Balea Trend It Up Ochranný sprej na vlasy recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Balea Trend It Up Ochranný sprej na vlasy
Bezoplachová péče Balea Trend It Up Ochranný sprej na vlasy  - obrázek 1
5 3.5 16
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Trend It Up Ochranný sprej na vlasy

věk
25-34

Tento přípravek jsem si koupila proto, že neměli zrovna ten, který jsem po užívala dříve a jsem naprosto spokojená. Vyrovná se svojí kvalitou dražším přípravkům... Vlasy se mi po použití zdají více hebké a lesklé...

  • hebkost vlasů a hodně příznivá cena
  • divně řešený aplikátor- špatně se mi mačká :-)


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 18:32:50

Tento produkt jsem si koupila spíše ze zvědavosti. Po důkladném testování jsem došla k závěru, že žádný účinek nevidím. Není žádný rozdíl v tom, když tento sprej použiju nebo ne. Otázkou je, zda opravdu vlasy chrání před teplem či nikoliv. Tohle posoudit neumím. Nicméně vzhled ani kvalita vlasů se mi s tímto produktem nemění.

  • cena
  • dobrá dostupnost (DM drogerie)
  • fajn balení
  • nepozoruji žádný účinek


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 19:28:55

Výrobek mi nevyhovoval, divně slepoval vlasy a nezůstaly po fénování či žehlení krásně hebké, ale byly hrubší a "olepené". Před tímto výrobkem jsem měla profi přípravek, s přípravky na žehlení z drogerie zkušenosti nemám.

  • cena
  • lepí
  • nevím zda opravdu chrání


Další recenze od 14.3.2012 17:01:10

Taky jsem si tento výrobek koupila ze zvědavosti, protože neměli zrovna ten co jsem vždy používala. Po používání jsem nezaznamenala žádnou změnu. Takže moc nedoporučuji.

  • cena
  • žádná změna po používání


Další recenze od 14.3.2012 22:21:47

Tento sprej mě zklamal. Značku Balea mám v oblibě, ale tenhle ochranný sprej byl krok vedle. Po použití jsou vlasy hrubší, matnější, vysušené a zkroutí se rychleji než bez použití jakékoliv ochrany.

  • cena
  • neplní svůj účel


věk
15-24

Další recenze od 16.3.2012 20:46:18

Neumím posoudit jestli opravdu ochrání vlasy, tak jak slibuje. Ale vím, že ho budu používat. Moje vlasy poslední dobou hodně elektrizují a tento sprej se zkrotí. Je příjemný, hezky voní a nezatěžuje. Jsem spokojená.

  • zkrotí vlasy
  • vůně
  • cena
  • nevím o nich


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 15:17:50

Tento ochranný sprej na vlasy se mi zdá fajn. Narozdíl od jiných drogérkových ochranných sprejů vlasy neslepuje, nezatěžuje, nemá žádnou otravnou ani nepříjemnou vůni. Otázkou je, jestli opravdu vlasy chrání. V porovnání cena x výkon se mi zdá dost dobrý.

  • cena
  • neslepuje a nezatěžuje vlasy
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 27.8.2012 11:47:00

Bezvadný ochranný sprej před žehlením. Používám pravidelně a zatím mně nezklamal. Žehlím si vlasy ob den a zatím mi vydržel půl roku a stále není vypotřebovaný a stále funguje tak, jak má. Mohu doporučit. Samozřejmě, že není bůhví jak luxusní a pokud potřebujete profesionální ochranu, pak vám moc neposlouží. Za mně ale ano.

  • Dobrá cena
  • Dlouho vydrží
  • Postačující ochrana
  • Není profesionální


Další recenze od 26.3.2013 16:39:48

Tento produkt jsem koupila ze zvědavosti, protože si vlasy žehlím skoro každý den. Neumím posoudit, zda chrání dobře nebo špatně před teplem, ale vlasy po nem nebyly slepené a byly hebké. Jediné co snad bych vytkla bylo to, že postupem času to z té nádobky špatně stříkalo, teklo mi to po prstech, ale jako nic hroznýho.

  • cena
  • neslepuje
  • hebkost vlasů
  • kvalita "nádobky"


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 18:39:46

Můj oblíbený. Hezky příjemně voní, rychle schne a přijde mi, že když si vlasy žehlím, jsou po použití krásně rovné a lesklé. přijde mi, že vlasy nijak nezatěžuje. Vyhovuje mi na celé čáře a doporučuji. Mám nebarvené dlouhé vlasy, nijak zničené, myslím si, že svůj účel splňuje.

  • chrání
  • hezká vůně
  • cena
  • pomáhá narovnat vlasy
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 12.5.2013 13:57:52

Přípravek se mi dobře aplikuje, ale nejsem si jistá jestli to vlasy opravdu chrání. protože se mi stále lámou vlasy. Při použití se mi vlasy lépe tvarují a přidávají mi na objemu. Když si, ale nekoupíte další výrobky jako je uhlazující krém nebo tvarovací sprej tak vlasy vypadají vyschlé, suché a bez barvy i přírodní.

  • větší objem
  • vůně
  • lepší tvarovatelnost
  • dobře se aplikuje
  • vlasy jsou více vysušené
  • zmatňuje barvu i přírodní
  • lámavost vlasů


věk
25-34

Další recenze od 15.5.2013 14:49:19

Tento přípravek jsem si koupila díky kladným ohlasům. Mohu říci, že tento sprej na vlasy mi velmi vyhovuje :) skvěle se nanáší a krásně voní. Samozřejmě není viditelné, jak moc pomáhá, ale oproti jiným těžkým připravkům proti teplu je lehký a vydrží dlouho. A především je lákavá cena, je o polovinu levnější než jiné přípravky. Určitě si ho zase koupím :)

  • cena
  • vůně
  • obal
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2013 20:14:19

Podľa mňa sa tento ochranný sprej Baley vydaril. Keď si ho nastriekam do vlasov , po žehlení sú jemné , nie sú suché , ešte viac sa lesknú, nezlepuje vlasy . Má aj slušnú ochranu, myslím ,že je do 200 °C. Jediné ,čo mi na tomto spreji vadí, je divný aplikátor, ktorý najprv rozpadol, ale dalo sa to dať dokopy. A cena je do 2€ ,takže super.

  • po použití nie sú vlasy suché
  • nezaťažuje a nelepí vlasy
  • lesk vlasov
  • ochrana
  • cena
  • aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2014 18:04:21

Koupila jsem si tento sprej, protože ten, pro který jsem původně šla neměli, tak jsem si řekla za tu cenu proč ne, s dm produkty mám celkem dobrou zkušenost. Vůbec bych po něm nešla, protože mi děsil ten vzhled lahvičky, ta černá samolepka na ní, ale nakonec jsem vzala. Používám před kulmováním vlasů, aplikace spreje v pohodě, příjemně voní. Vždycky si vlasy nastříkám, že jsou úplně vlhké, ale pak rozčešu a hned uschnou a jdu kulmovat. Rozhodně nemám pocit, že by vlasy po nastříkání byly slepené, suché nebo tvrdé nebo co tady psaly některé z vás. :-) Každopádně jak moc vlasy chrání, to bohužel asi nepoznáme, ale při tom, jak často si vlasy kulmuju, ta to tak děsné nebude. Takže doporučuji.

  • cena
  • vůně
  • vlasy se nelepí
  • příjemná aplikace
  • chrání?!


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 16:22:41

Neurazí, ale ani nenadchne. Fajn obal, skvělá vůně, ale vlasy mi přišly občas vysušené. Většinou ale sprej dodal vlasům trochu lesku. Aplikátor je velmi fajn, skvělá je i cena. Hodnotím spíše jako průměr, od Baley jsou sice fajn věci za super ceny, které hezky voní nebo jsou účinné,ale většinou vůně i efekt rychle odezní.

  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 21.4.2016 22:02:09

Tenhle sprej bylo šlápnutí vedle. Vlasy mi strašným způsobem slepuje, žehlička i kulma mi pak po povrchu drhnou a zasekávají se a vůbec nežehlí. Musela bych teplotu nastavit na 230, aby se s vlasama vůbec něco dělo, normálně ale nejdu přes 180 stupňů. Sprej sice hezky voní, ale vlasy si po něm můžu jít zase hned umýt, je to jako mít na hlavě laciné, lepkavé tužidlo. Žádný vliv nemá ani na ochranu vlasů, jediný rozdíl je v tom, že mi úpravu vlasů značně ztěžuje. Určitě už ho nekoupím.

  • vůně
  • snadná aplikace
  • ohavně slepuje vlasy
  • žádný pozorovaný účinek
  • vlasy po něm nejdou upravit