Bione Cosmetics Regenerační šampon Keratin & obilné klíčky recenze a zkušenosti

Šampony Bione Cosmetics Regenerační šampon Keratin & obilné klíčky
Šampony Bione Cosmetics Regenerační šampon Keratin & obilné klíčky - obrázek 1
Šampony Bione Cosmetics Regenerační šampon Keratin & obilné klíčky - obrázek 2
5 4.2 42
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 42 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Regenerační šampon Keratin & obilné klíčky

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 12.11.2012 23:10:28

Na obalu výrobku stojí: NESLIBUJE, UMÍ! Když jsem si tento šampon za pár kaček prohlížela, trošku jsem se nad tímto výrokem pousmála, ale po přečtení naprosto úžasného složení mě donutil ho vyzkoušet. Slibuje až o 100% zpevnění vlasů a světe div se, opravdu nekecá :) Mám vlasy extrémně jemné a taky řídké a i s nimi mi dokázal udělat obrovskou parádu, ještě nikdy jsem je v takovém objemu a tak kvalitní neměla, a co teprve dokáže s kvalitnějšími vlasy. Na tento šampon nedám dopustit, kupuji znova a znova a je pro mě jasnou jedničkou!

  • cena
  • výrazné zlepšení kvality vlasů
  • úžasný objem
  • vystačí na velmi dlouhou dobu
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 14.4.2013 22:46:56

Šampón používám spolu s kondicionérem ze stejné řady a mé nadšení nebere konce. Šampón neobsahuje silikony a dokonce ani SLS, proto jsem se ze začátku bála, že nebude moc pěnit, ale naopak - stačí malé množství a šampón krásně napění a vlasy výborně umyje. Výrobce uvádí, že vystačí až na 200 použití - no, tomu nevěřím, ale určitě mi vydrží déle než kterýkoliv jiný šampón, který jsem dosud měla. Obsahuje olej z obilných klíčků a panthenol, vlasy jsou po něm krásně nadýchané a voňavé, bohužel když se použije samostatně, jdou hůře rozčesat, proto ho používám právě už jenom s kondicionérem. Dostupnost je bohužel horší (Pemi drogerie nebo na internetu).

  • krásně pění a přitom stačí opravdu malé množství
  • neobsahuje silikony a SLS
  • nadýchané vlasy
  • vůně
  • horší dostupnost
  • horší rozčesávání (když se nepoužije kondicionér)


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 17.6.2013 12:15:47

S tímto šamponem jsem velmi velmi spokojená. Koupila jsem si ho na základě kladných recenzí, ale nechtěla jsem věřit tomu,že funguje a on opravdu fungje. Vlasy mají po umytí objem, jsou krásně lesklé a vypadají zdravě a pěstěně. Velké plus je,že šampon neobsahuje SLS a silikony, po kterých mi plihnout vlasy. Standardně mám vlasy jemné,ale s tímto šamponem mam pocit pevnych a bohatých vlasů, které se mi nemzastí hned druhý den. Já za sebe mohu jen a jen doporučit.

  • objem
  • poměrně dobře se vlasy rožčesávají i bez použití kondicioneru
  • pevnost vlasů
  • lesk
  • neobsahuje SLS a silikony
  • cena
  • relativně malá dostupnost jen v drogeriích PEMI nebo na eshopu výrobce


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Po přečtení recenzí jsem se rozhodla ho také koupit. Bohužel není všude k dostání, tak jsem ho musela objednat z internetu. Nelituju ani toho, že jsem musela zaplatit poštovné. Šampon mě naprosto dostal, za tu cenu je úžasný. Velmi dobře pění a také mi i hezky voní. Vlasy jsou po použití lesklé a hlavně uhlazenější. Takže za mě super a splní to, co slibuje...

  • splní to, co slibuje
  • voní a dobře pění
  • super cena
  • není k dostání všude


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 19.6.2013 15:33:30

Šampon mě zaujal především svým složením, které neobsahuje silikony ani sulfáty. Navíc cena je velmi příznivá, tudíž jsem si řekla, proč ho nezkusit, ale vcelku jsem od něho nic neočekávala. Překvapilo mě, že šampon dost pění, na to nejsem u šamponů bez sls zvyklá. Své vlasy mám husté, zdravé, tudíž jsem žádné větší zpevnění nevypozorovala. Ale šampon je příjemný, dobře vlasy umyje a nedráždí vlasovou pokožku. Vůně je taková zvláštní, doteď jsem si na ni nezvykla, ale dá se to přežít. S šamponem je nutné použít péči, neboť jinak jsou vlasy hrubé a těžce rozčesatelné.

  • bezsilikonové a bezsulfátové složení
  • krásně pění
  • nedráždí vlasovou pokožku
  • dodá objem
  • vůně
  • nutné použít péči


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 18.7.2013 18:12:27

To že je čestká značka ?? Ještě že se o tom nedozvěděli v Americe,protože by nám vykoupili obchody.Fakt vynikající pro mě je to menší zázrak a to jsem měla možnost vyzkoušet opravdu hodně kvalitní kosmetiky jak redken,kerastase,loreal,matrix,schwarzkopf,goldwell,tak tomuhle to nešahá ani po paty.Fakt moc děkuji výrobci .Zachránil mi vlasy a já zůstanu této značce věrná.

  • vše
  • nic


Další recenze od 19.8.2013 14:47:01

Používám ho asi 14 dní a jsem velmi spokojená - stačí malinké množství, vlasy mám už od prvního použití silnější, teď po 14 dnech i viditelně zdravější. Při prvním mytí jsem měla pocit jakoby tvrdých vlasů, protože jserm nepoužila jpoprvé po 30 letech kondicionér, ale nastříkala jsem si od stejného výrobce bezoplachovou kůru a je fakt super. Doporučuji a určitě si koupím zase :-)

  • cena
  • kvalita výrobku
  • výdrž balení
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 21.8.2013 10:37:41

Po kladných recenzích jsem se rozhodla také vyzkoušet a troufám si tvrdit, že mám díky tomu doma nejlepší šampon jaký jsem vyzkoušela. Mám jemné, mastné hlavy, konce však krepatí, jsou suché a lámavé. Bione mi dodal objem, vlasy jsou pevnější, objemnější, konečky hezčí. Vůni jsem si oblíbila, ač jsem četla, že některým uživatelkám moc nevoní. Doporučuji zakoupit i Bione Regeneraci ve spreji, spolu fungují lépe.

  • Objem vlasů
  • Vlasy se maličko méně mastí
  • Zacelení a zlepšení kvality konečků
  • Pevnější vlasy
  • Cena
  • Pro mě vůně
  • Pro někoho vůně
  • Pro někoho obal


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 28.8.2013 19:41:05

Tak z tohoto šamponu jsem naprosto unesená! chvíli jsem používala šampon z Avonu a po pár použití se mi začal vždy druhý den po umytí dělat na vlasech u konečků takový velký chuchvalec suchých polámaných vlasů. Poté jsem tady na omlázku zkoukla recenze na tento šampon od Bione Cosmetics a neodolala jsem. Hned jak mi přišel domů, šla jsem ho vyzkoušet. Ten rozdíl se snad ani nedá popsat. Vlasy byly krásně lesklé, pružné, konečky vypadaly zaceleně a hlavně se nekonal žádný chuchvalec :) Budu kupovat snad už navždy :D

  • jen z přírodních látek
  • lesk vlasů
  • pružnost
  • hydratuje ale nemastí
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 2.9.2013 10:37:18

Šampon bez parabenů, silikonů, SLS a SLES za 80 Kč? Čekala bych nějakou pochybnou mazlavou tekutinu, ale tento šampon takový není - pokud bych ho měla popsat jedním slovem, řekla bych ZÁZRAK. Šampon jemně neutrálně voní, vlasy opravdu umyje (poznáte podle zvuku při mytí), pění i bez SLS jako blázen a hlavně - vlasy jsou po něm nádherné. Z mých jemných vlasů se sklonem ke krepatění udělal bohatou pevnou kštici. Určitě doporučuji vyzkoušet, jak se píše na obalu - neslibuje, umí.

  • zázrak, fakticky a opravdu
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2013 21:04:21

Skvělý šampon, po dlouhé době výrobek co mi vyhovuje, mám zničené vlasy barvením, zhruba do půlky jsou vlasy zdravé, spodní půlka je hodně vysušená a polámaná, navíc se mi u hlavy vlasy spíše mastí, takže nahoře mastno, dole sucho, najít vyhovující šampon je vážně umění. Po speciálních kadeřnických šamponech jsem měla vlasy vždy hrozně mastné ( vyzkoušeno mnoho značek a typů), po obyč šamponech z drogérky jsem zas měla slámu, vyzkoušeny se silikony i bez silikonů, vše na nic. Tento šampon je velmi příjemný, hezky myje, hydratuje, vlasy vypadaly mnohem mnohem líp už po prvním použití ( mám šampon + kondicioner + nesmývatelnou regeneraci), vlasy se mi velmi dobře rozčesávali, jsou lesklé a hezké, pořád si do nich sahám :) doufám, že vlasy se budou nadále zlepšovat. Parfemace je příjemná a mírná, nijak mi nevadí, je příjemná.

  • opravdu neslibuje ale umí :)
  • cena
  • snad jen dostupnost-já sehnala v Tetě


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.9.2013 13:50:41

Dozvěděla jsem se o něm díky omlazení, je velmi chválený a objednala jsem si ho spolu s keratinovou regenerací ve spreji. Nikdy jsem neměla tak moc pěnivý šampon! Dala jsem obvyklé množstvý a pěny bylo šíeně moc, příště dám 1/3 než se běžně šamponu dává. Vůne celkem příjemná a když jsem smývala, vlasy celkem drhly ale dala jsem kokosový balea kondicionér, takže ok. Pak jsem nastříkala sprej ze stejné řady a nechala volně uschnout. Vlasy dělá opravdu krásné a objemné. Vypadají zdravěji a hlavně nemám druhý den mastné kořínky (což jsem doposud měla po všem.. i když mám jinak suché krepatící vlasy) Nemůžu hodnotit šampon po stránce výživiy, jelikož je pro mě kondiš/maska+bezoplach.péče nutnost, ale rozhodně doslova nadzvedne vlasy u hlavy a jsou velmi vzdušné a lesklé! Pro jmené mastící se vlasy bez objemu to bude jistě zázrak :) Jenže paradoxně se hodí i na suché a krepaté! Nevím komu by šampon mohl nevyhovovat. Jelikož tak moc pění asi vydrží velmi dlouho, ale pak si ho koupím znova. Hezčí vlasy jsem ještě neměla :)

  • jemná vůně
  • vzdušné a lesklé vlasy
  • nadzvedne vlasy u hlavy-dodá objem
  • extremní pěnivost
  • dostupnost
  • obal z roku 123
  • pro mě nutný kondicionér/maska


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 1.10.2013 11:36:24

koupila jsem si šampon, kondicioner a masku. Šampon voní jako černý čaj takže fajn, kondicionér taky voní pěkně ale ta maska smrdí opravdu jako kanál a to nepřeháním. Po kondicionéru mám vlasy hodně upláclé a druhý den uplně mastné takže ve finále používám jen ten šampon :)) Jde vidět že jsou vlasy zdravější, víc se lesknou a moje uplně zničené zlámané konečky už skoro zmizely což je paráda. Moc objemu neudělá ale to nevadí, za ty zdravě vypadající vlasy to stojí.

  • vlasy jsou viditelně zdravější a lesklejší
  • uzdravuje roztřepené a zlámané konečky
  • hrozný design obalu, bez doporučení bych si tohoto šamponu ani nevšimla
  • očekávala jsem větší objem
  • hrozná dostupnost, v ústeckém kraji pouze na internetu


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 22.10.2013 15:50:59

Po použití šamponu mě začala příšerně svědit vlasová pokožka (zkoušela jsem to dvakrát), takže jsem si hlavu musela znovu umýt. Taky dost vysušil mé promelírované vlasy. Takovou koudel mi z vlasů jen tak něco neudělalo a bez kondicionéru nebyla šance je dostat do použitelného stavu, natož rozčesat. S vysokou "odsmašťovací" schopností souhlasím, olej vymyl jako nic, bohužel vlasům nijak neprospěl. Šampon jsem poslala dál a nová uživatelka je s ním spokojena. Já se mu budu obloukem vyhýbat

  • bez silikonů a prabenů
  • neobsahuje SLS
  • svědění po použití
  • příšerně vysušuje
  • nepraktický obal (kulovité víčko znemožňuje postavit obal obráceně, když obsah dochází)
  • horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 24.10.2013 22:49:50

Po přečtení recenzí jsem se rozhodla, že si jej také objednám. Zrovna byl v akci za 66 Kč, tak jsem si k němu objednala i zlevněnou masku a bezoplachovou péči. Zatím používám jen šampon a péči. Maska opravdu trochu zapáchá, tak se jí trochu obávám. Nicméně jsem spokojená, těší mě, že můžu podpořit kvalitní českou značku, i když méně známou - snad se to změní! :) Vlasy mám po několika aplikacích silnější, dokonce si toho všimli i ostatní. Šampon pěkně pění, stačí ho troška, vůní neutrálně. Při mytí mám pocit, že mé vlasy šampon doslova hltají, přijdou mi hrubší, sušší, ale po uschnutí jsou krásně jemné. Jsem spokojená, budu používat dál.

  • vlasy jsou silnější
  • vlasy jsou lesklé
  • vlasy mají objem
  • složení
  • cena
  • špatná dostupnost


Další recenze od 1.12.2013 19:29:56

Tento šampon jsem si koupila, když jsem potřebovala nějaký bez silikonů a sulfátů. Mám vlasy jemné, třepící se a poletující. Po umytí (i s použitím kondicionéru ze stejné řady) jsou vlasy nádherně lesklé, zvlášť u hlavy, poddajnější, uhlazené a postupem času se i zlepšuje jejich kvalita! A za tu cenu lepší neseženete! Rozhodně po vypotřebování tohoto šamponu vyzkouším i jeho souseda s arganovým olejem. Doporučuji všem!

  • po umytí jsou vlasy zdravější lesklejší zacelenější a poddajnější
  • postupem času zlepšování kvality
  • vůně
  • víčko které se špatně otvírá ale to se dá omluvit


Další recenze od 5.12.2013 23:07:30

Objevila jsem tento produkt v diskuzi o lámavých vlasech, a jelikož se mě to týkalo také, zkusila jsem si z této řady objednat šampon, kondicionér, i vlasovou bezoplachovou regeneraci. Moje vlasy byly u kořínků mastné, ale v délkách velice suché, krepaté, lámavé, a hodně padající. Díky krepatosti prakticky neučesatelné. Po prvním umytí šamponem Bione vlasy jako chundel, i když kondicionér trochu pomohl. Ale vydržela jsem,a nelituju. Po několika použitích obrovská změna k lepšímu, vlasy jsou hladké, lesklé, a zdravě vypadající, mají objem, a co hlavně, vůbec nekrepatí. Myslím,že se i podstatně míň lámou. Jsem nadšená, určitě u této značky zůstanu, doporučila jsem už i několika kamarádkám.

  • Nízká cena
  • dlouho vydrží
  • krásné vlasy
  • horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 7.1.2014 21:12:43

Za mě tedy ANO, ANO, ANO. Mám už několikáté balení a půjdu pro další. V kombinaci s kondicionérem stejné řady dokáže tento šampon hotové zázraky. Vlasy zdravější, lesklejší a snadno se rozčesávají. Tato kombinace je viditelně ozdravila- méně se lámou a přestaly vypadávat. Vůni má taky takovou všelijakou, ale zvykla jsem si a už by mi asi nevonělo nic jiného :)

  • cena
  • účinnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 3.2.2014 12:18:59

Šampon je mi velmi sympatický svým složením, neobsahuje sulfáty ani silikony, což je fajn, přesto jsem po tolika kladných recenzích čekala větší zázrak, ale rozhodně není špatný. Vlasy zanechává hezky vzdušné a lesklé, nezatěžuje, ale že by prodlužoval interval mezi mytím také nepozoruji. Regenerační schopnost také moc posoudit nemohu, vlasy mám zdravé, koupila jsem si ho především kvůli složení. Mohl by mít tedy hezčí vůni, ale nic strašného. Je docela špatně k sehnání, koupila jsem v jedné menší drogerii a klidně koupím znovu.

  • neobsahuje silikony a SLS
  • nezatěžuje vlasy
  • cena/kvalita
  • horší dostupnost
  • mohl by mít hezčí vůni


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 7.2.2014 11:25:37

Tak jsem taky musela ten zázrak vyzkoušet. Musím říct, že co se týče vzhledu (resp. obalu), to jsem čekala daleko horší. Podle mě je celkem roztomilý. S vůní taky nemám problém, připomíná mi ledový čaj, což je zvláštní, ale není nepříjemná ani nijak silná. Šampon je příjemný, opravdu bohatě pění (tedy ve srovnání s jinými přírodními šampony), skvěle vlasy umyje. Jediný můj problém je, že při delším používání mi vlasy i pokožku hlavy vysušuje, takže ho musím střídat s jinými. Na hodně suché nebo poškozené vlasy podle mě není ideální, ale jinak na dny, kdy mám pocit mastnějších vlasů, je moc fajn a klidně si ho za tu cenu koupím znovu. Ocenila bych, kdyby byl dostupný i v drogeriích a ne jen na internetu (nebo alespoň já jsem ho zatím nikde neobjevila) - pak už je cena vyšší.

  • dobře vlasy umyje
  • bohatě pění
  • přírodní složení
  • zase takový zázrak to není :-)
  • při delším používání vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 8.3.2014 09:11:36

Vlasy jsem měla slabé, suché a zničené odbarvovaním a následným přebarvováním. Šampon společně s kondicionerem a maskou mi dal vlasy zas do kupy. Takže za mě super. Po delším používání jsou vlasy silnější a hebčí. Musim ale použít vždy minimálně ještě kondicioner. Ale to jsem musela i s jiným šamponem. Budu kupovat, dokud budou vyrábět :)

  • opravdu posiluje a napravuje zničené vlasy
  • nejlíp používat minimálně s kondicionerem.


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 20.3.2014 09:18:25

Po delším používání říkám ANO. Šampon vlasy důkladně umyje a jsou pak krásně zdravé, lesklé a netvoří se lupy. Všimla jsem si, že mi už skoro nepadají vlasy, jako dříve a jsou mnohem pevnější! Cena je příznivá a oceňuji přírodní složení. Moc pěkně voní a hodně pění, takže stačí dát malé množství a dlouho vydrží. Objevila jsem, že se dá sehnat i v Globusu, což je super.

  • přírodní složení
  • vlasy ozdraví a vyživí
  • vůně, pěnivost
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Po kladných recenzích v diskuzích jsem ho musela vyzkoušet. Velké naděje jsem mu nedávala ale jsem opravdu spokojená! Vůně mi vůbec nevadí. Stačí ho malé množství, opravdu ohromně pění (díky tomu skoro ani neubývá), vlasy perfektně umyje, jde cítit jak vržou mezi prsty při splachování šamponu. Kupovala jsem ho hlavně kvůli složení, měla jsem potíž s maštěním vlasů, mohla jsem si je mýt denně. S tímto šamponem si mohu mýt vlasy po třech dnech, pro mě zázrak. Při každém mytí aplikuji do konečků masku, takže vysušování nepozoruji. Před používáním jsem měla potíže se suchou kůží ve vlasech nad čelem, problém přetrvává, s tímto si neporadil.

  • složení
  • pěnivost (dlouho vydrží)
  • cena/době výdrže
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 31.3.2014 17:28:03

Hledala jsem šampon s přírodním složením a na tento jsem narazila náhodou v menší drogérii. Jeho čistě přírodní složení mě nadchlo a zakoupila jsem i s kondicionérem a bezoplachovou péčí. Šampon velice dobře pění a během chvilky smyje věškeré olejové zábaly z hlavy, které používám. Vlasy jsou po něm i krásně nadýchané, lesklé a hebké (musím ale používat i kondicionér, jinak by byly mé vlasy vysušené a nerozčesatelné. Zatím je to nejlepší šampon pro lesk a objem, co jsem kdy měla. U této značky určitě zůstanu, ale vyzkouším i jinou ,,příchuť,, :-) ..

  • cena
  • lesk vlasů
  • pružnost vlasů
  • z žádného objemu udělá menší objem u hlavy
  • přírodní složení
  • bez použití kondicionéru jsou mé vlasy vysušené a nerozčesatelné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 1.4.2014 08:01:35

Šampón jsem si zakoupila po přečtení kladných recenzí, a proto mé zklamání bylo o to větší. Dostupnost je hrozná, za poštovné jsem zaplatila to samé, co byla cena šampónu. Ten sice (alespoň mně) velice příjemně jemně voní, ale bez použití kondicionéru je pro mé vlasy pohromou. Výsledkem byla absolutní nerozčesatelnost. Navíc se mi cca po 2 použitích začaly objevovat lupy a příšerně mě svědí pokožka hlavy. Takže jsem viděla, vyzkoušela a navždy zatratila.

  • bio
  • vše ostatní


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 7.4.2014 09:59:28

Přidávám se k nadšeným uživatelkám tohoto šamponu. Jak mi přijde pleťová kosmetika od Bione příšerná, tak tato vlasová řada je opravdový poklad. Pořídila jsem si ji na doporučení, když jsem měla problém s padáním vlasů a přípravky od Bione mi ohromně pomohly. Šampon je skvělý - šetrné složení, skvěle pění, vlasy jsou po umytí nadýchané, objemné, hebké, vyživené a posilněné a přesto nezatížené... No jsem nadšená, hezčí vlasy jsem s žádným jiným šamponem neměla. Bez kondicionéru se vlasy hůře rozčesávají, ale to asi po každém šamponu bez silikonů.. Jediné mínus je pro mě vůně, která není nic moc, ale z vlasů potom výrazně cítit není. Ve starším obalu s obilnými klásky mi šampon vyloženě nevoněl, v tom novějším je vůně trochu vylepšená - lehce do citrusova, ale i tak nic extra. Nevadí ale, výsledek za to rozhodně stojí. Dostupnost jako problém nevidím, v Brně kupuji v drogerii Jasmín nebo různých no name drogeriích.

  • pomohl mi při padání vlasů
  • hebké a nadýchané vlasy
  • vyživené a posilněné vlasy
  • dobře pění
  • složení výrobku
  • český výrobce
  • vůně
  • bez kondicionéru se vlasy hůře rozčesávají


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 7.5.2014 18:22:22

I já se přidávám k fanouškům tohoto šamponu. Po přečtení pozitivních recenzí jsem neodolala a jeden si pořídila pro sebe. A vůbec jsem nelitovala. Jsem nadšená. Po použití vypadají vlasy zdravěji, jsou nadýchané, mají objem a celkově jsou pěkné. Cena vzhledem ke kvalitě je velmi příznivá. Možná jediné co se dá trošku vytknout je design obalu a ne až tak příjemná vůně, ale to jsou nepodstatné detaily. Výrobek si jednoznačně zaslouží pět hvězdiček.

  • šampon vlasy vyživí
  • dodá objem
  • vlasy jsou nadýchanější
  • cena
  • hezky pění
  • vůně není až tolik příjemná
  • design obalu


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 26.6.2014 11:00:50

celkově Bione cosmetics je moje oblíbenkyně,ale co se týká zrovna tohoto šamponu , tak mě nijak nešokoval. Vůně je divná, mě ne uplně příjemná. Nutno po mytí použít kondicioner.Volila bych ho spíš na silné, drsné vlasy,plus má možná za přírodní složení.Obal je taky dost nudný a kulaté víčko je nejblbější záležitostí- nejde tudíž postavit obráceně ,když dochází.

  • cena
  • výdrž obsahu balení
  • dobrá pěnivost
  • přírodní složení
  • nehezká vůně
  • špatně vyřešené víčko-kulaté
  • možná dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.6.2014 16:52:07

Takže.. Na tento šampon jsem si celkem dlouho brousila zuby hlavně díky recenzím zde. Koupila jsem si ho s kondicionérem ze stejné řady. Když jsem si přečetla všechny recenze, myslela jsem, že to bude hotový zázrak, jak tady v podstatě všichni popisují. Teď mám spíš pocit, že lidé této firmy si ty recenze napsali sami :-D Už jen to, že jsem pro něj šla do drogerie 4× (!!!!) a pokaždé mi paní prodavačka řekla, že měl přijít, ale nepřišel, že mám tedy přijít za týden, ano chodila jsem tam takhle měsíc, už jen to mě hodně štve! Když jsem ho teda konečně měla, tak jsem si říkala, že to snad bude alespoň za tu spoustu času, co jsem pro něj stále dojížděla, stát. Ale bohužel. Na obalu píšou, že vydrží na 200 umytí. No, to tedy rozhodně nebude pravda, jelikož jsem ho použila už asi tak 15 krát a půlka je pryč. Množství šamponu si musím dát trošku víc, jinak vůbec nepění. Vůně někomu může být nepříjemná, mně nevadí. Rozhodně nepozoruji změny na svých vlasech, vůbec mi nedodal žádný objem, nezregeneroval konečky, vlasy se mi rychleji zmastily. Celý tento produkt u mě ztrácí ještě díky tomu, jak dlouho mi ho trvalo si ho sehnat a jak strašně moc jsem od něho očekávala. Nic co slibuje mi nesplnil, nic co tady píší uživatelky nad mnou také ne. Mám normální typ vlasů, ne moc řídké, ne moc jemné ani hrubé. Já bohužel budu stále svůj dokonalý šampon hledat, ale už nebudu tolik dávat na recenze, které v podstatě hlásají, že po použití šamponu se ze mě stane zlatovláska. :-D Za mě tedy NE.

  • bez silikonů
  • český výrobek
  • rozhodně NEVYDRŽÍ na 200 použití ale tak na 40 maximálně
  • někomu nemusí vonět
  • špatně se shání
  • nevytvořil mi vůbec objem přestože jsem používala i kondicionér ze stejné řady
  • neregeneruje konečky


Další recenze od 30.6.2014 12:24:48

Šampon jsem používala se regenerací ve spreji ze stejné řady. Používala jsem jen týden - a ihned po týdnu byl vidět rozdíl. Vlasy byly silnější a zdravější. Ale bohužel jsem po týdnu "zjistila" že keratit přírodní blond vlasy "zežluťuje" - alespoň u mě byl takový efekt. Takže jsem musela přestat. Ovšem péči doporučuji zcela určitě, jen ne pro blond vlasy.

  • složení
  • vlasy rychle regeneruje
  • krásně pění - stačí malé množství
  • zanechává žlutý nádech na blond vlasech


Další recenze od 15.7.2014 14:53:25

Po recenzích zde, jsem se rozhodla vyzkoušet a rozhodně nezklamal. Nejkladněji hodnotím, že vlasy si po něm nemusím mít tak často a místo mytí obden mi postačuje mytí jednou za 3 dny. Jediné a hlavní negativum je, že vysušuje konečky, takže musím na ně dávat masku. Parfemace nic moc, ale už jsem si na ní zvykla. Šampon i kondicionér budu určitě používat dále. Šamopon výborně pění, takže jej stačí trochu a vydrží dlouho. Obal je ošklivý, ale funkci plní, tak co.

  • vlasy vydrží déle nemastné
  • stačí malé množství šamponu na jedno umytí
  • parfemace
  • sušší konečky


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 29.7.2014 22:58:26

Určitě doporučuji! Mám poměrně zničené vlasy (barvení, žehlení), takže jsem se už delší dobu snažila tento problém vyřešit. Prvně jsem klasicky zkoušela "zázračné" regenerační masky od značek běžně dostupných v DM drogerii, ale pocit zregenerovaných vlasů mi vždy vydržel tak první dvě hodiny po umytí. Náhodně jsem pak objevila recenzi právě na Bione. Překvapila mě nejen samá chvála, ale i cena. Tak mi to nedalo a druhý den jsem letěla do nejbližší drogerie, kde vedou Bione (dá se snadno zjistit na jejich webovkách). Výsledek? "PANE BOŽE!!!" Po první aplikaci jsou sice vlásky spíše tvrdší, ale výsledky se brzy dostaví. Vlasy mám teď krásně husté a lesklé a všechna "DMáčka" skončila na věky v propadlišti dějin.

  • Cena
  • Výsledek
  • Dostupnost


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.8.2014 13:13:19

Tento šampon je pro mě naprostý zázrak. Už nějakou dobu používám výhradně jen přírodní produkty. Vyzkoušela jsem jich hodně, ale tento je pro mě top. Vyzkoušela jsem ho po doporučení od kamarádky. Vlasy jsem měla poškozené od dřívějšího neustálého žehlení a po použití tohoto šamponu jsem je měla nádherně lesklé, jemné, dokonce se mi i vyrovnaly. Po dlouhodobějším používání se vlasy přestaly třepit, lámat a méně vypadávají. Taky mám pocit, že jsou hustější. Používám ho i s kondicionérem ze stejné řady. Oba mají takovou zvláštní vůni, někomu může vadit. Všem doporučuji!!

  • Přírodní produkt
  • Opravdu dokáže dát poškozené vlasy do pořádku
  • Cena
  • Pro někoho vůně mě osobně nevadí


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Tenhle šampon jsem si koupila s nadšením, protože jsem na fórech a různě po internetu slyšela jen chválu. Jela jsem až do Pemi na Olšanském náměstí (btw, tam to doporučuju, mají tam všechno, je to pěkné a celkem levné a jsou tam věci, co se normálně dají sehnat jen na internetu) a doufala jsem, že mi to vykouzlí krásné vlasy. Opak byl pravdou, po tomto šamponu jsem měla hned vlasy mastné, splihlé, hrubé, i po delším používání jsem nepozorovala nějaké zlepšení. Ale máma i sestra ho používaly také a jim pomohl, posílil vlasy a vypadaly lépe, takže je to prostě individuální. Ale za mě tedy ne.

  • moc mi voněl (mně asi jediné :D)
  • složení
  • nepomáhal mi
  • více se mi mastily vlasy
  • vlasy bez objemu


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 18.10.2014 09:57:29

Po všech přečtených diskuzích a recenzích na tuhle kosmetiku jsem ji prostě musela mít, oběhala jsem všechny obchody ve městě (neúspěšně), až jsem nakonec celou řadu objednala z netu (s nehorázným poštovným). Po doručení kuriérem jsem měla co dělat, abych vůbec vydržela do večera a nenapatlala si to hned na hlavu. O to víc jsem byla zklamaná, ani po dopotřebovaní všech produktů se žádný zázrak nekonal. Co se týče konkrétně tohto šamponu, vlasy umyje, odmastí, dobře pění, ale to je asi vše, nic navíc. A tohle zvládne každý jiný šampon. Holky psaly o lesklých, silných vlasech které se nelámou... No nevím, možná to bude tím, že ja takové vlasy už mám, proto na mě neměl žádný účinek.

  • obyčejný průměrný šampon
  • žádný extra účinek


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 15.1.2015 08:11:19

Recenzi na tento šampon jsem odkládala, abych měla lepší pocit, že jsem šamponu dala šanci.. Šampon jsem testovala asi týden, pak jsem byla u kadeřnice a pár dní jsem používala svůj běžný šampon a teď jsem čtyři dny zase testovala šampon Bione. Zpočátku jsem z něho byla nadšená - český bio produkt bez silikonů a parabenů za málo peněz, šampon dobře pění, stačí opravdu malé množství, udělá dobrý objem. Šampon sice nelze použít bez kondicionéru (jinak jsou vlasy takové tvrdší a špatně se rozčesávají), ale to mi nevadí, protože kondicionéry používám a tak jsem si koupila kondicionér ze stejné řady. První mínus - vlasy se mi po tomto šamponu vůbec neleskly. Ale nejhorší je, že se mi po něm začali třepit konečky - nechápu proč, nikdo si tady na to nestěžoval a já jsem na tohle ani nikdy moc netrpěla (mám vlasy jemné, mastné, pokud mám špatné konečky, tak ve smyslu, že se mi ulamují z nedostatku výživy, ale netřepí). Když jsem si toho všimla poprvé, tak jsem si prostě myslela, že už potřebuju zastřihnout konečky. Šla jsem tedy ke kadeřnici, pár dní používala svůj běžný šampon a teď zase testuji Bione - jelikož jsem týden čerstvě ostříhaná a před chvílí jsem si našla zase pár roztřepených konečků, tak bohužel Bione poletí do koše.. Je to škoda, ale tohle není produkt vhodný pro moje vlasy.

  • dodá objem
  • dobře pění
  • stačí ho použít malé množství
  • nízká cena
  • přírodní český výrobek bez silikonů a parabenů
  • bez použití kondicionéru jsou vlasy tvrdé a hůře se upravují
  • regenerace není pro moje vlasy dostatečná
  • vlasy se mi po použití neleskly
  • začaly se mi po použití třepit konečky


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 25.1.2015 14:15:29

Jeden z mých oblíbených šamponů. Šampon vykouzlí na mých extra jemných létavých vlasech krásný objem, vlasy jsou s každým dalším použitím silnější. Škoda, že jej lze koupit v tak málo obchodech, osobně jsem na něj nenarazila nikde v Karviné ani Ostravě, vždy jsem musela objednat po internetu. Vůně je neobvyklá ale mě nevadí a přítel vždy chválí, jak mi vlásky krásně voní. Velkým plusem je přírodní složení šamponu a jeho opravdu směšná cena. Nevěřila jsem, že za tak málo peněz lze získat tak moc muziky.

  • cena
  • dělá krásný objem
  • vlasy jsou viditelně silnější
  • horší rozčesávání ale to je u šamponů s přírodním složením známo
  • dostupnost prakticky pouze na internetu


Další recenze od 12.5.2015 09:17:34

S tímto přípravkem jsem opravdu spokojená. Znatelně jemnější a zdravější vlasy. Kombinuji s kondicionerem a regenerací ze stejné řady. Šampon velice dobře pění, takže ho na umytí stačí opravdu málo a i přes poměrně malé balení vydrží velmi dlouho. Má příjemnou vůni. Balení je trochu nešikovné, ale na kvalituto nemá vůbec vliv.

  • nízká cena
  • viditelné účinky
  • příjemná vůně
  • balení
  • dostupnost


Vlasy mi dava pomaly ale iste dokopy. Najlepsi sampon, aky som zatial vyskusala. Vlasy spevnuje, su po nom zdravsie, nie tak jemne. Dlho som hladala nieco v takejto kvalite. Budem kupovat kym budu vyrabat:). Skoda ze obaly tejto znacky su tak velmi velmi zastarale, ani nie ich funkcnost ale ich dizajn mi spati kupelku. Neodradzuje ma to vsak od kupi tychto porduktov.

  • zpevnuje vlas
  • obaly tejto znacky su otrasne


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Kupovala jsem celou řadu Keratin s obilnými klíčky od Bione v něději v nějaký účinek.Hlavně kvůli přírodnímu složení. Bohužel, asi jsem možná jedna z máála, ale u mně se žádný pozitivní účinek nedostavil. Bez použití kondicionéru šly vlasy velice špatně rozčesat, byly dost suché. Dost mě zarazila i divná vůně. Dostupnost jen na internetu, nikde v obchodě jsem tuto kosmetiku neviděla.

  • Přírodní složení
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nic nedělá


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 16.1.2017 20:02:12

Na tento šampon jsem četla samou chválu, tak jsem si jej na zkoušku musela koupit, jiné produkty od Bione mám docela ráda. Po prvním umytí mě šampon naprosto ohromil, vlasy jsem měla božské, objemné, nadýchané a prostě úžasné. Dostala jsem se tak do poloviny lahvičky, kdy mi začalo připadat, že šampon moc regenerační není, protože jsem měla hodně suché vlasy... už nebyly ani tak nadýchané, spíše jen jemné. Možná si na něj vlasy už zvykly, ale já si jej znovu už nekoupím, znám šampony ve stejné cenové relaci, které můžu používat pořád. Navíc ta vůně. :-)

  • cena
  • dlouho vydrží
  • dělá objemné vlasy
  • vůně
  • po čase si mé vlasy zvykly
  • vysušování


Další recenze od 19.5.2017 23:38:03

K nákupu mě přesvědčily dobré recenze a rozhodně nejsem nespokojená, Mám suché vlasy a tento šampón mi vyhovuje. Používám ho spolu s kondicionérem ze stejné řady a vlasy se mi lépe rozčesávají,upravují a celkově vypadají lépe.Výkon naprosto převyšuje cenu příjemná je i vůně a hustá konzistence.Jednoznačně doporučuji.

  • malá spotřeba
  • žádné