Catrice Rtěnka Ultimate Colour recenze a zkušenosti

Rtěnky Catrice Rtěnka Ultimate Colour - velký obrázek
Rtěnky Catrice Rtěnka Ultimate Colour - obrázek 1
Rtěnky Catrice Rtěnka Ultimate Colour - obrázek 2
Rtěnky Catrice Rtěnka Ultimate Colour - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Rtěnka Ultimate Colour

věk
25-34

NEJ nude odstín cenově dostupné rtěnky na jaký jsem doposud narazila! Je přijemně hydratační, obal je famózní - kvalitní, vypadá luxusně - i na rtěnce samotné je vytlačený nápis značky. Používám ji na obyčejný lesk z DM drogerie, tak má jemnější nádech než bez. Rozhodně si ji koupím znovu!

  • dostupnost v Rossman drogerii
  • luxusní vzhled
  • kvalitní obal
  • perfektní odstin
  • nízká cena
  • ani jeden jediný!


věk
25-34

Další recenze od Bárbr 4.1.2013 19:43:31

Rtěnky od Catrice z řady ULTIMATE COLOUR mají škálu opravdu krásných barev! Já si koupila odstín 050 Princess Peach, který je trochu do neonova. Barva je úžasná, pigmentace taky, ale rtěnka (aspoň mně) tvoří "mapy" na rtech. I když si ji dám na rty jen v malém množství, na okrajích rtů se vytvoří vrstva, uprostřed dělá jakoby žmolky (a to nemám suché rty, pravidelně se o ně starám a před aplikací rtěnky aplikuju ještě balzám na rty). Výdrž má bohužel taky mizernou, ale ta barva je natolik krásná, že si ji stejně pořídím znovu :-)

  • pigmentace
  • barvy
  • kvalitní a luxusně vyhlížející obal
  • cena
  • opravdu malá výdrž
  • vysušuje rty
  • tvoří "mapy" na rtech


věk
25-34

Další recenze od Nora4 24.1.2013 16:46:16

Rtěnka mě zaujala díky svému obalu a také, a to hlavně, díky kladným recenzím. Vybrala jsem si NUDE odstín a koupě nelituji. Rtěnka je pěkně pigmentovaná, rty po ní nejsou vysušené a výrazně nezalézá do vrásek. Líbí se mi i ostatní odstíny. Bohužel celkově značka Catrice není tak dostupná, ale jakmile na ní narazím, koupím i další odstín :)

  • krásné barvy
  • hydratace
  • povedený obal
  • dostupnost značky Catrice
  • výdrž


věk
25-34

Jedna z nejlepších drogerkových rtěnek. Konzistence je krémová, skvěle se roztírá, má dobrou pigmentaci. I třpytkové odstíny jsou krásné. Za cenu 104 Kč výborný výrobek. V akci jsem zakoupila po dobré zkušenosti další dvě rtěnky, byly v ceně 30 Kč. Nemohu si je vynachválit. Příště koupím znovu. Doporučuji.

  • konzistence
  • pigmentace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od pixiegirl 19.3.2013 22:34:34

Určitě jedna z lepších rtěnek dostupných v drogerii. Je velmi dobře pigmentovaná, na rtech vydrží dlouho. Konzistencí je do krémova, ale mírně vysušuje. Před nanesením použiju vždy balzám, potom nemá tendenci zvýrazňovat suchá místa v takové míře, ale barva pak trochu ztráci na intenzitě. Hodně se mi líbí i obal, je bytelný, sice jednoduchý, ale přitom elegantní a ne zbytečně kýčovitý.

  • cena
  • pigmentace
  • kvalitní obal
  • mírně vysušuje


věk
15-24

Koupila jsem si nude barvu, kterou jsem tak dlouho hledala. Rtěnka působí velmi luxusně - ma krásný obal. Samotna barva mi trochu žmolkuje na rtech, ale kraaaasně voní, tak nějak po broskví ch, nebo podobně, nedokážu to pořádně popsat a podobně i chutná. S výdrží to neni nijak slavné, ale Hydratuje vcelku obstojně, na rtech je příjemná a barvy jsou syté. Už mam zálusk na další odstin:-) doporučuji :-)

  • pigmentace
  • hydratuje rty
  • krasne voni i chutna
  • luxusni balení
  • celkem nizka výdrž


věk
25-34

Další recenze od brbloš 17.6.2013 23:57:26

moja oblubená značka a toto je jeden z najlepších ružov aký som kedy mala. Dlho som hladala nude odtien ktorý by mi sadol. U nás v drogérke tieto ruže nemaju tak som to riskla a z eshopu objednala Hey nude... je to jedna krásna užasná farba. jemná, krémová. Pery nevysušuje, výdrž je priemerná. Obal je krásny, jednoduchý ale elegantný, páči sa mi aj logo vytlačené na ruži. určite kupim znova len mi vadí že nie v každej drogérii je celý stojan produktov Catrice

  • krémový
  • dobrá cena
  • pekný obal
  • krásne farby na výber
  • ťažšia dostupnosť (nie všetky DM maju celý sortiment)


věk
15-24

Další recenze od NuFF1k 28.10.2013 20:30:44

rtěnka této značky mě hlavně oslovila jejím obalem, na vzhled velice luxusním :) Samotný produkt mě velice mile překvapil, mám nude odstín a rtěnka je na rtech velice příjemná, nevysušuje naopak hydratuje a určitě hodlám si koupit další odstíny :) Rtěnka ani na rtech nijak nevoní, nelepí, prostě opravdu fajn produkt

  • cena
  • luxusní obal
  • odstíny
  • nenašla jsem


věk
15-24

Další recenze od CuteNatt3 3.11.2013 16:00:48

Bohužel jsem si vybrala pro mne nevhodný odstín. 010 Be Natural je pro mě až moc "nude". Každopádně rtěnka je super hydratační a celkem dlouho i vydrží.. cca 4 hodiny :) Moc se mi líbí lesklý černý obal. Vypadá to celkem luxusně. Cena je velmi dobrá.. 104 Kč. Bohužel horší je to s dostupností. Rtěnku koupíte pouze v drogeriích Rossmann. A možná i v MY Tesco. Nevím, tam jsem nikdy nebyla :( Už mám vyhlídnutý další odstín, který snad budu nosit častěji :)

  • Cena
  • Obal
  • Hydratace
  • Výdrž
  • Dostupnost
  • Přijde mi, že je produktu málo


věk
15-24

Další recenze od TatianaSR 14.4.2014 18:57:10

Mám odtieň 050 Princess peach. Bol to jediný skutočne oranžový rúž, ktorý som v drogérií našla. Ale odtieň je jediné plus na tomto rúže. Pigmentácia je priemerná, rúž zvýrazní každú šupinku a každú ryhu na perách, výdrž je maximálne 2 hodinová a po chvíľke sa začne rozpíjať. Nepáči sa mi ani vôňa, podobá sa marshmallow a ani chuť neni žiadna výhra. Obal rúžu je naozaj dobrý a pevný.

  • odtieň (050)
  • obal
  • cena
  • výdrž
  • vôňa
  • pigmentácia
  • po chvíli sa rozpíja
  • chuť


věk
25-34

Tento rúž sa veľmi dobre nanáša a má príjemnú vôňu. Odtieň 300 Kiss Me If You Can je veľmi decentný, aj napriek tomu, že má drobné "trblietky". Výdrž je priemerná, pigmentácia nie je príliš výrazná, takže ho odporúčam skôr na denné nosenie. Obal pôsobí celkom luxusne. Cena viac než lákavá. Mám v pláne skúsiť aj ďalšie odtiene.

  • Cena
  • Obal
  • Odtieň
  • Vôňa
  • Výdrž


věk
15-24

Další recenze od Katie92 10.1.2015 21:39:31

Koupila jsem v akci odstín 300 Kiss me if you can - což je mimochodem super název - a musím konstatovat, že je skutečně k zulíbání! Je velice lehká, svěží, jemně třpytivá a má jemný přirozený odstín. Prostě super věc na denní líčení i večerní schůzku. Výdrž je tak akorát, hydratace průměrná, design hezký. Nemám co bych vyčetla. Doporučuji! :)

  • Krásný odstín
  • Lehká konzistence
  • Dobrá výdrž
  • Hezký obal
  • Cena
  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od Nienor 15.10.2016 13:28:56

Rtěnku jsem zakoupila kvůli krásnému tmavofialovému odstínu Legend Berry, rtěnka je výrazně pigmentovaná, hezky kryje, zároveň je ale hezky krémová a lehce se leskne, na rtech nepůsobí těžce, spíše jako hutnější balzám, obal působí luxusně, je těžký a bytelný, působí dojmem skla, nemá tedy žádné viklavé slabé víčko jako jiné rtěnky.

  • hezké výrazné odstíny
  • krémová konzistence
  • krásný obal
  • možná malinko nižší výdrž


věk
15-24

Další recenze od SciraMc 28.10.2016 15:01:45

Tuto rtěnku jsem si koupila ze zvědavosti, nikdy předtím jsem na ni nečetla žádnou recenzi, ani jsem se o ní s nikým nebavila. Zaujal mě obal a nádherný nude odstín, který jsem zoufale hledala. Mám odstín 380, což je skoro "korektorová" nude barva, absolutně nádherná. Konzistence tak akorát, rtěnka se hezky leskne, poměrně rychle zasychá, ve větším množství mi ale dělá na rtech mapy, mám je docela dost suché. To ale není problém rtěnky, ale můj. :) Dělá krásnou barvu ihned po nanesení, tudíž pigmentace opravdu na 5 hvězdiček. Celkově jsem velmi spokojená a určitě si koupím další, klidně i výraznější odstín!

  • Zasychatelnost
  • Pigmentace
  • Roztíratelnost
  • Cena
  • Příjemný pocit na rtech
  • Žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC Expert Last Lipstick

4.2 81% 14 recenzí

Hůře hodnocené

Dermacol 16H Lip Colour

4.1 77% 16 recenzí