Bioderma Sensibio H2O čistící voda - recenze a zkušenosti

Čištění pleti Bioderma Sensibio H2O čistící voda - velký obrázek
Čištění pleti Bioderma Sensibio H2O čistící voda - obrázek 1
Čištění pleti Bioderma Sensibio H2O čistící voda - obrázek 2
Čištění pleti Bioderma Sensibio H2O čistící voda - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 560 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 117 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze Bioderma Sensibio H2O čistící voda

věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od imoen 6.3.2012 10:01:54

Tzv. micelární voda, ideální pro citlivou pleť. Nevysušuje, zmizely pocity pnutí po odlíčení, nedráží. Skutečně dokonale a hladce odličuje, i make-up očí (nedráždí je). Je bez parfemace. Pro mě pleťová voda č.1.

  • výborně odličuje
  • nevysušuje pleť
  • nedráždí
  • bez parfemace
  • poměrně vysoká cena


Další recenze od Mitsuuko 6.3.2012 11:30:49

Jemná čistící i odličovací voda (micelární roztok). Lze odličovat i voděodolný make-up, který zvládá občas lépe než přímo k tomu určené jiné odličovače (např. Jemný odličovač očí pro voděodolný make-up od Nivey). Pleť je po ní hydratovaná, hladká, nepodrážděná. Je zcela bez parfemace. Ještě jeden malý postřeh - je docela hořká =)

  • časté akce (1+1, slevy)
  • citlivá
  • bez parfemace
  • mírní podráždění
  • vyšší cena


Další recenze od Kejmiiis 6.3.2012 14:46:12

Tuto micelárku používám už dlouho a můžu říct že nehodlám měnit. Je naprosto bezpafremovaná, ideální na citlivou pokožku, velmi efektivně odstraňuje nečistoty, používám každý den a pleť po ni není vysušená ani se neucpávají póry. Jednoduše doporučuji! Jediná nevýhoda je cena, vyplatí se počkat na akce 1+1

  • nevysušuje pleť
  • nezanáší póry
  • výborné čistící účinky
  • šetrná k pleti
  • pokud se nejedná o akce 1+1 tak je cena poměrně vysoká


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od mroskvicka 6.3.2012 20:48:39

Bezvadná věc, čistím si pleť nejprve čistícím gelem od Biodermy, pak teprve používám tuhle micelárku, a vždycky se nestačím divit, kolik toho ještě na pleti nasbírá-i když mám pocit že už byla čistá. Čistí tedy opravdu důkladně. Určitě koupím znova, i když není nejlevnější.

  • nedráždí
  • příjemná vůně připomínající mi moře nebo léčivý pramen :-)
  • dokonalé vyčištění
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ang9l 8.3.2012 22:14:56

Naprosto skvělý a velmi užitečný výrobek, který v mé kometické výbavě nesmí chybět. Sice nemám citlivou pleť, ale tato varianta mi vyhovuje více než micerálka ze zelené řady, která více vysušuje. Používám jí téměř denně, takže mám poměrně velkou spotřebu, protože se s ní často komplet odličuji (až tedy na oči, na ty používám jiný přípravek, kterým to jde snadněji). Pleť je po ní opravdu krásná a troufám si říct, že i póry jsou staženější. V menší velikosti je skvělá i na cesty, jen ta cena je trochu vyšší.

  • Bez výrazné parfemace
  • Stahuje póry
  • Dokonalé číštění pleti
  • Nedráždí
  • Vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od alle 9.3.2012 18:38:16

Tuto micelární vodu používám již léta. Je to nejlepší voda jakou jsem kdy vyzkoušela. Dokonale odlíčí a vyčistí. Nedráždí pleť ani oči. Nevysušuje. Všem doporučuji!

  • dokonalé odlíčení a vyčištění
  • nedráždí pleť
  • bez parfemace
  • vyšší cena


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od LaDensia 12.3.2012 09:26:14

Micerální vodu Bioderma Sensibio H2O používám již několik let a vždy se k ní vracím. Zatím jsem nenašla lepší přípravek, mně naprosto vyhovuje, nedráží, skvěle odlíčí, pleť po ní není suchá ani mastná.

  • skvělý pro citlivou pleť
  • krásně odlíčí
  • nedráždí
  • nevoní
  • vysoká cena


Další recenze od Whatitis 12.3.2012 10:02:38

Mám první balení, ale určitě si ji budu kupovat dále. Je to skvělý odličivák, který kromě očí odlíčí úplně vše. Má pleť je po měsíčním čištění pěkně čistá už od pohledu, póry nejsou zanešené. Už si bez ní nedokážu život představit.

  • důkladně odlíčí makeup
  • nezanáší póry
  • pěkné balení
  • vysoká cena
  • neodlíčí oči


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od huggieska 12.3.2012 19:02:52

Nedráždí, neštípe, nealergizuje, osvěží. Už nepoužívám na odlíčení a čistění pleti nic jiného. Nevýhodou může být trošku vyšší cena.

  • Použití pouze jednoho odličovače místo tří
  • Vyšší cena


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od clobene 12.3.2012 23:24:00

Používám již dlouho, pro mě nejoblíbenější přípravek na odličování očí. Může trochu štípat, když se dostane přímo do očí, ale pokud to člověk nějak výrazně nepřežene s množstvím na tampónku, nemělo by se to stávat. Stačí chvíli přidržet vatový tampón s micelárkou na víčku a potom setřít. Odlíčí bez problému jak řasenku, tak gelové linky. Na dočistění obličeje je přípravek také výborný.

  • výborně odličuje
  • nemastný odličovač
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od rory 13.3.2012 11:42:43

Neštípe, je příjemná a osvěží. Nemastí ani nevysušuje. Používám jen občas, když nemám vysloveně mastnou pleť. Nebo když mám nepříjemný napnutý a svědivý pocit na pokožce obličeje. Na to je opravdu nejlepší. Jen ta cena..

  • Jemná a přesto čistí
  • Vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Noren 13.3.2012 23:01:58

Tato micelární voda je velmi dobrá na čištění pleti a odlíčení. Odličuji si s ní oči i obličej. Je vhodná pro citlivou pleť a nedráždí oči. Neucpává póry, s čímž jsem měla problém při odličování pleťovým mlékem.

  • nedráždí a nepálí
  • dobře odličuje
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od adrianqa 13.3.2012 23:43:26

Nejlepší odličovač jaký sem kdy měla,první co neštípe v očích a nevysuší pokožku.Trochu vyšší cena,ale myslím že vzhledem ke kvalitě a všem přednostem se to dá zvládnout.Když je akce 1+1,nakupuju ve velkém :-)

  • nemastí obličej
  • neštípe v očích
  • nevysouší pokožku
  • trošku vyšší cena


Další recenze od Lorien 14.3.2012 10:59:51

Sensibio H20 není špatné, ale mě osobně zelená řada vyhovuje více. Tady tato mi příjde více nevím jak to nazvat "chemičtější?" nebo "drsnější". Kdežto ta zelená je v porovnání s touto řadou jemnější, teda pro mě. Když se odlíčím zelenou řadou, tak přítel nic nepozná a když touto, tak to je jen: "co si to zase patláš na ten ks...cht" :D

  • skvělé odlíčí i voděodolný make up
  • příjde mi taková drsnější k pokožce


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Michellka 14.3.2012 12:16:16

Jednička mezi micerálními vodami - zkoušela jsem jich více různých značek a tahle je i přes vyšší cenu nej. Je totiž skoro úplně jako voda - bez parfemace, neštípe v očích, nedráždí, ale taky nezpůsobuje pnutí jako obyčejná voda na mé citlivé pleti. A to přitom odlíčí i voděodolnou řasenku!!

  • dokonale čisí
  • nedráždí pleť ani oči
  • vhodná pro citlivou pleť
  • odlíčí i voděodolnou řasenku
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od bucinek07 14.3.2012 13:18:37

Všude jsem četla kladné reakce na micelární vodu od Biodermy, tak jsem si ji taky pořídila. Je bez parfemace, takže pro citlivou pleť ideální. Je to takový malý zázrak. Dokonale odlíčí a nedráždí. Koupila jsem si 4 balení po 50ml, což mi vystačí na dlouho. Rozhodně doporučuji.

  • dokonale odlíčí
  • bez parfemace
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od MakyM 14.3.2012 20:32:34

Tuhle čistící vodu si kupuji pravidelně již nějakou dobu a nehodlám měnit. Dřív jsem trpěla na ekzém v obličeji a často mě různé odličovací mléka akorát tak podráždili pleť. Tahle voda je pro atopiky přímo stvořená, nedráždí, uklidňuje a důkladně pleť vyčistí.

  • nedráždí oči
  • neparfemovaná
  • uklidňuje podrážděnou pleť
  • dlouho vydrží
  • důkladné odlíčení
  • vyšší cena


Další recenze od Ginfizz 15.3.2012 15:44:57

Používám jak odličovač a pleťovou vodu zároveň. Mám velmi citlivou pokožku, která má sklony k začervenání. Od té doby co používám Biodermu mám po problémech a dost se mi zlepšila pleť. Kupuji vždy v akci 1+1 a opravdu se to vyplatí.

  • odlíčí i voděodolný makeup
  • dá se použít také jako odličovač
  • nedráždí pleť
  • žádné


Další recenze od veniša 17.3.2012 05:00:04

Dlouho to byla mnou favorizovaná micelární voda, avšak nyní postupně přecházím na Vichy 3v1. Proč? Při odličování s Vichy nemusím tak "tlačit" a čistit tolikrát pro dokonalé odlíčené + po této Boidermě jsem se po tváři ve srovnání cítila spíše "ulepeně" než "hydratovaně". Mimo tyto mé subjektivní postřehy není co k vytknutí:-) Jen však pro případné zájemkyně doplním, že se vyrábí balení 250 a 500ml. Je výhodnější kupovat větší.

  • Nedráždí
  • Kvalitní obal
  • Někomu nemusí vyhovovat cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od MarBella 18.3.2012 14:40:08

Po přečtení celé řady nadšených recenzí jsem se rozhodla své pleti něco dopřát a koupila jsem si tuto micelární vodu. Bohužel jsem z ní poměrně zklamaná. Mám pocit, že pleť dost vysušuje (i když trpím spíš na mastnější) a podle mého názoru odličuje dost špatně (oči vůbec a to používám obyčejnou řasenku, ani ne voděodolnou). I když hodně trpím na alergie na kosmetiku, tato voda mě vůbec nedráždí a nealergizuje.

  • nealergizuje
  • neštípe do očí
  • vysušuje a stahuje pleť
  • špatně odličuje
  • cena je dost vysoká


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lisboa 18.3.2012 15:56:26

skvělá micelárka. odlíčí kompletní make-up včetně očního, nedráždí a nevysušuje. používala jsem ji bez sebemenšího problému i po chemickém peelingu. stálice v mém kosmetickém arzenálu.

  • nevysušuje a nedráždí
  • je možné ji použít i na oční okolí
  • dokonale odličuje
  • žádné


Další recenze od phoeni_x 18.3.2012 17:04:43

Bestseller. Vše co je výše v recenzích napsáno souhlasí. Opravdu velmi příjemná micerálka, svěží, neparfemovaná, pleť důkladně odlíčí, aniž by dráždila. Jsem spokojená i s účinkem na voděodolnou řasenku. Prostě nejlepší odličovač co jsem měla. Jen teda i přesto, že tento výrobek kupuji pravidelně už nějaký rok, tak jsem nikdy nenarazila na zmiňovanou akci 1+1. Bud mám vždy smůlu a nebo se to netýká velkých balení 500 ml. Dnes se prodává už i balení na cestování o objemu 50 ml, což určitě oceňuji.

  • velmi účinná aniž by dráždila
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od iwwik 19.3.2012 18:54:54

Velmi známá micerální voda, kterou používám již víc jak rok. Určitě doporučuji pro ty co mají problém s pletí a musí si dávat poroz na produkty, které používají pro ošetření pleti. I já mám problém s pletí a né každý produkt mě vyhovuje. Nevýhodou je jen vyšší cena, která je dána značkou. Prodává se, ale i ve velkém/ekonomičtějším balení.

  • šetrnost produktu
  • nízká parfumace
  • Vyšší cena


Další recenze od mefik 23.3.2012 15:57:00

Na tuto vodu jsem četla už pár recenzí a těšila se na to , až si jí budu moci koupit taky.Udělala jsem rozhodně dobře.Na mojí citlivou pleť je to zatím nejlepší čistící přípravek jaký jsem měla možnost vyzkoušet.

  • neštípe v očích
  • nepálí
  • krásně pleť rozzáří
  • účině čistí
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od luxinka 23.3.2012 16:35:06

Sensibio byla moje první micelárka od Biodermy. Dobře odlíčí, nedráždí a je možné s ní odlíčit i oči. Je určena na citlivou pleť a tu já nemám, takže mě po čase začala trochu vysušovat. Výrobek mě ale nadchnul, že jsem vyzkoušela i jiné micelárka a u jedné z nic zůstala, tato červená to ale nebyla. Nesedla mi ani parfemace

  • dobře odlíčí pleť i oči
  • nedráždí
  • trochu vysušuje
  • parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od mitternacht 23.3.2012 17:23:02

Tuto micelární vodu asi netřeba dlouze komentovat. Jedním slovem je skvělá. Perfektně odličuje, hydratuje a zklidňuje pleť. Není parfemovaná, takže je vhodná i pro citlivou pleť. Bohužel je dražší, ale to se dá vyřešit koupí jejího "dvojčete" - ABCderm H2O.

  • skvěle odličuje
  • i pro citlivou pleť
  • osvěžuje
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Bee222 23.3.2012 23:29:43

Moje absolutní top v čištění pleti. Nejen, že odličuje, ale hydratuje, dočišťuje, zklidňuje, je moc příjemná a perfektně vyhovující složením. Mám už třetí balení a jinou micelární vodu bych nechtěla! Zvlášť ocení majitelky citlivé a náročné pleti.

  • bez parfemace
  • šetrná
  • vše, co na pleť potřebujete
  • velké balení vydrží dlouho
  • dokonalé čištění pleti
  • nemá


Další recenze od kacka2 24.3.2012 07:04:52

Tuto čistící vodu používám už dva roky a jsem moc spokojena! Používám tuto vodu i na odlíčení, nedráždí pokožku a nevysušuje. Rozhodně u ní zůstanu nadále. Lze zakoupit i menší balení a vyzkoušet si to.

  • nedráždí
  • krásně vyčistí
  • nic, cena je holt za tu kvalitu


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od wendy_ 24.3.2012 10:18:48

Tuto micelární vodu už rozhodně nehodlám měnit. Je bez parfemace, krásně odličuje, pleť po ní není podrážděná a ani vysušená. Jediným nedostatkem je možná cena, ale Bioderma má často akce 1+1, apod. Levnější je k sehnání i na některých e-shopech.

  • časté akce
  • bez parfemace
  • odlíčí skutečně vše
  • citlivá k pleti
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Cherish 24.3.2012 21:24:11

Z této čistící vody jsem naprosto nadšená, koupila jsem si ji na základě kladných recenzí na internetu a rozhodně nelituji. Pleť dokonale odlíčí a vyčistí, nemám pocit ulepené pleti ani pnutí jako u jiných pleťových vod. Nevýhodou je pouze vyšší cena.

  • Pleť dokonale odlíčí a vyčistí
  • Nemám pocit pnutí ani ulepené pleti
  • Nedráždí
  • Vyšší cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Amber 25.3.2012 17:50:59

Nejlepší čistící přípravek, který jsem kdy měla. Skvěle odlíčí, pleť je hydratovaná a na pohled čistá a svěží. Zaznamenala jsem velké zlepšení pleti po 2 měsících používání. Pleť čistím ráno a večer. Jsem ráda, že jsem ji objevila.

  • skvěle odlíčí
  • nevysušuje
  • zlepšení pleti
  • příjemný pocit po použití
  • asi vyšší cena,ale vyplatí se investovat


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od annallee 29.3.2012 10:39:48

Mám půl litrové balení, vydrží mi minimálně 4 měsíce. Sice výborně odlíčí, ale já používám jenom na dočištění a ráno po probuzení. Nevoní nijak, ale to mi nevadí. Cena je úměrná kvalitě. Jsou i dražší micerálky...

  • dočistí
  • zklidní pleť
  • nevím


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od veryska 6.4.2012 16:27:25

S tímto přípravkem si prostě nerozumím. Dala jsem mu šanci několikrát, ale vždy mě zklamal. Je bez parfumace a má být i na citlivou pleť. Přestože má pleť citlivá není a v nevadí mi v podstatě žádné produkty, tak jsem skončila zarudlá a oči jsem měla v jednom ohni. Pálily mě takovým způsobem, že mi nepomáhalo ani vypláchnutí vodou a očními kapkami. Za sebe tedy nedoporučuji.

  • není parfémovaná
  • pálily mě po ní oči
  • vysoká cena


Další recenze od Jasmine 13.4.2012 14:53:04

Čistící vodu Sensibio od Biodermy jsem si koupila po přečtení několika diskuzí tady na Omlazení Do té doby jsem vyzkoušela velké množství kosmetiky nejen na čištění pleti,proto jsem i s opatrností raději koupila menší množství této vody a neočekávala nic závratného,ale byla jsem velmi mile překvapena Při čištění není znát pnutí,nepříjemný zápach ani vyrážka nebo případná alergie, naopak, čištění je teď příjemnější a je cítit,jak se do pokožky vsakuje čistící voda U mě tedy Bioderma s čistící vodou zabodovala, navíc je teď k dostání i na cestování v balení 50ml nebo v již zmíněných akcích 1+1

  • Příjemné nanášení
  • Žádné vyrážky
  • Bez pnutí
  • Bez alergie
  • O něco dražší cena


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Radule2 13.4.2012 15:16:46

Moje nejlepší odličovací micerální voda,jinou nepoužívám,plet je po ní krásně svěží,jen oči mi to neodlíčí,jen rozmaže,na ty musím použít odličovací mléko na oči.ale make up odstraní krásně,všem ji moc doporučuji vyzkoušet,navíc všechny věci od Biodermy jsou fajn

  • krásně vyčistí
  • hydratuje
  • odolnou řasenku neodstraní


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od onsall 17.4.2012 18:44:20

Koupila jsem si to 50 ml balení. Mám i Sebium H2O ale tato mi přijde že tolik nevysušuje pokožku. Je tedy šetrnější. Jinak co se týče čištění tak to je bezkonkurenční. Ke všemu mi přijde že na rozdíl od své kolegyně není vůbec parfemovaná. Je to jen voda ale dokáže divy.

  • vyčistí pleť
  • nevysušuje
  • není parfemovaná
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Cosette 21.4.2012 17:02:04

Naprosto skvělá micelární voda, používám ji na moji smíšenou (mastnější pleť) a jsem s ní moc spokojená, stala se nepostradatelnoou součástí mojí péče o pleť. Velmi jemná, perfektně odličuje i voděodolné líčení, neštípe v očích. Mám pocit skutečně čisté pleti. Oceňuji, že ji vyrábějí v několika různě velkých baleních, dá se zakoupit jak ve velké 500 ml (výhodnější), tak i v malé 100 ml (cestovní) verzi. Parádní jsou akce Biodermy 1 + 1 zdarma, když na ni natrefím, vždy ji ráda využiju. Ale i za tu běžnou cenu rozhodně stojí!

  • dldlouho vydrží (stačí používat malé množství)
  • dostupná v každé lékárně i na internetu
  • bez parfemace
  • skvěle čistí a odličuje
  • jemná a nedráždivá
  • nevysušuje
  • neštípe v očích
  • vyšší cena, pokud se nevychytá akce


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od pussydeluxe 28.4.2012 15:25:28

Micerální voda Bioderma je při použití velmi příjemná, navíc dokonale odlíčí, nedraždí oční partie, je vhodná pro citlivou pleť. K úplnému odlíčení pleti úplně stačí bez dalšího přípravku. Pleť je hladká a taky hydratuje. Je mnohem lepší než Vichy a Avéne.

  • hydratace
  • vhodný pro citlivou pleť
  • dokonalé odlíčení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od margotinka 28.4.2012 19:04:51

Minulý rok se mi udělala vyrážka okolí očí, kožní mi řekla, že jsem alergická na parabeny a vonné složky v obyčejných přípravcích. Tato odličovací voda byla pro mě jedinou varinatou, abych se mohla odlíčit bez podráždění. Vhodné pro nositelky kontaktních čoček. Je sice o trochu dražší, ale nedá se nic dělat, vyrážku už nechci.

  • Hypoalergenní
  • Nedráždí oči - neparfemovaná
  • žádné


Pro mě takový malý zázrak. Nedráždí oči, nevysušuje a přitom odlíčí všechno. I linky, i řasenku. Navíc nijak nesmrdí, příjemně osvěží. Lahvička mi připadá i dost pevná že ani při zmáčknutí na cestách by ji nemělo uškodit. Rozhodně za sebe můžu doporučit.

  • nevysušuje
  • nepálí, neštípe
  • na tvář i oči
  • odlíčí vše
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Je prostě výborná. Oči bezproblémů a bezezbytků odlíčí a hlavně rychle. Oční okolí mi nezanechává podrážděné ani vysušené. Pleť obličeje také skvěle vyčistí a co se mi líbí je, že po ní nemám pleť tak vysušenou, jako po běžných pleť. vodách, takže se nemusím nutně hned namazat krémem (pleť mám spíš sušší). Obal mi vyhovuje, voda se z něj dávkuje tak akorát. Jediné co mi vadí je cena.

  • skvěle čistí a odličuje
  • šetrná k pleti
  • tolik nevysušuje
  • mohla by být levnější


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od tiniiq 18.5.2012 11:22:56

Táto micerálna voda je ospevovaná po celom svete, avšak mne ani raz po jej kúpe nevyhovovala (odstup 3 a 1 roka). Mám citlivú pleť, ktorú dokáže bežná drogéria podráždiť, veľmi ľahko sa vyhádžem, čo sa mi po používaní tejto micerálky bohužial stalo. Taktiež ma po odličovaní očí pálili ako oči, tak i očné okolie a celkovo bola pleť vysušená. Škoda, stále sa pri toľkej chvále neviem poučiť a kúpim si ju, vyzerá totiž ako perfektný výrobok.

  • pre mňa žiadna
  • pálenie očí
  • pnutie pokožky
  • alergická(?) reakcia


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Adka 10.6.2012 10:30:40

Asi jsem jedna z mála, kdo nesdílí nadšení z této micelární vody. Čtu na ni samé kladné ohlasy, ale mně nevyhovovala. Velmi mi vysušovala pleť. Odličuje dobře, neštípe, nedráždí a nepálí, ale po jejím použití jsem měla neuvěřitelně přesušenou pleť, dostavilo se nepříjemné pnutí a nepomohlo mi ani následné nanesení krému.

  • Nedráždí pleť
  • Vhodná i na oči
  • Vysušuje pleť
  • Chemické složení


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od kristyna.o 18.6.2012 09:50:55

Tato voda je nejlepší na odlíčení co jsem zatím vyzkoušela. Perfektně odlíčí všechny nečistoty akorát s voděodolnou řasenkou se občas trochu "pere" ale nakonec zvítězí :D. Vyhovuje mi,že je bez parfemace. Pleť je po použití jemná, řekla bych hydratovaná a nepne. Používám ji cca 2 měsíce vždy ráno a večer a přijde mi,že vůbec nic neubylo (mám velké balení 500ml). Vydrží podle mě dlouho, takže nakonec není až tak drahá, když se kouknete na to jak dlouho vydrží.

  • výborně odličuje
  • nedráždí
  • neštípe
  • bez parfemace
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 19.6.2012 23:41:06

Splňuje to, co do micelárky čekám - odlíčení bez podráždění a multifunkční využití i na oči. Často je v promo akcích v malém balení (jeho nevýhoda je nemožnost odšroubovat víčko a doplnit) a nebo ve slevách, vychází z lékárenských micelárek asi nejlépe. Zatím zkouším i jiné, vždy se k ní ale bduu vracet.

  • jemnost
  • snáší jí i velmi ciltivé oči
  • nemá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Karolinaa 7.7.2012 16:02:28

Micelární voda vhodná k odlíčení i voděodolného make upu, dočištění pleti i tonizaci. Jediný prostředek, který mi vyhovuje po všech stránkách, nedráždí a je vhodný i pro nositelky kontaktních čoček. Často je v nabídce i v akcích 1+1 zdarma nebo k jinému Bioderma výrobku.

  • univerzální odličovač a čistič
  • vyšší cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od nik23 16.7.2012 13:10:24

Nejlepší micelárka, na jakou jsem zatím narazila. Snadno a lehce odličuje plus je po ní pleť dokonale vyhlazená, hydratovaná, a jak už holky psaly, taky kamarádky s citlivou nebo problematickou pletí ji milují, protože kůži nedráždí - naopak říkaly, že zánětlivá místečka zklidňuje. Takže za mě jedno velké ano!

  • jemná a přesto účinná při odličování
  • pleť zůstává hydratovaná a hladká
  • žádné


Další recenze od Kukca 26.7.2012 20:07:21

Moje jednička! Podle mě je ze všech micelárních vod nejlepší, po žádné jiné jsem neměla tak krásnou pleť jako po této od Biodermy. Používám ji 2x denně, nic dalšího na vyčištění pleti není potřeba. Dokonale odličuje i oči, aniž by to štípalo či nějak jinak dráždilo. Bohužel neumím vychytat ty akce 1+1, ale za tu kvalitu si ráda připlatím. Asi bych bez ní už nemohla existovat:-)

  • dokonale vyčistí pleť
  • cena


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ellie_claire 27.7.2012 09:51:52

Tento produkt si víceméně kupuji v akcích 1+1. Na druhou stranu i přes vyšší cenu se vyplatí a balení vydrží poměrně dlouho. Perfektně vyhovuje mé citlivé pokožce, prezizně odličuje i oční nalíčení a čistí pokožku. Zanechává pleť hebkou a rozjasněnou.

  • odličuje
  • čistí
  • osvěžuje
  • vhodný na citlivou pokožku
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Petronella 27.7.2012 11:58:32

Zatím má nejoblíbenější a jedna z nejlepších micerálních vod vůbec.Používám ji na citlivou smíšenou pleť a dokonale funguje. Doporučuji všem se sklonem k červenání pleti.Není parfémovaná a skvěle dokončí proces odlíčení. Balení 250 ml je skladnější než 500 ml, ale zase závisí na akcích v lékárnách.

  • skvěle dokončí proces odličování citlivé pleti a je bez parfemace
  • netuším


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Christal 2.8.2012 09:07:50

Po dobré zkušenosti s micerální vodou od Dermacolu jsem chtěla vyzkoušet i něco "lepšího", koupila jsem si menší balení jen na otestování, které mi vydrželo stěží 14 dní. Nicméně i po tak krátké době užívání mám pleť čistou a krásnou jako nikdy předtím :) Odličování jednoduché, rychlé. Při odličování očí nepálí, nenechává na rtech hořkou "příchuť" jako např. Dermacol.. Mám variantu pro citlivou pleť, mírně vysušuje, bohužel...

  • dokonalé odlíčení
  • svěže vypadající pleť
  • mírně vysušuje


Další recenze od vendulka153 21.9.2012 21:22:17

Tuto čistící vodu jsem zakoupila po přečtení a doporučení z několika recenzí a mohu hodnotit za 1 s hvězdičkou. Voda je neprfémovaná, což mi někdy u kosmetiky vadí, každé ráno a večer se s ní potřu a mohu říci, že se mi i viditelně zlepšila pleť....akné mám už jenom minimálně :) takže doporučuji a ráda opět zakoupím

  • dostupnost
  • kvalita
  • super odlíčí
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od arne 1.10.2012 16:33:01

Micelární voda je velmi dobře snášena citlivou pletí, bohužel není vhodná pro pleť dehydratovanou - pro tu doporučuji řadu hydrabio od stejného výrobce. Velmi příjemně voní. Cena je poněkud vyšší nicméně dle mého názoru odpovídá kvalitě. Redukci mírného zčervenání (ne kuperózy) jsem ovšem nepozorovala. Líbí se mi též obal.

  • vůně
  • nic


Další recenze od Jannies 26.11.2012 18:11:56

Používám k odličování očí i pleti a je super. Kupuji stále a stále znovu. Je dobré počkat na nějakou akci 1+1 zdarma, pak ta cena není tak děsivá. Je úžasný i na citlivou pleť. Při odličování vás nic nepálí. 500 ml balení mi vydrží skoro na půl roku.

  • šetrný k pokožce
  • úžasně odličuje
  • cena


Další recenze od Marella08 29.11.2012 12:56:55

Skvělý čistící a odličovací přípravek. Jemný, nedráždí oči, důkladně očistí pleť. Ideální pro citlivou pleť. Vyplatí se koupit větší balení - 500 ml. S touto odličovací vodou jsem naprosto spokojená a určitě bych si koupila ještě jednou, i přes tu cenu.

  • důkladně čistí, ale nedráždí
  • vhodná pro citlivou pleť
  • Cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od smarny 29.11.2012 14:38:34

Je to jedna z nejlepších odličovacích vodiček, které jsem kdy měla. Nejvíc mi vyhovuje, že je bez otravné parfemace, neštípe, pleť po odlíčení není napnutá, vysušená a ani mastná. Odlíčí dokonale, ale pro mastnější pleť bych doporučila jiný produkt, tento je vhodný pro citlivou pleť. Vyšší cena mi zde nevadí, protože je to dobrá micerální voda.

  • dobře odličuje
  • bez parfemace
  • neštípe a pleť není napnutá po odlíčení
  • nic


Další recenze od BabetaM 3.12.2012 15:43:50

Tuhle micelárku kupuju pravidelně už neskutečně dlouho. Je to jako ˇodličovat pleť vodou, micelárka není parfémovaná, nedráždí oči, je pro citlivou pleť jako dělaná a hlavně dokonale odličuje. Nemám co bych jí vytkla, možná tu cenu, ale často jsou akce 1+1 zdarma.

  • dokonale odličuje
  • neparfémovaná
  • nedráždí oči ani pleť
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Akasha 4.12.2012 23:59:11

Zatím jsem použila jen velmi malou lahvičku, kterou si šetřím, jelikož je to doopravdy dražší. Někde píšou, že existuje i 1+1, na to si musím počkat a zjistit více, dřív to koupit nehodlám :) Tento je avšak bezparfémový, až mě to štve, tak že nejspíš pořídím akorát jiný "druh". Neštípe, odličuje pěkně, stačí minimum :)

  • Vše krom nedostatků
  • Cena
  • Bez vůně


Další recenze od Perutka 29.12.2012 18:00:26

Micelární voda velmi dobře čistí, i voděodolnou řasenku v mém případě. Při dlouhodobém používání začala vysušovat. pokud není akce 1+1, je výhodnější zakoupit abc derm micelární vodu 1l, která mi přijde co do čistění stejná. už se mi několikrát stalo, že mi vytekla do kabelky.

  • dokonalé odlíčení
  • bez parfemace
  • vysoká cena
  • při dlouhodobém použití vysušuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lady Flame 4.1.2013 14:14:18

Za mě tedy průměr a řekla bych, že se jedná spíše o vodu vhodnou na dočištění. Proč? Za prvé oční make-up - sice ho odsraní, ale chce to trošku námahy, výsledek není stoprocentní. Za druhé pleť - nemám pocit dokonale vyčištěné pleti, když po ní použiji ještě jinou peťovou vodu, tak na tamponku stále něco je, takže neodlíčí všechno perfektně. Jinak je příjemná, jemně parfémovaná, nedráždí, neštípe, nevysušuje, pleť je po ní hladká. Ale jak říkám, pro mě vhodná spíše na dočištění. Znovu už někoupím, za tu cenu.

  • nedráží, neštípe a nevysušuje - hladká pleť
  • vhodná na dočištění pleti
  • neodličuje perfektně
  • cena


Další recenze od Eliizabetha 4.1.2013 17:35:31

Tuto čistící vodu jsem si koupila na základě doporučení. Jelikož jsem toho vyzkoušela už mnoho a skoro nikdy nebyla spokojená byla pro mě tato voda milým překvapením. Již jsem vypotřebovala 2 balení a samozřejmě budu kupovat i nadále. Myslím si že stojí aspoň za vyzkoušení :-)

  • Krásně čistí
  • Nemá


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Bárbr 4.1.2013 19:16:32

Naprosto nejlepší micelární voda co znám. Tento růžový poklad mi pomohl v boji s dermatitidou. Perfektně čistí pleť a skvěle odličuje. Je neparfemovaný, což je dneska málo co. Nedráždí pokožku obličeje. Jen ta cena je trošku vyšší, ale ani to mě neodradí od koupi. Na kvalitních věcech netřeba šetřit.

  • perfektně čistí pleť
  • dokonale odličuje
  • příjemná konzistence
  • bez parfemace
  • vhodná pro intolerantní pleť
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Jannnie 5.1.2013 10:22:09

Já se také musím přidat mezi milovníky micelární vody Bioderma Sensibio. Bioderma mi pomohla se zbavit a přežít alergickou reakci,kterou mi udělala dvoufázová odličovací emulze od Ryoru. Skvěle odličuje, díky pravidelnmu používání se mi podstatně zlepšila pleť a neobjevila se mi zatím žádná alergická reakce. Příjemný je i fakt,že je neparfémovaná. Za sebe rozhodně mohu doporučit všemi deseti.

  • výborně odličuje
  • dobrá snášenlivost
  • není parfémovaná
  • poněkud vyšší cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Sandra23 9.1.2013 13:41:28

Tak tuto vodu používám na dočištění pleti. Mám opravdu velmi citlivou pokožku obličeje a po jiných čistících přípravcích mě štípe, plálí nebo červená obličej. Vyzkoušela jsem i řadu levnějších, ale vždy se musím vrátit ke kosmetice z lékarny. K čištění obličeje používám mýdlovou tabletu DOVe a následně micelární vodu a jsem spokojená. Jen mě tedy opravdu vadí její docela dost vysoká cena.

  • Vhodný na velmi citlivou pleť obličeje
  • CENA


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ovette 15.1.2013 15:26:11

Kdybych na ní nenarazila na aukru za 209 korun, tak bych si jí asi nekoupila. Takhle jsem ji za málo peněz mohla vyzkoušet a potvrdit si, že je kolem ní podle mého opravdu zbytečný povyk. Je hodně srovnatelná s micelární vodou od Bourjois, která stojí 110 Kč/250 ml a se kterou jsem hodně spokojená. Možná mám po Biodermě trochu jemnější pleť, jinak odličuje úplně stejně, tzn. že na pleť paráda, ale s voděodolnými linkami nebo řasenkou je to trošku boj. Bioderma má trochu lepší balení a jinak voní. Četla jsem v recenzích, že pomáhá i na černé tečky, ale to v mém případě nedělá. Nemám vůbec důvod si jí kupovat, když můžu mít to samé za mnohem méně peněz a ještě s lepší dostupností. Komu vadí vysoká cena vody od Biodermy, doporučuji vyzkoušet tu Bourjois.

  • po použití čistá jemná pleť
  • přemrštěná cena
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od piper 19.1.2013 23:16:47

No jo, legendární micelárka od Biodermy :-). Dlouho jsem odolávala hlavně kvůli ceně. Občas jsem v lékárnách viděla akci 1+1 za 500,- Kč. Ale přece jen mít něčeho hned litr, když nevím, zda mi to bude vyhovovat... no, nechtělo se mi do toho. Nakonec jsem udělala kompromis a na internetu zakoupila čtvrtlitrové balení, jakože na vyzkoušení. Nejsem výjimka, z micelárky jsem taky nadšená. Je to skutečně něco, co je multifunkční. Doma normálně používám nějaký mycí gel nebo krém, pak ještě dočišťuji pleťovkou. Oči odličuji odlič. mlékem. To jsou tři produkty. Bioderma zvládne vše sama. Takže pro mě je to jednoznačně nejlepší volba na cesty, kdy toho s sebou chci tahat co nejméně, ale zároveň nic nezanedbat. Doma ji taky používám, ale asi se jen tak nevzdám všech těch odličovacích mlék, mycích krémů apod., asi nějaká úchylka O:-). Nutno podotknout, že to odlíčení je naprosto dokonalé, vezme opravdu všechno. Málokterý odličovač mě takto spolehlivě zbaví líčidel. Voda není parfemovaná, pleť nijak nedráždí a vůbec nevysušuje. Biodermu už z ruky nedám! Teď mi ji nadělil i "ježíšek" z Tour de Omlazení, takže paráda, jsou zásoby :-)

  • dokonalé odlíčení a dočištění pleti a odlíčení očí
  • neparfemovaná
  • netřeba více přípravků na denní vyčištění a odlíčení pleti
  • nevysušuje
  • vyšší cena


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Klariska1241 20.1.2013 09:46:27

Toto je jediná čistící voda, která mi naprosto sedla. Po jiných vodách mě obličej pálí a štípe a po této vodě ne. Používám ji na odličování očí i pleti a odlíčí naprosto vše a pleť důkladně vyčistí od různých nečistot. Na tamponek ji také stačí nanést menší množství. Jediná nevýhoda je docela cena, jinak jsem naprosto spokojená.

  • nepálí po použití obličej
  • velmi dobře vyčistí
  • vyšší cena


Naprosto nejlepší!! Používám ji zároveň i jako odličovadlo na oči a neštípe v očích, narozdíl od spousty přípravků určených speciálně na oči. Jinak je příjemná, dokonale vyčistí pleť a účinně bojuje proti sušší pleti. K jiné značce než je Bioderma už bych se nevrátila.

  • kvalita
  • dá se požít i jako odličovadlo
  • nepálí v očích
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od LittleCharm 22.1.2013 19:41:22

Micelárku od Biodermy používám cca 3 roky a stále se k ní opět vracím. Klidně s ní odlíčím celý makeup (i oči), ale raději ji používám po odlíčení hydrofilním olejíčkem. Neštípe, nevysušuje, není parfemovaná jako některé micelárky a mám pocit, že i zklidňuje podrážděnou pleť. Já ji doporučuji.

  • nedráždí pleť
  • skutečně odlíčí
  • není parfémovaná
  • cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 30.1.2013 14:50:55

Hlásím se do klubu příznivců téhle micelárky! Opravdu jsem to nečekala, micelárky od Vichy a LRP mě nechaly naprosto chladnou, tohle je ovšem poklad. Cenově je na tom podobně, kvalitou se nedá srovnat, zamilovala jsem se do ní už při prvním použití a moje láska pořád trvá. :D Výborně odlíčí (je to jediná micelárka, se kterou mi vůbec nevadí odlíčit i oči), vyčistí pleť od veškerých nečistot, nevysušuje, nestahuje mě po ní pleť, stačí jí na tamponek kápnout maličko, nemám jedinou věc, kterou bych vytkla. Zpočátku se mi zdálo, že má takovou divnou ,,vůni", ale nevadí mi. Cena mi přijde akorát, i ta malá lahvička vydrží fakt dlouho.

  • výborně odličuje
  • dlouho vydrží
  • neštípe v očích ani nevysušuje
  • pro mě žádné nemá :)


Další recenze od vilaamalka 1.2.2013 23:47:45

Nespornou výhodou této oblíbené micelárky je to, že nepotřebujete 150 výrobků a odlíčíte kompletní make-up včetně očí jenom touto vodou. Odličuje snadno a důkladně, není třeba dočišťovat něčím jiným. V očích neštípe, ale na to, že je na citlivou pleť jsem docela zklamaná, protože na pleti štípal. Pro mě tedy dostatečně citlivá není a nevyhovuje mi.

  • snadné odlíčení celého obličeje včetně očí
  • štípe


Další recenze od Silvie08 11.2.2013 20:02:14

Nejlepší čistící voda, co jsem doposud vyzkoušela. Skvěle odličuje (není tak potřeba odličovacího mléka), čistí pleť, nedráždí. Používala jsem i denní krém, ale kvůli vysoké ceně jsem ho vyměnila za levnější. Tuto vodu však zatím měnit nehodlám, i přes její vyšší cenu - stojí za to! ;-)

  • skvěle čistí
  • perfektně odlíčí
  • vhodná pro citlivou pleť
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Ivčáááá 12.2.2013 08:53:29

Červená micelárku občas prostřídávám s mojí nejoblíbenější zelenou. Červená je jemná, celkem dobře čistící voda, na odlíčení očí ideální, na zbytek pleti obličeje se taky dá. Občas mě ale přijde, že jako přípravek na citlivou pleť by měla být jemnější (když používám druhý a třetí tamponek, už napleti docela štípe).

  • Pleti vyhovuje
  • Hezky dočistí
  • Doodličuje i oči
  • Cena


Další recenze od ťuhýk 12.2.2013 19:22:04

Tato odličovací voda má pro mě obrovskou výhodu. Dá se použít jak na obličej, tak i na odlíčení očí. Nemusím tedy na cesty tahat dva přípravky. Má být hypoalergenní. Mé citlivé pleti sedí. Též je výhodou slabá parfemace. Trochu mě z ní ovšem štípou oči a zanechává na obličeji mastnější film, musím tedy použít minimálně ještě tonik.

  • hypoalergenní
  • na obličej i okolí očí
  • slabá parfemace
  • velké balení
  • štípou mě z ní oči
  • zanechává mastný film
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od aiwi 17.2.2013 12:08:25

Tato micelárka mi velmi vyhovuje. Krásně zklidní moji citlivou pleť. Je to jediná voda, po které nemám pocit ulepenosti, nemusím si po ní obličej znovu umývat. Velmi dobře čistí pleť. Ale nepoužívám ji na oční makeup - ten prostě nezvládá! Voděodolnou řasenku nebo linky nevládne vůbec, obyčejnou řasenku odlíčí, ale je potřeba oko dřít a trvá to déle. Prostě raději použiju na oči dvoufázový odličovač a Biodermu nechám jen na pleť. I tak na tuto micelárku nedám dopustit a budu si ji dále kupovat.

  • zklidní citlivou pleť
  • nevysušuje a nestahuje pleť
  • nelepí
  • velmi dobře čistí pleť
  • neodlíčí oční make-up


věk
15-24

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Pineapple93 23.2.2013 08:39:48

Podle mě jedna z nejlepších micerálních vod.Odlíčí i voděodolné líčení a je vhodná i pro alergiky.Už jí vyzkoušelo mnoho lidí.Bohužel její cena je vyšší, ale často mají akce jako 1+1 zdarma.Líbí se mi i výběr balení, lze koupit jak cestovní balení 100ml, poloviční 250ml, tak i půl litrové. Jedna z dvou mých oblíbenců.

  • odlíčí i voděodolný make-up
  • neparfémovaná
  • vhodná pro alergiky
  • možnosti balení
  • bez parabenů
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Elilinka 23.2.2013 14:24:39

Tato micelární voda mě až zas tak nezaujala. Po tolika pozitivních recenzích jsem očekávala větší zázrak. Důležité je, že mi pleť nedráždí a zároveň dobře odstraní make up. Ale zdá se mi taková ulepená. Po použití bych nesnesla neumýt si obličej. 500ml balení vydrží opravdu dlouho a když se vychytá akce 1+1, tak je to paráda. Mě osobně ale více vyhovovaly micelárky od jiných značek. Znovu už asi nekoupím.

  • nedráždí pleť
  • dobře čistí
  • přijdu si po ní ulepená


Další recenze od meldička 25.2.2013 19:16:22

Bola som veľmi zvedavá na túto miclearnu vodu . Kúpiť som si ju chcela ,ale to čo ma odrádzalo bolo príliš veľké recenzovanie na blogoch a samá chvala . Skoro každý druhý blog bol biodermou sponzorovaný . Nakoniec som si ju kúpiť ani nemusela. Celá nažhavená som sa išla večer odlíčiť a čakala som niečo neskutočné . Každý ju len ospevoval . N odlíčenie nebolo vôbec "neskutočné" . Odličovala ako každý iný odličovák. Žiadne unikátne účinky. S čoho som bola sklamaná . Pretože vyhodiť 10E za 250ml mi príde veľmi drahé a žiadne genialne účinky :(

  • odlíči tvár aj oči
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od paparoach.05 11.3.2013 11:02:06

Používám na dočištění pleti. Pleť trochu vysušuje. Dobře čistí mastnotu i zbytky líčení. Odlíčí i nevoděodolnou řasenku, ikdyž musíte použít více tamponků. Nedostatkem je vyšší cena, je lepší kupovat výhodné balení 1+1. Po očištění pleť trochu lepí, je lepší ještě umýt obličej vodou. Čistí dobře, takže doporučuji.

  • dobře čistí pleť
  • neštípe v očích
  • zvláštní vůně
  • vyšší cena
  • ihned po očištění pleť lepí - nutno umýt vodou


Tato odličovací micerální voda od Biodermy není špatná - nedráždí pokožku, dostatečně odličuje pleť i oční okolí včetně očí. Avšak mou pokožku micerální voda vysušovala a taky mi nevyhovovalo, jaký jsem měla po aplikaci pocit - takový lepkavý, proto hodnotím jako průměrné.

  • dostatečně odličuje pleť i oči
  • nedráždí pokořku
  • mírně vysušuje
  • lepkavý pocit


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Mysak 27.3.2013 22:19:15

Upřímně nechápu, proč se na tuto vodu pějí takové ódy, když vedle ní existuje sestřička z řady Hydrabio. Používala jsem tuto vodu dlouho, potom ji v lékárně jednou neměli a vyzkoušela jsem na Hydrabio. Tato voda je pecka, o tom žádná, ale odličuje podle mého názoru hůře, na oči jsem jí spotřebovala mnohem víc. Co mi ale opravdu vadilo bylo relativně velké vysušení - takové bych si u drahé vody na citlivou pleť nepředstavovala, oči jsem měla po odlíčení jemně podrážděné. Celkově tuto vodu hodnotím velmi dobře, ale je "overrated" - je tak proklamovaná, že ostatní řady, byť třeba pro někoho lepší, jsou vedle ní přehlížené.

  • Lepší než věci k dostání z drogerie
  • Lehká
  • Neucpává póry
  • Vysušuje
  • Trochu mi dráždila oči
  • Na tamponku nestačí troška, aby to odlíčilo
  • Cena
  • Přehodnocená voda


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od orangeflower 12.4.2013 11:42:52

Táto micelárna voda u mňa vyhráva na plnej čiare. Používala som micelárne resp. čistiace vody od iných značiek a vždy mi buď vysušovali pleť alebo štípali a pnuli. Prešla som na Biodermu a spokojnosť najväčšia. Skvele vyčistí pleť, používam ju ráno aj večer a pleť sa veľmi zlepšila, zmizli mi obsypy na lícach, nevysušuje mi tvár a nemám ju po nej začervenanú. Mám obrovské litrové balenie s pumpičkou ktoré vydrží fakt veľmi dlho a k inej micelárke sa už nevrátim.

  • vyčístí
  • nevysušuje
  • vhodná na citlivú pleť
  • pleť po použití nepne
  • nelepí
  • možno trochu vyššia cena


nemá chybu, mám citlivou, dehydrovanou pleť, T zonu se sklonem k akné, ale tato kosmetika respektuje všechny tyto moje nedostatky, zkusila jsem ji náhodou v balíčku za cca 150 Kč a od té doby ji používám, občas vystřídám s jinou kosmetikou, ale nakonec se k ní vždycky vrátím, nejraději mám vodu, která nahradí mléko a pleťovku, krémy jsou rovněž bezva

  • komplexní požitek pro moji pleť
  • cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od .hanny 30.4.2013 12:44:02

Značku Bioderma obecně mám ráda a tuto micelárku jsem poprvé vyzkoušela, když jsem dostala 250 ml zdarma, ke koupi krému (DS+). Je super, já jí používám na dolíčení po ubrouscích z Douglasu a jsem s ní moc spokojená. Určitě si koupím i větší balení, neštípe v očích a nedráždí ani citlivou pleť. V kombinaci s krémem DS+ pro mě super kombinace.

  • nedráždí
  • odličuje
  • bez parfemace
  • cena


Další recenze od Bianca07 30.4.2013 21:06:57

Dostala jsem ji od svého zaměstnavatele, kterého Bioderma sponzoruje. Odličovač velice multifunkční. Jediné co mi vadí je, že občas oči musíte vzít víckrát... Dokonalost je i v testovém balení, 100 ml, což si můžete vzít v pohodě do letadla. Zanechává krásný pocit na obličeji, příjde mi, že obličej mám i jemnější.

  • Odličování obličeje
  • Nemastná konzistence
  • Cestovní balení
  • Odličování očí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od terosh 30.4.2013 22:02:34

Za mě nejlepší odličovač. Jsem zvyklá nejdříve jedním odličovacím tamponkem vzít celý obličej včetně očí, takže je pak úplně černý :), a druhým tamponkem dočistit. U odličovačů, které jsem vyzkoušela, byl i druhý tamponek velmi špinavý, takže jsem musela sáhnout i po třetím, ale s Biodermou je téměř čistý. Tolik k zátěžovému testu. Jinak je bez parfemace, nezpůsobuje mi žádnou vyrážku, pleť je krásně čistá a hebká. A odlíčí snad všechno :-)

  • velmi dobře odlíčí celý obličej
  • vhodný pro citlivou plet
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Daysi.Dee 2.5.2013 17:11:18

Vyzkoušela jsem tuhle růžovou a i modrou pro hydrataci. Musím říct, že nebyla špatná, ale uplně mi nevyhovuje. Pleť po odlíčení nebyla tak hydratovaná a vyživená jak bych čekala. Trochu mě to zklamalo a po vyzkoušení jiných značek už si Biodermu tu velkou nekoupím. Používám jí jen na cesty v mini balení i s krémem a maskou. Třeba bude vyhovovat někomu jinému, já nadšená nebyla, v lékárně jsou pro mě lepší micelárky, které mi víc vyhovují.

  • Obal
  • Hypoalergenní
  • Maličké i větší balení
  • Cena
  • Nevyhovující složení
  • Pleť nedostatečně vyživená


Další recenze od ruze68 28.5.2013 16:39:45

Tato odličovací voda mě překvapila. Je zatím nejlepší, kterou jsem používala. (dříve nivea, garnier, loreal) Tato voda je opravdu jemná a po jejím používání se mi zmenšilo množství šupinek na obličeji. Pleť je příjemně vzdušná a není zatížená. Nevýhodou je podle mě cena, jiné značky se dají pořídit za čtvrtinu ceny Biodermy.

  • nevysušuje
  • dobře odlíčí
  • šetrná k pokošce
  • cena


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od Nera V 6.6.2013 10:09:51

Micelárna voda dokonale odličuje make-up. Nemala som žiadne pocit pálenia či svrbenia na pleti. Na msstnú pleť až tak vhodná nie je, ale inak je fajn. Obal sa mi tiež veľmi páči, cenovo je drahšia ale dá sa zohnať aj v rôznych akciách. Micelárne vody mám veľmi rada, lebo predstavujú odličovaciu a čistiacu pleťovú vodu v jednom, takže si netreba kupovať oddelene tieto produky.

  • dobre odličuje
  • cena


Další recenze od Arishka 21.6.2013 14:25:30

Moje pleť je asi velice specifická, protože já Biodermu chválit nemůžu! Když jsem si četla recenze, říkala jsem si, že to určitě zabere, tak jsem se vydala do lékárny (no obešla jsem jich 6) než jsem dostala vzoreček 100ml. Nelíčím se, pokud ano, tak jen řasenku, takže mi šlo hlavně o vyčištení pleti. Je pravda, že voda něco málo vyčistila, ovšem nějaký extrémní zázrak to nebyl. Navíc jsem po vodě měla na obličeji červené fleky, některá místa zůstávala mastná a některá zase vysušená (dostala jsem i vzorečky krému, takže jsem obličej mazala). Nicméně po používání biodermy (poctivě ráno a večer 14 dní) se mi po obličeji udělaly pupínky, jako krupička všude! Navíc obličej mi po vyčištění stejně lepil, jako po všech vodičkách. Jako vzoreček vypotřebuji, ovšem vodu si už znovu nekoupím.

  • Neobsahuje alkohol
  • Je bez vůně
  • Bohužel moji pleti nevyhovovala.


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kajulina 30.6.2013 12:14:55

Absolutně nejlepší odličovací voda, kterou jsem kdy vyzkoušela a že jich nebylo málo. Perfektně odličuje a poradí si i s voděodolným make-upem. Je vhodná i pro citlivou pleť, nijak nedráždí ani nevysušuje. Je maličko parfemovaná a vůně je velmi hezká. Pleť je po ní hydratovaná a není podrážděná. Pro někoho může být maličkým mínusem trošku vyšší cena, ale velice často se prodává v akci 1+1 zdarma, takže pak je to dostupné pro všechny.

  • cena/kvalita
  • dostuponost
  • parfemace
  • nevysušuje
  • perfektně odličuje i voděodolný make-up
  • nedráždí
  • nezanáší póry
  • neštípe v očích
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od thedarkcrow 17.7.2013 00:20:54

Tahle micelárka je asi nejznámější a po jejím vyzkoušení člověk chápe proč. Má příjemnou nevtíravou parfemaci nebo spíš není parfemovaná nijak. Je určená pro citlivou pokožku a vážně je na pleti moc příjemná, nepálí, nesvědí mě po ní obličej a dokonce ani nepálí v očích. Odličuje celkem hodně dobře, takže splňuje, co má. Dokonce jsem měla pocit, že většinou jsem měla pleť hezky hydratovanou a tonizovanou. Problém u mě ale nastal s tím, že občas, když jsem vody použila víc, tak jsem měla pměrně dostulepený obličej. Ale to je asi jediné, co mi na vodě nesedělo.

  • dobře odličuje
  • tonizuje pleť
  • nedráždí
  • občas lepí
  • cena bez akce


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od VeronikaEma 17.7.2013 08:15:35

Jako skoro stá pisatelka recenze na tento výrobek asi nenapíšu nic, co ještě nebylo neřečeno. Micelárka je kvalitní, hezky odlíčí, pleť mě po ní nepne, nepálí a nemám na ní alergickou reakci jako na některé odličovací vody. Líbí se mi, že se prodává jak v malém tak v půllitrovém balení, které je průhledné a člověk tak vidí, kolik mu ještě zbývá. Jinak bych ocenila menší cenu.

  • dělá hezkou pleť
  • pěkně odlíčí
  • hypoalergenní
  • prodává se ve dvou velikostech
  • balení
  • cena


Už jsem vyzkoušela několich micelárních vod, ale tato kultovní Bioderma je prostě někde úplně jinde. Makeup a nečistoty jsou opravdu vodou přitahovány, pleť je hladká, čistá na pohled i pocitově, žádné pnutí, ulepenost, prostě nic! Lepší odličovadlo jsem ještě neměla! Dokonce po použití nemám ani nutkání použít krém!!!

  • odlíčí snadno a rychle
  • pleť nelepí ani nepne
  • dokonalost sama


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od adasek28 5.8.2013 13:18:50

Nejlepší odličovák co jsem kdy měla. Dlouho jsem se rozmýšlela o koupi, ohledně vysoké ceny, ale v lékarně jsem narazila na akci 1+1 zdarma 500ml. Fakt nádherně odlíčí, rychle a nedráždí oči! Ámen, konečně něco, vždy mě po všech očních odličovačích pálily oči i když byly na citlivou pleť. Není třeba potom použít tonikum, prostě nic. Jedním tahem vše odlíčíte. Naprosto bez problémů, pro mě naprostá 1!

  • Velké balení 500ml
  • nedráždí oči ani pleť
  • bez parfemace a alkoholů
  • vysoká cena ale dá se koupit v akci 1+1


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Potula 26.8.2013 14:44:54

Zatím nejlepší odličovací přípravek, který jsem používala. Mám již druhou lahvičku a určitě si ji budu kupovat znovu. 500 ml mi vydrží velmi dlouho. Nedráždí oči, nevysušuje pleť, výborně odličuje. Je neparfémovaná, což mi vyhovuje. Aplikuje se dobře, balení je šikovné. Pro mně zatím nejlepší výrobek od Biodermy.

  • výborně odličuje
  • neparfemovaná
  • nedráždí
  • nevysušuje pleť
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Luccinka_da 2.9.2013 22:08:22

Uklidňující micerální roztok mi doporučila lékařka na mojí citlivou pleť. Jsem na 100% spokojená, protože moje pokožka není podrážděná a snáší roztok dobře. Naštěstí neobsahuje parfém ani alkohol a to je taky jednou z jeho předností. Roztok také uklidňuje podrážděnou pokožku a minimalizuje začervenání, to také neumí zrovna všechny micerální roztoky. Je to pro mě jednička :)

  • Časté akce od Biodermy
  • Poměrně vysoká cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od vanadoo 4.9.2013 11:10:34

Tak tohle je naprosto super vyrobek! Dříve jsem používala přípravky od Garnier, ale pak mě napadlo vyzkoušet něco od Biodermy, protože mam smíšenou pleť tak jsem šla do této růžové a musím říct, že to byla skvělá volba. Asi po týdnu, se mi přestaly dělat pupínky, od té doby co ji používám, se mi objeví tak 1-2 za měsíc, předtím to byl pořád nějaký. Nevysušuje, nepálí, nevoní, no jsem s ní spokojená a budu ji kupovat i nadále .. Navíc ji stačí opravdu málo a vyčistí fakt dokonale!

  • nevysušuje
  • bez vůně
  • stačí ji málo
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od evelene 12.9.2013 01:49:16

Od biodermy mi sedly všechny čistící vodičky a ani tato není výjimkou. Jedná se o opravdu jemnou a málo parfémovanou odličovací vodu, která dokonale odlíčí a vyčistí pleť. Ta je potom jemná, hebká a vláčná. Póry jsou stažené, pleť se neleskne ani není vysušená. Z dlouhodobého hlediska voda přispívá ke zlepšení stavu pleti. Bohužel mi cena přijde dost vysoká a pokud se nejedná o akci 1+1, tak si jí nekupuji.

  • krásná pleť
  • dokonale odlíčí
  • pozitiva pro pleť
  • stažené póry
  • vysoká cena


Další recenze od Michelless 18.9.2013 09:44:53

Nejlepší odličovací voda! Vyzkoušela jsem opravdu množství odličovacích krémů, gelů, micelárek, ale Bioderma mě mile překvapila. Moc jsem od ní nečekala, ale je to takový malý zázrak. Mám hodně citlivou pleť a po každém odlíčení jsem cítila jak mi celý obličej pne. Po užití této vody, už se nemusím okamžitě mazat krémem a cítím se dokonale odlíčena. Nevýhodou je snad malinko vyšší cena, kterou ale nepovažuji za přemrštěnou. Vydrží dlouho.

  • nevysušuje
  • dokonale odlíčí
  • výdrž
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Petulka92 18.9.2013 14:15:09

Této vody mám už třetí balení a nepoužívám už žádný jiní odličovat, jsem naprosto spokojená. Tato micelárka odlíčí vše bez větších problémů, akorát u řasenky to chce trošku přitlačit, ale nic hrozného, po čem by slzely oči. Po použití necítím žádné pnutí a mám pěkně čistou a odlíčenou pokožku. Jediné, co mi trochu vadí je její hořká chuť. Určitě budu kupovat nadále, rozhodně doporučuji!!

  • dokonale odlíčí a vyčistí
  • pokožka po použití nepne
  • je hořká


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od hhannie 20.9.2013 21:37:19

Souhlasím s většinou recenzí - opravdu se jedná snad o nejlepší odličovací vodu. Je neparfémovaná, neštípe, nedráždí oči, není vůbec mastná, konzistencí připomíná opravdu vodu, jak název napovídá.:-) Stačí menší množství a odlíčí i voděodolný make-up. Jediné mínus je vyšší cena, ale bývá v akci po dvou baleních, což se pak celkem vyplatí. Ale abych řekla pravdu, raději si připlatím než mít zapatlané oči od levných odličovačů.

  • není mastná
  • nedráždí
  • neštípe
  • bez parfemace
  • konzistence
  • stačí menší množství
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ElzZzie 13.10.2013 00:08:11

no..jako jo, je dobrá, dělá to co má - odlíčí, dočistí, není parfémovaná, neštípe, nelepí a všechno co slibuje, jenže..nevím jak je to možné, ale chtěla bych vidět, jakým způsobem a jak často ji člověk používá, když tvrdí, že mu vydrží až 9 měsíců.. já mám 500ml balení po dvou měsících z poloviny spotřebované a to si s ním neodličuju oči. kvůli ceně bych si ji znovu nekoupila, navíc taková Mixa z drogerie mi dělala úplně stejnou službu jako slavná Bioderma..

  • dělá co slibuje
  • neštípe
  • nelepí
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od krusta 29.10.2013 11:58:12

Nejsem jeden z milovníků této micelární vody. Pro mě je to takový zlatý střed micelárek. Odličuje docela obstojně, ale moji pleť vysušuje. Po aplikaci cítím nepříjmené pnutí a při častém používání mi začíná šupinkovatět pleť na čele a nose. Určitě existují lepší micelární vody, já už si Biodermu nekoupím.

  • dobře odličuje
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Veruška123 30.10.2013 13:56:16

Neviem, čo všetci na tejto micerálke vidia. Mne príde úplne rovnaká ako každá iná. Spraví mi rovnakú službu. Cena je trochu vyššia, treba vychytať nejakú akciu vtedy sa celkom oplatí. Nekúpim si ju z toho dôvodu, že sú v drogérií dostupné rovnako dobré za nižšiu cenu. Pleť je pekne vyčistená, vôbec nie vysušená. Kúpite v lekárni alebo po novom aj v Dm.

  • nevysušuje pleť
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 4.11.2013 20:49:29

Nejlepší micelární voda, kterou jsem kdy vyzkoušela a že jich nebylo rozhodně málo. Perfektně vyčistí a odlíčí pleť, poradí si i s voděodolným make-upem. Pleť vůbec nevysušuje, po odlíčení zůstane krásně hydratovaná. Příjemně voní a vůbec neucpává póry. Je velmi šetrná k pleti a vůbec jí nedráždí. Prodává se ve více velikostech balení. Domů si kupuji největší balení, které má 500 ml, na cesty si kupuji poloviční, tedy 250 ml. Tuto micelární vodu používám denně ráno i večer. Jak jsem výše psala, nemá problém s voděodolným make-upem ani s gelovými linkami nebo třeba hutnějšími make-upy. Cena je naprosto adekvátní a vůbec není tak drahá. Velmi často se totiž prodává v akci 1 + 1 balení zdarma, takže 2 micelární voda vychází na 200 kč, což je k balení 500 ml naprosto výborné.

  • odličuje výborně
  • pleť nevysušuje
  • příjemná vůně
  • cena
  • neucpává póry
  • šetrná k pleti
  • nedráždí
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Aniittek 5.11.2013 19:02:16

Tuto micelární vodu jsem byla nucena si koupit poté, co mě po pleťovém mléku a pleťové vodě Garnier pálily oči a nedělalo mi to dobře. A jsem šťastná že jsem si koupila zrovna tuhle ( díky omlázku, jak jinak :D ). Cena je sice celkem vysoká, ale zase nepotřebujete už žádné jiné přípravky... stačí jen tahle voda. :) Takže to není zas tak strašné. Své účinky splnila neprotosto skvěle a jsem ráda že už mě večer po odlíčení nepálí oči. Je to super věcička pro holky s citlivějšíma očima nebo pletí!! Bez ní už si odličování neumím představit.

  • nedráždí oči
  • pleť je po ní hezká není vysušená
  • cena
  • dostupnost jen v lékárnách


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Martik83 3.12.2013 05:15:49

koupila jsem si ji podle recenzí tady a kolegyň v práci, které si ji moc chválily. Jsem spokojená, i když jsem čekala nějaký boom efekt, který se samozřejmě nekonal, ale i tak jsem spokojená, neštípe v očích, nedráždí. je ta "vůně ne vůně" mi malinko nesedí, ale to jen můj osobní problém. ráda si ji zase koupím znovu. můžu doporučit.

  • nedráždí
  • neštípe v očích
  • cena
  • vůně ne vůně


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Joye 7.12.2013 09:14:47

Asi jsem přírodní úkaz, ale mě tahle tolik opěvovaná micelárka prostě nevyhovuje. Používala jsem jí dlouho v domnění, že je to nejlepší pro čištění citlivé pleti. Pořád jsem měla pleť suchou a napnutou, dělaly se mi suché červené flíčky, tak jsem pořád měnila krémy, už jsem z toho byla zoufalá. Nakonec jsem zjistila, že suchou pleť nemám z krémů, ale právě z téhle micelárky. Bylo mi líto jí vyhodit, tak jsem si ji nechala aspoň na odličování řasenky, v očích neštípe. Jenže mě šíleně napínala i pleť kolem očí, to se prostě nedá. Teď mi zbyteček leží v koupelně a nevím jestli se k ní někdy ještě vrátim. A ještě jí podezřívám z toho, že se mi právě po ní udělalo otřesné akné. Bohužel už zpětně nezjistím, jestli to bylo právě micelárkou, protože jsem v té době testovala všechno možné, ale od té doby, co ji nepoužívám, tak akné zmizelo, ale možná to bylo i díky kosmetičce, ke které jsem začala pravidelně chodit. Podtrženo sečteno, já tuhle micelárku za sebe nedoporučuji.Jednu hvězdičku dávám za to, že neštípe v očích a druhou za povedený obal.

  • neštípe v očích
  • cena
  • pocit napnuté pleti
  • mojí pleť vysušovala


Další recenze od Miki_nka 28.12.2013 09:34:08

Jedním slovem úžasná! Po vyzkoušení teto micelární vody bych už nikdy neměnila :-). Vždy jsem používala odličovač oči + pleťový odličovač ale tato voda vše nahradí. Výsledek je mnohem lepší - oči jsem nikdy neměla tak dokonalé odlíčené, pleť po odlíčení zůstává jemná a příjemná na dotek. A ohledně ceny nemám problém protože cena = kvalitě.

  • Výborně odlíčí
  • Bez parfemace
  • Nedráždí pleť ani okolí oči
  • Nevysušuje
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od annett.annett 31.12.2013 14:40:05

Nejlepší micerální voda, kterou jsem vyzkoušela, a to jsem zkoušela a používala opravdu mnoho čistících emulzí a vodiček i od mnohem dražších značek. Pleť vyčistí nejdokonaleji ze všech zkoušených, čistí i hodně znečištěné póry. Určitě znovu koupím. Nemám žádné výhrady, pouze obal by mohl být kapku zajímavěji vyroben :-)

  • Čistí dokonale
  • Nemám žádné výtky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od roxy35 4.1.2014 01:20:54

Tuto micelárku mi doporučila moje doktorka na kožním. Hned jsem pro ni šla do lékárny, kde byla akce 1+1 zdarma, což mě hodně potěšilo. Měla jsem za 500,- dvě 500 ml micelárky. Je bez parfemace, což je pro mě ideální, nedráždí, zklidňuje pleť, odstraní dobře make-up. Prý i voděodolný ale to nemohu posoudit, na to jsem ji ještě nezkoušela. Až dopotřebuji balení, jdu 100% pro další plus krém ze stejné řady.

  • bez parfemace
  • zklidňuje pleť
  • skvěle odlíčí
  • jen cena ale zase je to kvalitní kosmetika a do té by se investovat mělo


Další recenze od Majticka 22.1.2014 15:24:43

Tuto micerálku používám pravidelně už roky a za nic bych ji už nevyměnila:). Měla jsem dost akné a používala ty agresivní čistící peelingy a gely z drogérek (zničila jsem si tím pleť a stejně to nepomohlo). Bioderma mi dala pleť zase dohromady, ale velmi citlivá pleť mi už zůstala. Pro ty co tuto micerálku zvažujou - ze začátku jsem měla na obličeji takový nepříjemný ulepený pocit, ale pár použitích to přestane a paráda;).

  • svěží
  • neparfemovaná
  • nevysušuje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Opravdu dobrý a kvalitní výrobek. Snad jedna z mála odličovacích vod, která mě nedráždí v očích. Mám citlivou pokožku a tato micerálka mi nezpůsobila nikdy žádnou neplechu. V akci 1+1 je cena celkem přijatelná. Jediné mínus je hořká chuť vždy když si s ní přejedu rty a pak je olíznu, je to odporné. Bojím se, že mi přítel dá pusu na tvář a budu hořká! :-D

  • Kvalita
  • Balení vydrží dlouho
  • Nezpůsobuje neplechu na pleti
  • Zklidňuje pleť
  • Nedráždí v očích
  • Cena
  • Hořká chuť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od LTerka 10.3.2014 15:18:44

Tuto micelární vodu si kupuji již dlouho, je to nejlepší z těch co jsem vyzkoušela, pleť se mi po ní zlepšila. Očí odličuje také celkem dobře. Už po týdnu používání jsem na pleti poznala rozdíl. Většinou kupuji v akci 1+1 zdarma. Pak je cena příznivější, ale i tak vydrží dlouho. A nemusím používat jiné další odličovače a čistící mléka. Pleť po ní nelepí.

  • kvalita
  • cena


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Aežík 26.3.2014 15:24:26

Tentuto čistící vodu jsem dostl od mamky je užasná krásně vyhladí pleť je mím každodenním pomocníkem ohledně mého obličeje mam ho 4 měsíce sice sem vedelaa ze stoji hodne ale mamk ho prinesla ze seminare ktery byl sponzorován Biodermou TAK SEM STASTNÁ ja i kmaradka rady pouzivame protoze se nejvice liceme o letních prázdninach do skoly totiš nestihme TAKZE SE TESIM BFF ROMČA KUNCLOVÁ

  • vse je na nen uzsne takze za mne 1 dvakrát podtržená
  • asi jen cena ale je skvely takze nemam za zlé


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Jorien 13.4.2014 15:50:13

Jeden ze tří produktů, které používám při péči o pleť skutečně každý den. Tahle voda mi neskutečně spravila obličej - zmírnila mi akné (na vyrážky už téměř netrpím) a srovnala mi pleť ze smíšené na celkem normální. Pleť po použití této vody vypadá opravdu čistě (méně černých teček, ucpaných pórů atd.) a jakékoliv zarudnutí je rychle pryč, takže navíc v mém případě barevně sjednocuje pokožku, přestože primárním cílem je čištění. Rovněž musím ocenit, že po zaschnutí je obličej jako umytý obyčejnou vodou, tj. že micelárka nezanechává žádný mastný povlak. Používám ji na noc a nenanáším už navíc žádný krém ani jiné přípravky a ráno po probuzení mívám moc hezkou a čistou pleť, takže podle mě tenhle výrobek rozhodně stojí za zkoušku. Kupuju opakovaně největší balení, protože vydrží víc než půl roku. Celkově mi tahle voda velmi pomáhá - neměnila bych.

  • dobře čistí
  • pomohla mi od akné
  • sjednocuje pleť
  • po zaschnutí nezanechává mastný povlak na tváři
  • absolutně žádné


Podobně hodnocené

Lush Herbalism

4.7 92% 6 recenzí

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené

Alverde Clear mycí krém

4.3 84% 18 recenzí