Balea Professional Pure + Fresh Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Pure + Fresh Shampoo
Šampony Balea Professional Pure + Fresh Shampoo - obrázek 1
5 3.9 17
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Pure + Fresh Shampoo

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.3.2012 11:50:52

Jeden z mých oblíbených šamponů, prostřídávám ho ještě s jinými šampony. Vlasy hezky pročistí a zanechává je vzdušné a hebké. Neobsahuje silikony, což je pro mé mastící se vlasy ideální. Líbí se mi i praktické balení.

  • Praktické balení
  • Cena
  • Pročistí vlasy
  • Neobsahuje silikony
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 14.3.2012 22:49:50

Výrobek, který mi nádherně pročistil zatížené vlasy z výrobků od Redkenu. Vlasy jsou po šamponu nadýchané, lehké, lesklé. Nemám proti výrobku žádné výtky a oblíbila si ho i má drahá polovička ;)

  • cena
  • nadýchané vlasy
  • příjemný pocit čistoty
  • neznám


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 22:36:30

Skvělý šampon za výbornou cenu. Zdálo se mi, že nezatěžuje vlasy. Vlasy po něm byly lehké, nadýchané, svěží. Líbí se mi taky praktický obal. Myslím, že je vhodný pro časté užívání.

  • výborná cena
  • praktický obal
  • neznám


Další recenze od 24.4.2012 19:52:44

na to, že je bez silikonů, tak ujde, ale jsou po něm dost hrubé a zacuchané vlasy, je zde extrémně nutné použít dobrý kondicionér(určitě ne bez silkonů). myslím, že není na pravidelné používání, jenom když chci vlasům odlehčit od silikonů.. ovšem bez silikonů dosáhnout hladkých a jemných vlasůje asi problém, takže ten šampon za to asi ani nemůže - jsou to silikony, které dělají vlasy uhlazené. ale obal se mi hodí na jiné náplně :))

  • obal s pumpičkou
  • bez silikonů
  • cena
  • vlasy jsou hrubé, až nerozčesatelné


Další recenze od 24.4.2012 21:49:04

Delší dobu jsem sháněla čistící šampon, který bych používala na prostřídání.Zatím jsem použila dvakrát a jsem spokojená.Nerušivá parfemace, výborně se dávkuje a čistí.Přestože mám vlasy barvené rozčesala jsem je i bez kondicionéru.Určitě u něj zůstanu.

  • zbavuje vlasy kosmetických nánosů
  • neutrální parfemace
  • výborná cena
  • praktický obal
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 3.5.2012 14:05:24

Balea pure and fresh používám střidavě s jinými šampony. Koupila jsem ji jelikož neobsahuje silikony. Má příjemnou vůni, ve vlasech skvěle pění a zanechává je čisté svěží. Určitě nepatří mezi mé néjoblibenější šampony, ale rozhodně za tu cenu stojí!

  • Cena
  • Super lahvička a aplikace
  • Příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 3.6.2012 18:34:18

Po přečtení spousty kladných recenzí na tento šampón jsem si ho musela taky pořídit. Hlavně jsem měla pocit, že mi všechny ty regenerační a vyživující přípravky na vlasy, které jsem používala, udělaly jakousi vrstvu na pokožce hlavy, která mě trochu svědila a celkově jsem cítila, že bych měla použít občas nějaký lehčí a bezsilikonový šampón. A tento mě opravdu mile překvapil. Už po prvním použití jsem cítila osvěžení pokožky hlavy a i vlasy vypadaly pěkně. Byly hebké a lesklé. Čekala jsem, že moje vlasy zvyklé na silikony budou protestovat, ale naopak. Používám tento šampón jednou týdně a určitě si koupím další. Vyhovuje i mému příteli.

  • osvěžující
  • dobře čistí vlasy i pokožku hlavy
  • bez silikonů
  • asi žadné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 21:07:15

Šampon jsem koupila na základě pozitivních ohlasů tady na Omlazení - hledala jsem pročišťující šampon bez silikonů. Měla jsem svoje vlasy zatížené od používání silikonových šamponů - objevily se problémy jako lupy a svědící pokožka hlavy. Používám ho na střídačku se šamponem proti lupům z lékárny, mám po něm pocit pročištěných a nezatížených vlasů, nejsou ani nějak extra hrubé nebo rozlítané, hodně mi připomíná Aqua Light od Pantene, ten mi taky vyhovoval. Neváhala bych ho koupit znovu, dobrý poměr kvalita/cena.

  • cena
  • praktické balení s pumpičkou
  • příjemná svěží vůně
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 4.8.2012 12:20:39

Tento šampon používám docela často. Hlavně při prvním mytí, protože si myju vlasy 2krát. Na druhé mytí použiju jiný šampon. Používám ho ráda, protože mám pak pocit dokonale umytých vlasů a naprosto čisté pokožky. Navíc se mi líbí praktický obal s pumpičkou takže příště určitě koupím znovu.

  • Dokonale umyje vlasy a pokožku
  • Cena
  • Obal s pumičkou
  • žádné


Další recenze od 6.10.2012 21:24:22

Skvely sampon za super cenu.Vlasy pekne precisti - mala som pocit ze su strasne zatazene vsetkymi pripravkami,po umyti tymto samponom boli vzdusne .Nijak zvlastne nevonia ,ale zas ani nesmrdi ...taky neutral.paci sa mi tiez balenie s pumpickou ,je to prakticke.

  • precisti vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 25.11.2012 11:56:47

Šampon jsem si koupila na základě doporučení tady na Omlazení. Tak nadšená jako většina uživatelek jsem ale bohužel nebyla. Šampon plní svůj účel, ale rozdíl mezi tímto a ostatními šampony v dané cenové kategorii nevidím. Chválím balení s pumpičkou, to jsem si schovala a přelévám do něj jiné šampony.

  • balení s pumpičkou


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 31.12.2012 11:53:22

Tento šampon jsem si koupila,protože jsem si původně myslela že je na mastné vlasy. Když jsem zjistila ze je na zatížené vlasy různými přípravky tak mi to vlastně ani tak envadilo,protože jsem chtěla vlasy zbavit silikonů. Takže jsem ho chvíli používala v kuse. Jenže mě z něj pak strašně svědila pokožka hlavy. Mám ji teda docela citlivou,to je pravda. Takže na suchou a citlivou pokožku ho nedoporučuju,ale jinak mi udělal dobrou službu s "odnaučením" vlasů na silikony. Líbí se mi balení s pumpičkou,určitě si ho nechám.

  • Odstraní stylingové přípravky
  • Neobsahuje silikony
  • Příjemně voní jak moře
  • Balení s pumpičkou
  • Cena
  • Vysušuje pokožku hlavy,která pak svědí


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 31.12.2012 15:13:18

Všichni si ho na omlázku vychvalujou, ale já na němkromě super obalu (tedy spíše pumpičky) nevidím žádný pozitivum. Co se týče šamponu jako takovýho, tak mně po něm ukrutně svědila hlava, musela jsem se furt drbat. Zkusila jsem ho po tejdnu znova a jelikož jsem měla stejnou reakci, musela jsem ho dát pryč. Asi mám zhýčkanou hlavu nebo co...

  • pumpička
  • alergická reakce


Další recenze od 16.2.2013 22:30:19

Je to dobrý šampon na první mytí vlasů pro zbavení od všech nečistot, ale po delší době používání by je mohl vysoušet. Vlasy jsou po umytí i docela lesklé. Samozřejmě jsou zacuchané, ale lehký kondicionér to napraví. Parfemace je neutrální. Vyhovuje mi pumpička

  • cena
  • nadýchané vlasy
  • vyčistí vlasy i pokožku hlavy
  • po delší době vysušuje