Balea Professional More Blond sprej recenze a zkušenosti

Vlasový styling Balea Professional More Blond sprej
Vlasový styling Balea Professional More Blond sprej - obrázek 1
Vlasový styling Balea Professional More Blond sprej - obrázek 3
5 4.1 29
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional More Blond sprej

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 18.6.2012 14:48:32

I mě tento sprej velmi mile překvapil, mám blond melír a na odrosty super věc. Výsledek je vidět po prvním použití. Mám pocit, že lepších výsledků se docílí na sluníčku a nebo stačí vlasy vyfénovat, aby působilo teplo. Většina zesvěltovacích přípravků mi jde, ač jsem špinavá blond, přes zrz, tohle ne. Doporučuji!

  • cena
  • viditelný účinek po prvním použití
  • moc mi nesedí vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 19.6.2012 08:04:55

Tenhle přípravek mě opravdu nadchnul, nečekala jsem žádné zázraky. Ale již po 3 použitích mám krásně "neviditelný" přechod mezi blond barvou (barvím Majiblond S901) a svými světle hnědými vlasy. Jediné mínus, které má je vůně, tedy spíš "smrádek", který mi po nanesení večer vydržel až do druhého dne.

  • cena
  • funguje
  • dobře se nanáší
  • "vůně"


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 25.6.2012 22:04:50

Na tento sprej opravdu pozor! Nic horšího moje vlasy nezažily. Mám blond melíry, ne úplně studený odstín a chtěla jsem je trochu zvýraznit... podle reakcí jsem se na výsledek moc těšila a jak to dopadlo? Máme tu křiklavě zrzavou! Jen mi teď poraďte, jak to dostat dolů! Hrůza, NEdoporučuji!

  • absolutně nic kladného
  • velká tragédie


věk
45-54

vlasy
rovné
suché
blond

Mám středně hnědé vlasy odbarvované melírem na platinu. S obavami jsem vyzkoušela, zatím tedy dvakrát, ale již vím. že budu zesvětlovací sprej používat. Přechod mezi blond a hnědou je postupný přes medovou, určitě nebude třeba tak často melírovat. Navíc melíry krásně projasněné.

  • prodlouží intervaly mezi odbarvováním
  • oživí zesvětlené vlasy
  • výrazně zmenší kontrasty tmavá - platina
  • chybí přibalené rukavice
  • nutná velká opatrnost, aby přípravek nestekl do očí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Hledala jsem ho tak dlouho,až jsem sehnala poslední v regálu :-) A jsem naprosto spokojená, dostala jsem z něho to, co jsem od něho čekala. Jsem přírodní blondýna a u kořínků mám vlasy bohužel tmavší, takže stříkám na vrchní část hlavy, na konečky ne. Již po 3 použitích jsem viděla, že vlasy mám trochu světlejší, takže já na projasnění a zesvětlení blond vlasů doporučuji.

  • opravdu zesvětlí
  • výsledky jsou vidět již po pár použitích
  • žádné


Další recenze od 6.8.2012 20:53:12

Jestli chcete být rezavá(ničím smývatelná,ani melírem)blondýna,omlouvám se zrzečka,tak je to super,jinak je to pro vás maximální katastrofa vašich vlásku!radím vám zkuste prve někdě kde to nejde vidět jinak dopadnete jako já!!!Takže jestli chcete být zrzka tak jeto nejlepší koupě!

  • nic
  • budete zrzka


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.10.2012 19:03:35

Nebýt toho skvělého spreje, musela bych chodit na mělír asi každý měsíc dodělávat odrosty. Takže si je vždycky nastříkám sprejem, vyfénuju a i když sprej chytá na hnědých vlasech lehce do zrz, vypadá to v kombinaci s melírem přirozeně a ušetří tak dost peněz :)

  • opravdu zesvětlí
  • "vůně"


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.11.2012 14:46:15

Tento sprej za pár kaček je úžasný, nebyla jsem na barvení nebo melíru asi půl roku a přesto žádné odrosty, barva pořád krásně zářivá. Jednými mínusy tohoto zázraku je jeho vůně, dál aplikace: jeho složení je poměrně agresivní, i přesto k němu výrobce nedal žádné ochranné rukavice, navíc aplikací člověk lehce přípravek stříkne do obličeje, kam by se neměl dostat. V poslední době navíc i zmizel z obchodů.

  • opravdu krásně zesvětlí
  • možnost použití i na odrosty
  • cena
  • vůně
  • aplikace
  • zmizel z obchodů


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 27.3.2013 11:15:18

Tento sprej mě vyloženě nadchnul. Zesvětlení bylo vidět už po prvních dvou použitích (vždy nechávám týden pauzu, docela vysušuje vlasy - s tím jsem ale počítala). Blond/zlatavé zesvětlil určitě o pár tónů, v nejsvětlejších místech skoro doběla. Na to, že obsahuje peroxid to ale vůbec není takový dryják, jak bych čekala.

  • cena
  • okamžitý účinek
  • příjemná a rychlá aplikace
  • lehce vysušuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 8.4.2013 00:23:46

Nejdříve jsem se docela bála zrzavých vlasů při použití tohoto spreje, protože jsem hnědovláska a nosím husté blond melíry. Ale konal se zázrak. Aplikovala jsem na odrosty a na tmavší konce a jsem moc spokojená. Výsledek byl vidět ihned po prvním použití. Spodní vlásky šly krásně do bíla a odrosty se o hodně zesvětlily. Nešly do zrz, pouze měly opravdu malinko zlatavozrzavý nádech, který ale vypadá docela přirozeně. Sprej vůbec nesmrdí, má nové složení a spíše voní. Trochu vysušuje, ale s tím se dá počítat. Používám kompletně celou řadu s šamponem a kondicionerem a zesvětlení je opravdu znát a vlasy se o dost zlepšily, protože je netrápím melírováním :) Navíc mi přijde, že zesvětlení odrostů probíhá i po dvou dnech, jako nějaký postupný proces.

  • přirozeně zesvětluje
  • nejde moc přes zrz
  • cena
  • voní
  • trošku vysušuje


Další recenze od 20.4.2013 00:29:30

Pro mě skvělý výrobek, který mi ušetří spoustu peněz, protože ke kadeřnici nemusím chodit tak často. Jen pozor u vlasů, které mají na slunci odlesky do červena, protože zesvětlení nebude do blond, ale spíš do medovo-rezava, což se stalo mně, ale nevadí mi to, s odrosty to splyne, vypadá to přirozeně a prý i šmrncovně. :) Mám melír a sprej používám na odrosty, zesvětlení se projevilo asi po 2 aplikacích (nefénuji) a mám pocit, že mi to ani nelikviduje tolik vlasy, takže jsem spokojená.

  • skryje odrosty
  • cena
  • nepáchne
  • trošku mě pálí pokožka hlavy
  • většinou je vyprodaný


Další recenze od 1.5.2013 15:26:58

Řešila jsem problém s tmavými odrosty u blod obarvených vlasů. Nechtěla jsem chodit na barvu každé 4 týdny. Po přečtení recenzí zde jsem zakoupila celou řadu More Blonde a už po druhém použití (zejména účinkuje asi spray) jsem byla nadšená - moje tmavé odrosty získaly krásně přirozeně plavou barvu (jako jsem měla zamlada) a hranice odrostů tak je sice patrná, ale je to snad jen 1-2 odstíny, tudíž ne vůbec nápadné. Moje holička si myslela, že jsem byla na barvě jinde a chválila krásný odstín. Tj. doporučuji všem.

  • účinek
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 28.7.2013 13:53:48

Mé vlasy krásně sjednotil a úplně zlikvidoval odrosty, nevšimla jsem si ani nějakého zhoršení kvality, jsou krásně lesklé a nepoškozené. Je naprosto ideálním řešením pro nás přirozené tmavší blondýnky, které chtějí svou barvu zvýraznit a podtrhnout blond, zároveň se ale bojí drastických změn barvou, doporučuji!

  • zvýraznění blond
  • likviduje tmavší odrosty
  • neničí vlasy
  • chemická vůně
  • "vachrlatější" sprej


Další recenze od 8.8.2013 11:49:52

Skvělé pro světlovlasé, které si vlasy buď nebarví nebo jen dobarvují šamponem. Po první aplikaci viditelná změna. Barva je skvělá. Doporučuji si vlasy po nanešení ještě vyfoukat fénem pro větší účinnost. Jediné, co mi vadí je podivná vůně, ale ta se objevuje i u šamponu. Ten smrad nejspíš způsobuje peroxid. Vše se dá vyřešit nějakým voňavým rozčesávačem do vlasů.

  • cena
  • barva
  • šetrnost
  • jednoduchá aplikace
  • zápach


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 8.10.2013 08:55:15

Perfektní výrobek za málo peněz. Používám ho společně ještě se šamponem a kondicionerem stejné řady a jsem maximálně spokojená. Vlasy mi prozářil, zesvětlil a to opravdu viditelně. Teď už ho používám ale hlavně na zesvětlení odrostů. Když jsem ho v obchodě poprvé viděla za tuto cenu, tak jsem si myslela, že asi špatně vidím. Nízká cena, tak kvalitního spreje mě opravdu překvapila. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Ale pouze blonýnkám. Hnědovláskám by vlasy zbarvil do oranžového odstínu...

  • cena
  • viditelné zesvětlení vlasů
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.11.2013 21:08:07

Sprej jsem si koupila společně s šamponem a kondicionérem stejné řady a je skvělý. Druhý den jsem si raděj koupila 2 do zsoby:-) Moc jsem nevěřila, že by vlasy zesvětlil a za tu cenu jsem kvalitu žádnou nečekala ale mile mě překvapil. Odrostlé vlasy, které mám o dost tmavší nádherně zesvětlí a celkem obstojně voní. Za mě rozhodně ano.

  • cena
  • skutečně zesvětluje
  • žádný


Další recenze od 27.11.2013 18:12:46

Tento sprej jsem si koupila, díky recenzím zde na Omlazení. Používám ho společně s šamponem More Blond . Svoji barvu vlasů mám plavou blond, nikdy nebarvenou, v létě mám vlasy světlejší, v zimně tmavší, tak jsem je chtěla zesvětlit. Účel to splnilo. Vlasy jsou viditelně světlejší asi po 5 aplikaci s rozestupy 5 dní. Vadí mi manipulace s víčkem, poprvé jsem měla ruce od spreje a špatně se mi nasazovalo víčko. Cena je pohádková.

  • cena
  • účinek
  • nesmrdí
  • obal je nic moc


Další recenze od 26.2.2014 12:21:25

Miluju tento sprej na vlasy od Balea. Vlasy mám tmavě blond s melírem, občas přeliv. Díky spreji jsem nebyla na melíru už 8 měsíců a dostávám pochvaly za pěknou barvu vlasů :) Pramínky po melíru krásně oživý a odrosty dostanou přirozenou barvu a přechod tak není znát. používám občas na odrosty, občas na celé vlasy. Jediné co mi vadí, je "hrubost" vlasů po aplikaci a vysušení. Dělám to tedy tak, že sprej nastříkám na mokré vlasy, vyfénuji a pak umeji šamponem s pigmenty nebo Balea More blond.....vlasy jsou pak krásně hebké.....úžasná je také výdrž balení.....budu kupovat dál.....

  • cena
  • výdrž
  • přirozené zesvětlení
  • vůně
  • složitější manipulace když sprej dochází


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

chtěla jsem vyzkoušet něco co by mi prodloužilo čas mezi barvením a zároven jsem chtěla mít lesklé blond vlasy. Tak jsem si koupila tenhle sprej a je super, jen jak je v návodu o pročesání při použití, nedoporučuju- jak je to hodně chemické tak to vlasy hodně oslabí a když si to pročesávám lámou se mi vlasy a hodně zacuchávají. Ale když si vlasy projedu jen rukou je super, nevoní teda ani trochu, ale jinak je super a skoro nic nestojí.

  • opravdu účinkuje
  • vůně
  • hodně chemické složení


Další recenze od 24.9.2014 18:43:28

Takže, až přehnaně moc se svými vlasy experimentuji. Z černé jsem přešla na bílou (jo, nakonec to koště šlo dolů), byla jsem zrzka, platinová blond, všechno.. Teď jsem se zase vrátila k blond a chci si udělat mix šedá/krvavá. Aby mi chytka šedá, budu muset mít hooodně světlé vlasy, tak jsem se rozhodla, že je budu zesvětlovat postupně právě tímto sprejem. Koupila jsem si hned dvě balení. Chtěli za to asi 55Kč v drogerii na Václaváku, takže i kdybych to vyhodila, nezruinuje mě to. Přiznám se, nečekala jsem zázraky. Moje přírodní vlasy jsou tmavá blond, jak každý kadeřník řekne. Pro mě je to prostě světle hnědá. Zbytek vlasů je už po melíru, barvení atd.. Tak jsem to doma nastříkala na ty dvoucentimetrové odrosty. Vůbec ne podle návodu, normálně na suché vlasy a nechala jsem to tak. Zezačátku moc nefungoval rozprašovač, ale dobré, chytil se. Fén nemám, takže ani teplo jsem nepoužila. Nicméně když jsem si teď večer myla vlasy a už pomalu usychají, nestačím se divit. N a to jak je v tom slabý peroxid, tak to zesvětluje dost. Momentálně vypadám jako bych byla přírodní blondýna, které rostou u hlavy tmavší vlasy a sluníčkem zesvětlají do zlaté.. Žádná rezavá, nic takového. Takže za sebe doporučuji. Že to nevoní, s tím se počítá, přece jen to není parfém že.

  • Cena
  • Účinek
  • Neničí vlasy nijak drasticky
  • Poměrně malé balení


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 17.11.2014 20:14:06

Já nechápu, proč se blondýnkám tenhle sprej tak líbí. Co je na něm jako super? Mám blond melír ve vlasech, které mají odstín myší šeď. Myslela jsem si naivně, že mi svoje vlasy zesvětlá a nebudu muset jít tak brzo ke kadeřníkovi, ale chyba lávky. Svoje vlasy mám teď odporně zrzavý (nic proti zrzkám, ale mě to nesluší) a nevím, jak se toho zbavit. Ne a ne a zase ne!

  • nic
  • svoje vlasy mám teď zrzavý - díky!


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 22.11.2014 13:47:44

Koupila jsem si jej kvůli zmírnění odrostů (odbarvení, melíry) a pomohl. Mile překvapilo, že tahle poměrně levná věcička je funkční. Přidávala jsem i do domácí masky na zesvětlení vlasů po barvení (z blond na zrz) společně s dalšími ingrediencemi (heřmánkový čaj, citron. šťáva, med, skořice). Na asi 2,5 hodiny sem zabalila vlasy do sáčku a ručníku a potom po mně až překvapilo, že vlasy byly světlejší minimálně o 2 tóny. Samotný na ty odrosty ovšem funguje taky perfektně, takže doporučuju. I šampon a kondicioner z této řady jsou super. Jediné co mi nesedlo je vůně spreje, není to přímo smrad, ale něco mi tam trochu vadí, ale nijak výrazně. Přesto v pohodě používám.

  • dlouho mi vydrží
  • splňuje co slibuje
  • cena
  • obal je v pohodě
  • trochu vůně


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 26.11.2014 22:11:41

Po dlouhém váhání a pročítání zkušeností a recenzí jsem se nakonec rozhodla tento sprej koupit. Nosím skoro bílé vlasy a moje přírodní je světle hnědá, navíc mi vlasy rostou poměrně rychle, takže už za cca 14 dnů od barvení mám patrné odrosty a po měsíci jsou fakt nechutné. Ovšem barvit každých 14 dnů by zničilo moje vlasy a zruinovalo peněženku, takže jsem nakonec zkusila tento sprej. Zatím jsem ho použila jednou, nicméně jsem nadmíru spokojená, odrosty jsou místo hnědé takové medově plavé, takže to nevypadá tak příšerně a přechod je poměrně plynulý. Jsem zvědavá, co to udělá po více aplikacích. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že když mi steče tekutina na obličej (což v případě "pejzů" okolo uší je asi nevyhnutelné, je nutné ono místo důkladně omýt vodou a mýdlem, jinak velmi rychle vznikne pokožka o několik odstínů světlejší).

  • dělá to co má
  • příjemně voní
  • cena
  • poměrně přesná aplikace
  • asi nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Tak děvčata, diky tomuhle "zazraku" mam upalene vlasy po cele delce pěšinky. Sve odrusty na blond jsem zesvetlovala pouze u pesinky a v konturach obliceje, po vic jak měsíci jsem ztmavila a jelikož jsem se necítila v hnědé dobře, stáhli jsme to melirem loreal platinium s sestkou peroxidem. Vsude na hlave bez problemu jen v mistech aplikace spreje upalene vlasy. Veškeré zesvetlovani nikdy zadny problem, az na toto. Takze z dlouhodobého hlediska určitě nedoporučuji!!!

  • Zesvetli prirodni vlasy o dva odstiny
  • Upaluje vlasy
  • Tvrzeni setrneho zesvětlení je očividně klamné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 14.4.2015 08:12:39

Spreju som nechcela veriť, ale naozaj zosvetluje vlasy! Používam ho na odrasty, mám originál hnedé vlasy farbené na blond. Po tretej aplikácii je viditelný výsledok. Predtým som farbila každé 3 týždne, teraz mám 1cm odrasty a sú tak zosvetlené sprejom, že farbenie môžem posunúť. Samozrejme niesú úplne blond, ale prechod na farbu je prirodzený.

  • naozaj zosvetluje
  • chýbajú rukavice


Další recenze od 30.5.2015 17:34:58

Nejhorší věc, co si na vlasy můžete "napatlat"! Po cca 6-ti měsících užívání (stříkáno ob umytí, čili 2x týdně) mi vlasy zchemlonovatěly a v místech největšího zničení opadaly. Musela jsem čekat 4 měsíce, než jsem se odvážila jít ke kadeřnici na obarvení odrostů a vyhodila jsem díky tomuto super produktu peníze

  • nic
  • následně drahá návštěva kadeřnice a koupě regenerujících masek
  • úplně zničí vlasy
  • smrdí
  • pumpička po vystříkání cca 1/4 obsahu lahvičky přestane fungovat


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 30.8.2015 17:00:50

Jsem blondýnka, ale u kořínků mám vlasy tmavší, proto jsem hledala něco na zesvětlení. Tento spray je za velmi výhodnou cenu a svůj účel splní - vlasy opravdu zesvětlí. Nicméně je potřeba ho používat pravidelně a společně se šampónem na zesvětlené vlasy, jinak se můžete dočkat i ošklivé žluté barvy. I když svůj účel splnil, znovu si ho nekoupím. Pro vlasy to rozhodně není nic dobrého, i když je možná šetrnější než jiné způsoby. Co musím dále vytknout je balení - při stříkání teče všude kolem, aplikace také není snadná, pumpička je po čase šíleně ulepená a často se i zasekne.

  • zesvětlí vlasy
  • vysušuje
  • balení
  • "vůně"


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Balea more blond jsem dala 5 hvězdiček, i když jsem přemýšlela, jestli 4 nebo 5, nakonec jsem zvolila 5. Bála jsem se přípravku kvůli recenzím zde, kde slečny píšou, že jim to chytlo do zrzava. První dvě použití jsem neviděla rozdíl, jelikož jsem nyní přijela z dovolené a vlasy mám docela odrostlé, ale přípravek mi barvu vlasů oživil. Na odrosty je to úžasná věc. Mám melírované vlasy a tento přípravek určitě koupím znovu, ale mrzí mě, že už nyní neprodávají zesvětlující krém od Avonu, který měl lepší výsledky, ale vlasy více ničil :)

  • Zesvětlující účinek
  • Cena
  • Dostupnost pouze v DM ale DM je skoro všude


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tento sprej jsem si koupila s ne moc velkým očekáváním; spíš jsem čekala to horší, avšak mile mne překvapil. Aplikovala jsem na středně hnědé vlasy za cílem mírného zesvětlení a opravdu mi vlasy minimálně o odstín zesvětlil. Rozhodně je to mnohem lepší volba než klasická peroxidová barva, která by byla pro vlasy mnohem větší zásah. Navíc pro blondýnky určitě skvělá možnost a levná alternativa mezi dvěma barveními odrostů. Jediné co, tak hodně vysušuje a vlasy jsou cítit peroxidovým odérem. Aerosolová pumpička mi nefungovala, ale nakonec jsem to stejně nalila do mističky a nanášela štětečkem jako normální barvu. Rozhodně však doporučuji, jak se říká - za malé peníze velká zábava. :)

  • zesvětlení již po prvním použití
  • nízká cena a dostupnost
  • možnost dokoupit i doplňující produkty pro doplnění celé řady (šampon apod.)
  • přirozená změna
  • poměr cena-množství-účinnost
  • nefungující aerosol
  • vysušuje
  • vlasy jsou po aplikaci cítit peroxidem
  • trochu dráždí pokožku