.2014 23:43:58

Super šampon! Za ty peníze si ho opravdu nemohu vynachválit, je jemný, hydratuje, opravdu splňuje to co se píše na balení. Kudrny jsou po něm pružnější, hladší, krásně se rozčesávají (i za použití balea locken balzámu). Vůně je taková jemná, střídmá. Za zkoušku určitě stojí-pokud mátě sušší vlnité až kudrnaté vlasy, neprohloupíte.

  • Cena
  • Vlasy jsou po něm jemné a uhlazenější
  • Vůbec nic


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od vyserka 19.1.2016 15:56:48

na kudrnaté vlasy jsem zatím lepší šampon neobjevila, vlasy jsou pružné, lesklé a zdravé. Navíc je bez silikonů a hezky voní. Podle mě kvalitní šampon za super nízkou cenu. Musím ale také říci, že po delším používání ztrácí svůj efekt a musím šampon obměnit. Nicméně mám už několikáté balení. Za mě určitě ano a můžu doporučit všem. :)

  • vůně
  • nízká cena
  • lesklé a pružné vlasy
  • po delší době ztrácí efekt


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Ziralka 15.10.2012 18:15:47

Po několika letech se šampony z cenové kategorie 300+ jsem narazila na tuto řadu Balea (a ještě kokosovou) a nestačím zírat. Moje vlasy jsou samy o sobě zdravé, ale s těmito šampony vypadají mnohem lépe, vlnky jsou pružné a hladké. Zřejmě mi vyhovuje absence silikonů. Nevoní nijak lákavě, což mi trochu chybí, ale jinak a za ty peníze? Klidně ho zase někdy koupím, momentálně se vyhýbám všem sulfátům a proto je Balea pro mě tabu.

  • bez silikonů
  • pevné hladké vlnky
  • cena
  • moc nevoní


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Po přečtení recenzí jsem si musela tento šampon i s kondicionérem koupit. Ze začátku používání jsem s ním byla asi nejvíce spokojená, ale jak je známo, po dlouhodobějším používání některých kosmetických přípravků se ztrácí efekt. Mám vlnité vlasy a je fakt že šampón tvar vlnek podporuje, vlasy se po něm nemastí dřív a ta cena... ale jeho počáteční kouzlo se prostě časem vytratilo, možná se k němu někdy vrátím a včas ho vystřídám za jiný. Co bych ještě vytkla je obal.. mám radši klasický obal na šampony, než tubu, ze které se musí ke konci tlačit zbytky šamponu...

  • Cena
  • Podporuje tvar vlasů
  • Splňuje co slibuje
  • Obal


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Tento šampon vzhledem k ceně umí docela zázraky! Já k němu sice nějakou tu výtku najdu, například moje vlnité vlasy po něm byly docela zplihlé, ale měla jsem zrovna blbé období i po stránce zdravotní, tak to klidně mohlo být i tím. Jinak jsem po něm měla vlasy krásně lesklé a zdravé. Za tu cenu je určitě super, určitě je mnohem lepší než šampony Garnier, L'Oreál, i dražší. Zkusila jsem fakt hodně šamponů, nakonec jsem zakotvila u těchto Balea, protože dělají fakt krásné vlasy a cena je prostě úžasná, složení taky parádní, obsahují hodně vitamínů. Kupovala bych si je, i kdyby stály stejně jako jiné šampony v drogerii.

  • dobré složení
  • cena
  • výsledný efekt
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Podle zdejších recenzí jsem čekala víc... Efekt na vlnité vlasy nepozoruji žádný, vlasy jdou sice pěkně rozčesat, ale stejně ještě používám kondicionér. Šampon málo pění, takže ho musím použít poměrně velké množství. Podle složení je bez silikonů, ale mám pocit, že obzvlášť vzadu mi vlasy zatěžuje. Znovu už ho nekoupím.

  • cena
  • žádný efekt na vlasy
  • málo pění
  • zatěžuje
  • nepraktický obal


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Kerty 6.4.2015 18:29:13

Šampon kupeny na zaklade recenzi na omlazeni. Žiadna slava. Nemam kučerave vlasy,len vlnite. A nezaznamenala som žiadnu vyraznu zmenu. Vlasy zjemni, nadýcha ako bežny sampon. Po umyti vlasy "čerstve" neostau prilis dlho, aspon nie u mna. Znovu si nekupim ,asi som čakala viac. Navyse nepeni moc dobre, treba naniest vačšie množstvo a poriadne oplachnuť. Vona tiež nieje vyrazna.

  • cena
  • po umyti su vlasy jemne
  • nesplna to na čo je určeny


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od Kiario 25.2.2016 11:50:13

Tento produkt nemůžu úplně vynachválit, ale ani ho nemůžu hanit. Byla jsem s ním i celkem spokojená. Nebylo to asi něco, co jsem čekala, ale přišlo mi, že jsou po něm hezčí kudrlinky a celkem i držely, ale né moc dlouho. Je to asi takový normální šampon, který neurazí a proto si ho ráda, zakoupím znovu, jakmile mi dojdou mé šampony. Za tu cenu je super :)

  • obal
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od piper 31.12.2012 10:30:32

Šampon jsem měla a po velké snaze nalézt na něm alespoň nějaká pozitiva, letěl beztak do koše. Celkem tedy žasnu nad těmi pozitivními ohlasy, já dobrou zkušenost skutečně nemám. Moje vlasy jsou vlnité/kudrnaté, dost suché, ale zdravé, nebarvené. Tento šampon na mých vlasech vykouzlil doslova koudel. Vlasy nešly rozčesat (ani s kondicionérem), byly matné, hrubé, vlny byly ošklivé. Za mě nikdy více.

  • cena
  • vlasy nelze rozčesat
  • matné vlasy bez života
  • nepodpoří vlny