Cien Hydratační krém na ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Cien Hydratační krém na ruce - velký obrázek
Krémy na ruce Cien Hydratační krém na ruce - obrázek 1
Krémy na ruce Cien Hydratační krém na ruce - obrázek 2
Krémy na ruce Cien Hydratační krém na ruce - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 39 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Cien

Recenze produktu
Cien Hydratační krém na ruce

věk
25-34

Další recenze od piper 18.3.2012 11:51:55

Naprosto super krém na ruce, který jsem si koupila jako takovou nouzovku. Je trochu mastnější, což mým suchým rukám moc vyhovuje. Používám ho ale jen pro doma. Vstřebává se dobře, ale ruce jsou pak ještě chvíli lehce mastné. Obsahuje mandlový olej a bambucké máslo. Určitě si ho koupím znovu.

  • velmi nízká cena
  • hydratace
  • vhodný na suché ruce
  • dobře se vstřebává
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od Kyky 24.3.2012 21:18:01

Kupovala jsem na nehtové zábaly do rukavic, ale nakonec mi ho tak přišla škoda, sám o sobě funguje fajně. Je celkem hutný, ale vstřebává se celkem dobře, zanechává jemný fim a hydratuje. Příjemně voní a obsah oleje z mandlí a bambuckého másla je naprosto úžasný bonus. :)

  • hydratuje
  • voní
  • cena
  • někomu může vadit mastnější film po vstřebání


věk
15-24

Další recenze od dorota. 26.3.2012 10:37:47

Měla jsem ho jednou, a znovu už bych ho nekupovala. Natírala jsem si s ním akorát nohy, protože na rukou mi vadil ten pocit mastnoty. Ale vstřebává se celkem rychle. Trochu chemická vůně, jako u většiny Cien krémů.

  • nízká cena
  • chemická "vůně"


věk
25-34

Další recenze od Paja85 27.3.2012 11:34:51

Tento krém na ruce si oblíbila celá naše kancelář především proto, že krém dobře hydratuje a rychle se vsakuje. Příjemná nevtíravá vůně je také výhoda a cena je k tomu jen Bonus. Rozhodne si tenp krém budu kupovat stále dokola.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • neznám


věk
15-24

Další recenze od PaniMedova 8.10.2012 10:23:05

Už jsem vyzkoušela poměrně dost krémů na ruce, ale pouze tento obstál a budu si jej kupovat znovu a znovu, dokud ho nepřestanou vyrábět :-). Krém se okamžitě vstřebává, suchým rukám dodá hydrataci a krásně je zvláční. Oceňuji také zaklapovací víčko a příjemnou cenu.

  • hydratuje
  • rychle se vstřebává
  • příjemně voní
  • zaklapávací víčko
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od smarny 9.10.2012 11:11:01

Drogerii od Cienu mám docela hodně ráda. Cenově je neuvěřitelně dostupná a přitom stále kvalitní. Tento krém na ruce jsem si hned oblíbila apatří k mým stálicím. Cenově vyjde hodně levně oproti jiným krémům na ruce, hydratuje pokožku, poměrně rychle se vstřebává a nezanechává mastný film na pokožce, takže je ideální do kabelky a lze ho aplikovat kdykoliv. Víčko drží dobře, takže nehrozí jeho vymáčknutí do kabelky.

  • cena
  • hezky voní a hydratuje
  • obal
  • rychle se vstřebá a nemastí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od Daenerys89 28.4.2013 13:04:58

Tento krém jsem se rozhodla vyzkoušet kvůli spojení nízké ceny a kvalitního složení. Musím říct, že mě velice příjemně překvapil. Několik uživatelek zmínilo mastný film po vstřebání,což já jsem nezpozorovala. Krém se naopak dobře vsákne, mastný film mi zůstával např. po olivovém krému od Baley, ale u tohoto ne. Jediné mínus by možná mohla být vůně, zažila jsem lepší.

  • kvalitní složení (slunečnicový olej, bambucké máslo, mandlový olej)
  • dobře se vsakuje
  • balení
  • cena
  • někomu možná může vadit vůně


věk
15-24

Výborný krém na ruky, na ktorý som narazila náhodou. Objem má 125 ml čo je vzhľadom k cena a kvalite úžasné. Kúpite ho len v Lidli, to je asi jediný nedostatok ktorý tento krém má. Krém sa rýchlo vstrebe , čiže nezanechá žiadny mastný pocit ulepených rúk. Posledné čo by som dodala je, že nádherne vonia. Tento krém budem kupovať opakovane pretože sa vyrovná krémom Garnier, ktoré sú 2 krát také drahé. Odporúčam.

  • cena a kvalita
  • vôňa
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od Petulka92 12.9.2013 16:52:03

Tento krém jsem si koupila, když mi došla modrá Nivea a chtěla jsem vyzkoušet něco jiného. Už při prvním použití mi dost vadila jeho "vůně", nebo spíš smrádek - připomíná mi to chemickou vůni WC čističe :-D No ruce nijak dlouho hydratované nevydrží, bylo by třeba mazat každou půl hodinu. Balení dopoužívám a znovu již nekoupím. Za mě tedy ne...

  • cena
  • nevoní mi
  • moc nehydratuje


Již mám několikáté balení. Střídám krémy Balea, Avon a tento Cien. Krém hydratuje dobře, avšak na hodně suché ruce/zimní období mi nestačí takže nepoužívám. Jedná se opravdu o hydrataci, nevyživuje. Obsahuje bambucké máslo a mandlový olej. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Vůně nic moc, ale zvykla jsem si, hlavně že není převoněný. Prostě normální krém, který plní svůj účel! Cena za balení 125 ml víc než dobrá. Lepší než předražené navoněné krémy třeba od od Dermacolu :-)

  • rychle se vstřebá
  • velikost
  • cena
  • pouze tři varianty


věk
25-34

Od té doby, co zkouším všechny výrobky z Lidlu, mne už žádná kosmetika z tohoto řetězce nezklame. Perfektní krém na ruce (používám i na nohy), nádherná vůně mandlí a příjemná konzistence, která se ihned po natření hezky vsákne, ruce jsou hedvábně jemné, hladké a dobře vyživené. Není co dodat, kupuji pravidelně.

  • krásná hladká pokožka
  • perfektní hydratace
  • příjemná vůně
  • během chvilky se hezky vsákne
  • úžasná cena
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené