Bourjois Micellar Cleansing Water recenze a zkušenosti

Čištění pleti Bourjois Micellar Cleansing Water - velký obrázek
Čištění pleti Bourjois Micellar Cleansing Water - obrázek 1
Čištění pleti Bourjois Micellar Cleansing Water - obrázek 2
Čištění pleti Bourjois Micellar Cleansing Water - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Micellar Cleansing Water

věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Cendrillon 17.3.2012 16:11:33

Tato micelárka Výborně odlíčí celý obličej včetně řasenky, je neparfemovaná, nedráždí. Obličej po ní nelepí. Bez alkoholu, ale obsahuje parabeny. Má ale křehké zavíráni, brzy se ulomí.

  • perfektně odlíčí i řasenku
  • neparfémovaná
  • cena
  • křehký plast zavírání


Další recenze od Martinice 17.3.2012 18:29:27

Skvělá micelárka za skvělou cenu. Používám ji spíše na dočištění, ale s odlíčením makeupu nemá problém. Nedráždí, nevysušuje. Pleť je po ní příjemně vláčná. S otevíráním (zatím) nemám problém. Určitě si ji pořídím znovu, líbí se mi především cena (oproti konkurenci).

  • nevysušuje
  • odličuje
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od romiiiiik 19.3.2012 18:24:33

Super micelárka za úžasnou cenu. Dobře pleť vyčistí a hlavně nevysušuje ani nedráždí. Vypotřebovala jsem celé balení a s otvíráním nebyl problém. Zítra si jdu pro novou.

  • Cena
  • Dobře odlíčí
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od luxinka 19.3.2012 18:54:37

Micelární voda odlíčí celkem dobře, ale po použití zanechává na obličeji lepkavý efekt. Ačkoli není parfémováná, je cítit jaksi chemicky. A po stránce složení také není nejlepší - parabeny.

  • cena
  • obal
  • chemická vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Jannnie 17.4.2012 20:15:53

Tato micelární voda mě velmi překvapila. Obávala jsem se alergické rekce,ale odlíčí skvěle,nelepí a snese ji i citlivá pleť. Ze začátku jsem si musela zvykat na velmi zvláštní vůni,ale dá se s tím existovat. Určitě bych doporučila nejen výsledkem,ale i příjemnou cenou.

  • dobře odličuje
  • nedráždí citlivou pleť
  • cena
  • otevírání obalu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od adrianqa 17.4.2012 22:21:19

Za vcelku nízkou cenu mě velice překvapila-dosud sem používala pouze micelárku od Biodermy,ale tuto ráda znovu koupím-skvěle odlíčí i řasenku,na kterou jindy potřebuju odličovač na voděodolné líčení.Nedráždí pokožku,neštípe v očích a pleť je po ní hezky vláčná.Líbí se mi že není parfémovaná.Mínusem je bohužel obal,přesněji víčko,které se brzy ulomí.

  • skvěle odličuje
  • bez parfemace
  • vyrovná se i dražším značkám
  • víčko,které se láme


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Noren 3.6.2012 12:07:55

Mám zkušenost s micelárkami Bioderma a La roche posay. Tuto stavím na úroveň Biodermy, kterou používám nejradši. Výborně odlíčí jak obličej tak oči a nepálí ani na citlivé pleti. Pokud se mi dostane do očí, tak neštípe, většina jiných přípravků na odlíčení mě pálí. Pleť není po použití vysušená, ale lehce lepí. Já ale obličej ještě omývám vodou, takže mi to nevadí. Vyhovuje mi, že je naparfémovaná, žádnou vůni z ní necítím. Narozdíl od Biodermy bohužel obsahuje parabeny, což je pro mě asi jediné negativum. Za dobrou cenu je to opravdu super micelárka. Problém mám trochu s dostupností, ne všude ji mají.

  • dobře odlíčí obličej i oči
  • nepálí a nevysušuje
  • bez parfemace
  • cena
  • neštípe v očích
  • obsahuje parabeny
  • horší dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Soniik 7.7.2012 15:21:50

Výborná micelární voda, oblíbila jsem si ji mnohem víc než opěvovanou červenou a dětskou Biodermu. Odlíčí výborně, je levná, nejsem ulepená, líbí se mi balení. Souhlasím s Norem, je těžké ji sehnat, nikde to neberou, třeba u nás v menší městě ji mají jen ve dvou obchodech, jednou jdu tam a podruhé tam, a už ode dveří:..."micelárku"? :-)). To je vždycky trapas.

  • cena
  • pěkné balení
  • skvěle odličuje
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Markýtek 23.8.2012 17:14:29

Tato micelární voda od Bourjois dobře odličuje veškerý make-up a nepálí v očích. Jediné co mi vadí je mírná lepivost přípravku po použití, takže si obličej oplachuji ještě vodou. Za tu cenu je to ale produkt, který se vyplatí. Voda je velice jemně parfémovaná.

  • dobře odličuje
  • poměr cena/kvalita
  • mírná lepivost


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ovette 30.8.2012 01:03:48

Nemám co vytknout. Odlíčí dobře, trošku válčím s odolnější řasenkou, ale je to v pohodě. Vůbec neštípe v očích, je hrozně příjemná. Bez parfemace, hypoalergenní. Po použití mám takový intenzivní pocit čistoty :D Zdá se mi, že se mi celkově zlepšila pleť, co tuhle vodu používám. Bourjois je moje oblíbená značka, opravdu doporučuju. Kupuji v parfumeriích a jediný nedostatek je, že se produkty z řady péče o pleť/tělo od této značky obtížněji shánějí, neprodávají se všude jako jiné značky z drogerií.

  • dobrá cena
  • odlíčení a vyčištění pleti v jednom kroku
  • bez parfemace
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od anyme 20.1.2013 21:58:18

Micerální voda doslova za hubičku. Skvěle odličuje i voděodolné řasenky. Stačí ji opravdu málo. Má velmi jemnou parfemaci a je absolutně nedráždivá. Myslím si, že se může v pohodě rovnat i s dražšími, jako je třeba Bioderma. Jediné negativum u ni vidí uzávěr, který po nějaké době vypadá, že drží jen na dobré slovo.

  • jemná vůně
  • nedráždí
  • dobře odličuje
  • nevysušuje
  • uzávěr


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od pixiegirl 26.3.2013 15:30:21

Micelárka mi vůbec nevyhovovala. K dočištění pleti byla dobrá, nevysušovala, ale tohle hravě zvládne každá druhá pleťová voda či tonikum a nemusí se pyšnit názvem micelární voda. Řasenku nestáhne úplně a v očích mě mírně pálila. Na obalu se uvádí, že není parfemovaná, já ale jakýsi chemický odér z toho cítila a dvakrát pěkně mi to nevonělo. Poslala jsem ji dál a znovu určitě nekoupím.

  • nevysušuje
  • pálí v očích
  • neodlíčí řasenku
  • chemický odér


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

S touhle micelárkou jsem byla nejdřív spokojená. Je jemná, takže se dá použít i na odlíčení očí a neštípe, pokud nejste takový kopyta jako já a nedáte si vody na tapónek tolik, že se vám do očí dostane celkem velké množství :D Odličuje dobře, ale nepoužívám voděodolnou řasenku, takže nevím, jak by si s ní poradila, ale na běžné líčení vám bude stačit. Likviduje dobře i tónovací krém, takže myslím, že si poradí i s make-upem. Při větším množství trošku lepí, ale není to nic strašného, pokud si nesáhnete na pleť, tak to ani nepoznáte a za minutku za dvě je pleť úplně v pohodě. Navíc si většinou po odlíčení dáte krém a ten to přebije :-) Na netu si pár lidí stěžovalo, že se jim rozbilo otvírání (urvala se ta kulička na víčku), ale mně zatím drží dobře. Po dlouhodobém používání jsem ale při odličování začala mít pocit, že mně tampónky po obličejí kloužou špatně a odírají mi obličej. Zkoušela jsem micelárku vystřídat a s jinou jsem problém neměla. Takže mně osobně tahle micelárka trochu dráždí obličej.

  • cena
  • pomalu ubývá
  • dobře odličuje
  • mně trochu vysouší obličej a dráždí ho


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adluna 20.3.2014 08:52:36

Micelárka má krásný "bourjouis" obal s kuličkou, což je asi její největší plus. Jinak odlíčí oči i pleť beze zbytků.. Je poměrně velká a za dobrou cenu. Jediné, co na ni fakt nemusím je vůně. Taková chemicky "neparfemovaná" ale to mám problém i u růžové Biodermy. Koupila bych si ji klidně někde zase v akci, jelikož na micelárky nejsem náročná. Nemám citlivou pleť a nepoužívám voděodolné líčení, takže si kupuju tu, která je zrovna někde výhodně.

  • krásný obal
  • odlíčí běžný makeup
  • bez parfému
  • nic moc vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od CuteNatt3 13.4.2014 20:27:09

Když jsem viděla, že je "zdarma" k časopisu Elle, tak jsem nemohla odolat. Asi jako většina lidí. Vadí mi, že po odlíčení mi tvář lepí. Třeba micelární voda Ľoreál mi to nedělá. Tak nevím v čem je problém. Voděodolnou řasenku mi neodlíčí, ale s makeupem apod. si poradí i bez drhnutí. Balení i parfemace jsou v pořádku. Horší je to s dostupností, ale přesně nevím kde všude ji koupíte. Znova bych ji už nechtěla :)

  • Parfemace
  • Balení
  • Hezky odlíčí
  • Lepí
  • Pro někoho cena
  • Dostupnost


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tuto micelární vodu jsem získala jako dárek ke koupi časopisu Elle. Nejdříve jsem byla nadšená, že jako dárek bude věc v takové cenové hodnotě, ale po vyzkoušení už z ní tak unešená nejsem, a určitě bych si ji už sama nekoupila. Odličuje celkem dobře, s pletí nemá problém, ale u řasenky (nevoděodolné!) to jde těžko. Další minusy jsou, že mě štípe v očích, a hrozně mi vysušuje pleť. Pokud si obličej po použití hned neumyji, mám pleť vysušenou a opravdu nepříjemný pocit pnutí. Je možné, že spoustě lidem může vyhovovat, ale mně nesedla a nedoporučila bych ji.

  • celkem dobře odlíčí pleť
  • eparfémovaná
  • neporadí si s řasenkou
  • vysušuje mi pleť
  • štípe v očích


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od wiwinka 16.4.2014 20:40:10

Jedna z nejlepších "micelárek". Velmi kvalitní věc od značky Bourjois. Obličej po ní není ulepený, krásně voní a pleť je hebká, čistá a příjemná na dotek. Dobře odličuje, vyčistí a stahuje póry a odstraňuje nečistoty. Balení dlouho vydrží. Pleť není vysušená, neštípe ani v oblasti očí a po odlíčení mám pocit čisté pleti. Doporučuji.

  • kvalita
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od LTerka 12.6.2014 19:46:10

Tuto micelární vodu jsem dostala jako dárek k elle. Byla jsem moc ráda jelikož jsem ji chtěla vyzkoušet, hledala jsem alternativu k červené od Biodermy. Ale doporučit ji nemohu používala jsem ji cca měsíc a hned se mi velmi zhoršila kvalita pleti. Navíc je pleť po použítí ulepená. Balení jsem nespotřebovala a již se k ní nevrátím.

  • cena
  • zhoršení pleti
  • ulepený pocit


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jana81 8.1.2015 10:21:19

Mám ráda micelárky obecně a tato není výjimkou. Výborně odlíčí/dočistí, nemám po jejím použití pocit ulepené pleti. Dají se s ní odlíčit i oči, neštípe mě do nich, ale voděodolnou řasenku by podle mě nezvládla - i obyčejná mi jde snáze odlíčit dvoufázovými odličovači. Takže micelárku používám na oči pouze výjimečně, třeba na cestách, na to je skvělá, protože je to takový multifunční produkt, nahradí i pleťovou vodu. Pleť je po jejím použití hebká, příjemná, osvěžená, nevysušená, řekla bych až zvláčněná. Moc se mi líbí obal, i když víčko je opravdu náchylné k ulomení.

  • kvalitní odlíčení/dočištění
  • nezanechává lepivý film
  • hebká a svěží pleť
  • slabší na odlíčení očí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od AleaC 23.5.2015 11:24:40

Dobrá micelárka. Odlíčí dobře (ale nejsem žádný odborník na micelárky, používám ji pouze pro rychlou ranní očistu) Zezačátku jsem měla pocit, že trošku lepí, ale rozhodně ne tolik jako Loreal. Mám dojem, že trošku "voní", parfemace nijak neotravuje. Balení se mi hrozně líbí, jako všechny obaly této firmy. Není ale vhodný na cestování - micelárka ráda vytéká. již mám koupenou další

  • dobře odlíčí
  • vyhovuje mé pleti
  • neštípe v očích
  • balení občas teče


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Katie92 7.9.2016 10:48:53

Tuto micelárku jsem měla asi před dvěma lety a byla jsem s ní velice spokojená. Je i pro citlivou pleť, příjemně voní, nelepí ani nevysušuje, prostě je super. Pak jsem měla blbý nápad vyzkoušet dražší micelárky ze Sephory, Yves Rocher a Douglasu a musim říct, že ani jedna z těchto drahých obchodů nebyla lepší než tahle micelárka od Bourjois. Zase si jí koupím a asi u ní už zůstanu. :)

  • Skvěle vyčistí a zklidní pleť
  • Jemná vhodná i pro citlivky
  • Dobrá cena
  • Žádné nevím


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Angels on Bare Skin

4.1 77% 13 recenzí