Cien Provitamin shampoo Repair & Care recenze a zkušenosti

Šampony Cien Provitamin shampoo Repair & Care - velký obrázek
Šampony Cien Provitamin shampoo Repair & Care - obrázek 1
Šampony Cien Provitamin shampoo Repair & Care - obrázek 2
Šampony Cien Provitamin shampoo Repair & Care - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 30 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Cien

Recenze produktu
Cien Provitamin shampoo Repair & Care

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampon jsem si koupila na základě výsledků z Dtestu. Pro mě byl tento šampon však obrovským zklamáním, protože byl jedním z nejkatastrofálnějších šamponů, co jsem kdy vyzkoušela (a to jsem jich vyzkoušela hodně). Nejenže vypadaly umaštěně hned po uschnutí, ale navíc se mi po něm udělaly lupy a svěděla mě hlava.

  • cena
  • alergická reakce
  • lupy
  • mastí vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od evelene 12.4.2013 21:21:54

Tento šampón není rozhodně špatný. Zaujala mě cena - 30 Kč a tak jsem si ho jen tak ze zvědavosti pořídila. Myslím si, že celkem obstál a dal by se přirovnat i k daleko preferovanějším a dražším výrobkům z drogérií. Šampon příjemně voní, má dobrou konzistenci a vlasy hezky umyje. Po každém šamponu používám kondcionér, takže nemůžu posoudit, zda vysušuje vlasy. Moje vlasy však potřebují spíše profesionální péči, takže ho občas používám na prostřídání nebo jako nouzovku, ale i přesto mi vyhovuje jako nějaký normální šampón :)

  • vlasy se dobře rozčesávaly
  • cena
  • hezky umyje vlasy
  • vůně
  • asi žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Eliise 26.7.2012 20:32:36

Šampon to není špatný. Vlasy mám po něm jemné a hlavně se mi dobře rozčesávají. Ale jeden velký nedostatek je, že se mi po něm dost mastí vlasy. Večer si je umyju a hned druhý den ráno už to není ono a ani nemluvím během dne. Ale co bychom chtěli za tuto cenu, že? Někomu může vyhovovat, obzvlášť asi na suché vlasy. Ale i já je mám sušší a mastí mi je hodně. Rozhodně můžu doporučit zelený na objem vlasů, ale tento moc ne.

  • jemné vlasy
  • snadné rozčesání
  • dobrá cena
  • zplihlé a "zatížené" vlasy
  • mastí !


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od bejbee 28.6.2012 18:32:34

Mě tenhle všemi vychvalovaný šampon moc nenadchl. Příjemně voní a je za příjemnou cenu, to ano, ale účinky mi přijdou úplně totožné jako u šamponů Gliss Kur. Vlasy jsem měla hebké, hladké, dobře se rozčesávaly, to ano, ale byly naprosto zplihlé bez objemu a hned druhý den mastné (a to mám suché vlasy). Za mě ne-e.

  • vlasy jsou po něm hebké a lesklé
  • cena
  • zatěžuje a mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od Adél_T 24.4.2014 10:52:31

Super šampon za super cenu. Prodává se Lidlu. Všechny šampony a kondicionéry značky Cien mám ráda. Příjemně voní, vlasy nijak nezatěžují. Vlasy se mi po nich nijak nemastí a nejsou ani vysušené. Jsem velmi spokojená a známí si tuto značku taky moc vychvalují. Za mě určitě ano!! jediné, co bych vytkla, že obsahuje silikon.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Parfemace
  • Výživa
  • Silikon


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Cherish 21.11.2013 12:34:54

Kosmetiku z Lidlu celkově docela můžu a ani tento šampon mě nezklamal. Je určen pro regeneraci poškozených vlasů, takže se zdá, že by mohl zatěžovat, ale mně vlasy vůbec nezatěžuje. Naopak jsou hebké, jemné a dodává celkem i lesk. Navíc i moc hezky voní. Za tu cenu to není vůbec špatné, už mám v zásobě další balení.

  • cena
  • vůně
  • nezatěžuje
  • hebké a lesklé vlasy
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Eveliin 8.7.2013 09:09:04

Šampon za pár kaček, používám ho, protože se vyrovná dražším šamponům z drogerie.Kosmetiku cien mam všeobecně ráda, vím že vychází v poměru kvalita/cena lépe než ostatní výrobky.Myslím,že není nic,co bych extra vytkla. Nejsem spokojená pouze s vůní, mám ráda voňavé šampony a tento nevoní nijak.Jinak spokojenost.

  • vlasy jsou po něm hezky umyté
  • vůně je nijaká


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od aadysek 30.8.2013 22:42:52

Tento šampon jsem si velice zamilovala. Měla jsem hodně suché a zničené vlasy (odbarvování) , ale postupem času s používáním tohoto šamponu, i jiných "barev" se začínaly vzpamatovávat, z čehož mám opravdu radost. S kondicionérem stejné značky je výsledek po umytí ještě lepší a opravdu pěkně se vlasy rozčesávají. Vlasy po něm vypadají živě, žádné lupy ani vypadávání a vysušování. Na tu cenu je to opravdu zázrak a pro mě zatím jeden z nejlepších šamponů na trhu. Doporučuji :))

  • cena
  • hodné dobré rozčesávání vlasů
  • dostupnost
  • vydrží dlouho
  • vůně
  • žádné


Další recenze od Elfína 25.11.2012 23:01:58

Tento šampon jsem si koupila ze zvědavosti. Vyhrál v Dtestu soutěž regeneračních šamponů a tak jsem si ho hned upalovala koupit. Ze začátku mě nijak extra neoslovil. Po pár použitích se ale nestačím divit, asi má opravdu něco do sebe, vlasy mám krásné, mám pocit, že se mi hodně zlepšily i konečky ,a že jsou celkově více vyživené. Vyzkoušejte :-)

  • cena
  • krásně hebké a vyživené vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od Daenerys89 24.4.2013 23:08:12

Šampon jsem si koupila spíše ze zvědavosti, když byl zlevněný dokonce na nějakých 24 korun. Vlasy si myju obden, jelikož se mi u kořínků mastí ale jinak je mám vysušené z barvení a žehlení. Musím říct, že po použití tohoto šamponu jsou vlasy na dotek hebké, snadno se rozčesávají a vypadají lesklejší. To je ovšem zapříčiněno silikonem (Dimethiconol), který je ve složení mezi prvními složkami, tudíž ve velkém množství (jde to docela i poznat na konzistenci tohoto šamponu). Zatím nemám pocit, že by se mi vlasy mastily tak, že bych si je musela kvůli používání tohoto šamponu mýt častěji. Pro ty, kdo mají opravdu suché nebo zničené vlasy to bude jistě poklad za velice málo peněz, co si budeme povídat, Gliss Kur, Elséve a podobné značky taky "napravují" zničené vlasy jen díky silikonům. Nicméně další už si raději nekoupím, silikonu je v tom šamponu opravdu hodně což může při dlouhodobějším používání nepříznivě působit na pokožku hlavy (maštění) a zapříčinit plihnutí vlasů.. K šamponu je ovšem i kondicionér, který má lépe vypadající složení a méně silikonu, ten si určitě budu kupovat znovu.

  • zlepšuje vzhled vlasů
  • velice snadné rozčesávání vlasů po použití
  • příjemná vůně
  • vyrovná se dražším šamponům pro tento typ vlasů
  • účinná pomoc pro suché a zničené vlasy
  • velký podíl silikonu ve složení - pro zničené a suché vlasy to ale může být přednost


Další recenze od Nicol92 20.3.2012 09:43:55

Šampon (regenerační) jsem si koupila na základě 3. umístění v časopisu Dtest, kde byly testovány i profi šampony. A myslím, že je opravdu srovnatelný s drazšími značkami. Vlasy jsou pěkně hebké a hydratované.

  • cena
  • dostupnost
  • velké balení
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Lintu 12.3.2012 21:15:54

Ze zvědavosti jsem zkusila tento šampon z Lidlu a příjemně mě překvapil. Vlasy jsou po něm hebké a vcelku nadýchané, dobře se upravují a drží.

  • dobrý výsledek
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od luxinka 19.3.2012 23:00:08

Tento šampon mě poměrně oslovil. Mám barvené jemné vlasy a chtěla jsem ho vyzkoušet na odlehčení od pečujících přípravků. Šamponů jsou tři druhy. Nejméně mi sedí červený regenerační. Moc se mi nelíbílo ani složení - žádné pěstící látky a jeden silikon. Nejvíce jsem spokojená se zeleným na objem a ani modrý proti lupů není špatný. Zelený a modrý neobsahují silikony.

  • poměr cena x velké balení
  • šampon v zeleném obalu dodává vlasům objem
  • červený regenerační šampon obsahuje silikon
  • všechny druhy šamponů mají stejnou parfemaci