Bausch & Lomb ReNu MultiPlus roztok na čočky recenze a zkušenosti

Kontaktní čočky Bausch & Lomb ReNu MultiPlus roztok na čočky
Kontaktní čočky Bausch & Lomb ReNu MultiPlus roztok na čočky - obrázek 1
Kontaktní čočky Bausch & Lomb ReNu MultiPlus roztok na čočky - obrázek 2
Kontaktní čočky Bausch & Lomb ReNu MultiPlus roztok na čočky - obrázek 3
5 3.9 10
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Bausch & Lomb

Recenze produktu
Bausch & Lomb ReNu MultiPlus roztok na čočky

Další recenze od 18.3.2012 00:38:00

Kvalitní roztok na čočky, který nedráždí oči a dobře čistí. Dle mé zkušenosti je třeba ale stále pročistit čočku ručně. Ke každému balení je pěkné a kvalitní pouzdro na čočky zdarma. Vyrábí se v různě velkých baleních.

  • I pro citlivé oči
  • Na výběr různé objemy balení
  • Pouzdro na čočky zdarma
  • Čočku jsem stále čistila i ručně


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.3.2012 12:46:41

Tento roztok používám už léta a nemůžu si stěžovat. Čočky vyčistí dobře a moje oči nijak nedráždí. Výhodou je to, že v každém balení je pouzdro na čočky zdarma.

  • nedráždí oči
  • čistí čočky
  • pozdro na čočky zdarma
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.3.2012 15:28:50

S tímto produktem jsem nebyla spokojená. Na to, že se nejedná o úplně levný roztok, čekala jsem od něho mnohem více. Nevyhovoval mým citlivým očím a i při čištění čoček jsem nebyla úplně spokojená. V této cenové relaci (a i nižší) znám mnohem lepší roztoky. Znovu bych již nekoupila

  • zdarma pouzdro na čočky
  • nevyhovující pro citlivé oči
  • cena


Další recenze od 18.3.2012 21:23:38

Tento roztok mi zatím maximálně vyhovuje jak cenově, tak kvalitou. Kupuji 360ml za 200 a to je pro mě, jako studenta, velice dobrá cena. Ke každému balení navíc dostanu krabičku na čočky zdarma. Mívám v něm čočky cca 10 hodin a opravdu je vyčistí. Nedráždí oči.

  • Nedráždí oči
  • Cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.3.2012 18:43:44

Tento roztok na kontaktní čočky mi vyhovuje, ale je pravda, že beztak vždy čočky čistím i ručně, jen tak mám jistotu, že nebudou v oku škrábat atd. Chválím cenu, jinak mi nepřijde nějak zázračný. Tak padesát na padesát.

  • pouzdro na čočky zdarma
  • nic


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 22.3.2012 19:54:56

Tento roztok používám od začátku, jsem spokojená s velikostí balení i čístícím účinkem. Oči mi nijak nedráží. Pouzdro na čočky zdarma potěší. Kupuju si jak velké balení 360 ml, tak i menší velikost, což je praktické do kabelky.

  • Různé velikosti balení
  • Pouzdro na čočky zdarma
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.5.2012 11:14:02

Tento roztok používám už od začátku a naprosto mi vyhovuje. Oči nedráždí. Čočky nemusím dočišťovat, dělám to jen ke konci používání měsíčních čoček a to spíše pro pocit. Výborné je, že k němu dodávají i pouzdro. Cenově je dostupný, k dispozici jsou různě velká balení.

  • Cena
  • Nedráždí oči
  • Pouzdro zdarma
  • Různě velká balení
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.2.2013 14:53:57

Tento roztok jsem si párkrát koupila z nouze, protože můj oblíbený neměli. Vyhovuje mi nabídka různých velikostí, obal na čočky v každém balení a na víčku taková malá pojistka, jakoby protitlak, proti otevření, což se hodí při častém přenášení. Roztok čočky dobře vyčistí a zvlhčí. Pro mě bohužel ne na dlouho, a tak musím během dne občas použít i kapičky. Z tohoto důvodu bych si roztok koupila zase jen v nouzi :)

  • víčko s pojistkou
  • v každém balení pouzdro na čočky
  • mohl by víc zvlhčovat


věk
25-34

Další recenze od 24.11.2013 20:03:03

Doposiaľ som používala OptiFree Replenish, ale chcela som vyskúšať pre porovnanie aj iný roztok, tak som si kúpila tento. Páči sa mi na ňom, že súčasťou balenia je aj puzdro na šošovky, balenie je väčšie ako predošlý roztok a dlhšie vydrží. Čo sa týka čistenia šošoviek tak tu nevidím nejaký výrazný rozdiel, zakaždým aj tak šošovky umývam v ruke a s usadeninami na povrchu si nevie poradiť. Myslela som si, že ma oči prestanú štípať, ale žiaľ tento roztok mi v tom nejako nepomohol. Páči sa mi na ňom však jeho dostupnosť, má pekný obal a aj pekné puzdro na šošovky. Považujem ho za kvalitný roztok a budem kupovať aj naďalej.

  • dostuponosť
  • obsahuje puzdro na šošovky
  • čistí a oplachuje šošvky
  • uzáver
  • s usadeninami na povrchu šošovky si neporadí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené