Bepanthen Plus Krém recenze a zkušenosti

Kůže Bepanthen Plus Krém
Kůže Bepanthen Plus Krém - obrázek 1
Kůže Bepanthen Plus Krém - obrázek 2
5 4.9 10
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Bepanthen

Recenze produktu
Bepanthen Plus Krém

věk
35-44

Další recenze od 5.11.2012 09:14:04

Bepanthen Plus (k dostání v tubě 30g) je výrobcem popisován následovně. Má dezinfekční a hojivé účinky a je vhodný k ošetření různých druhů povrchových poranění, u nichž hrozí nebezpečí infekce, např. řezné rány a odřeniny, praskliny, lehké popáleniny, je vhodný též po epilaci a depilaci, tetování, u proleženin a otlaků nebo na pooperační jizvy po odstranění stehů. Chladí, udržuje ránu elastickou a zabraňuje jejímu vysušování. Nebrání přístupu vzduchu do rány, čímž podporuje hojení a omezuje množení bakterií. Na rozdíl od mastných krémů jej lze z rány snadno a bezbolestně odstranit vodou, aniž by se při tom narušila nově vytvořená tkáň. Obsahuje 5% dexpanthenol a 0,5% chlorhexidin (dezinfekční prostředek, který v ráně neštípe a nevstřebává se do těla, je tedy vhodný i pro děti). Konzistence je oproti Bepathenu masti mnohem lehčí, není tak hutný a mastný. Já mám tento krém vyzkoušený na různé ze zmiňovaných potíží a opravdu funguje, např. pomáhá rychlejšímu hojení ranek, které mají tendenci se zanítit. Je to takový všestranný pomocník, kterého se určitě hodí mít doma.

  • účinně pomáhá rychlejšímu hojení různých ranek a defektů kůže
  • má antiseptické vlastnosti
  • je neparfemovaný
  • lehká nemastná konzistence
  • hliníková tuba


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 11:18:52

Bepanthen Plus jsem používala na hojení tetování a můžu vřele doporučit. Krém je spíše lehčí, dobře se nanáší a vstřebává, není mastný. Tetování mi pomohl zahojit velmi rychle, neměla jsem nejmenší problém. Hodí se ale i na jiná kožní poranění a ranky, určitě se vyplatí mít ho doma.

  • urychluje hojení
  • je lehký, nemastný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2013 10:12:53

K téhle mastičce se vždy ráda vrcím, když mám nějaké menší zranění typu popálená ruka nebo odřené koleno. Pomáhá rychleji regenerovat zraněné místo. Navíc má lehkou konzistenci, takže se dobře vtírá a nemastí. Jako velkou výhodu vidím, že má neutrální vůni, která nedráždí. Nevýhodou může být hliníkový obal, u kterého se mi párkrát stalo, že častým přenášeníma a používáním se po straně natrhl a mastička rychleji vysychala nebo i vytékala ven.

  • hojí a regeneruje
  • nemastné složení
  • nedráždivá vůně
  • rychle se vsakuje
  • hliníkový obal se po delším používání jmůže jakoby zlomit


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2013 11:07:02

Na hojení tetování je to nejvíce doporučovaný hojivý krém a myslím, že oprávněně. Je lehký, dobře se vstřebává a hlavně hojí. Jedna mastička mi přijde na hojení ještě o chlup lepší, proto ubírám kvítek. Nepraktické je balení - začne se ohybat a praskat, což má za následek vytékání krému. Jinak určitě doporučuju.

  • Dostupnost
  • Hojí
  • Dobře se roztírá
  • Balení


věk
15-24

Další recenze od 29.10.2013 20:35:15

Tento krém mě doporučil můj lékař. Trpěla jsem strašným loupáním kůže. Na rukou a na nohách. (na dlaních a chodidlech) Předepsal mě tento krém a nevěřila jsem, že bude tak úžasný. Ruce se mě už vůbec neloupou, ale za to nohy ano. Na nohy mě vůbec nic nezabírá takže budu muset pátrat dál. Kdyby se mě zase začali loupat ruky, tak si tento krém rozhodně koupím!

  • rozhodně pomáhá
  • doporučiji
  • dobré i na pokožku, která se loupe
  • hned zabírá
  • nepomohl mě na nohy


Další recenze od 30.1.2014 13:24:11

Bepanthen plus je ideální jako desinfekce po depilaci. Díky svému šetrnému složení pokožku nedráždí, je hypoalergení a podrážděnou pokožku po holení vydesinfikuje a zároveň urychluje hojení. Od té doby, co používám Bepanthen plus po každém holení, nemám problémy s červenými pupínky, ani zarostlými chloupky. Navíc je po něm pokožka krásně vláčná.

  • Zabraňuje tvorbě červených pupínků a zarůstání chloupků
  • Urychluje hojení
  • Desinfikuje bez pálení
  • Malá tuba, vyšší cena


Další recenze od 14.9.2014 23:34:01

Skvělé účinky Bepanthenu Plus postupně objevuji s tím, jak náš syn roste a přibývají mu různá drobná poranění - říznutí do prstu, odřené koleno nebo škrábanec od kocoura. V létě ho na dovolené pokousal toulavý kocour. Naštěstí jsem měla s sebou Bepanthen Plus v přebalovací tašce, tak jsem ho hned namazala, abych mu rány po kočičích zubech vydesinfikovala. Díky tomu se rány nezanítily. Používám ho i v případě, že se připálíme na sluníčku - na zklidnění pokožky je skvělý.

  • snadno se roztírá
  • desinfikuje rány a odřeniny
  • nepálí
  • nedráždí pokožku
  • hliníková tuba může při častém používání prasknout


věk
25-34

Další recenze od 26.4.2016 13:03:53

Krém je skvělý jak je popsáno výrobcem, nebo výše v recenzích. Manžel ho dostal po tetování, ale já si ho mazala na opar, který se mi udělal na nosní přepážce při velké rýmě a opravdu zmizel velmi rychle a zahojil se mnohem rychleji než jakýkoliv jiný opar co jsem měla. Použila jsem ho jednou na velmi prodážděnou pokožku na zadečku u miminka a taky zabral přes noc, takže je nezbytný v naší lékárníčce.

  • vše
  • tuba


Další recenze od 6.6.2016 13:38:36

Bepanthen Plus jsem pořídila původně pro děti na různé odřeniny atd., doporučili mi ho v lékárně. Jsem naprosto spokojená. Nepálí, velmi dobře se roztírá (nemusí se tedy zasahovat do rány), dezinfikuje a pomáhá hojení. Využívají ho nejen děti, už máme zkušenost celá rodina (manžel řezná rána, já zapíchnutý střep). Minimálně přes léto je to nutná výbava do kabelky / přebalovací tašky.

  • Nepálí
  • Dezinfikuje a hojí
  • Velmi dobře se roztírá
  • Nic


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené